❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

FESTA MAJOR de Els Laietans. Més que un disc

Després de guanyar el V Concurs Sons de la Mediterrània, Els Laietans presentem FESTA MAJOR, més que un disc: una Festa Major grallera i laietana amb el seu cartell, programa de mà, samarreta...i un treball discogràfic ple de noms coneguts com Els Catarres, Manu Guix, Obrint Pas o la Cobla St Jordi

Laietans

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
107
Aportaciones
3.185€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

El novembre de l'any passat Els Laietans vàrem guanyar el V Concurs Sons de la Mediterrània organitzat per Fira Mediterrània de Manresa i Grup Enderrock, i amb la participació del Festival Tradicionàrius i iCat.cat; el premi ha estat el pagament de la gravació del disc que us presentem i una gira de concerts a l'hivern de 2013-14.

FESTA MAJOR, MÉS QUE UN DISC

El disc està ideat com una Festa Major on cada tema simbolitza un acte prototípic d'aquesta festa: sardanes, havaneres, ball de gegants o ball d'envelat tenen la seva rèplica laietana dins d'aquest treball discogràfic ple de col·laboracions molt especials: Els Catarres, Manu Guix, la Cobla St. Jordi, Obrint Pas...

A més a més té una dimensió extramusical amb la convocatòria d'un concurs pel cartell de festa major (la portada del nou disc) i tot un seguit d'elements de merxandatge: la samarreta, el mocador... Un disc, doncs, que pretén trascendir més enllà del fet musical.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS?

Volem generar una versió limitada del disc que anirà acompanyada a l’interior d’una caixa amb el programa de mà (crèdits del disc) de la Festa Major en format mocador, el cartell i altres elements simbòlics de qualsevol festa major que anirem descobrint.

Per generar aquesta versió limitada del disc i aquests elements de merxadatge no disposem de cap altre tipus de finançament extern.

CALENDARI

Durant el novembre presentarem el disc i seria interessant disposar d’aquest material. Per tant la producció haurà d’estar tota preparada abans d’aconseguir el finançament per a llençar-la amb la major brevetat possible.

Les recompenses s’obtindran el dia de la presentació oficial del disc al Centre Cultural de Terrassa 29 de novembre a les 21h o un cop passades les presentacions del mes de novembre via correu convencional.

Les entrades de les recompenses s'adjudicaran fins al 17 de novembre. Afanyeu-vos si en voleu una!

VOLS SABER COM SONA?

A mitjans de setembre vam presentar el primer senzill,De poble en poble, el Pregó de la nostra Festa Major escrit i rapejat pel gran Màrius Serra. Si vols saber com sona clica [aquí](http://www.tv3.cat/videos/4691895/Malgrat-de-Mar-Paraules-en-ruta-(i-un-rap) per veure'ns en directe per tv3 o escolta l'àudio d'aquí sota!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

6 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Josep Maria

    Josep Maria

    más de 10 años

    Sóc mecenes, heu acabat el projecte i encara no he rebut cap obsequi??. El dia del concert no vaig assitir-hi. Espero rebre aviat, al menys el disc. Gràcies.

  • Laura Patón

    Laura Patón

    más de 10 años

    Perdoneu les molèsties,he fet l'aportació de 25e (packFM+samar.+entrada), i avui sé del cert que no pòdré assistir al concert,pq no es perdi l'entrada m'ho canvieu per l'aportació samarreta més l'aportació pack festa major?,són 25e igual.Gràcies.

  • Laietans

    Laietans
    Autor/a

    más de 10 años

    Em sap greu.

    Encara estem dissenyant les samarretes i els mocadors.

    Però segur que estaran molt bé. Ens ho estan fent els mateixos dissenyadors del cartell.

    La samarreta inclourà el logo de festa major i una mica de text d'alguna canço divertida.

    El mocador serà el programa de mà la festa major. Inclourà tots els actes de la nostre festa major amb una mica més d'informació.

    Jo penso que quedarà molt bé. La gent que ens ho fa son molt professionals.

    Gràcies per a l'interès

  • Ragnhild

    Ragnhild

    más de 10 años

    Hola, teniu alguna foto del mocador i de la samarreta? No els he pogut trobar enlloc, i m'agradaria veure-los.. Gràcies!

  • Laietans

    Laietans
    Autor/a

    más de 10 años

    Oriol, ens sap greu però l'entrada del Verkami està pactada a un preu diferent amb la sala. Entre les despeses d'enviament i el material, la teva recompensa ens sortiria deficitària si hi afegim una altra samarreta... Realment hem ajustat molt els marges perquè us surti tot el màxim de barat: és un finançament no un negoci ;-)

    Moltes gràcies per l'interès i voler-nos ajudar amb la teva aportació. Junts farem una gran Festa Major!

    Una abraçada musical,

    ELS LAIETANS

  • Oriol Leo

    Oriol Leo

    más de 10 años

    Ara faig l'aportació de 25 euros, però no puc venir al concert. Puc rebre, a canvi de l'entrada, una altra samarreta? Veig que l'aportació per rebre una samarreta són 10€ i l'entrada són 9€. Ja que tenen un valor similar, és possible el canvi?

#01 / Aclaració sobre la recompensa 10€ entrades al concert

Hem rebut alguns comentaris que no s'entén la primera recompensa. Aclarim que amb 10€ gaudireu de dues entrades pel concert de presentació oficial del disc a Terrassa, el dia 19 de novembre, sense cap cost extra.

Són entrades anticipades i no-numerades (com la resta d'entrades adquirides des de Verkami). Són a preu reduït ja que una entrada a taquilla costa 9€; així doncs, amb 1€ més en podeu adquirir dues! Les gestionarem evidentment per posar-les consecutives.

La recollida d'entrades serà el mateix dia del concert a les taquilles del Centre Cultural de Terrassa.

Moltes gràcies pel vostre suport! Ja arriba la FESTA MAJOR!!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies