❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Ferran Anglès i Xavier Colomer

Ferran Anglès i Xavier Colomer

Barcelona

Ens agrada entendre com es relacionen els fets i els convertim en jocs divertits i assequibles per a tothom. Vivim els jocs de taula com una afició i els veiem com una gran oportunitat per difondre el coneixement. En Xavier presideix l'Associació Cultural i Recreativa JUGUEM! i ha organitzat campionats de jocs de taula a La Sagrera i a Sant Andreu (BCN). La seva darrera jugada és la creació de Singular Games. En Ferran crea jocs de taula per l’escola i fa tallers de disseny creatiu per a infants a escoles i entitats de lleure. Gaudeix imaginant l’entorn en jocs. Va ser subcampió de Catalunya 2012 Los Colonos de Catan de DEVIR. Els divendres ens trobareu jugant a l’associació JUGUEM!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies