❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Capgrossos de Mataró

Capgrossos de Mataró

Mataró

Els Capgrossos de Mataró som una colla castellera. La nostra passió i raó de ser és alçar els castells allà on ens conviden, per places del Maresme, Catalunya i l’estranger, com més alts millor i sempre des del respecte a un estricte mètode d’assaig, pel qual no intentarem mai castells que no estiguin al nostre abast. Aquest és el nostre ‘ADN’ d’avançar lentament, “Pas a pas i pis a pis”. Alhora, som una de les entitats amb més socis del Maresme i una de les més importants de Catalunya. *(Capgròs és el malnom amb que històricament anomenaven els barcelonins als ciutadans de Mataró)

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies