Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

¡ Estrenamos nueva web !

I Festival doméstico Cultura a Casa

En Cultura a Casa creemos en la cultura participativa en el espacio doméstico, creando experiencias únicas donde la proximidad con el creador es clave. Durante el mes de septiembre llenaremos las casas del centro de Palma con música, artes escénicas, danza y artes visuales.

Cultura a Casa

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
168
Mecenas
4.550€
De 4.500€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català

#12 / Repartint les darreres recompenses

Ha arribat el moment de repartir les darreres recompenses que teníem pendents:
El cartell de Rubenimichi i la llibreta especial de Cultura a Casa de Sr. Ferrer.
Aquesta setmana us les entregam!!

Esperam que us agradin!!

#11 / Balanç del I Festival domèstic

Pareix mentida, però el I Festival domèstic Cultura a Casa ja ha passat.
Durant els 10 dies d'activitats, han passat gairebé 800 persones: la Galeria a Casa, tres sofà club, un taller de micro-comissariat, 8 propostes escèniques i tot un seguit de recompenses pels nostres mecenes han fet que el balanç d'aquesta experiència sigui molt positiu. Mentre seguim fent feina en la nostra programació "habitual" ja estam pensant en el II Festival domèstic Cultura a Casa.

A principis d'agost vàrem assolir el nostre objectiu i recaudarem 4.550€.
Volem ser transparents amb vosaltres i us volem informar on han anat els vostres diners:

Total aconseguit: 4.550€
Aportacions impagades: -85€
Comissió Verkami: -270,13€
leer más

#10 / Mecenes de Cultura a casa: Arriben les recompenses!

Hola mecenes!

El I Festival domèstic Cultura a Casa està a punt de començar i amb ell arriben les vostres recompenses. Estau atents a la nostra web on ja està publicada tota la programació!

Durant aquests dies rebreu un correu amb els detalls de la vostra recompensa. Pensau que ens heu de confirmar la vostra assistència enviant un mail a culturaacasa@gmail.com (millor si ens especificau a quina recompensa correspon, que tenim molts mecenes!).

Pels que heu de rebre el cartell exclusiu pels mecenes i/o la llibreta del festival vos informam que ja estan a impremta i que quan ens arribin vos donarem les instruccions per poder recollir-les. Estan quedant molt be!

Amb moltes ganes de començar! Ja queda menys!

Ens veim al I Festival domèstic Cultura a Casa!

#09 / O tot o res.


Fa gairebé un mes anunciavem el I Festival domèstic Cultura a Casa, i la campanya de verkami per tal de sumar al nostre projecte micro-mecenes que el fessin possible.

Com sabeu, les campanyes de micro-mecenatge donen un termini de 40 dies per tal d’aconseguir l’objectiu previst, que en el nostre cas és de 4.500 euros.

Només els projectes que en aquest termini arribin com a mínim al 100% del seu objectiu de finançament rebran els diners aportats pels seus mecenes. En cas contrari, les quantitats que els mecenes s’han compromès a aportar no es faran efectives i el projecte no rep el finançament

Avui entram a la recta final, queden tan sols 5 dies, i uns 800 euros per aconseguir el nostre objectiu, ens ajudes a fer-ho possible?

Aquí teniu el vídeo de la festa de presentació del Festival Cultura a Casa, amb el concert d’ Els Emmentals, va ser una gran nit. Experiències com aquestes es repetiran el setembre a més de 8 cases de Palma.

#08 / Així si ho aconseguirem!

Dijous passat vàrem celebrar una Festa de presentació del 1er Festival domèstic Cultura a Casa, amb un concert de groovie jazz amb els Emmentals a l’hora de la posta de sol a un terrat a l’ombra de la Seu.

Més de 120 orelles vàrem poder gaudir del concert, d’una cerveseta o un té fred i conéixer de primera mà que tenim preparat pel mes de setembre a Palma, una estona molt especial a un terrat on tot estava preparat per viure una experiència única.

L’emoció que us contàvem dels primers dies es va multiplicant dia a dia, quan anem sumant euros i mecenes que confien en el nostre projecte. Sabem que estam entrant a un moment decisiu: ja només queden 12 dies per arribar a l’objectiu dels 4.500 euros, i us volem animar a posar-hi la vostra part. Cultura a Casa és un projecte participatiu i col·laboratiu, avui més que mai el projecte el tiram endavant entre tots.

leer más

#07 / Tot esforç té la seva recompensa

Un dels grans poders que tenim, tot i no ser-ne del tot conscients, és on destinam els nostres diners, així, cada vegada preferim comprar a petits productors i comerços del barri o de proximitat que viuen directament d’aquestes vendes. Ens agrada saber a que aniran destinats els nostres doblers que tant ens costa guanyar.

En els projectes culturals està passant el mateix i amb formules com la de Cultura a Casa estam experimentant amb el finançament de projectes culturals. Volem acostar públics i creadors, perquè els públics vegin que la seva aportació és imprescindible per poder realitzar-ho.

Amb aquesta intenció, vàrem decidir fer una aposta: deixar de banda la línia de les subvencions, i que fos la comunitat, què amb les aportacions dels micro-mecenes fessin possible el I festival domèstic.

Sabem que és un esforç convertir-se en mecenes, i donar el que cada un pugui per a fer possible aquest projecte. Tot esforç té la seva recompensa.

leer más

#06 / Festa de presentació del Festival domèstic

Ja han passat 20 dies des de que vàrem presentar el Festival domèstic Cultura a Casa, i amb aquest temps ja hem aconseguit tenir més de 60 mecenes que creuen en el nostre projecte.

Per celebrar-ho, hem pensat fer una festa de presentació del Festival domèstic,aquest dijous 18 de juliol a les 21h, on us explicarem tots els detalls del projecte que el setembre envairà el centre de Palma, en un lloc impressionant: un terrat de ciutat amb unes vistes que us deixaran bocabadats... i a l'hora de la posta del sol gaudirem del concert de groovie jazz dels Emmentals. T'ho perdràs? Hi haurà cerveses, i alguna sorpresa per als nostres mecenes!

Aquesta activitat és gratuïta, i com sempre, és imprescindible reservar.

Els Emmentals són una formació variable que practica el groovie JAZZ, un estil dins del gènere del jazz amb gran empenta en els 60 i 70, que pretenia contagiar el nostre estat d’ànim de manera positiva, expressant amb el moviment d’alguna o totes les parts de nostre cos.

leer más

#05 / Qui hi ha darrera Cultura a Casa?

Cultura a Casa és una associació cultura sense ànim de lucre formada per persones de diferents àmbits del sector cultural des de la gestió cultural al disseny, de l’edició de llibres al sector audiovisual. A més tots els assistents a les nostres activitats són socis!

També col.laboram amb diferents projectes més institucionals com són l’Encontre Internacional de Compositors que cada any es cel·lebra a Mallorca. A més, també som col·laboradors del diari ARA Balears, a la seva versió digital, on està enllaçada la nostra web.

El maig de 2013 la Diputació de Barcelona ens va convidar a participar a les jornades Interacció: El valor públic de la cultura.

També són col·laboradors de Cultura a Casa empreses consolidades com Tres Serveis Culturals.Una part important del projecte és la documentació de la que s’encarrega Secret Films, i a més… leer más

#04 / Avui us volem donar una raó més per ser mecenes: donar suport als creadors.

Viure una experiència Cultura a Casa, és una cosa única, tant per al públic com per a nosaltres, Fee Reega, cantant alemanya que ha participat dues vegades a Cultura a Casa ens explica perquè per els creadors també ho és.

Des del principi de Cultura a Casa, hem volgut que aquest format serveixi de camp de proves tant per a creadors, públic i gestors. Fins ara, mitjançant els nostres cronistes us havíem explicat el que suposa viure una experiència tan propera com és Cultura a Casa per el públic, fins i tot algun amfitrió ens explica les seves sensacions a l’obrir casa seva.

Avui, però hem demanat a una de les artistes que ha participat a Cultura a Casa que ens expliqui que ha suposat per ella.

Durant aquests vuit mesos, hem programat més de 40 propostes per les que han passat… leer más

#03 / T'explicam més de la Galeria a Casa

Galeria a Casa, comissariat per Tolo Cañellas, s ́enmarca dins el I fesival Cultura a Casa i consisteix en traslladar per uns dies una galeria comercial a un espai domèstic, on, a més a més, els propis artistes faran el paper de galeristes i ens oferiran obres fetes especialment per l ́ocasió a un preu no superior a 50 euros, donant la oportunitat a la gent de convertir-se en col·leccionistes ja que existeix un col·leccionisme més enllà de les grans galeries.

La inteció final és acostar l ́art a les persones que hi són alienes, obrint-los una porta i intentar generar un interès.

La inaguració de la Galeria a Casa, es durà a terme el dijous 19 de setembre ja que s’organitza a Palma, la Nit de l’Art. Esdeveniment cada vegada més consolidat on museus, galeries i altres centres culturals obrin les seves portes fins a mitja nit i aprofiten per mostrar noves exposicions.

Els artistes que hem convidat a participar-hi, i dels que trobareu obra són:

Equipo Aaahhh!!!

leer más

#02 / L'emoció dels primers dies


(Foto de Jordi Avellà)

Per nosaltres és la primera vegada que hem volgut que siguin els micro-mecenes els que facin possible el projecte en el que fa mesos que hem anat fent feina.

Els primers dies de la campanya de Verkami són molt emocionants, cada vegada que algún micro-mecenes ens fa una aportació l'oficina al complet es converteix en una festa. En aquests primers dies ja hem aconseguit la confiança de 22 mecenes que ens han aportat 550 euros al I Festival Domèstic Cultura a Casa, som conscients que aconseguir el repte de 4.500 euros és una carrera de fons i no un sprint, per això us seguim demanant la vostra ajuda, difonent el projecte entre els vostres amics i coneguts, per les xarxes socials, o aportant allò que us vagi bé.

El dilluns us explicàvem que havíem presentat la campanya de Verkami i el Festival als mitjans de comunicació,… leer más

#01 / Comença la campanya...

Hola a tots!

Avui és un dia molt especial per nosaltres, després de molt de temps fent feina en el projecte del I festival domèstic Cultura a Casa, ha arribat el moment de començar al campanya a Verkami per fer-ho possible.

Aquest matí hem convidat als nostres companys de la premsa local a un petit brunch per presentar-li el festival i tenir les primeres impressions.
També estam molt contents de les primeres aportacions que hem anat rebent al llarg del primer dia.

Des del principi ens ha semblat molt interessant contar el procés i no tan sols el resultat, per això, aprofitarem aquest espai per anar-vos contant el que anirem preparant durant aquests 40 dies.

Moltes gràcies a tots, i seguim en contacte a n'aquest blog.

5€
0 Mecenas

Agradecimiento en nuestra página web y en el programa del festival
+ Un fuerte abrazo cuando nos veamos.

10€
23 Mecenas

Agradecimiento en la web y en el programa
+ Cartel exclusivo del Festival realitzado por Rubenimichi (edición limitada y numerada)

15€
29 Mecenas

Agradecimiento en la web y en el programa
+ Cartel de Rubenimichi
+ Libreta especial "Cultura a Casa" de Sr. Ferrer, editora de papelería

20€
15 mecenas (agotada)

Agradecimiento en la web y en el programa
+ Cartel de Rubenimichi
+ Visita exclusiva para dos personas, antes de la inaguración, guiada por el comisario a la Garleria a Casa, con un vermut de cortesía.

20€
12 Mecenas

Agradecimiento en la web y en el programa
+ Cartel Rubenimichi
+ Visita guiada para dos personas al barrio de Canamunt a vista de azotea y un vermut. (una manera diferente de conocer la ciudad)

20€
15 mecenas (agotada)

Agradecimiento en la web y en el programa
+ Cartel de Rubenimichi
+ Visita guiada para dos personas al barrio de Canamunt a vista de azotea y un vermut. (una manera diferente de conocer la ciudad)

20€
Quedan 12 (de 20)

Agradecimiento en la web y en el programa
+ Cartel Rubenimichi
+ Visita guiada para dos personas con el comisario Tolo Cañellas a la Galeria a Casa durante los días que dure la galería y un vermut.

25€
15 mecenas (agotada)

Agradecimiento en la web y en el programa
+ Cartel de Rubenimichi
+ Libreta de Sr. Ferrer
+ 2 entradas para un concierto especial Mecenas

25€
Quedan 17 (de 25)

Agradecimiento web y en el programa
+ Cartel Rubenimichi
+ Libreta especial "Cultura a Casa" de Sr. Ferrer + Vermut con algunos de los artistas participantes en el Festival doméstico.

30€
Quedan 3 (de 20)

Agradecimiento en la web y en el programa
+ Cartel de Rubenimichi
+ Picnic con los artistas del festival en un espacio doméstico al aire libre

50€
21 Mecenas

Agradecimiento en la web y en el programa
+ Cartel de Rubenimichi
+ Libreta Sr. Ferrer
+ Asistir a la Fiesta de cierre del Festival
+ Descuento del 50% en las actividades de Cultura a Casa durante 6 meses.

90€
Quedan 11 (de 15)

Agradecimiento en la web y en el programa
+ Cartel de Rubenimichi
+ Libreta Sr. Ferrer
+ Visita guiada a la Galeria a Casa
+ Fiesta cierre
+ ABONO para asistir a las 8 propustas (de música, artes escénicas y danza) en sitio preferente
+ Bebida

390€
Quedan 4 (de 5)

CONCIERTO COM TU NOMBRE
Mención especial en nuestra página web y en el programa del festival como patrocinador
+ Tu nombre a uno de los conciertos del festival

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.