❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La consulta en joc!

¿Quieres entender que está pasando entre Catalunya y España? Nosotros "volem decidir" (queremos decidir). Por eso hemos creado este juego, para hacerlo posible. No lo olvides, "som el que decidim" (somos lo que decidimos).

Categoría

Creado en

0
segundos
204
Aportaciones
12.530€
De 12.400€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

¿Quieres entender que está pasando entre Catalunya y España?

Nosotros volem decidir! (¡queremos decidir!). Por eso hemos creado este juego, para hacerlo posible. No lo olvides, som el que decidim! (¡somos lo que decidimos!].

Catalunya se encuentra en un gran callejón sin salida. Las ansias democráticas de la mayoría de la población catalana chocan con la legislación del Estado español. La ciudadanía catalana clama por poder decidir su futuro y se organiza para conseguirlo.

La consulta en joc (la consulta en juego) está pensado para entender la situación social, económica y política que vivimos en Catalunya.

• ¡Descubre las debilidades de 34 años de autonomía!
• ¡Experimenta las dificultades y fortalezas para celebrar la consulta!
• ¡Escoge entre cohesión social o recortes en el gasto público!
• ¡Vive las posibles relaciones entre Catalunya y España!
• ¡Siente los efectos de la unión o desunión de un pueblo!

Queremos que el mensaje llegue a todo el mundo, desde los 5 a los 99 años, y por ello lo explicamos de forma amena y divertida mediante un juego de mesa. Este es nuestro objetivo. ¿Es también el tuyo?

El objetivo

El objetivo del juego es celebrar la consulta, ejercer el derecho a decidir. ¿Conseguiréis un triunfo de la democracia porque los catalanes y las catalanas podamos decidir nuestro futuro?

La consulta en joc está pensado para que todos pasemos un buen rato:

• Si tienes poca experiencia en juegos de mesa, captarás rápidamente su dinámica, puesto que tiene pocas normas y sencillas.
• Si eres de los/las que os gusta jugar, en cada partida descubrirás posibilidades y estratégias nuevas. Con las variantes “diversión sin fin” podrás variar la complejidad del juego sin necesidad de ampliaciones.

Los componentes

La caja del juego, de pequeñas dimensiones, tiene el formato idóneo para que lo puedas llevar a donde vayas. Una vez montado, se transforma en un bonito tablero que podrás lucir y disfrutar con tus amistades, família y compañeros/as de juego.

El tablero, que se confecciona con cartas, representa el mapa de Catalunya y permite infinidad de escenarios, dando ocasión al azar, a la sorpresa, a la táctica y a la memoria.

En cada caja encontrarás 36 cartas, 12 discos patriotas, 24 discos de recursos y servicios, 1 marcador de turno, 4 peones, 1 dado y las instrucciones.

La dinámica

Es un juego de turnos en el que cada turno se compone de 4 fases:

  1. Tributación: es hora de pagar impuestos. ¿Lo harás a España o a Catalunya? ¿Cuáles son las consecuencias?
  2. Transferencia: La ciudadanía siempre acaba pagando. ¿Lo hará el Estado? ¿Cómo nos afecta el déficit fiscal?
  3. Cohesión social: La Generalitat distribuye recursos y servicios. ¿Podemos permitirnos que queden jugadores excluidos de esa acción? ¿Cómo evitamos los recortes?
  4. Acción ciudadana: El pais avanza si todos nos movemos. ¿Estás dispuesto/a? ¿Qué hacen nuestros representantes? ¿Cómo reacciona el Estado? ¿Cómo nos afecta lo que sucede en el mundo?

El juego admite 4 finales diferentes: con la celebración de la consulta, con la declaración unilateral de independencia, con la Generalitat intervenida por el Estado español o por agotamiento, atrapados eternamente en la situación actual. Todo dependerá de la voluntad de los jugadores y de cómo reaccione el Estado.

¿JUEGO O REALIDAD?

Superando las limitaciones de los juegos cooperativos y de los juegos competitivos, nosotros definimos este como juego “coopetitivo” puesto que requiere la colaboración de todos los jugadores, y al mismo tiempo, el esfuerzo individual es reconocido.

El reto

Queremos que todo el mundo pueda reflexionar sobre los efectos de la relación entre Catalunya y España y sobre la necesidad de celebrar la consulta. Por eso produciremos 4.000 unidades del juego, para que se convierta en una herramienta de difusión y llegue a todos los rincones del país.

Para hacerlo posible, el proyecto tiene un coste total de 29.654 €, distribuido de la siguiente manera:

• Ilustración, diseño gráfico y maquetación: 4.677 €
• Producción: 20.496 €
• Difusión y comunicación: 4.481 €

Además de nuestra dedicación, destinaremos 16.649 € de nuestros recursos personales y familiares. Pero aún así, necesitaremos 12.400 € adicionales, precisamente el objetivo que nos planteamos con este micro mecenazgo.

Las singularidades

El juego es catalán: nuestra es la creación, el illustrador es de Catalunya y la producción se llevará a cabo íntegramente por pymes catalanas. Tan sólo el dado y las bases plásticas de los personajes los tendremos que adquirir a una empresa europea, puesto que no hay fabricantes en Catalunya.

Estamos convencidos que el juego, no sólo ha de ser coherente con la realidad, sino que los valores que plantea de cohesión social y respeto por el medio ambiente tienen que estar presentes en su misma producción: el montaje de la caja, el ensamblaje de los componentes y el envasado del juego, va a ser realizado por un centro de trabajo que promueve y se preocupa por la integración laboral de personas discapacitadas.

El calendario

• Del 3 de septiembre al 12 de octubre: campaña en verkami y finalización del trabajo gráfico.
• El 13 de octubre: envío a los mecenas de las claves de acceso para participar en la votación del nombre del juego.
• Del 13 al 17 de octubre: período de votación para la elección del nombre del juego.
• El 18 de octubre: publicación de los resultados.
• Del 15 al 19 de octubre: últimos ajustes de maquetación y elaboración de las illustraciones adicionales según las recompensas elegidas.
• Del 20 de octubre a 5 de diciembre: fabricación de todos los componentes del juego y de las recompensas.
• Del 8 al 14 de diciembre: manipulado, ensamblaje de los componentes del juego y de las recompensas.
• A partir del 15 de diciembre: recogida y envío de las recompensas.

Si todo sucede de acuerdo con este calendario, La consulta en joc estará disponible para todos las Navidades de este año.

Con carácter universal, todos los mecenas veréis gratificado vuestro apoyo participando en la elección del nombre del juego. Y el nombre de todos los participantes que hagáis posible el proyecto, aparecerá en las instrucciones de esta edición especial.

Por coherencia con la temática del juego, una vez consolidado el objetivo de financiación, organizaremos una consulta para decidir, democráticamente, su nombre.

La pregunta es concreta y clara:

PROYECTO: LA CONSULTA EN JOC (la consulta en juego)
¿CUAL QUIERES QUE SEA EL NOMBRE DEL JUEGO DE MESA?

Con dos posibles opciones:

SOM EL QUE DECIDIM (somos lo que decidimos)
VOLEM DECIDIR (queremos decidir)

*****imatges capses ****
*****imatges capses ****

Durante los próximos días, daremos más detalles sobre ámbas opciones. Hemos abierto una página en Facebook para que puedas comentar, defender y argumentar qué nombre te parece más apropiado para La consulta en joc.

El día 13 de octubre, ya como mecenas, recibirás un correo electrónico con las claves y las instrucciones para participar en la votación. Dispondrás hasta el 17 de octubre para emitir tu voto.

El día 18 de octubre haremos público el resultado de la votación y automáticamente, el nombre elegido pasará a ser el nombre oficial de La consulta en joc.

En función de tu aportación, como mecenas podrás ver gratificado tu apoyo con las siguientes exclusivas:

Participarás en la elección del nombre del juego.
Tu nombre aparecerá en las instrucciones del juego.
Serás el primero en disfrutar del juego antes de su comercialización.
Conseguirás el juego a un precio inferior del que tendrá en los comercios (su precio final estará entre los 13 y los 17 euros).
Obtendrás objetos de edición limitada para esta campaña (chapas de promoción, pósters o diploma electrónico acreditativo de tu participación).
Decidirás la temática para personalizar elementos del juego.

¿Qué mecenazgo te interesa más?

El mecenazgo de La consulta en joc va más allá de la producción de las 4.000 unidades: es una herramienta para difundir el derecho a decidir y sensibilizar a todas aquellas personas que aún no se han interesado. Por ello, a partir de tu disponibilidad o grado de implicación, te sugerimos las siguientes opciones de mecenazgo:

OPINIÓN sobre el nombre. Deja testimonio de tu opción. Participa en la elección del nombre del juego. Serás de los primeros en decidir!
COHERENCIA con lo que sientes. Somos conscientes del esfuerzo y te lo ponemos fácil para que también pongas La consulta en joc. Dinos cuándo vendrás a recogerlo y lo tendrás todo preparado!
AYUDA para que La consulta en joc llegue a todos los hogares de Catalunya. Decide a dónde quieres que te lo enviemos! ¿A tu casa? ¿A la del pariente que no verás hasta el verano? ¿A la ludoteca del pueblo? ¿Al vecino, que aún no lo acaba de entender?
APOYO para que puedas implicar a alguien más en su difusión. ¡Regálalo a quien lo esté esperando! ¡Organiza una velada demócrata con 8 participants! O envía los dos juegos directamente a la escuela de tus hijos: así los tendrán al volver de las vacaciones de Navidad.
DEDICACIÓN a la sensibilización. Todo lo que necesitas para difundir la experiencia: organizar partidas de sensibilización de hasta 12 personas, promueve una ludoteca de la consulta en el hogar de la gente mayor, en la biblioteca, en el centro cívico o en tu asociación.
ADHESIÓN a la difusión. Ideal para una persona o equipo comprometido en la celebración de la consulta. Juegos y pósters suficientes para organizar un torneo de los más demócratas del pueblo o de la asociación. ¿Quién conseguirá celebrar la consulta en menos tiempo?
COMPROMISO con el derecho a decidir. Tu implicación o la de tu colectivo es un verdadero compromiso que queréis que quede reflejada en el juego. Escoge un tema para personalizar 1 carta() del tablero -entre las de Catalunya o las del mundo- para dejar constancia de aquello que quieras/queráis destacar: la colla castellera, la fiesta mayor del pueblo, la selección de un deporte, tu comercio, un derecho o una ley en especial, tu agrupación/asociación, la insumisión fiscal del municipio...
• **IMPULSO
* a la consulta y a tu colectivo. Escoge los temas para personalizar 5 cartas (*) del tablero -entre las de Catalunya o las del mundo- para dejar constancia de aquello que quieres/queréis destacar: la manifestación del 11 de septiembre de 2012, el pacto fiscal, “NO a la guerra”, manifestación SOM UNA NACIÓ, la cadena humana, el derecho civil catalán, las selecciones de los deportes preferidos, tu prensa escrita, tus tradiciones preferidas, “NO al transvasament”...

ENTREGA a la campaña. Dinos qué derechos o qué acciones quieres que estén presentes en el tablero de La consulta en joc. Escoge temas para personalizar 15 cartas(*) del tablero -entre las de Catalunya o las del mundo- para dejar constancia de aquello que quieres/queréis destacar:

(*) Opciones ideales para que personas, agrupaciones, colectivos, entidades, plataformas, partidos políticos, sindicatos, empresas, instituciones, administraciones y universidades puedan ver reflejada su actividad u objectivos en el tablero del juego. Los temas a escoger serán a criterio de los mecenas, siempre que sean respetuosos con el buen gusto, la concordancia temática y funcional del juego y las posibildades que determine el ilustrador para una buena calidad artística del conjunto del juego.

Y si tu mecenazgo es más activo, estamos abierots a escuchar cualquier propuesta que acompañe a este proyecto a alcanzar el éxito: desde la organización de presentaciones para grupos, hasta facilitarnos contactos con medios de comunicación, publicidad y difusión. Escribenos a [email protected] o bé truqueu-nos al +34 626 83 28 80.

Este proyecto es una idea original de Ferran Anglès y de Xavier Colomer, emprendedores de Singular Games, empresa que se dedica a la creación y comercialización de juegos de mesa, transformando el conocimiento en juego .

La ilustración y la maquetación del juego es de Teo Perea, la producción audiovisual corre a cargo del periodista Àlex Miquel y Sandra Rius se ocupa de coordinar la comunicación digital.

Finalmente, queremos expresar nuestro agradecimiento a Xavier Basiana quién, desinteresadamente, nos ha permitido reunirnos y trabajar en Espai 30, establecimiento que gestiona.

LA CONSULTA EN JOC. GANA LA PARTIDA!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

11 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Diego

    Diego

    10 años

    ¿Por qué el objetivo del juego solamente es realizar el referendum?¿Si algún jugador basandose en la legalidad del ordenamiento jurídico quisiera que no se celebrarse y se encarcelase a los que violan el CP? Solo contemplais vuestro punto de vista...

  • Ferran Anglès i Xavier Colomer

    Ferran Anglès i Xavier Colomer
    Autor/a

    más de 10 años

    Benvolgut Ignasi,

    En aquests moments ens trobem compaginant 3 tasques importants:
    - tancar el disseny per portar-lo a producció,
    - contactar amb tots els mecenes per tal de produir i fer arribar les recompenses
    - i fer tota la difusió que podem als llocs on ens conviden (presentacions en associacions, fires i jornades ja siguin de jocs de taula o relacionades amb el dret a decidir o la relació Catalunya-Espanya).

    Per exemple aquest proper cap de setmana serem a:

    • el divendres 25/10/2013 de 18:00 a 22:00, a la “Necrocon’13” al Centre Cultural de Sant Josep, Av. Isabel la catòlica 32 a L’Hospitalet del Llobregat. Organitza: Necronomicon’s www.necronomicons.com

    • el dissabte 26/10/2013 de 11:00 a 14:00, a la “Festa per la Consulta” a la carpa d’OMNIUM, Plaça Catalunya a Cornellà. Organitza: ANC Cornellà. www.facebook.com/events/505163656246645

    • el diumenge 27/10/2013 de 10:30 a 20:00, al “Juguem!13” al Pavelló Firal, Av. Catalunya 19 a Vilafranca del Penedès. Organitza: ADALT i La casa dels estranys http://juguem.org

    I estem acordant presencia en fires de jocs de taula al desembre, març i maig. Anirem actualitzant la informació quan és confirmi a www.facebook.com/singulargamescat

  • Ignasi

    Ignasi

    más de 10 años

    Teniu pensat fer presentacions en fires o altres esdeveniments per poder veure en directa de que es tracta? quina seria la vostre agenda?

  • Ferran Anglès i Xavier Colomer

    Ferran Anglès i Xavier Colomer
    Autor/a

    más de 10 años

    Benvolgut viktor,

    En primer lloc, volem agrair-te l'oportunitat d'explicar-nos que ens aporten les teves preguntes.

    Pel que fa a les regles del joc són senzilles i estan ben concretades i provades, però estem acabant el redactat i maquetat de les instruccions. Aquest darrer procés no és gens senzill i requereix molts filtres de correcció i relectures per evitar diversificació d'interpretacions. Esperem penjar-les a Verkami ben aviat. Mentrestant, pots mirar la nostra pàgina al Facebook, on anem explicant com jugar. Però si el que vols és valorar el joc en persona, et convidem a venir aquest pròxim diumenge 29 de setembre al CorreJocs (fira de jocs de taula) de Sant Vicenç dels Horts, on serem de 12:00 a 18:00 amb unes quantes maquetes perquè les pugueu provar. Si ho prefereixes, també estem fent presentacions a petits grups que ens ho demaneu.

    Pel que fa a la nostra experiència productiva, a més a més del que pots comprovar en el nostre perfil, hem dissenyat 5 jocs. De fet, "La consulta en joc" havia de ser el segon a ser publicat, però per temes administratius entre Patentes i Marcas de Madrid i l'Ajuntament de Barcelona el procés de registre del nom del primer s'ha endarrerit un any! (coses de dependre de Madrid, fins i tot per poder fer servir el nom de la nostra ciutat en un joc). Esperem que aquest desembre-gener aquest segon joc ja es pugui publicar.

    Respecte a l'assessorament, fa 2 anys que treballem paral·lelament en 3 projectes i comptem, a més de la nostra experiència laboral, amb el coneixement d'experts d'arts gràfiques del país. Tens tota la raó que són molts diners. Però has de tenir present que no només es tracta de cartes. Si bé tauler es configura amb 36 cartes quadrades amb encunyat específic, el joc incorpora molts més elements: 5 peons, 36 discs (de diferents tipus i mides), 5 peanyes, 1 dau i instruccions en 2 idiomes CAT i ESP (a més de l’envàs). Sense oblidar que el cost de producció inclou la producció reduïda i específica d'algunes recompenses. Per altra banda, cal considerar que una part gens menyspreable se l'emporta l’IVA que cal pagar als proveïdors.

    Sabem que es redueixen molt els costos si, com molts altres jocs, la producció es fa externalitzada a tercers països (que tots tenim al cap). Però per principis de responsabilitat social no ho volem (a la nostra web pots veure quins són els nostres valors i compromisos). En canvi, volem que els nostres jocs siguin fabricats per empreses del nostre entorn, més concretament pimes, i que en el procés productiu participin centres de treball de persones amb capacitats limitades. Hem optat perquè els nostres jocs i la nostra forma de treballar i produir tinguin una coherència i una singularitat. Estem convençuts que com a societat bé ens val la pena! Tanmateix, si tens alternatives que respectin els nostres valors, t'escoltarem amb molta atenció i disposats sempre a aprendre'n.

    Atentament,

    Xavier i Ferran

  • viktor

    viktor

    más de 10 años

    On puc veure les regles del joc? Entendreu que sense saber com s'hi juga no es pot valorar un joc. Quins altres jocs heu creat o publicat anteriorment? Per cert, 20000€ per produir 4000 jocs de cartes són MOLTS diners. Us heu assessorat bé?

  • Ferran Anglès i Xavier Colomer

    Ferran Anglès i Xavier Colomer
    Autor/a

    más de 10 años

    Benvolguda Lena,

    Gràcies per la teva pregunta.

    L’enviament de recompenses que havíem pressupostat en el projecte era per atendre les peticions dins del territori del Principat, on per ara la ciutadania s’ha mobilitzat per a exercir el dret a decidir.

    La teva pregunta aporta una visió més complerta del territori que pot estar interessat en “LA CONSULTA EN JOC”.

    Per aquest motiu, pels mecenatges més enllà del Principat, seria preferible que valoréssiu el següent suggeriment per no afectar el pressupost del projecte:

    • Les Illes, País Valencià i Franja de Ponent: agrupeu-vos els/les mecenes de manera que les aportacions siguin de 25 € o superiors.
    • Catalunya Nord i L’Alguer: agrupeu-vos els/les mecenes de manera que les aportacions siguin de 50 € o superiors.
    • Més enllà del Països Catalans: agrupeu-vos els/les mecenes de manera que les aportacions siguin de 100 € o superiors.

    Tanmateix, no voldríem que ningú és quedés sense poder gaudir de LA CONSULTA EN JOC, i si el que suggerim no és possible, ens farem càrrec de qualsevol enviament dins de la nostra estimada Europa (estigui o no a la Unió Europea).

    Gràcies Lena, pel teu interès i suport.

  • Lena

    Lena

    más de 10 años

    M'agrada la proposta, la meva pregunta és, amb l'aportació de 15€ també m'ho envieu a les Illes Balears? Gràcies

  • Ferran Anglès i Xavier Colomer

    Ferran Anglès i Xavier Colomer
    Autor/a

    más de 10 años

    Benvolgut Josep,

    Us agraïm que contempleu la personalització del joc per a la vostra colla. Un cop assolit l’objectiu pel nostre projecte ens posarem en contacte amb vosaltres mitjançant correu electrònic perquè ens digueu quina és la carta que voleu personalitzar i quin tipus de personalització voleu.

    Pel que fa a la votació, tal i com apuntes, si subscriviu 1 recompensa de 300 € i 14 de 2 €, disposareu de 15 vots.

    Per simplificar el procés de les aportacions, les podeu fer totes amb un sol usuari de Verkami,

    encara que per a la votació del nom del joc necessitarem identificar cada vot amb un correu electrònic. Així doncs, us escriurem a l'adreça amb la que haureu fet el mecenatge per confirmar-vos el nombre total de vots i per demanar-vos tantes adreces com vots us pertoquin. D'aquesta manera, cada membre de la colla podrà participar individualment en la votació.

    Quedem a la vostra disposició per qualsevol altre dubte,

    L’equip de La consulta en joc

  • Josep Pastor

    Josep Pastor

    más de 10 años

    Felicitats per la iniciativa. Amb la colla volem fer l'aportació col·lectiva que ens permet personalitzar una carta (300e). El dubte que tenim és que si som 15, només pot votar un. És possible fer una aportació de 300e i 14 de 2e per tenir 15 vots?

  • Ferran Anglès i Xavier Colomer

    Ferran Anglès i Xavier Colomer
    Autor/a

    más de 10 años

    Apreciado Narciso,

    Este juego se ha hecho pensando, principalmente, en todas las personas con derecho a voto en Catalunya.

    La realidad, como define el Estatut de Catalunya, es que el catalán y el castellano son cooficiales.

    Lamentamos que no compartas que todas las personas que viven en Catalunya tienen derecho a decidir.

    El juego se ha hecho respetando todas las sensibilidades, por ello te agradeceríamos el respeto a los creadores y a aquellas personas que le dan su apoyo.

    El equipo de La consulta en joc

Volver a todas las actualizaciones

#07 / Personalitza les cartes del joc

Hola a tothom!

Ben segur que alguns de vosaltres us pregunteu què significa això de personalitzar les cartes del tauler. Si trieu les recompenses de COMPROMÍS, IMPULS o ENTREGA, podreu triar entre aquestes 3 opcions:

Us faria il·lusió aconseguir aquests jocs d'edició especial? Fàcil! Agrupeu-vos uns quants mecenes i feu una aportació conjunta. Quan aconseguim l'objectiu del projecte, us contactarem per saber quina opció trieu.

Seguim!

L'equip de La consulta en joc.

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#15 / Ja ha començat l'enviament de les recompenses!

Després de superades totes les adversitats en la maquetació i producció de les instruccions, i haver fet un nou tiratge, ja les tenim! En català i castellà per tal que el missatge arribi a tots els que seran convocats a votar, i perquè tothom, d’aquí i d’allí, entengui perquè és vital pel país i per la salut de la democràcia la celebració de la consulta.

El CET Cordada ja ha acabat les primeres 1000 unitats de “SOM el que decidim”. Estan fent una gran feina! I entre aquesta setmana i la vinent s’hauran produït les 5.000 unitats.

Des d’ahir el CET La Calaixera ha començat la distribució de les recompenses als mecenes. Al llarg d’aquesta setmana les haureu d’haver rebut tots. El diploma el rebreu directament al correu que ens vàreu facilitar.

Han estat 6 mesos molt intensos. Hem aprés de tot i molt. La producció final s’ha demorat un… leer más

#14 / Producció en la recta final!

Benvolguts mecenes, han estat 50 dies molt intensos!

El procés participatiu en l’elecció del nom del joc i la recopilació de totes les dades per l’elaboració de les recompenses ha estat més complexa del que vàrem preveure.

Finalment després de moltes vicissituds, incorporació de millores i multitud d’hores de dedicació desinteressada per part nostra i de tots els col•laboradors, el 20 de desembre vàrem aconseguir reunir tots els components al Centre de Teràpia Ocupacional Cordada: daus, caixa, cartes, peanes, enganxines i personatges. “SOM el que decidim!” ja és a la recta final de producció.

Paral•lelament i després de ser presents, pràcticament, a totes les fires o esdeveniments relacionats amb els jocs de taula que s’han produït al nostre país durant aquest període (Sant Vicenç dels Horts, Vilafranca, Hospitalet, Cornellà, Tona i Barcelona); de… leer más

#13 / SOM EL QUE DECIDIM: els mecenes ja heu decidit

Hola a tothom!

Després d'un breu període de votacions en línia, La consulta en joc ja té nom definitiu:

SOM EL QUE DECIDIM! va ser el nom més votat pels mecenes. Com podeu veure, la segona opció, Volem decidir! ha quedat només a un 2% de la guanyadora. Van votar un total de 121 persones de les 204 que tenien dret a vot (una participació del 59,3%).

I ara què?

Doncs ara enviarem el joc estàndard i els jocs personalitzats de les recompenses a produir. Aquests dies anirem contactant amb els mecenes per demanar-los alguns detalls indispensables per recompensar-los com cal.

I mentrestant, no ens aturem! Amb les nostres dues maquetes ens anirem movent pel territori a ensenyar el Som el que decidim! a tothom qui ens ho demani. Vols provar-lo? Anota les següents dates i llocs:

25 d'octubre a la tarda: Centre Cultural de Sant Josep de l'Hospitalet de Llobregat. (Av. Isabel la catòlica, 32).

26 d'octubre a partir de les 11hleer más

#12 / Objectiu assolit!

Moltes, moltes gràcies.

En primer lloc, en Ferran, en Xavier, i tot l’equip de “La consulta en joc” us volem agrair el suport que ens heu donat. Han estat 40 dies de campanya amb molts nervis, presa de decisions i sorpreses. Ha estat una experiència extraordinària, no l’oblidarem.

Ara ens toca retornar-vos l’agraïment i la confiança que heu dipositat en nosaltres: treballarem molt il·lusionats per tenir la producció del joc i de les recompenses en les dates compromeses.

En segon lloc, voldríem comunicar-vos que ben aviat rebreu un correu per poder exercir el vostre vot i decidir, entre tots els mecenes, el nom del joc. També us escriurem sol·licitant-vos les vostres dades de contacte: ens faran falta per a poder-vos entregar les recompenses. Finalment, aquells mecenes que vau subscriure una recompensa que permet personalitzar el joc, sereu contactats per acabar de concretar els detalls.

leer más

#11 / Nervis a la fase final!

Benvolguts i benvolgudes,

No us podem amagar que estem molt nerviosos. I és que, a 6 dies del termini, som a un 10% d'aconseguir l'objectiu!

Aquests dies hem estat fent força soroll a les xarxes socials d'Internet, però sobretot hem sortit al carrer amb la nostra maqueta i hem fet partidetes amb tot aquell qui volia conèixer el joc. D'aquí n'han sortit alguns mecenes que han preferit fer les seves aportacions en metàl·lic. També els volem donar les gràcies.


(Fotos de Núria Valls Lacea)

Ja falta poc, molt poc. Us demanem que, entre tots, fem un últim esforç per difondre a amics, coneguts (i no tan coneguts també), el joc de taula de la consulta.

No ens cansarem de dir-vos-ho: moltes gràcies!

L'equip de La consulta en joc

#10 / Quins factors són determinants per la celebració de la consulta?

Benvolguts mecenes,

Esperem que hagueu tingut un bon inici de setmana. Ja només queden 13 dies!

Aquest cap de setmana ha estat intens. La campanya de difusió de La consulta en joc ens ha fet passar per dues experiències interessants: una xerrada amb Alfons López Tena i l'assistència al 2n Correjocs de Sant Vicenç dels Horts.

Us agraïm molt els comentaris i suggeriments que ens feu arribar en aquestes trobades, i des d'aquí us animem a seguir-ho fent, tant en aquest mateix blog com en el nostre facebook.

Una de les vostres propostes que hem trobat molt interessant fa referència al text que acompanya a les 4 cartes que conformen l'urna. Aquestes cartes, com ja deveu saber, són les que cal trobar per aconseguir l'objectiu del joc: la consulta.

Per tant, trobem que és bona idea que hi duguin un concepte relacionat amb un factor necessari per a realitzar el plebiscit.

I ara ve quan us demanem, un cop més, la vostra opinió:

leer más

#09 / Dies de ràdio

També comencen les entrevistes a la ràdio! Els primers han estat els de Ràdio Intereconomia i Onda Vasca. Aquí us enllacem els àudios:

Ràdio Intereconomia: àudio

Onda vasca: àudio

Us seguirem informant!

L'equip de La consulta en joc

#08 / Primeres entrevistes

Hola a tothom!

Ja tenim més de 40 mecenes! A més, la setmana passada dos mitjans de comunicació ens van fer entrevistes: BTVcat i LaVanguardiaDigital.

Aquí us deixem algunes fotos de la gravació de l'entrevista a l'Espai30 de la Nau Ivanow.

Seguirem informant.

No us oblideu a difondre el projecte! Només ens queden 20 dies!

Gràcies!

L'equip de La consulta en joc

#07 / Personalitza les cartes del joc

Hola a tothom!

Ben segur que alguns de vosaltres us pregunteu què significa això de personalitzar les cartes del tauler. Si trieu les recompenses de COMPROMÍS, IMPULS o ENTREGA, podreu triar entre aquestes 3 opcions:

Us faria il·lusió aconseguir aquests jocs d'edició especial? Fàcil! Agrupeu-vos uns quants mecenes i feu una aportació conjunta. Quan aconseguim l'objectiu del projecte, us contactarem per saber quina opció trieu.

Seguim!

L'equip de La consulta en joc.

#04 / La maqueta

Fa uns dies que vam anar a buscar a la imprempta les capses i les cartes de la maqueta del joc. Després de tants dies de treball amb els esbossos, ens va fer molta il·lusió poder tocar les cartes i veure l'aspecte real de les capses.

Esperem que us agradin tant com a nosaltres!

#03 / Preparant les vídeocàpsules per triar el nom del joc

Hola de nou!

Aquests dies de campanya no parem de fer feina! Fa un parell de setmanes vam convocar a alguns amics per a gravar un parell de vídeos que puguin ajudar-vos a decidir quin dels dos noms que us proposem us agrada més per a La consulta en joc.

Actualment ja estem acabant la fase d'edició i ja hem visualitzat la primera versió. Destaquem aquí, la bona feina de l'Àlex i la de totes les persones (petits i grans) que ens van ajudar el dia del rodatge.

Quan ho tinguem tot apunt, sereu els primers a saber-ho!

L'equip de La consulta en joc.

#02 / Benvinguts a l'equip!

Hem pensat que potser us agradaria acompanyar l'equip de La consulta en joc durant la campanya de Verkami. Per això us anirem explicant què fem, com funciona el joc, etc.

L'equip ens reunim en una de les sales de la Nau Ivanov, una antiga fàbrica de pintures que ara és un espai singular ideal per deixar fluir la creativitat.

En Xavier i en Ferran són els creadors de la criatura. Com a jugaires i emprenedors, van pensar que seria molt didàctic explicar la relació política i econòmica entre Catalunya i Espanya en un joc de taula: el joc de la consulta.

Van fer falta un parell de partides amb esbossos de les cartes fetes a mà i un poc s'imaginació per engrescar la Sandra i en Teo a formar part de l'equip. Per últim, però no menys important, s'hi ha afegit l'Àlex.

I ara, si tot va bé, us hi afegiu tots vosaltres: un gran equip!

Seguim!

#01 / Estrenem el blog!

Dors
Dors

Hola a totes i tots!

La primera entrada d'aquest blog la volem dedicar a tots els que ja heu decidit ajudar-nos amb la vostra aportació. Moltes gràcies!

Som conscients que encara hem de recórrer un llarg camí fins a aconseguir el nostre objectiu per això valorem molt el vostre suport.

D'ara en endavant, us anirem explicant coses sobre el joc de la consulta. Esperem que us agradi tant com a nosaltres i que ens seguiu ajudant difonent el projecte entre els vostres amics i coneguts.

Gràcies!

L'equip de La consulta en joc.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies