❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Nou Disc - Andreu Valor - "Malgrat la Pluja"

Aquest projecte està basat en la realització del nostre tercer disc. L'hem batejat baix el nom de "MALGRAT LA PLUJA" i com venim fent, serà un recull de cançons basades amb l'esperit d'aportar esperança però també incidint a la consciència de valorar la nostra tasca en la societat. Cançons per unir!

Andreu Valor

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
261
Aportaciones
6.904€
De 5.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

AMPLIACIÓ PROJECTE VERKAMI!!!

Estem tan feliços!!!

Gràcies als 204 mecenes que fins ara ens heu fet realitat aquesta il·lusió, hem aconseguit fer real el nou disc "Malgrat la pluja".

Encara queden 11 dies per arribar als quaranta dels que disposem i hem pensat en ampliar horitzons.

Com sabem que encara hi ha gent que vol formar part del disc, hem pensat en continuar oferint les mateixes recompenses i a més sumar un parell de nous objectius, que son recompenses que sumareu a les que ja teniu, simplement per apropar-nos a la gent que ha col·laborat amb aquesta realitat fent un parell de concerts en format banda, més llunyans al lloc on normalment solem fer aquestes actuacions. Per tant, hem pensat que:

  • Arribant a 7.000 €, faríem un concert amb banda a València.

  • Arribant a 8.500 €, faríem un concert amb banda a Barcelona.

Això significa que tots els mecenes, TOTS!!! tindríeu una entrada gratuïta per a cada un dels concerts, a banda de les vostres merescudes recompenses.

Millorarem les condicions del nou disc i podreu compartir amb nosaltres més vivències en viu, perquè al cap i a la fi, sense vosaltres no te sentit la nostra cançó!

Moltíssimes gràcies. Sou portadors de somnis!

av


Salutacions amigues i amics.

S'adrecem a vosaltres amb la filosofia que envolta tot el que fem, amb el desig de compartir.

Tornem a crear un VERKAMI (micromecenatge) on la vostra ajuda serà essencial per a convertir en realitat aquest tercer disc. Hem treballat de valent per a millorar tots els aspectes que ens calen, maduresa, sensibilitat i progrés. Amb aquests detalls hem creat noves cançons on el contagi de sensacions pensem que estaran a l'abast de cada una d'elles.

L'hem batejat baix el nom de "MALGRAT LA PLUJA" i com venim fent, serà un recull de cançons basades amb l'esperit d'aportar esperança però també incidint a la consciència de valorar la nostra tasca en la societat. Cançons per unir!

PER QUÈ UN ANY DESPRÉS?

La particularitat d'aquest disc ve guiada amb la partida d'una persona que m'ha ajudat a créixer com a persona i com a músic i a que aquest projecte socio-musical tingues certa forma.

Eduardo "Tata" Bates, guitarrista que m'acompanya, i jo hem volgut preparar un disc d'acomiadament i ho hem de fer abans del retorn a la seua terra natal, l'Argentina.

Tornem a confiar amb aquesta plataforma perquè seguim creient que el camí a seguir per a realitzar les nostres idees tangibles és una altra alternativa als crèdits bancaris i similars, que amb els nostres esforços generen riqueses diferenciadores entre la gent. Nosaltres creem per tu. Aquest és el nostre únic pensament d'esforç, emocionar-nos al teu costat i que aquestes cançons servisquen per a unir.

Sabem que les coses estan complicades per això aquestes plataformes ens donen l'opció de formar part d'un projecte amb diverses aportacions, cadascuna més arrimada a les possibilitats d'uns o d'altres i com sabeu amb la simple finalitat d'ajudar a realitzar una idea i rebre d'ella una recompensa paral·lela, ja coneguda a l'hora de l'aportació per l'ajuda que ens brindeu.

AIXÍ ORGANITZAREM LES APORTACIONS I RECOMPENSES:

A què destinarem les vostres aportacions?

Amb les vostres aportacions tenim el desig de realitzar:

  • Gravació del disc.

  • Mescla i masterització del disc.

  • Copies i fabricació del mateix.

  • Videoclip de presentació.

  • Projecció publicitària .

  • Adquisició i enviament de les vostres recompenses.

Aquesta serà l'única forma d'ajudar-nos a realitzar aquesta nova il·lusió.

Quan calculem que podrem entregar les recompenses?

El projecte està enllestit per a realitzar. En un terme d'un mes acabat el micromecenatge començaríem a enviar-vos les vostres recompenses.


Dir-vos que a cada mecenes se li enviarà junt amb la seua recompensa, el nou disc MALGRAT LA PLUJA abans que isca físicament, en mp3 junt als dos discos anteriors amb les portades i lletres de les cançons. Una recompensa més per a tan merescut esforç!


Res més que dir-vos. Agrair-vos el vostre temps, la vostra ajuda i convidar-vos a formar part dels somnis aliens. Moltes gràcies!

andreuvalor.com
twitter.com/AndreuValor
facebook.com/AndreuValor
andreuvalor.bandcamp.com

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

12 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Andreu Valor

    Andreu Valor
    Autor/a

    más de 10 años

    Envia'ns un correu a [email protected] i buscarem la manera de demanar-te discuples i canviar-t'ho! ;-)

  • Adrian Sorribes

    Adrian Sorribes

    más de 10 años

    Estimat Andreu, acabe de rebre les recompenses i malauradament el CD te un defecte fent impossible escoltar-lo. Com puc canviar-lo?

  • Andreu Valor

    Andreu Valor
    Autor/a

    más de 10 años

    Moltes gràcies Jacques. No saps les ganes que tenim d'enviar-vos-ho però degut a que molts verkamistes encara no m'han donat les dades, no podem fer la impressió dels agraïments al disc i per això tardem. Els disc estan preparats a falta d'això. Diàriament estem enviant-los correus per a que ens contesten però anem a posar una data límit. Si en una setmana no tenim tots els noms procedirem a acabar-ho i fer els corresponents enviaments. Calcula que en uns 15 dies ho tindreu a casa.

    Perdoneu-nos per la part que ens pertoca.

    Gràcies per tot.

    AV

  • Jacques

    Jacques

    más de 10 años

    Andreu, felicitats per haver aconseguit el verkami i felicitats pel disc, m'agrada molt el so que té. M'agradaria saber quan calcules que enviaràs les recompenses o si avisaràs per correu electrònic abans de fer l'enviament. Salut!

  • Andreu Valor

    Andreu Valor
    Autor/a

    más de 10 años

    Salutacions Joana. Perdona'ns el retràs. Amb el final de disc la preparació dels concerts no tenim el temps que ens agradaria. M'han dit que seran talles comuns!!! És a dir si gastes normalment M, serà M...:S

    Perdona'm per no poder-te donar més info. Igualment si després tens cap problema, et recompensarem! ,-)

  • Joana Payeras

    Joana Payeras

    más de 10 años

    Hola Andreu, ehorabona per haver-ho aconseguit!

    Per tal de decidir quina talla de samarreta necessit m'agradaria saber si en algun lloc es poden mirar les mides de les talles.

  • Andreu Valor

    Andreu Valor
    Autor/a

    más de 10 años

    Salutacions Elena. Simplement per a una persona :( De totes formes quan fem l'esdeveniment oferirem als verkamistes que han apostat per aquesta recompensa a poder dur a un acompanyant abonant només el sopar. Gràcies

  • Elena

    Elena

    más de 10 años

    Hola Andreu, a la recompensa dels 55€, el sopar per a quantes persones és?

  • Andreu Valor

    Andreu Valor
    Autor/a

    más de 10 años

    Salutacions Sylvia. Serà que poses malament alguna dada perquè accepta totes les targetes. Moltes gràcies per interessar-te. Ens vegem prompte per Alacant! Salutacions

  • Sylvia Varón

    Sylvia Varón

    más de 10 años

    Hola Andreu:

    Quiero colaborar en el proyecto de mecenaje pero cuando aporto los datos de mi tarjeta, Verkami me indica: "tarjeta ajena al servivio". ¿Puede ser porque mi tarjeta es del BBV y por eso no la admite?

    Gracias y mucha suerte.

    Saludos.

Volver a todas las actualizaciones

#02 / VOSALTRES ENS AJUDEU, VOSALTRES ELEGIU

Simplement dir-vos que continuem treballant amb el projecte per tots els costats. Com al cap i a la fi fem totes les coses per vosaltres i a més com a "Mecenes" teniu formeu part d'aquest treball, volem que ens ajudeu i elegiu quina samarreta vos agrada més per a rebre-la com a recompensa.

El fons serà gris marengo i les lletres en blanc. L'opció del disseny ja és cosa teua!

Podeu votar l'opció que més vos agrada al següent enllaç (columna de l'esquerra)

http://www.andreuvalor.com

Seguim!

AV

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#03 / COMENCEM A CONCRETAR COSES:

Salutacions a totes i a tots. Encarem la recta final dels últims 15 dies i volíem demanar-vos detalls per organitzar les recompenses. 3 punts a contestar:

1.- NOM

Com sabeu els vostres noms seran visibles o bé en les xarxes i web o bé en el disc (segons recompensa). Per tant necessite que envieu el vostre nom complet (amb els dos cognoms) a [email protected]. Especifiqueu PER FAVOR: NOMS VERKAMI com a assumpte, d'acord? És la manera d'organitzar-nos un poc per a saber de què tractarà el vostre mail, ja que n'hem de rebre molts!

2.- SAMARRETA

Altra cosa. Necessite saber la talla de la samarreta que voleu (pels que teniu aquesta recompensa) i si la voleu recta o entallada (per a xica). Al correu ([email protected]) heu de posar com a assumpte SAMARRETA VERKAMI.

3.- ENTRADES

Com sabeu el dia 13 d'octubre (diumenge a les 19h… leer más

#02 / VOSALTRES ENS AJUDEU, VOSALTRES ELEGIU

Simplement dir-vos que continuem treballant amb el projecte per tots els costats. Com al cap i a la fi fem totes les coses per vosaltres i a més com a "Mecenes" teniu formeu part d'aquest treball, volem que ens ajudeu i elegiu quina samarreta vos agrada més per a rebre-la com a recompensa.

El fons serà gris marengo i les lletres en blanc. L'opció del disseny ja és cosa teua!

Podeu votar l'opció que més vos agrada al següent enllaç (columna de l'esquerra)

http://www.andreuvalor.com

Seguim!

AV

#01 / MOLTES GRÀCIES

Salutacions a tots. Volíem donar-vos les gràcies per creure en el nostre projecte. La veritat es que ens sentim amb deute amb vosaltres d'una manera intensa perquè realment ens seria impossible dur a terme aquesta il·lusió sense la vostra col·laboració.

Pensar que en aquestes circumstàncies sou capaços de realitzar una acció com aquesta ens sorprèn i ens crea un vincle amb vosaltres molt gratificant i inoblidable.

Intentarem potenciar les nostres capacitats al màxim per a oferir-vos un final de projecte que vos puga entusiasmar. Un so més perfecte, professional i unes cançons prou més treballades encara per a aconseguir el nostre propòsit, emocionar!

Com a privilegi informatiu vos anirem contant coses que ningú més sap...

Per exemple:

Hem anat penjat les col·laboracions però hi han algunes que encara ningú sap...Bé, ara vosaltres si, però esperem que ens guardeu el secret!!!

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies