❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

#indiacapgrossa

Exposició fotogràfica i catàleg en paper del viatge a l'Índia de la Colla Castellera de Capgrossos

0
segundos
170
Aportaciones
7.205€
De 6.500€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en English

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

TU/TOTS… HO HEM ACONSEGUIT

GRÀCIES, GRACIAS, THANK YOU, MERCI. Ja hi hem arribat! Ara seria fàcil dir que ho teníem clar, que no ens fallaríem a nosaltres mateixos, que els nostres amics i familiars hi serien. Però es que ha estat així!

Ho deixem aquí o ens atrevim a anar pels 7.000€… o pels 8.000€! Vaaaaaaaaa!!!! Que està maco!!!!

OPORTUNITAT ÚNICA

La colla castellera Capgrossos de Mataró, hem estat convidats al festival govinda que tindrà lloc aquest agost a Thane (Índia). Voldriem poder comptar amb una fotògrafa professional que immortalitzi aquest moment històric i privilegiat per a més d'un centenar de castellers.

QUÈ TENIM PENSAT

L'objectiu és poder montar una exposició fotogràfica a Mataró i editar un luxós catàleg, en paper. Un recull de fotografies que volem que copsi les dues cultures i les seves diferències i els seus punts en comú.

El catàleg tindrà unes mides de 29cm d'ample per 16cm d'alçada, 144 pàgines i una enquadernació cosida amb tapes dures. Imprès a quatricomia sobre un estucat semimat de 150gr/m2 amb barnís de màquina. La portada amb stamping i plastificada amb polipropilè brillant.

IMATGES ÚNIQUES

L'exposició volem que sigui oberta i accessible a tothom. L'excel·lència i la dilatada experiència de la fotògrafa Kris Ubach (http://krisubach.com) fa que poguem estar convençuts que el resultat final serà de gran interès tant per als avesats als castells i com pels que no ho són.

CALENDARI

Els Capgrossos i la Kris arribarem a Bombai el 14 d'agost i aterrarem a Barcelona el dia 20. US convidem a seguir l'actualitat del viatge al blog oficial del viatge.

L'exposició es durà a terme en època no castellera (mitjans de novembre, desembre, gener, febrer, març) i els catàlegs es podran recollir o adquirir allà mateix.

EL FESTIVAL GOVINDA

El Festival Govinda és una festa tradicional hindú marcada pel calendari lunar, que se celebra entre finals d’agost i principis de setembre. Es commemora el naixement del déu Krishna i arreu de l’Índia se celebra de maneres diferents. Els govindes són les torres humanes que, de manera similar als castells, s’alcen a les places enmig de milers i milers d’espectadors.

Els govindes es reuneixen per equips i, cada grup –Govinda Pathaks en diuen-, ha de fer una piràmide prou alta com per arribar a trencar una olla alçada a varis metres d’altura plena de llet i espècies, el que ells anomenen “handi”. El trencament d’aquesta olla i el vessament del líquid sobre tota la torre simbolitza l’èxit col·lectiu, la superació i unió de tots.

Només a la ciutat de Bombai s’hi apleguen 700 Govinda Pathaks competint per prop de 4.000 handis. Fet que crida molt l’atenció als polítics i les grans esferes, que ja el consideren com a l’esport local.

ENLLAÇOS D'INTERÈS
Blog de l'Índia
Web de Capgrossos
Twitter de Capgrossos
Facebook
E-mail de contacte

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

6 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Capgrossos de Mataró

    Capgrossos de Mataró
    Autor/a

    casi 10 años

    Les fotografies seran de la Kris Ubach http://krisubach.wix.com/krisubach i el catàleg el dissenyarà i maquetarà l'Axel Monforte www.grambarcelona.com

  • Magdalena Coll

    Magdalena Coll

    casi 10 años

    Qui serà l'autor de les fotografias? I del cataleg?

    Gràcies

  • Capgrossos de Mataró

    Capgrossos de Mataró
    Autor/a

    casi 10 años

    Sí, l'exposició es farà a Mataró. Espero no sigui un inconvenient logístic per tu… Sempre t'ho podem fer arribar contrarremborsament o intentar de trobar una altra manera.

    :))

  • Inés

    Inés

    casi 10 años

    I recollir vol dir a Mataró?

  • Capgrossos de Mataró

    Capgrossos de Mataró
    Autor/a

    casi 10 años

    Hola! La nostra idea es entregar-ho a la inauguració exclusiva per a mecenes. Serà un moment on poder-vos donar les gràcies personalment i volem que sigui un esdeveniment molt "vostre"… sense mecenes no hi ha projecte.

    Gràcies pel teu interès.

  • Inés

    Inés

    casi 10 años

    Si trio una opció de rebre el catàleg i una fotografia, l'enviaran a casa o ho haig de recollir i on?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies