❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Llibert

LLIBERT, un espectáculo escrito por Gemma Brió y dirigido por Norbert Martínez con Mürfila, Gemma Brió y Tàtels Pérez que reflexiona sobre la maternidad, la muerte,la amistad,el amor,la eutanasia,el sistema sanitario...Una tragedia contada desde las entrañas, llena de ironía, humor, emoción y música

llibert

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
117
Aportaciones
6.305€
De 3.333€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

SINOPSIS

Una madre, relata los 15 días de vida de su hijo y cómo pasa, ella y su pareja, desde la explosión de felicidad de saber que está embarazada, hasta la conclusión de que lo mejor que le puede pasar a su hijo es morirse.

La montaña rusa por la que tiene que pasar, como va cambiando su proyección sobre la vida futura, su visión particular de lo que sucede a su alrededor, de la enfermedad, de la muerte, las decisiones que tiene que tomar, las dudas, el dolor, las trabas y las contradicciones con las que se tiene que enfrentar.

Sobre el escenario, la madre, convoca por necesidad, a dos cómplices, dos espíritus que se materializan en una amiga y una cantante de rock, palabra y música, que irán mutando a lo largo de la historia para convertirse en todas las voces que necesita el relato.

Un relato que surge de una memoria que a veces se rompe y a veces se inventa a sí misma, que mezcla realidad y ficción, que vuela hacia la fantasía y que toca de pies en el suelo. Desde una visión muy personal, LLIBERT te arrastra como una tromba de agua y al final te deja el poso de unos hechos particulares de valor universal. Un cóctel de humor y tragedia que te atrapa hasta el final.

LA AUTORA DICE

"Llibert" surge de la necesidad de evocar un momento lleno de pensamientos caóticos, racionales, contradictorios, absurdos, y hasta cómicos... y de dejar testimonio, de agradecer y de denunciar.

Como actriz y dramaturga, la mejor herramienta que tengo para expresar-me es a través de una obra de teatro. Pero una vez delante del ordenador, cuando las palabras empiezan a fluir y los espacios imaginarios van tomando forma teatral, me doy cuenta de que esta historia no es mi historia. Esta historia habla de la vida. Una vida, la de Llibert, que nos hace comprender otras vidas, plantear grandes dudas, admitir grandes contradicciones y grandes certezas, lejos del maniqueísmo o de los tópicos que a menudo pueden acompañar nuestras propias reflexiones sobre la eutanasia, la libertad, el sentido de la justicia, el dolor por la pérdida, el miedo a la enfermedad, la amistad, el amor, la felicidad...

"Llibert" plantea estos temas desde una perspectiva concreta, desde una medida humana, desde el día a día, desde el humor, la ironía, lo absurdo, desde una voz con prejuicios, contradicciones, canciones, errores, aciertos, dudas, valentía… en definitiva, desde la Vida.

Gemma Brió

EL DIRECTOR DICE

Enfrentarse a un texto como director es un ejercicio de riesgo donde la intuición y la necesidad juegan un papel muy importante, intuyes como convertir-lo en un hecho teatral, con todo lo que implica y sientes la necesidad de transmitir la historia a un público. Esto, que puede parecer una obviedad, es en realidad un reto. LLIBERT tiene todo lo que se puede desear para asumir este riesgo, una teatralidad intrínseca y una fuerza narrativa abrumadora. Cómo en un claroscuro de Caravaggio, la luz recae sobre la madre y es su voz, la que hace emerger de la oscuridad los demás personajes, el hijo, el padre, los amigos, los médicos, la familia... figuras más o menos nítidas que van completando el lienzo. Este equilibrio entre claridad y oscuridad es uno de los grandes valores de la obra, una claridad llena de humor, vitalidad, esperanza, ilusión y una oscuridad cargada de dudas, contradicciones, rabia y sufrimiento. Y entre oscuridad y claridad, la música, un elemento que traspasa de forma transversal toda la obra, que evoca canciones, que ilumina momentos, que chilla y ensordece. LLIBERT es toda una vida, explicada desde una voz valiente, concisa y directa.

Norbert Martínez

¿QUIÉNES SOMOS?

Somos un equipo de profesionales con una larga trayectoria en el mundo teatral, que nos unen las ganas y la necesidad de llevar adelante este proyecto, que **Llibert* se estrene esta temporada en Barcelona:

  • A la escenografía, LLUC CASTELLS, conocido por sus trabajos en American Buffalo y La Forma de les Coses, dirigidos por Julio Manrique o El Duo de l’Africana, dirigido por Xavier Albertí, entre otros.

  • En el diseño de Luces, JAUME VENTURA iluminador de todos los espectáculos de Julio Manrique como La Forma de les coses o American Buffalo o de Res no tornarà a ser com abans de Carol López, entre otros

  • En el diseño de vestuario, BÀRBARA GLAENZEL, de la que podemos destacar sus trabajos como figurinista en Incendis bajo la dirección de Oriol Broggi o Tragèdia, con dirección de Àlex Rigola

  • En la dirección NORBERT MARTÍNEZ del que podemos destacar la ayudantía de dirección de La Forma de les Coses de Neil Labute o American Buffalo de David Mamet; la dirección junto con David Selvas de L’habitació Blava de David Hare, o la dirección de Matem els homes de Manel Dueso, entre otros.

  • Sobre el escenario, GEMMA BRIÓ, que además de ser la autora del texto también es una de las actrices, la hemos visto en Natale in casa Cupiello dirigida por Oriol Broggi, L’hort dels cirerers dirigida por Julio Manrique o L’Inspector con dirección de Sergi Belbel, entre otros.

  • También sobre el escenario, TÀTELS PÉREZ a la que hemos visto recientemente en el Almeria Teatre con The friki Shakespeare’s show o como componente de la Cia. Mite-les en varios espectáculos como Crispetes dirigido por Tamzin Townsend y Ariadna Martí o Amor, Prozac i Dubtes dirigido por Lluís Hansen, entre otros.

  • Actuando, haciendo la música en directo y el espacio visual, MÜRFILA, que alterna su carrera musical con colaboraciones relacionadas con el teatro, explotando su faceta de actriz en proyectos alocados como Mujeres Contrastadas, o como la serie para internet I Love Ü de la que es absoluta protagonista.

  • En el diseño gráfico, LAIA MONTANYÈS, de la que podemos destacar sus trabajos en diferentes revistas del Grupo Zeta, y desde el 2001 hasta día de hoy en el diseño gráfico del Teatre Lliure

  • En la producción ejecutiva, MARTA FLUVIÀ, fundadora de La Troca promocions artístiques SL y productora de espectáculos como Esperant Godot con dirección de Joan Ollé y La Forma de les coses con dirección de Julio Manrique

  • El periodista, EDUARD MOLNER, que escribe habitualmente en el suplemento Cultura/s de La Vanguardia y autor del blog Després de l’assaig, seguirá los ensayos, haciendo “de hombre invisible” e irá relatando, lo que ve, lo que pasa, como LLIBERT crece y se convierte en espectáculo!

¿A QUÉ DESTINAREMOS EL DINERO?

El dinero de esta campaña lo destinaremos a cubrir los gastos imprescindibles para llevar a cabo el proyecto. Gastos de preproducción, producción, altas a la seguridad social para trabajar en condiciones legales, compra de materiales, fungibles necesarios, promoción, impresión de programas y carteles...

Y si somos muy afortunados y sobrepasamos los 3333 € por favor no dejéis de colaborar ya que este es un proyecto que necesita mucho más que 3333 € para hacerse realidad. ¡Gracias!

CALENDARIO PREVISTO
¡El 2 de septiembre de 2013 empezamos los ensayos!

20 de noviembre de 2013 ESTRENO

DÓNDE: ALMERIA TEATRE c/ Sant Lluís, 64. Barcelona (Gràcia) Metro: Joanic

CUÁNDO: Del 20 de noviembre al 8 de diciembre (solo tres semanas!!! Que no se te pase!!!)

HORARIOS: De miércoles a sábado a las 20h y domingos a las 17h

Las recompensas se podrán entregar a partir del estreno el 20 de noviembre, excepto la de asistir a un ensayo que será la semana anterior. Os mantendremos informados en este blog y vía mail.

FICHA ARTÍSTICA

Autora: Gemma Brió

Dirección: Norbert Martínez

Actrices: Gemma Brió y Tàtels Pérez

Cantante y Actriz: Mürfila

Escenografía: Lluc Castells

Luces: Jaume Ventura

Vestuario: Bàrbara Glaenzel

Espacio Visual y Sonoro: Mar Orfila

Sonido: Ramon Ciércoles

Diseño gráfico: Laia Montanyès

Fotos: Felipe Mena

Ayudante de fotografía: Alba Nàjera

Producción ejecutiva: Marta Fluvià

Cronista virtual: Eduard Molner

COLABORAN:

Este proyecto será posible gracias a TI y a la colaboración desinteresada de:

Lluc Castells, Ramón Ciércoles, Marta Fluvià, Bàrbara Glaenzel, Felipe Mena, Eduard Molner, Laia Montanyès, Alba Nàjera, Mar Orfila, Tàtels Pérez, Jaume Ventura, Norbert Martínez y Gemma Brió

Además tenemos la suerte de contar con algunos colaboradores que han hecho posible empezar a poner en marcha el proyecto cediéndonos el local de ensayo, material técnico, escenográfico y de vestuario: BADALONA CULTURA, BITÓ produccions, LA TROCA promocions artístiques, LA BRUTAL

I también Enric Nolla, Tim Vila, Rosa Boladeras, Domènech, Roser Batalla, Aida de la Cruz, Mar Ulldemolins, Glòria Pujadó, Bernat Fusté...

Les estamos enormemente agradecidos y les queremos mucho!!!!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Volver a todas las actualizaciones

#23 / LLIBERT té 3 nominacions als XX PREMIS BUTACA

Estimats amics mecenes,

Aviat farà un any que vam estrenar Llibert i al llarg d'aquest temps no hem parat de rebre satisfaccions.

Estem molt contents d'anunciar-vos que Llibert ha estat nominat en 3 categories al XX Premis Butaca.

Millor Espectacle de Petit Format

Millor Actriu (Gemma Brió)

Millor Text Teatral

Per a nosaltres el millor premi és haver pogut arribar a estrenar Llibert i haver contat amb tanta gent que ho ha fet possible i ens ha fet costat.

Aquestes nominacions també són per a vosaltres i per aquest meravellós equip que hem anat sumant al llarg d'aquest any intens.

Moltes gràcies a tots!

Els Premis Butaca són de votació popular així que si voleu, teniu la oportunitat de votar a www.premisbutaca.cat

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#27 / Recuperem Llibert per una estona

Si voleu recordar Llibert per una estona, si voleu sentir de nou alguna escena o saber els intringulis d'alguns passatges, si voleu celebrar amb nosaltres que tot això, i molt més, ho tenim reunit en un llibre i que, a més, quedarà imprès el nostre agraïment infinit a tots els que heu col.laborat perquè Llibert veiés la llum...

Veniu el dimecres que ve, 19 de setembre, a l'editorial Comanegra (Consell de Cent 159, BCN)

Tenim moltes ganes de celebrar-ho amb vosaltres!!!

https://www.facebook.com/events/260852934558288/
https://www.facebook.com/events/260852934558288/

#26 / Llibert, el llibre!

Ens fa molt feliços anunciar-vos que s'ha editat Llibert

És el text de l'obra, amb un fantàstic pròleg de l'Alfredo Sanzol, la crítica del Marcos Ordóñez, un escrit anomenat Orígens on expliquem com va sorgir l'obra de teatre, uns apunts sobre el text per aprofundir en certs passatges i molts i molts agraïments i dedicatòries que teníem ganes de reunir per escrit.

Si això ha estat possible és també en part per a vosaltres. Una vegada més, gràcies infinites!

El llibre el podreu trobar a les llibreries i a La Villarroel durant els dies de funció de ¿La vida es sueño? o #gwenismürfila

#24 / LLIBERT 2 Premis Butaca 2014

Estimats amics mecenes,

Estem molt contents d'anunciar-vos que gràcies a vosaltres i a tots els espectadors que han vist LLIBERT, ens han concedit dos Premis Butaca!

Creiem que també són vostres i per això volem compartir la nostra alegria amb tots vosaltres!

#23 / LLIBERT té 3 nominacions als XX PREMIS BUTACA

Estimats amics mecenes,

Aviat farà un any que vam estrenar Llibert i al llarg d'aquest temps no hem parat de rebre satisfaccions.

Estem molt contents d'anunciar-vos que Llibert ha estat nominat en 3 categories al XX Premis Butaca.

Millor Espectacle de Petit Format

Millor Actriu (Gemma Brió)

Millor Text Teatral

Per a nosaltres el millor premi és haver pogut arribar a estrenar Llibert i haver contat amb tanta gent que ho ha fet possible i ens ha fet costat.

Aquestes nominacions també són per a vosaltres i per aquest meravellós equip que hem anat sumant al llarg d'aquest any intens.

Moltes gràcies a tots!

Els Premis Butaca són de votació popular així que si voleu, teniu la oportunitat de votar a www.premisbutaca.cat

#22 / Torna LLIBERT!

Estimats mecenes,

Les últimes setmanes de LLIBERT van ser una bogeria, es van exhaurir les localitats, molta gent es va quedar sense entrada i vam rebre nombroses peticions reposició.

Per això ens fa feliços anunciar-vos que LLIBERT torna a Barcelona!,

Tornem i canviem de teatre, serem a la fabulosa Biblioteca de Catalunya (c/Hospital 56) del 10 al 27 d'abril.

Ja podeu comprar entrades anticipades amb descompte a www.laperla29.cat

Afanyeu-vos que ja sabeu que s'esgoten!!!

I com sempre us demanem que feu córrer la veu!

Gràcies un cop més

Us deixem el nou tràiler de Llibert, segur que us agradarà.

http://youtu.be/n_6IUqq4HUI

Equip de Llibert

#21 / Hem acabat les funcions a l'Almeria Teatre amb entrades exhaurides!!!

Estimats amics mecenes,

Hem acabat les funcions a l'Almeria Teatre, estem enormement contents amb el resultat de l'espectacle i amb la fabulosa acollida del públic. Hem fet una setmana, 5 dies consecutius, d'entrades exhaurides i s'ha quedat gent amb ganes de veure Llibert!

No oblidem que vosaltres ho heu fet possible! Gràcies altre cop!

Ens agradaria molt poder reposar Llibert més endavant, ara com ara necessitem un petit descans, però de seguida que puguem ens posarem a buscar la manera de tornar-hi.

Us mantindrem informats!

Petons i abraçades per a tots i totes!

Equip de Llibert

#20 / Primer contacte amb el públic!

Falten 5 dies per l’estrena i ja hem fet els primers passes amb públic a la sala d’assaig, estem molt contents!!! I el públic emocionat!

L’Eduard Molner us explica com ha anat a:

http://llibertdiari.blogspot.com.es/

Ja estem rebent les reserves dels mecenes que tenen dret a descomptes, si encara no ho heu fet, afanyeu-vos abans no s’esgotin les entrades! Ho podeu fer enviant un mail a : [email protected]

Ens veiem a l'Almeria Teatre!

#18 / Gràcies! Gràcies! Gràcies!

Això ja està! La campanya de Verkami de Llibert ha arribat a la seva fi. Hem aconseguit 6305€ gairebé el doble del que ens havíem marcat com a objectiu econòmic i això ha estat gràcies a tots vosaltres! A les vostres col·laboracions i sobretot a la vostra entrega des del primer minut, en les primeres 48 hores ja havíem superat el nostre objectiu econòmic i això ha animat a altres a participar!

Gràcies a la vostra difusió a les xarxes, als mailings que heu utilitzat, a les recomanacions que heu fet. Ha estat increïble el recolzament que ens heu donat, us estem immensament agraïts!

Estem treballant intensament per fer de Llibert un espectacle que recordeu, que us emocioni, que us faci riure, que us faci plorar, que us porti a reflexionar, tenim moltes ganes d’explicar-vos aquesta història, la història d’en LLIBERT. Vosaltres ho heu fet possible!

Ens agradaria molt que… leer más

#16 / Ja contem en hores, en falten 47 i hem passat dels 6000 euros!

Agraïm als darrers mecenes que ens han ajudat a arribar als 6000 euros i passar-nos una mica i tot, estem molt contents:

Núria Hijazo

Ferran Utzet

Quico

Pau Capdevila

Xavier Mestres

Nuri Padrós Galera

Ja hem començat a contar en hores enlloc de dies, queden 47 hores per acabar la campanya de Verkami, i estem molt satisfets!

Gràcies a tots!

#15 / D'aquí a un mes just estrenem!!! I 5 dies per acabar el Verkami!

Avui falta un mes just per a l'estrena: 20 de novembre! a l'Almeria Teatre.

Queden 5 dies per acabar la campanya del Verkami!

I falten 75 euros per aconseguir la xifra rodona de 6000 euros! Qui ho hauria dit quan vam començar! Moltes gràcies a tots!

I gràcies a les dues mecenes d'avui:

Laura Bataller

Mercè Anglès Segura

#14 / Comença el compte enrere! Queden 6 dies!

Primer de tot, gràcies a la nostra mecenes número 103:

Carlota Bant

Comença el compte enrere, queden 6 dies per acabar la nostra campanya de Verkami!

Estem moooolt contents amb la resposta de tothom i molt agraïts als 103 mecenes que han col·laborat i ens han ajudat a difondre el nostre projecte!

Ens agradaria anar una mica més enllà i aprofitar aquests 6 dies per fer arribar la nostra campanya una mica més lluny, segur que hi ha persones que estarien interessades en col·laborar o en alguna de les recompenses i no se n'han assabentat... se us acut com arribar-hi?

Tenim 6 dies per ampliar els nostres horitzons! Entre tots podem anar més lluny!

Gràcies infinites a tots!!!

#13 / Ja tenim més de 100 mecenes!

Moltes gràcies als nous mecenes, ja hem passat dels 100!

Estarem encantats de veure-us a tots a l’Almeria Teatre del 20 de novembre al 8 de desembre:

alamer

joan frank charansonnet
Àfrica

miquel

Eva Panyella Callao

Família LLeal Ronda

Amics del Teatre Zorrilla

anna coll singla

I un agraïment especial al nostre mecenes solidari de la setmana:

Jaume Lladó Oliveras

Ja podeu llegir la nova entrada al diari de LLIBERT, l’Eduard Molner, el nostre cronista virtual, segueix fent d’home invisible i explicant-vos el que veu als assajos.

www.llibertdiari.blogspot.com.es

#12 / Queden 12 dies per finalitzar la campanya del Verkami!

Queden 12 dies per acabar la campanya de Verkami, hem sobrepassat el nostre objectiu econòmic i hem arribat de moment als 93 mecenes.

Com tots sabeu per a una producció teatral amb cara i ulls es necessiten molt més que 3333 euros i molt més que el doble d'aquesta quantitat.

LLIBERT es podrà estrenar a l'Almeria Teatre el 20 de novembre gràcies a tots vosaltres i a la col.laboració de tot l'equip tècnic i artístic. Si aconseguim doblar l'objectiu econòmic podrem fer que les condicions de treball de tot l'equip siguin una mica millors. Un cop més us demanem la vostra ajuda, en aquest cas per fer una mica més de difusió, un sprint final per tal que la nostra campanya arribi més enllà dels cercles habituals.

Encara ens queden 12 dies, ho podem aconseguir, ens ajudes?

#10 / Ja tenim 93 mecenes!

Ja tenim 93 mecenes! a veure si s’anima i aviat arribem als 100!

Nosaltres seguim treballant i gaudint moltíssim dels assajos.

Gràcies infinites als mecenes d’aquesta setmana:

Oriol Guinart Bastus

val
Àlex Cassanyes

Lucy in the sky

lramis

alberta calvet

#09 / Gràcies per seguir donant corda a Llibert

Seguim agraint als mecenes que cada dia segueixen fent aportacions i recordant que necessitem que continueu fent-ne difusió i que ho expliqueu! A partir del 20 de Novembre, volem veure l’Almeria Teatre ple de gom a gom.

Us volem explicar aquesta història, la història de Llibert!

Gràcies a:

raragon1

Montse Bultó

Antonio Pérez

forsec

Oliver Granadal

I molt especialment als nostres mecenes solidaris:

David i Sílvia

#07 / Avui hem estat portada a VilaWeb

Hem d’agrair a Verkami la possibilitat que ens ha donat de ser avui la seva portada a VilaWeb, és un impuls de cara a la nostra campanya de micro-mecenatge però també, i sobretot, una oportunitat més de donar a conèixer el nostre projecte i omplir d’espectadors l’Almeria Teatre a partir del 20 de novembre.

Seguim agraint infinitament les aportacions dels nostres mecenes, us esperem al teatre per ensenyar-vos el que vosaltres heu fet possible!!!

elenalcapella

Maria Miralda

Josep Maria Roig

Albena Teatre

Jordi i Núria

I agraïments especialíssims als nostres mecenes solidaris:

Sisco

Julio Manrique

#06 / "Suma y sigue"!!!

Seguim sumant aportacions, estem molt contents i agraïts.

Gràcies:

Isolda

Irelea

Esther Sampere

Uri Garcia

Bibi

Montserrat Garcia Botines

I molt, molt, molt especialment als nostres mecenes solidaris:

Pep i Roser

Edelmir

#04 / Gràcies per seguir col·laborant!!!

Moltes gràcies per seguir col·laborant!

Llibert és un projecte que necessita molt més que 3333 € .

Gràcies de tot cor!

I us esperem a l'Almeria Teatre del 20 de novembre al 8 de desembre per poder veure amb els vostres propis ulls el que heu ajudat a fer realitat!

Vosaltres feu possible Llibert

Agraïm els nostres mecenes d'avui:

Joana Llordella

Terins

Queco

Jordi Coderch Brió

Maria Rosa Estela

dportabella

alarconll
Àngels i Paco

Maribel Marín

Ariadna_Gaya

Marta Castells

francfamadas

núrialosada

Dorotea Casas Ros

I agraïments molt especials als nostres mecenes solidaris:

Maria Margarit

Norbert Martínez Valls

#03 / Ho hem aconseguit!!!

Gràcies, gràcies i mil gràcies a tots, sou collonuts!!!

Ho hem aconseguit i en 48 hores!!!

Seguirem amb la campanya els 38 dies que ens queden per poder recaptar tot el que ens vulguin aportar i perquè encara queden moltes recompenses que creiem que poden ser interessants.

Estem molt contents i seguim treballant dur perquè Llibert sigui un espectacle preciós!

Us esperem a tots a l'Almeria teatre a partir del 20 de novembre no ho oblideu!!!

Gràcies als nostres mecenes d'avui:

Eva

Trini

anna

Carme i Josep

Maria i Josep Maria

Petrusterreus

Toni S.

Laia Besalduch

joan Besalduch

Pilar Argilés

Sergi

Pep Vallès i Glòria Sabater

Antonia Hernández Balada

rousdevesa

utumarga

TERRATS CARME

Eva

Roger Giralt

I agraïments molt, moooolt especials als nostres mecenes solidaris:

Francesc Igual Martín

Neus Pujadó

#02 / Gràcies!

Tornem de l'assaig, cansats, contents, avui ho hem aixecat per primer cop! sempre és estrany, sempre és igual, el primer dia que deixes la taula, que deixes el text... et sent desemparat, perdut, on vaig? què faig?... i de cop es fa la màgia, la intueixes, un tros comença a fluir, et flipes, t'embales... i... bluff... se te'n va el text... jejeje... sempre és igual... i t'enganxa com cap altra cosa al món!

I ara mirem el Verkami i... 32 mecenes???

Al·lucinem!!!

No tenim paraules!!! Només podem dir-vos gràcies! infinites gràcies! i que treballem per a vosaltres perquè quan vingueu a veure Llibert pugueu gaudir tant com ho estem fent nosaltres:

Gràcies,

Pepa

Antonia Bartolomé

Esteve Miralles

jpalou

Teresa Novell

Carles Zapater i Meritxell Santamaria

evapevape

nessbu

jtomas

Marc i Xènia

miguel23623

oriolllado

merisisima

Anna Rosa Cisquella

Mercè Capella

ngordillobolasell

Jordi Rico

Merceguillen

Roger Llovet

Josep Mª Alarcón

Melània

Josep Oriol Costa Planas

leer más

#01 / Comencem bé!

Arrenquem la campanya i ja tenim els nostres primers mecenes! Quina emoció! Estem molt contents!!!

Donem les gràcies a :

Santimf

Snaporaz11

I molt especialment als nostres primers mecenes solidaris:
Àngels Zamora

Eduard

Juli Zamora

Joan Brió

Us estimem molt a tots!!!

I ara anem a dormir que demà hem d'assajar! #aixecantllibert

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies