❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Tàrrega, món paral·lel

Tàrrega, món paral·lel és un projecte documental que vol transmetre com es viu la Fira des de diferents perspectives. Conèixer de primera mà els personatges de la Fira i compartir les seves vivències. La Fira se'ns presenta com un mar de sorpreses i experiències úniques que apareixen un cop l'any.

0
segundos
30
Aportaciones
1.535€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Tàrrega, món paral·lel és un documental de tots i per a tothom. Amb aquest projecte, volem compartir amb vosaltres la nostra passió per les arts al carrer a través d'un documental que pretén captar l'atmosfera de la Fira de Tàrrega. A partir dels punts de vista d'artistes i d'aficionats, explicarem que Tàrrega es converteix en un veritable món paral·lel.

Volem transmetre com es viu la Fira de Tàrrega des de diferents perspectives. Conèixer de primera mà qui va a la Fira i compartir la seva vivència. La Fira permet desconnectar dels compromisos i viure experiències que no podem viure en directe durant la resta de l’any. Molts artistes troben a Tàrrega la seva oportunitat per tirar endavant els seus espectacles i compartir amb un públic agraït i sincer la seva feina.

A QUÈ VAN DESTINADES LES APORTACIONS

Les aportacions que feu al nostre projecte aniran destinades, bàsicament, a financiar la producció del rodatge que es durà a terme durant els dies de la Fira, concretament en els següents conceptes: dietes, material fungible, benzina pels desplaçaments i lloguer de material de rodatge.

També aniran destinades a cobrir les despeses del rodatge previ que estem desenvolupant des de fa uns mesos, en els mateixos conceptes.

CALENDARI

Actualment estem gravant un seguit de companyies que formen part de Suport a la Creació de la Fira de Tàrrega, com: Otradnoie, Joan Català, Ponten Pie, Toti Toronell i Carro FC, entre d'altres. Aquests clips formen part de la prèvia del documental; es tracta d'un tastet del seu estil, una introducció per a que pugueu anar imaginant-vos com serà el resultat final.

Podeu veure els clips a la nostra pàgina de Vimeo

El rodatge complet del documental es realitzarà en les dates del 3 al 9 de setembre del 2013, durant la Fira de Tàrrega. Després calculem dos mesos de muntatge i postprodució per poder tenir el documental enllestit al novembre.

Les recompenses les entregaríem el dia de l’estrena del documental. Aquesta estrena segurament sigui a Barcelona a un centre cívic i també faríem una presentació d’aquest a Tàrrega. Per aquells que no poguessin venir a l’estrena els enviaríem la recompensa per correu.

QUI SOM

Som un grup de sis joves estudiants de cinema apassionats per les arts escèniques i amb ganes de defensar el teatre de carrer i l’art com a cultura.

Júlia Girós, Nina Solà, David Galindo, Marc Garcia, Adrià Martí i Pol Picas

PODEU ANAR SEGUINT EL PROJECTE A:

Web: lasocafilms.com

Facebook: facebook.com/TarregaMonParalel

Vimeo: vimeo.com/user18760335

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#07 / Entrades!

Ja tenim les entrades dels espectacles de la Fira que s'enduran els nostres mecenes de Verkami!

Moltíssimes gràcies per la vostra aportació.

14 dies per començar el rodatge, quina impaciència!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies