❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

La consulta en joc!

Vols entendre què està passant entre Catalunya i Espanya? Nosaltres volem decidir!. Per això hem creat aquest joc, per fer-ho possible. No ho oblidis, som el que decidim!

Category

Created in

0
seconds
204
Pledges
12.530€
From 12.400€
Contribute to the project
View project in Castellano

Choose your reward

Vols entendre què està passant entre Catalunya i Espanya?

Nosaltres volem decidir!. Per això hem creat aquest joc, per fer-ho possible. No ho oblidis, som el que decidim!

El país està immers en un gran atzucac. Les ànsies democràtiques de la majoria s’estavellen amb la legislació de l’Estat. La ciutadania clama per poder decidir i s’organitza per aconseguir-ho.

La consulta en joc és un joc de taula pensat per entendre la situació social, econòmica i política que vivim a Catalunya.

• Descobreix les febleses de 34 anys d’autonomia!
• Experimenta les dificultats i fortaleses per celebrar la consulta!
• Escull entre cohesió social o retallades!
• Viu les possibles relacions entre Catalunya i Espanya!
• Sent els efectes de la unió o desunió d’un poble!

Volem que el missatge arribi a tothom, des dels 5 als 99 anys, i per això ho expliquem de forma amena i divertida en un joc. Aquest és el nostre objectiu. És el teu?

L’objectiu

L’objectiu del joc és celebrar la consulta, exercir el dret a decidir. Aconseguireu un triomf per la democràcia perquè els catalans i les catalanes puguem decidir el nostre futur?

La consulta en joc està pensat perquè tothom passi una bona estona:

• Si ets poc experimentat a jugar, entraràs ràpidament en la dinàmica a partir de poques normes molt senzilles.
• Si ets dels qui us agrada jugar, a cada partida descobriràs possibilitats i estratègies noves. Amb les variants “diversió sense fi” podreu anar variant la complexitat del joc sense requerir ampliacions.

Els components

La capsa del joc, de petites dimensions, té el format idoni perquè te l'enduguis a tot arreu. Un cop muntat, però, es transforma en un bonic tauler que podràs lluir i gaudir amb els teus amics, família i companys de joc.

El tauler, fet en cartes, simbolitza el mapa de Catalunya i permet infinitat d’escenaris, donant joc a l’atzar, a la sorpresa, a la tàctica i a la memòria.

A cada capsa hi trobaràs 36 cartes, 12 discs patriòtics, 24 discs de recursos i serveis, 1 marcador de torn, 4 peons, 1 dau i les instruccions.

La dinàmica

És un joc de torns en què cada torn es composa de 4 fases:

 1. Tributació: és l’hora de pagar impostos. Ho faràs a Espanya o a Catalunya? Quines en són les conseqüències?
 2. Transferència: Els ciutadans sempre acaben pagant. Ho farà l’Estat? Com ens afecta el dèficit fiscal?
 3. Cohesió social: La Generalitat distribueix recursos i serveis. Ens podem permetre que quedin jugadors exclosos? Com evitem les retallades?
 4. Acció ciutadana: El país avança si tots ens movem. Hi estàs disposat? Què fan els nostres representants? Com reacciona l’Estat? Com entenem el que passa al món?

El joc pot acabar de 4 maneres diferents: amb la celebració de la consulta, amb la declaració unilateral d’independència, amb la Generalitat intervinguda per l'Estat espanyol o per esgotament, atrapats eternament en la situació actual. Tot dependrà de la voluntat dels jugadors i de com reaccioni l’Estat.

JOC O REALITAT?

Superant les limitacions dels jocs cooperatius i dels jocs competitius, nosaltres definim aquest com a joc “coopetitiu” perquè requereix de la col·laboració de tots els jugadors, i alhora, l’esforç individual hi té el seu reconeixement.

El repte

Volem que tothom pugui reflexionar sobre quins són els efectes de la relació entre Catalunya i Espanya i sobre la necessitat de celebrar la consulta. Per això produirem 4.000 unitats del joc, perquè esdevingui una eina de difusió i arribi a tots els racons del país.

Per fer-ho possible, el projecte té un cost total de 29.654 €, distribuït de la manera següent:

• Il·lustració, disseny gràfic i maquetació: 4.677 €
• Producció: 20.496 €
• Difusió i comunicació: 4.481 €

A més de la nostra dedicació, hi destinarem 16.649 € de recursos personals i familiars. Però encara ens caldran 12.400 € més, que és el que plantegem en aquest micromecenatge.

Les singularitats

El joc és català: la creació és nostra, l’il·lustrador és del país i la producció serà íntegrament feta per pimes catalanes. Només el dau i les bases dels personatges els haurem de comprar a una empresa europea ja que no hi ha fabricants a Catalunya.

Nosaltres estem convençuts que el joc, no només ha d’ésser coherent amb la realitat, sinó que els valors que planteja de cohesió social i respecte pel medi ambient han de ser presents en la producció mateixa: el muntatge de la capsa, l’assemblatge dels components i l’envasat del joc, els farà un centre de treball que vetlla per la integració laboral de persones amb discapacitats.

El calendari

• Del 3 de setembre al 13 d’octubre: campanya a verkami i finalització del treball gràfic.
• El 14 d’octubre: enviament als mecenes de les claus d’accés per participar en la votació pel nom del joc.
• De l’14 al 19 d’octubre: període de votació per l’elecció del nom del joc.
• El 21 d’octubre: publicació dels resultats.
• Del 14 al 21 d’octubre: darrers ajustaments de maquetació i elaboració d’ il·lustracions addicionals segons recompenses.
• Del 21 d’octubre a 6 de desembre: fabricació de tots els components del joc i de les recompenses.
• Del 9 al 14 de desembre: manipulat, assemblatge dels components del joc i recompenses.
• A partir del 15 de desembre: recollida i enviament de les recompenses.

Si tot resulta d’acord amb aquestes previsions, La consulta en joc estarà disponible per tothom el Nadal d’enguany.

Amb caràcter universal, tots els mecenes veureu gratificat el vostre suport participant en l'elecció del nom del joc. I el nom de tots els participants que feu possible el projecte, apareixerà a les instruccions d'aquesta edició especial.

Per coherència amb la temàtica del joc, un cop consolidat l’objectiu a Verkami, organitzarem una consulta per decidir, democràticament, el seu nom.

La pregunta és concreta i clara:

PROJECTE: LA CONSULTA EN JOC
QUIN VOLS QUE SIGUI EL NOM DEL JOC DE TAULA?

Amb dues possibles opcions:

SOM EL QUE DECIDIM
VOLEM DECIDIR

*****imatges capses ****
*****imatges capses ****

Durant els propers dies, donarem més detalls sobre ambdues opcions. Hem obert un espai al Facebook perquè puguis comentar, defensar i argumentar quin nom trobes més escaient per a La consulta en joc.

El dia 13 d’octubre, com a mecenes, rebràs un correu electrònic amb les claus i les instruccions per participar en la votació. Disposaràs fins el 17 d’octubre per votar.

El dia 18 d’octubre es farà públic el resultat de la votació i automàticament, el nom escollit passarà a ser el nom oficial de La consulta en joc.

En funció de la teva aportació, com a mecenes podràs veure gratificat el teu suport amb les següents exclusives:

Participaràs en l’elecció del nom del joc.
El teu nom apareixerà a les instruccions del joc.
Seràs el primer a gaudir del joc abans de la seva comercialització.
Aconseguiràs el joc a un preu més baix del que tindrà al mercat (el preu final serà entre els 13 i 17 euros).
Obtindràs objectes d’edició limitada per aquesta campanya (xapes de promoció, pòsters o diploma de participació).
Decidiràs la temàtica per personalitzar elements del joc.

Quin mecenatge t’interessa més?

El mecenatge de La consulta en joc va més enllà de la producció de les 4.000 unitats: és una eina per difondre el dret a decidir i sensibilitzar a totes aquelles persones que encara no s’hi han interessat. És per això, que a partir de la teva disponibilitat o grau d’implicació et suggerim les següents opcions de mecenatge:

OPINIÓ del nom. Deixa testimoni de la teva opció. Participa en la elecció del nom del joc. Seràs dels primers en decidir!
COHERÈNCIA amb el que sents. Som conscients de l’esforç i t’ho posem fàcil perquè tu també posis La consulta en joc. Digues en quina de les ciutats de distribució el vindràs a buscar i ho tindràs tot preparat!
AJUT perquè La consulta en joc arribi a totes les llars de Catalunya. Decideix on vols que l’enviem! A casa teva? A la del parent que no veuràs fins a l’estiu? A la ludoteca de la vila? Al veí, que encara no ho entén?
SUPORT perquè puguis implicar algú més en la difusió. Regala-li a qui ho estigui esperant! Organitza una vetllada demòcrata amb 8 participants! O envia tots dos jocs directament a l’escola dels teus fills: així se’ls trobaran quan tornin de vacances.
DEDICACIÓ a la sensibilització. Tot el que necessites per difondre l’experiència: organitzar partides de sensibilització fins a 12 persones, promoure una ludoteca de la consulta al casal d’avis, a la biblioteca, al centre cívic o a la teva associació.
ADHESIÓ a la difusió. Ideal per a una persona o equip compromès en la celebració de la consulta. Jocs i pòsters suficients per organitzar un torneig dels més demòcrates de la vila o associació. Qui aconseguirà celebrar la consulta amb menys temps?
COMPROMÍS amb el dret a decidir. La teva implicació o la del teu col·lectiu és un veritable compromís que voleu que quedi reflectit en el joc. Escull un tema per personalitzar 1 carta() del tauler -entre les de Catalunya o les del món- per deixar constància d’allò que vols/voleu destacar: la colla castellera, la festa major del poble, la selecció d’un esport, la teva botiga, un dret o una llei en especial, el teu agrupament, la insubmissió fiscal del municipi...
• **IMPULS
* a la consulta i al teu col·lectiu. Escull els temes per personalitzar 5 cartes (*) del tauler -entre les de Catalunya o les del món- per deixar constància d’allò que vols/voleu destacar: la manifestació del 11 de setembre del 2012, el pacte fiscal, “NO a la guerra”, manifestació SOM UNA NACIÓ, la cadena humana, el dret civil català, les seleccions dels esports preferits, la teva premsa escrita, les teves tradicions preferides, “NO al transvasament”...

ENTREGA a la campanya. Digues quins drets o quines accions vols que estiguin presents en el tauler de La consulta en joc. Escull temes per personalitzar 15 cartes(*) del tauler -entre les de Catalunya o les del món- per deixar constància d’allò que vols/voleu destacar:

(*) Són opcions ideals per a que persones, colles, col·lectius, entitats, plataformes, partits polítics, sindicats, empreses, institucions, administracions i universitats puguin veure reflectida la seva activitat o objectius en el tauler del joc. Els temes a escollir seran a criteri dels mecenes, sempre que siguin respectuosos amb el bon gust, la concordança temàtica i funcional del joc i les possibilitats que determini el dibuixant per a una bona qualitat artística del conjunt del joc.

I si el teu mecenatge és més actiu, estem oberts a escoltar qualsevol proposta que acompanyi aquest projecte a l’assoliment de l’èxit: des de l'organització de presentacions per a grups, fins a contactes amb mitjans de comunicació, publicitat i difusió. Escriviu-nos a [email protected] o bé truqueu-nos al +34 626 83 28 80.

Aquest projecte és una idea original de Ferran Anglès i Xavier Colomer, emprenedors de Singular Games, empresa que es vol dedicar a la creació i comercialització de jocs de taula tot transformant el coneixement en joc .

La il·lustració i la maquetació és d’en Teo Perea, la producció audiovisual és a càrrec del periodista Àlex Miquel i la Sandra Rius s’ocupa de coordinar la comunicació digital.

Finalment, volem expressar el nostre agraïment a Xavier Basiana qui, desinteressadament, ens ha permès reunir-nos i treballar a l'Espai 30 que ell gestiona.

LA CONSULTA EN JOC. GUANYA LA PARTIDA!

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

Ask the author

11 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Diego

  Diego

  almost 10 years

  ¿Por qué el objetivo del juego solamente es realizar el referendum?¿Si algún jugador basandose en la legalidad del ordenamiento jurídico quisiera que no se celebrarse y se encarcelase a los que violan el CP? Solo contemplais vuestro punto de vista...

 • Ferran Anglès i Xavier Colomer

  Ferran Anglès i Xavier Colomer
  Author

  almost 10 years

  Benvolgut Ignasi,

  En aquests moments ens trobem compaginant 3 tasques importants:
  - tancar el disseny per portar-lo a producció,
  - contactar amb tots els mecenes per tal de produir i fer arribar les recompenses
  - i fer tota la difusió que podem als llocs on ens conviden (presentacions en associacions, fires i jornades ja siguin de jocs de taula o relacionades amb el dret a decidir o la relació Catalunya-Espanya).

  Per exemple aquest proper cap de setmana serem a:

  • el divendres 25/10/2013 de 18:00 a 22:00, a la “Necrocon’13” al Centre Cultural de Sant Josep, Av. Isabel la catòlica 32 a L’Hospitalet del Llobregat. Organitza: Necronomicon’s www.necronomicons.com

  • el dissabte 26/10/2013 de 11:00 a 14:00, a la “Festa per la Consulta” a la carpa d’OMNIUM, Plaça Catalunya a Cornellà. Organitza: ANC Cornellà. www.facebook.com/events/505163656246645

  • el diumenge 27/10/2013 de 10:30 a 20:00, al “Juguem!13” al Pavelló Firal, Av. Catalunya 19 a Vilafranca del Penedès. Organitza: ADALT i La casa dels estranys http://juguem.org

  I estem acordant presencia en fires de jocs de taula al desembre, març i maig. Anirem actualitzant la informació quan és confirmi a www.facebook.com/singulargamescat

 • Ignasi

  Ignasi

  about 10 years

  Teniu pensat fer presentacions en fires o altres esdeveniments per poder veure en directa de que es tracta? quina seria la vostre agenda?

 • Ferran Anglès i Xavier Colomer

  Ferran Anglès i Xavier Colomer
  Author

  about 10 years

  Benvolgut viktor,

  En primer lloc, volem agrair-te l'oportunitat d'explicar-nos que ens aporten les teves preguntes.

  Pel que fa a les regles del joc són senzilles i estan ben concretades i provades, però estem acabant el redactat i maquetat de les instruccions. Aquest darrer procés no és gens senzill i requereix molts filtres de correcció i relectures per evitar diversificació d'interpretacions. Esperem penjar-les a Verkami ben aviat. Mentrestant, pots mirar la nostra pàgina al Facebook, on anem explicant com jugar. Però si el que vols és valorar el joc en persona, et convidem a venir aquest pròxim diumenge 29 de setembre al CorreJocs (fira de jocs de taula) de Sant Vicenç dels Horts, on serem de 12:00 a 18:00 amb unes quantes maquetes perquè les pugueu provar. Si ho prefereixes, també estem fent presentacions a petits grups que ens ho demaneu.

  Pel que fa a la nostra experiència productiva, a més a més del que pots comprovar en el nostre perfil, hem dissenyat 5 jocs. De fet, "La consulta en joc" havia de ser el segon a ser publicat, però per temes administratius entre Patentes i Marcas de Madrid i l'Ajuntament de Barcelona el procés de registre del nom del primer s'ha endarrerit un any! (coses de dependre de Madrid, fins i tot per poder fer servir el nom de la nostra ciutat en un joc). Esperem que aquest desembre-gener aquest segon joc ja es pugui publicar.

  Respecte a l'assessorament, fa 2 anys que treballem paral·lelament en 3 projectes i comptem, a més de la nostra experiència laboral, amb el coneixement d'experts d'arts gràfiques del país. Tens tota la raó que són molts diners. Però has de tenir present que no només es tracta de cartes. Si bé tauler es configura amb 36 cartes quadrades amb encunyat específic, el joc incorpora molts més elements: 5 peons, 36 discs (de diferents tipus i mides), 5 peanyes, 1 dau i instruccions en 2 idiomes CAT i ESP (a més de l’envàs). Sense oblidar que el cost de producció inclou la producció reduïda i específica d'algunes recompenses. Per altra banda, cal considerar que una part gens menyspreable se l'emporta l’IVA que cal pagar als proveïdors.

  Sabem que es redueixen molt els costos si, com molts altres jocs, la producció es fa externalitzada a tercers països (que tots tenim al cap). Però per principis de responsabilitat social no ho volem (a la nostra web pots veure quins són els nostres valors i compromisos). En canvi, volem que els nostres jocs siguin fabricats per empreses del nostre entorn, més concretament pimes, i que en el procés productiu participin centres de treball de persones amb capacitats limitades. Hem optat perquè els nostres jocs i la nostra forma de treballar i produir tinguin una coherència i una singularitat. Estem convençuts que com a societat bé ens val la pena! Tanmateix, si tens alternatives que respectin els nostres valors, t'escoltarem amb molta atenció i disposats sempre a aprendre'n.

  Atentament,

  Xavier i Ferran

 • viktor

  viktor

  about 10 years

  On puc veure les regles del joc? Entendreu que sense saber com s'hi juga no es pot valorar un joc. Quins altres jocs heu creat o publicat anteriorment? Per cert, 20000€ per produir 4000 jocs de cartes són MOLTS diners. Us heu assessorat bé?

 • Ferran Anglès i Xavier Colomer

  Ferran Anglès i Xavier Colomer
  Author

  about 10 years

  Benvolguda Lena,

  Gràcies per la teva pregunta.

  L’enviament de recompenses que havíem pressupostat en el projecte era per atendre les peticions dins del territori del Principat, on per ara la ciutadania s’ha mobilitzat per a exercir el dret a decidir.

  La teva pregunta aporta una visió més complerta del territori que pot estar interessat en “LA CONSULTA EN JOC”.

  Per aquest motiu, pels mecenatges més enllà del Principat, seria preferible que valoréssiu el següent suggeriment per no afectar el pressupost del projecte:

  • Les Illes, País Valencià i Franja de Ponent: agrupeu-vos els/les mecenes de manera que les aportacions siguin de 25 € o superiors.
  • Catalunya Nord i L’Alguer: agrupeu-vos els/les mecenes de manera que les aportacions siguin de 50 € o superiors.
  • Més enllà del Països Catalans: agrupeu-vos els/les mecenes de manera que les aportacions siguin de 100 € o superiors.

  Tanmateix, no voldríem que ningú és quedés sense poder gaudir de LA CONSULTA EN JOC, i si el que suggerim no és possible, ens farem càrrec de qualsevol enviament dins de la nostra estimada Europa (estigui o no a la Unió Europea).

  Gràcies Lena, pel teu interès i suport.

 • Lena

  Lena

  about 10 years

  M'agrada la proposta, la meva pregunta és, amb l'aportació de 15€ també m'ho envieu a les Illes Balears? Gràcies

 • Ferran Anglès i Xavier Colomer

  Ferran Anglès i Xavier Colomer
  Author

  about 10 years

  Benvolgut Josep,

  Us agraïm que contempleu la personalització del joc per a la vostra colla. Un cop assolit l’objectiu pel nostre projecte ens posarem en contacte amb vosaltres mitjançant correu electrònic perquè ens digueu quina és la carta que voleu personalitzar i quin tipus de personalització voleu.

  Pel que fa a la votació, tal i com apuntes, si subscriviu 1 recompensa de 300 € i 14 de 2 €, disposareu de 15 vots.

  Per simplificar el procés de les aportacions, les podeu fer totes amb un sol usuari de Verkami,

  encara que per a la votació del nom del joc necessitarem identificar cada vot amb un correu electrònic. Així doncs, us escriurem a l'adreça amb la que haureu fet el mecenatge per confirmar-vos el nombre total de vots i per demanar-vos tantes adreces com vots us pertoquin. D'aquesta manera, cada membre de la colla podrà participar individualment en la votació.

  Quedem a la vostra disposició per qualsevol altre dubte,

  L’equip de La consulta en joc

 • Josep Pastor

  Josep Pastor

  about 10 years

  Felicitats per la iniciativa. Amb la colla volem fer l'aportació col·lectiva que ens permet personalitzar una carta (300e). El dubte que tenim és que si som 15, només pot votar un. És possible fer una aportació de 300e i 14 de 2e per tenir 15 vots?

 • Ferran Anglès i Xavier Colomer

  Ferran Anglès i Xavier Colomer
  Author

  about 10 years

  Apreciado Narciso,

  Este juego se ha hecho pensando, principalmente, en todas las personas con derecho a voto en Catalunya.

  La realidad, como define el Estatut de Catalunya, es que el catalán y el castellano son cooficiales.

  Lamentamos que no compartas que todas las personas que viven en Catalunya tienen derecho a decidir.

  El juego se ha hecho respetando todas las sensibilidades, por ello te agradeceríamos el respeto a los creadores y a aquellas personas que le dan su apoyo.

  El equipo de La consulta en joc

#15 / Ja ha començat l'enviament de les recompenses!

Després de superades totes les adversitats en la maquetació i producció de les instruccions, i haver fet un nou tiratge, ja les tenim! En català i castellà per tal que el missatge arribi a tots els que seran convocats a votar, i perquè tothom, d’aquí i d’allí, entengui perquè és vital pel país i per la salut de la democràcia la celebració de la consulta.

El CET Cordada ja ha acabat les primeres 1000 unitats de “SOM el que decidim”. Estan fent una gran feina! I entre aquesta setmana i la vinent s’hauran produït les 5.000 unitats.

Des d’ahir el CET La Calaixera ha començat la distribució de les recompenses als mecenes. Al llarg d’aquesta setmana les haureu d’haver rebut tots. El diploma el rebreu directament al correu que ens vàreu facilitar.

Han estat 6 mesos molt intensos. Hem aprés de tot i molt. La producció final s’ha demorat un… read more

#14 / Producció en la recta final!

Benvolguts mecenes, han estat 50 dies molt intensos!

El procés participatiu en l’elecció del nom del joc i la recopilació de totes les dades per l’elaboració de les recompenses ha estat més complexa del que vàrem preveure.

Finalment després de moltes vicissituds, incorporació de millores i multitud d’hores de dedicació desinteressada per part nostra i de tots els col•laboradors, el 20 de desembre vàrem aconseguir reunir tots els components al Centre de Teràpia Ocupacional Cordada: daus, caixa, cartes, peanes, enganxines i personatges. “SOM el que decidim!” ja és a la recta final de producció.

Paral•lelament i després de ser presents, pràcticament, a totes les fires o esdeveniments relacionats amb els jocs de taula que s’han produït al nostre país durant aquest període (Sant Vicenç dels Horts, Vilafranca, Hospitalet, Cornellà, Tona i Barcelona); de… read more

#13 / SOM EL QUE DECIDIM: els mecenes ja heu decidit

Hola a tothom!

Després d'un breu període de votacions en línia, La consulta en joc ja té nom definitiu:

SOM EL QUE DECIDIM! va ser el nom més votat pels mecenes. Com podeu veure, la segona opció, Volem decidir! ha quedat només a un 2% de la guanyadora. Van votar un total de 121 persones de les 204 que tenien dret a vot (una participació del 59,3%).

I ara què?

Doncs ara enviarem el joc estàndard i els jocs personalitzats de les recompenses a produir. Aquests dies anirem contactant amb els mecenes per demanar-los alguns detalls indispensables per recompensar-los com cal.

I mentrestant, no ens aturem! Amb les nostres dues maquetes ens anirem movent pel territori a ensenyar el Som el que decidim! a tothom qui ens ho demani. Vols provar-lo? Anota les següents dates i llocs:

25 d'octubre a la tarda: Centre Cultural de Sant Josep de l'Hospitalet de Llobregat. (Av. Isabel la catòlica, 32).

26 d'octubre a partir de les 11hread more

#12 / Objectiu assolit!

Moltes, moltes gràcies.

En primer lloc, en Ferran, en Xavier, i tot l’equip de “La consulta en joc” us volem agrair el suport que ens heu donat. Han estat 40 dies de campanya amb molts nervis, presa de decisions i sorpreses. Ha estat una experiència extraordinària, no l’oblidarem.

Ara ens toca retornar-vos l’agraïment i la confiança que heu dipositat en nosaltres: treballarem molt il·lusionats per tenir la producció del joc i de les recompenses en les dates compromeses.

En segon lloc, voldríem comunicar-vos que ben aviat rebreu un correu per poder exercir el vostre vot i decidir, entre tots els mecenes, el nom del joc. També us escriurem sol·licitant-vos les vostres dades de contacte: ens faran falta per a poder-vos entregar les recompenses. Finalment, aquells mecenes que vau subscriure una recompensa que permet personalitzar el joc, sereu contactats per acabar de concretar els detalls.

read more

#11 / Nervis a la fase final!

Benvolguts i benvolgudes,

No us podem amagar que estem molt nerviosos. I és que, a 6 dies del termini, som a un 10% d'aconseguir l'objectiu!

Aquests dies hem estat fent força soroll a les xarxes socials d'Internet, però sobretot hem sortit al carrer amb la nostra maqueta i hem fet partidetes amb tot aquell qui volia conèixer el joc. D'aquí n'han sortit alguns mecenes que han preferit fer les seves aportacions en metàl·lic. També els volem donar les gràcies.


(Fotos de Núria Valls Lacea)

Ja falta poc, molt poc. Us demanem que, entre tots, fem un últim esforç per difondre a amics, coneguts (i no tan coneguts també), el joc de taula de la consulta.

No ens cansarem de dir-vos-ho: moltes gràcies!

L'equip de La consulta en joc

#10 / Quins factors són determinants per la celebració de la consulta?

Benvolguts mecenes,

Esperem que hagueu tingut un bon inici de setmana. Ja només queden 13 dies!

Aquest cap de setmana ha estat intens. La campanya de difusió de La consulta en joc ens ha fet passar per dues experiències interessants: una xerrada amb Alfons López Tena i l'assistència al 2n Correjocs de Sant Vicenç dels Horts.

Us agraïm molt els comentaris i suggeriments que ens feu arribar en aquestes trobades, i des d'aquí us animem a seguir-ho fent, tant en aquest mateix blog com en el nostre facebook.

Una de les vostres propostes que hem trobat molt interessant fa referència al text que acompanya a les 4 cartes que conformen l'urna. Aquestes cartes, com ja deveu saber, són les que cal trobar per aconseguir l'objectiu del joc: la consulta.

Per tant, trobem que és bona idea que hi duguin un concepte relacionat amb un factor necessari per a realitzar el plebiscit.

I ara ve quan us demanem, un cop més, la vostra opinió:

read more

#09 / Dies de ràdio

També comencen les entrevistes a la ràdio! Els primers han estat els de Ràdio Intereconomia i Onda Vasca. Aquí us enllacem els àudios:

Ràdio Intereconomia: àudio

Onda vasca: àudio

Us seguirem informant!

L'equip de La consulta en joc

#08 / Primeres entrevistes

Hola a tothom!

Ja tenim més de 40 mecenes! A més, la setmana passada dos mitjans de comunicació ens van fer entrevistes: BTVcat i LaVanguardiaDigital.

Aquí us deixem algunes fotos de la gravació de l'entrevista a l'Espai30 de la Nau Ivanow.

Seguirem informant.

No us oblideu a difondre el projecte! Només ens queden 20 dies!

Gràcies!

L'equip de La consulta en joc

#07 / Personalitza les cartes del joc

Hola a tothom!

Ben segur que alguns de vosaltres us pregunteu què significa això de personalitzar les cartes del tauler. Si trieu les recompenses de COMPROMÍS, IMPULS o ENTREGA, podreu triar entre aquestes 3 opcions:

Us faria il·lusió aconseguir aquests jocs d'edició especial? Fàcil! Agrupeu-vos uns quants mecenes i feu una aportació conjunta. Quan aconseguim l'objectiu del projecte, us contactarem per saber quina opció trieu.

Seguim!

L'equip de La consulta en joc.

#04 / La maqueta

Fa uns dies que vam anar a buscar a la imprempta les capses i les cartes de la maqueta del joc. Després de tants dies de treball amb els esbossos, ens va fer molta il·lusió poder tocar les cartes i veure l'aspecte real de les capses.

Esperem que us agradin tant com a nosaltres!

#03 / Preparant les vídeocàpsules per triar el nom del joc

Hola de nou!

Aquests dies de campanya no parem de fer feina! Fa un parell de setmanes vam convocar a alguns amics per a gravar un parell de vídeos que puguin ajudar-vos a decidir quin dels dos noms que us proposem us agrada més per a La consulta en joc.

Actualment ja estem acabant la fase d'edició i ja hem visualitzat la primera versió. Destaquem aquí, la bona feina de l'Àlex i la de totes les persones (petits i grans) que ens van ajudar el dia del rodatge.

Quan ho tinguem tot apunt, sereu els primers a saber-ho!

L'equip de La consulta en joc.

#02 / Benvinguts a l'equip!

Hem pensat que potser us agradaria acompanyar l'equip de La consulta en joc durant la campanya de Verkami. Per això us anirem explicant què fem, com funciona el joc, etc.

L'equip ens reunim en una de les sales de la Nau Ivanov, una antiga fàbrica de pintures que ara és un espai singular ideal per deixar fluir la creativitat.

En Xavier i en Ferran són els creadors de la criatura. Com a jugaires i emprenedors, van pensar que seria molt didàctic explicar la relació política i econòmica entre Catalunya i Espanya en un joc de taula: el joc de la consulta.

Van fer falta un parell de partides amb esbossos de les cartes fetes a mà i un poc s'imaginació per engrescar la Sandra i en Teo a formar part de l'equip. Per últim, però no menys important, s'hi ha afegit l'Àlex.

I ara, si tot va bé, us hi afegiu tots vosaltres: un gran equip!

Seguim!

#01 / Estrenem el blog!

Dors
Dors

Hola a totes i tots!

La primera entrada d'aquest blog la volem dedicar a tots els que ja heu decidit ajudar-nos amb la vostra aportació. Moltes gràcies!

Som conscients que encara hem de recórrer un llarg camí fins a aconseguir el nostre objectiu per això valorem molt el vostre suport.

D'ara en endavant, us anirem explicant coses sobre el joc de la consulta. Esperem que us agradi tant com a nosaltres i que ens seguiu ajudant difonent el projecte entre els vostres amics i coneguts.

Gràcies!

L'equip de La consulta en joc.

We use our own cookies to provide website functionality and third party cookies to analyze traffic and serve targeted advertisements based on your surfing habits. You can accept all cookies by clicking “Accept” or obtain more information and set your preferences here.