❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

CANTA! El primer DVD de la Dàmaris Gelabert

Producció d'un DVD amb videoclips de les cançons més populars de la Dàmaris Gelabert

Dàmaris Gelabert

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
163
Aportaciones
16.425€
De 14.950€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Producció i edició del DVD CANTA! de la Dàmaris Gelabert amb els videoclips de les seves cançons més populars i un munt de continguts addicionals. Les cançons de la Dàmaris tenen un clar objectiu educatiu, per a l'adquisició d'hàbits i rutines, per a reforçar aprenentatges bàsics i transmetre missatges i valors positius.

i per què CANTA!?

Perquè cantar és el llenguatge dels infants, perquè cantar ens uneix, perquè la nostra societat ho necessita, perquè qui canta els seus mals espanta, perquè aprendre cantant és molt més fàcil, perquè cantar ens fa créixer i perquè cantar és estimar!

totsona.cat imatge 6
totsona.cat imatge 6

Al llarg dels anys, gran part del nostre repertori s'ha convertit en un conjunt de cançons vives, que es fan servir a diari dins l'entorn escolar i familiar. En moltes ocasions pares, mestres, nens i nenes, ens han demanat que aquestes cançons (Bon dia!, Els dies de la setmana, Rentem les dents, Tot Sona! ...) tinguessin el reforç de les imatges a través de l'enregistrament en vídeo. Volem que tots els nens i nenes, famílies i escoles d'ara i del futur les puguin tenir a l'abast per seguir gaudint i cantant.

L’any 1998 vaig crear, juntament amb el músic Àlex Martínez, un segell discogràfic propi per autofinançar el meu primer disc “Totsona!” que havia estat el meu projecte de final de carrera al Berklee College of Music. Des de llavors, Tot Sona Records s’ha dedicat a auto-produir i auto-finançar tots els projectes; mai hem rebut cap subvenció o ajut, tot i dedicar-nos en exclusiva a un camp, des del nostre punt de vista importantíssim: la cultura, la música, els infants i el català. Hem lluitat des del primer any per fer música de qualitat amb autors i músics d’aquí. Hem produït i editat 12 discos propis en català que inclouen més de 150 cançons. També hem creat les Cançons Personalitzades que es venen des del 2002 a través dels nostres webs.

Fins ara pensàvem que l’edició de les cançons en vídeo, era, per a una petita empresa discogràfica com nosaltres, un repte impossible. Però ara, gràcies a Verkami veiem l'oportunitat d’arribar a molts dels nostres seguidors i així demanar el seu suport per a aquest engrescador projecte que de ben segur ens ajudarà a remuntar la complicada situació actual.

totsona.cat imatge 4
totsona.cat imatge 4

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Els diners aconseguits amb la Campanya de Verkami es dedicaran a la producció, enregistrament i muntatge de tots els videoclips que inclourà el DVD. Les despeses van des de l'equip humà i tècnic del rodatge i muntatge, la creació d'elements escenogràfics a càrrec de "Castells i Planas", les il·lustracions i disseny gràfic a càrrec d'ORScomunicació, el lloguer de l'espai on rodarem els interiors, el lloguer de tot el material tècnic (llums, fons, croma, etc), el vestuari, la perruqueria i maquillatge, els músics que hi apareixeran, etc.

totsona.cat imatge 5
totsona.cat imatge 5

CALENDARI

La producció ja està en marxa. Estem en fase de desenvolupament de guions,

localitzacions, personal, etc. El rodatge està previst per a la segona 15a de juliol i el muntatge pel setembre. A l'octubre s'hauria d'enviar a fàbrica per arribar a temps a la campanya de Nadal.

Els dies 30 de novembre i 1 de desembre està prevista a Granollers la celebració del concert-presentació i l'entrega de la majoria de les recompenses. Algunes s'enviaran abans per correu certificat (ja està especificat). De totes maneres consulteu els nostres webs per obtenir la informació més actualitzada.

damarisgelabert.com
totsona.com
espaitotsona.cat

Informació sobre les recompenses:

Sobre l'opció d'aparèixer en algun dels videoclips: si opteu per aquesta modalitat us demanem que contacteu amb nosaltres per a poder planificar millor l'aparició del nen/a, ja que els horaris i localitzacions s'estan acabant de decidir.

Recompensa especial Escoles: contacteu amb nosaltres per a escollir una data.

[email protected]

Telèfon de contacte de Totsona: 938 711 930

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

6 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Dàmaris Gelabert

    Dàmaris Gelabert
    Autor/a

    más de 10 años

    Hola, encara estem treballant en l'edició del DVD. Aquesta setmana mirarem de tancar el tema de la presentació. De seguida que ho tinguem enllestit us avisarem. Gràcies.

  • Maltzur

    Maltzur

    más de 10 años

    No posa l'hora dels concerts, quan tindrem un xic més d'informació, Gracies!

  • Judit Malgosa Prat

    Judit Malgosa Prat

    más de 10 años

    El meu nom és Judit Malgosa i ja he fet l'aportació dels 40€. Espero que el projecte vagi endavant. Gràcies!!

  • Dàmaris Gelabert

    Dàmaris Gelabert
    Autor/a

    más de 10 años

    Hola Judit,

    Digan's el teu nom i cognoms i pel dia del concert estaràs en la llista d'entrades reservades.

    Gràcies

  • Judit

    Judit

    más de 10 años

    Hola, si vull fer una aportació de 40€ i necessito 4 entrades com ho faig? Merci!! Judit

  • Eva Sánchez

    Eva Sánchez

    más de 10 años

    Hola Dámaris!!!

    Vaig ser alumna teva a Gimbernat i em va encantar retrobar-te escoltant i cantant les teves cançons amb el meu fill i que tots els dies posen a l'escola del meu fill a infantil. Quina meravella!!! Compta amb el meu petit suport. Salut

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#14 / Ampa EBM El Blauet

Moltes gràcies a l'Escola Bressol El Blauet de Sant Celoni per col·laborar en el projecte CANTA! Aviat ens veiem al concert que faré a la seva escola!

#13 / Ampa EMB Mitja Costa

Moltes gràcies a l'Ampa de l'Escola Bressol Municipal Mitja Costa de Montcada i Reixac. Aquest juliol farem un concert de final de curs a la seva escola!!!! Ja queda molt menys per aconseguir-ho!

#11 / EB Món Màgic

Moltes gràcies a l'Escola Bressol Món Màgic de Granollers i a la seva directora Sílvia Humet per donar-nos suport en aquest projecte. Una de les escoles amb la que fa molts anys que hi col·laborem i ho seguim fent!

#10 / Escola Jesuïtes del Clot

Gràcies a l'Escola Jesuïtes del Clot per donar-nos suport en aconseguir el primer dvd de la Dàmaris Gelabert. A l'abril anirem a fer un concert pels nens i nenes de l'escola. I gràcies al Joan Carles per la seva col·laboració.

#07 / Un dia intens de feina

Avui hem estat treballant amb el nostre realitzador el Jordi Call. Sabeu que el Jordi és un dels realitzadors del programa "Salvados"? Estem molt contents de treballar amb ell, és un gran professional. Estem molt contents de com van progressant el projecte. Aquests vídeo-clips seran genials!

Animeu a altres a forma part i fer-ho possible!

#06 / Escola Infantil Magnòlia

Moltíssimes gràcies a l'E.I. Magnòlia de Barcelona i Sant Cugat, dues de les escoles pioneres del mètode d'estimulació musical Totsona. Gràcies a la Conxita i a la Marta per donar-nos sempre el seu suport!

#05 / Llar d'infants Rosetó: Moltes gràcies!

Gràcies a la primera Llar d'infants que ens dóna suport amb 800€ perquè el projecte CANTA! sigui una realitat: La Llar d'infants Rosetó de Barcelona. Una escola amb la que col·laborem des de fa uns anys i que tenen clar que cantar és el llenguatge dels infants.

#04 / Col·legi Sant Pau de Tarragona Moltes gràcies!!

El Col·legi Sant Pau de Tarragona ha fet avui la primera aportació de 800€!!! El proper curs la Dàmaris anirà a visitar-los i a cantar amb els nens d'infantil i C.Inicial a més tindran moltes altres recompenses! Gràcies a la Rosa, la mestre de música i a l'equip directiu.

#03 / Escola Pia d'Igualada

Moltes gràcies a l'Escola Pia d'Igualada per ajudar-nos en aquest projecte i ser la primera escola en col·laborar. El dia de Santa Cecilia aniré a fer un concert a la seva escola. I gràcies també a la mestra de música, la Mireia Carulla per la seva iniciativa.

#01 / Nou vídeo promocional!

Hem fet un vídeo per promocionar la campanya. Ens agrada molt! No cal dir que les imatges que hi surten no formen part dels videoclips, només són un anunci. Els videoclips es començaran a enregistrar al juliol. Desitgem que us agradi!!!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies