❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Dàmaris Gelabert

Dàmaris Gelabert

Cardedeu

Sóc pedagoga, musicoterapeuta, autora i cantant de cançons infantils. Estic llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona i graduada amb honors pel Berklee College of Music de Boston. Sóc especialista en Musicoteràpia i educadora de massatge infantil, creadora del mètode Totsona d’Estimulació Musical a l’etapa 0-6 i pionera a Espanya de les Cançons Personalitzades. Des del meu primer disc Totsona!, he escrit més de 150 cançons editades en 12 discos, que s’utilitzen a diari dins de l’àmbit escolar i familiar pel seu contingut pedagògic, útil en l'aprenentatge d’hàbits i rutines, ensenyaments bàsics i valors educatius.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies