❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Vers l'infinit. Feliu Ventura. 20 anys en directe.

Feliu Ventura celebra els seus vint anys als escenaris enregistrant i editant un LP en directe que es dirà "Vers l’infinit". El disc s’acompanyarà d’una sèrie audiovisual online sobre el procés creatiu que encetarà un any de celebració col·lectiva. T’hi apuntes?

Feliu Ventura

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
289
Aportaciones
10.388€
De 5.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

#VERSLINFINIT9500

FELIU VENTURA. REFERENTS. VERS L'INFINIT i MÉS ENLLÀ

Ja hem aconseguit superar el mínim de 5000€ de #verslinfinit i estic profundament agraït i em sent portador d’una gran responsabilitat. Realment no m’esperava que completàrem el mínim tan ràpid.

Ara us proposem continuar la celebració i fer-la més gran: us volem fer un present a tots els qui heu fet possible 20 anys vers l’infinit i ens plantegem un nou objectiu per a nous verkamistes.

.

Durant aquests 20 anys he tingut ganes de cantar moltes cançons d’altres a la meua manera i al final m’he tallat una mica i ho he deixat córrer. També durant aquests 20 anys ha hagut moltes cançons que no han eixit de l’estudi, de vegades ni tan sols del calaix. Hi ha un munt de maquetes polsoses i perdudes. També tinc enregistrats alguns concerts en directe que m’emocionen i un grapat de rareses que ni us imagineu...

Què us sembla si agafe al meu guitarrista de capçalera, el Borja, i em tanque amb ell en un estudi per a gravar un grapat de cançons d’alguns dels meus referents musicals i aprofite per reversionar algun tema meu i faig neteja d’alguns arxius oblidats?

Si arribem a 9.500€, totes les persones que heu participat -i participeu a partir d'ara- d’aquesta celebració a través de Verkami obtindreu una descàrrega exclusiva en WAV i AIFF del disc Feliu Ventura. Referents. Vers l’infinit i més enllà.I si no arribem? Doncs moltes i moltes gràcies, el vostre suport servirà per millorar les condicions tècniques i laborals de totes les persones que estan fent possible Vers l'infinit. Feliu Ventura. 20 anys en directe.

Estic convençut que #verslinfinit9500 serà una realitat i m’emociona poder desvetllar amb vosaltres encara un altre somni: gravar les noves cançons d’aquest nou disc i treballar per recuperar antigues perles gairebé oblidades.


INFORMACIÓ GENERAL DE LA CELEBRACIÓ

FELIU VENTURA, VERS L'INFINIT

Sóc Feliu Ventura, de Xàtiva. Cantant i autor de cançons des de 1993. He enregistrat un grapat de discos durant aquest temps, algun d’ells en directe (amb Lluís Llach) però no hi ha cap disc editat amb un directe en solitari que deixe constància d’aquesta energia que aporteu a les meues cançons des de fa 20 anys. Voldria enregistrar imatge i àudio de diversos concerts de format menut en directe per a celebrar amb vosaltres aquest aniversari. Aquesta és l’excusa, però a més, tinc pensades diverses coses més per a compartir amb vosaltres, si us ve de gust. Ho fem?

QUÈ VOLEM FER?

Podria dir-vos: 'què vull fer?'. Però mai he fet les coses sol, mai les he fetes per a mí. Vosaltres sempre hi heu estat presents: quan les pensava, les provava i també afortunadament, quan les fèiem junts. És per això que volem fer un bon grapat de coses per celebrar aquests 20 anys junts. Us les explique tot seguit!

Volem enregistrar en àudio i en vídeo un nou disc en directe que hem pensat que es titule Vers l'infinit. Feliu Ventura. 20 anys en directe. A l'escenari hi serem sempre en Borja Penalba i jo, i enregistrarem diversos concerts al llarg del maig i el juny arreu de la nostra geografia. Amb l'àudio farem una edició limitadíssima (bé, limitada a tantes còpies com vulgueu) en vinil de 180 grams i 12". Pensem que pot quedar molt bonic i ens agrada la idea de poder tenir el directe en dues cares, amb la portada ben grossa i un so que només té el vinil! Amb el vídeo enregistrat farem una sèrie online de cinc o sis capítols (això encara està per veure), que es dirà Feliu Ventura, per l'interior: codis en ruta. Cada capítol tindrà una introducció on explicarem cosetes de les dues cançons que oferirem a continuació. Aquesta sèrie només serà online i ja tenim ganes de gravar-la i de veure-la!

Volem fer un nou model de samarreta. Durant molts anys no n'hem tinguda cap! Amb la sortida del darrer disc Música i lletra vam fer final una tirada de samarretes que us va encantar i que hem hagut de refer en diverses ocasions. Tenim ganes de vestir de gala també aquests 20 anys i us oferim un nou model, especial i commemoratiu! Vinga, a fer-ne gala!

Volem compartir una estada allà on tot començà: a Xàtiva. Seran gairebé 24h de visita i comunió amb, ja ho sabeu, la millor ciutat del món. Fer un arròs al forn, passejar pels indrets que han inspirat moltes de les nostres cançons i cantar-les allà mateix, junts... I tot amb l'allotjament concertat al bell mig de Xàtiva.

Volem sorprendre'ns i aprofitar l'avinentesa per fer coses que ens han quedat al tinter, com per exemple regalar-nos un concert a cegues. Quedarem a un lloc de Barcelona el 27 de setembre i a un altre de València el 4 d'octubre i anirem junts a un lloc secret, amb els ulls tapats, a gaudir d'un concert únic doncs aparcarem el sentit de la vista fins el final de la vetllada per poder gaudir de les cançons amb la resta de sentits. Un espectacle dirigit per Marga Socias.

Volem compartir-ho a més amb amics i companyes de viatge, amb totes aquelles que trien la denúncia enfront de la renúncia. Amb total admiració i col•laboració us volem fer partícips de la tasca que estan tirant endavant des de Mèdia.cat i l'Anuari dels Mitjans; des de la Directa i el Setmanari de Comunicació homònim i des de la Xarxa de Cases de la Música i El Musical de Benimaclet, amb la música en directe, al Principat i al País Valencià respectivament.

Volem tornar als origens tot i que de fet, mai n'hem marxat massa lluny (ni quan hem travessat l'oceà Atlàntic. Volem celebrar aquests 20 anys com ho hem fet tota la vida: teixint complicitats i compartint la nostra música amb col•lectius i campanyes en defensa del territori, en defensa dels drets lingüístics, pel dret a l'habitatge, contra el feixisme, el racisme i el masclisme, pels drets laborals i socials i per la llibertat dels pobles, i tot pel que hem cantat durant aquests 20 anys. I com que estem de celebració, doncs ho posem encara més fàcil doncs els diners de vegades i al dia a dia, esdevenen un impediment.

Volem fer tot això i alguna coseta més que se'ns acudirà pel camí, amb vosaltres. Després de 20 anys, només sabem fer-ho d'aquesta manera. Sabem què volem: tot i amb vosaltres. Ho fem?

A QUÈ DESTINAREM ELS DINERS

La integritat del que resulte del procés de finançament cooperatiu d'aquesta celebració comunitària la destinarem a pagar la broma. La broma en la seva totalitat serà més cara, això segur, però el que posem entre totes servirà per pagar les vostres 'recompenses estrictes' i ajudarà a finançar part de la producció de totes aquestes cosetes que volem fer junts. Hi ha accions que seran sostenibles en elles mateixes però d'altres que ja sabem hores d'ara que costaran més diners dels que recollirem en aquest procés: no passa res, hem fet una mica de racó! Si tenim el gust de veure que la celebració és massiva i superem l'objectiu d'aquest procés, tots els extres serviran per finançar directament allò que la gent anem demanant i també per fer un poc més viable la totalitat de la celebració. Hem decidit posar el sostre en 5.000€ perquè estem convençuts que sempre hem pecat de prudents i estem convençuts que tornarà a ser així. Som així!

CALENDARI APROXIMAT

Tot i que ens fa molt feliços poder plantejar aquesta celebració Vers l'infinit, haurem de compatibilitzar els esforços extres que ens suposarà l'organització i coordinació de tot plegat amb les nostres rutines i activitats ordinàries. Tota manera, us volem fer cinc cèntims de què farem i quan ho farem. Si més no, la previsió que hem fet per a poder tirar endavant aquesta celebració.

Gravació d'àudio i vídeo de concerts al País Valencià i al Principat durant els mesos de maig i juny

Producció de l'àudio professional per al disc en vinil i producció del vídeo professional per a la sèrie online durant el mes de juliol

Fabricació dels vinils (12", 180 grams) durant el mes d'agost i setembre

La subscripció a la sèrie online serà efectiva i exclusiva a partir del mes de setembre, amb periodicitat quinzenal

La descàrrega de l'àudio, en wav, del nou disc en directe serà efectiva a principis de setembre

L'enviament de discos físics i de samarretes s'efectuarà al mes d'octubre

Codi Xàtiva el celebrarem el divendres 9 i dissabte 10 d'agost, a Xàtiva, clar!

A Cegues a Barcelona tindrà lloc el 27 de setembre i A Cegues a València el 4 d'octubre

Les accions relatives als concerts compromesos de Cor Solidari es podran emmarcar en actes durant el setembre, octubre, novembre i desembre de 2013

PER QUÈ LIMITEM ALGUNES ACCIONS?

Algunes accions tenen limitat el número de participacions:

Les accions discogràfiques que depenen dels estocs estan limitades en funció de l'estoc actual: sap greu!

La visita a Xàtiva està limitada a 9 persones i els concerts compromesos a 5 col•lectius, ambdues per qüestions operatives i de logística, de tota manera si detectem que la idea ens entusiasma desmesuradament, obrirem una segona data amb una nova convocatòria en el cas xativí i valorarem l'opció d'ampliar el número de concerts solidaris.

Les aportacions d'amics i companyes que treballen en altres estructures independents a la nostra estan limitades en funció del que cadascú bonament ha pogut aportar. Aprofiteu-les, sigueu ràpides i si s'ha acabat quelcom que siga del vostre interès, penseu que al marge de la celebració de 20 anys Vers l'infinit hi podeu optar directament! Valen la pena!!!

QUINES OPCIONS DE PARTICIPAR DE LA CELEBRACIÓ TENIM A TRAVÉS D'AQUESTA PLATAFORMA

Finalment, les coses s'han d'acotar i classificar un poquet.

A continuació, informació detallada de com ho hem acotat i classificat, informació detallada de cada una de les accions, fets i/o recompenses:

Si no sou fetitxistes i allò que més us agrada està dins del vostre ordinador, aquest paquet conté la descàrrega en WAV del nou disc en directe Vers l'infinit. Feliu Ventura. 20 anys en directe i una subscripció per a gaudir online de la sèrie de directes Feliu Ventura, per l'interior: codis en ruta!


Per a totes les fans dels solcs, les agulles, les cares A i B i les portades grosses: aquí tenim el vinil de 12" i 180 grams del nostre nou directe!! Us l'enviarem a casa i a més el paquet inclou la descàrrega en WAV del nou disc en directe Vers l'infinit. Feliu Ventura. 20 anys en directe i una subscripció per a gaudir online de la sèrie de directes Feliu Ventura, per l'interior: codis en ruta!


Us volem fer un present perquè el vestiu de futur. Per això aquest paquet inclou el nou model de samarreta commemorativa dels 20 anys a més de l’edició en LP de vinil de 12’’ i 180 grams de Vers l'infinit. Feliu Ventura. 20 anys en directe, la descàrrega digital del disc, la subscripció per a gaudir online de la sèrie de directes Feliu Ventura, per l'interior: codis en ruta


Amb el paquet memòria ens emportem el vinil 12" i 180 grams del nou directe Vers l'infinit. Feliu Ventura. 20 anys en directe, la descàrrega en WAV del mateix treball, una subscripció per a gaudir online de la sèrie de directes Feliu Ventura, per l'interior: codis en ruta, nou model de samarreta commemorativa dels 20 anys i un DVD de tirada limitadíssima amb el documental La Memòria de la Música amb actuacions i entrevistes de Feliu Ventura al Con Sud el 2012.


No podia faltar la música en directe i, al nostre entendre, les millors programacions del Principat i del País Valencià les trobareu a les Cases de la Música i al Musical de Benimaclet. Amb aquest paquet ens firarem el vinil 12" i 180 grams del nou directe Vers l'infinit. Feliu Ventura. 20 anys en directe, la descàrrega en WAV del mateix treball, una subscripció per a gaudir online de la sèrie de directes Feliu Ventura, per l'interior: codis en ruta, el nou model de samarreta commemorativa dels 20 anys i fins a 5 tiquets dobles per anar a qualsevol concert de qualsevol artista durant el segon semestre de les programacions de les Cases de la Música (Mataró, Girona-Salt, L'Hospitalet, Terrassa i Manresa) o el Musical de Benimaclet. Limitat a 5unitats!

Aquelles que opteu per aquest paquet tindreu de temps fins a mitjan mes de setembre per decidir a quin concert assistir: us contactarem personalment per coordinar el concert al qual voleu assistir i us informarem dels procediments per obtenir les invitacions


Ara també és un bon moment per recopilar fetitxes. El paquet discogràfic... és el paquet discogràfic. Dos dels meus treballs en solitari (Alfabets de futur i Música i lletra) juntets i d'una tacada. A més, és clar, també hi trobarem dins el cofre el vinil 12" i 180 grams del nou directe Vers l'infinit. Feliu Ventura. 20 anys en directe, la descàrrega en WAV del mateix treball i una subscripció per a gaudir online de la sèrie de directes Feliu Ventura, per l'interior: codis en ruta i el nou model de samarreta commemorativa dels 20 anys.

Limitat a 150!


Aquest paquet inclou L’edició en LP de vinil de 12’’ i 180 grams de Vers l'infinit. Feliu Ventura. 20 anys en directe, la descàrrega digital del disc , la subscripció per a gaudir online de la sèrie de directes Feliu Ventura, per l'interior: codis en ruta, nou model de samarreta commemorativa dels 20 anys, un DVD edició limitada del documental La memòria de la música, numerat i signat per l’autor i l’enviament en primícia de l’edició digital de l’Anuari Mèdia.cat de 2014.


El 27 de setembre ens citarem en un lloc de Barcelona, encara a determinar, a una hora concreta, encara a definir. Barcelona, 27 de setembre, lloc X i hora H. Un cop hi haurem arribat tot, anirem plegades fins a un espai secret on hi celebrarem un concert únic. Tots ho són, d'únics, però aquest serà encara més especial perquè des que ens trobem al lloc de la cita i fins que acabem el concert... durem els ulls tapats! Feia temps que aquesta iniciativa ens rondava pel cap i finalment la volem fer aprofitant l'avinentesa! Aquest paquet inclou un tiquet doble per aquesta cita i a més, serà el dia perfecte per fer entrega de la resta de gadgets d'aquest paquet tan especial: un nou model de samarreta commemorativa dels 20 anys i Vers l'infinit! Un vinil 12" i 180 grams del nou directe Vers l'infinit. Feliu Ventura. 20 anys en directe, la descàrrega en WAV del mateix treball i una subscripció per a gaudir online de la sèrie de directes Feliu Ventura, per l'interior: codis en ruta

Un cop finalitzat el procés de finançament col•lectiu de la celebració que ens ocupa, us informarem del lloc exacte i l'hora concreta per participar de l'esdeveniment!


El 4 d'octubre serà la data per fer el mateix, però a València ciutat. Sí, si som moltes ja podeu endevinar que acabarem a la Plaça de Bous. I si som molt poquetes, doncs acabarem al menjador de la Rita! O sia que ja sabeu! Hem de ser moltes!!!! Inclou entrada doble per aquest concert, un nou model de samarreta commemorativa dels 20 anys i Vers l'infinit! Un vinil 12" i 180 grams del nou directe Vers l'infinit. Feliu Ventura. 20 anys en directe, la descàrrega en WAV del mateix treball i una subscripció per a gaudir online de la sèrie de directes Feliu Ventura, per l'interior: codis en ruta

➨ Un cop finalitzat el procés de finançament col•lectiu de la celebració que ens ocupa, us informarem del lloc exacte i l'hora concreta per participar de l'esdeveniment!


No podem celebrar 20 anys juntes sense tornar allà on tot va començar: Xàtiva. Ens proposem disfrutar de la millor ciutat del món, juntes, des del divendres 9 fins el dissabte 10 d'agost. Que què farem? Recorrerem els indrets més destacats de la ciutat, també i en especial els que han marcat d'una manera o altra el nostre repertori en forma de cançons, ens aturarem a degustar una orxata, tocarem unes quantes cançons en directe, degustarem un bon arròs al forn, dormirem al centre de Xàtiva, a la Corretgeria... La ciutat s'ho mereix i nosaltres també!

Aquest paquet inclou una Edició en LP de vinil Vers l'infinit. Feliu Ventura. 20 anys en directe, la descàrrega digital d’aquest disc, la subscripció a la sèrie de directes Feliu Ventura, per l'interior: codis en ruta, la samarreta commemorativa dels 20 anys i el DVD edició limitada del documental La memòria de la música numerat i signat per l’autor.

Limitat a 9 persones

➨Recompensa individual: si voleu venir en parella, cal fer dues reserves!
➨ Acollida: divendres 9 d'agost a les 17h, Xàtiva • Comiat: dissabte 10 d'agost a les 17h
➨ La pernocta serà a La Corretgeria
➨ El Paquet Xàtiva inclou una pernocta, dinar complet, ruta musicada amb aperitiu inclòs i concert exclusiu


Venim d'on venim i n'estem orgulloses, què caram! Hi som, encara, i això ens omple d'alegria. Per celebrar aquests 20 anys volem fer-ho fàcil i continuar amb aquesta tasca que és la que ens va empènyer a començar a cantar juntes: les injustícies. Per això us proposem un lot de fins a 5 concerts en solidaritat amb lluites en defensa del territori, en defensa dels drets lingüístics, pel dret a l'habitatge, contra el feixisme, el racisme i el masclisme, pels drets laborals i socials i per la llibertat dels pobles, i tot pel que hem cantat durant aquests 20 anys. Malauradament encara hem de continuar cantant contra la injustícia, però ens enorgullim de continuar cantant juntes, com el primer dia i vers l'infinit!

Limitada a 5 unitats

➨Aquesta és una recompensa col•lectiva
➨Les illes queden excloses, encara que ens costa acceptar la contradicció... Però hi serem el 22 de juny! Bé!!!
➨No inclou equips de so ni de llums
➨Caldrà coordinar-se amb l'oficina de l'artista un cop el procés de finançament col•lectiu de la celebració global haja acabat

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

17 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Alberto

    Alberto

    casi 10 años

    Encara no m`ha arribat la recompensa i he manat diversos correus a les direccions que vau facilitar.

  • Alberto

    Alberto

    10 años

    Hola, encara no m'ha arribat la recompensa i he manat diversos correus a la direcció que vau posar per a les recompenses però no he obtingut reposta. Gràcies.

  • jpiny

    jpiny

    10 años

    Bona tarda Feliu, he vist al twitter algún comentari de gent que sembla que ha rebut el seu vinil. És així, els esteu ja enviant? Gràcies

  • Feliu Ventura

    Feliu Ventura
    Autor/a

    10 años

    Hola! En breu ens arribaran les recompenses que han hagut de ser fabricades exprés. En breu us demanarem a tots la vostra adreça postal i procedirem a fer els enviaments. Mercès! Salut!

  • Xavier/Àngels

    Xavier/Àngels

    más de 10 años

    Vam participar en el "Codi Xàtiva", però apart de l'estada a Xàtiva; no hem rebut res de les altres coses que s'incloïen, ni cap noticia al respecte. Com està el tema?. Petons.

  • pau

    pau

    más de 10 años

    Feliu!

    El concert a cegues de Barcelona es poden comprar entrades sense la resta del paquet? N'hi haurà disponibles més endavant?

    Salut!!

  • Feliu Ventura

    Feliu Ventura
    Autor/a

    más de 10 años

    Sí, tota la informació sobre concerts la podeu trobar a www.ppf.cat i a www.feliuventura.cat

    No hi ha cap llista pública, anirem avisant amb suficient antelació.

  • Sílvia

    Sílvia

    casi 11 años

    Hola Feliu! on podrem consultar el llistat d concerts que fareu el mes de juny i que enregistrareu per aquest projecte?

  • PamelaX

    PamelaX

    casi 11 años

    Yo quiero una de las visitas a Xàtiva, puede ser canjeable en cualquier mes en que esté yo en los Países Catalanes? Gracias, admiro mucho su trabajo.

  • Feliu Ventura

    Feliu Ventura
    Autor/a

    casi 11 años

    Si amb les ametles es poden pagar factures, cap problema.

Volver a todas las actualizaciones

#02 / Codi Xàtiva: és hora de convertir les cançons en paisatge.

20 anys parlant de Xàtiva pel món. Sóc de Xàtiva i n'estic orgullós! Molts heu escoltat el seu nom però no l'heu visitada mai.

Us la vull ensenyar, allotjar-vos i donar-vos de menjar. Vull que entengueu perquè me l'estime tant. Celebrem els 20 anys junts?


★ Edició en LP de vinil Vers l'infinit. Feliu Ventura. 20 anys en directe
★ Descàrrega digital
★ Subscripció a la sèrie de directes Feliu Ventura, per l'interior: codis en ruta
★ Samarreta commemorativa dels 20 anys
★ DVD edició limitada del documental La memòria de la música, numerat i signat per l’autor
★ Un cap de setmana a Xàtiva guiats per Feliu Ventura. Inclou una pernocta, dinar complet, ruta musicada amb aperitiu inclòs i concert exclusiu (recompensa individual).

http://www.verkami.com/projects/5601-vers-l-infinit-feliu-ventura-20-anys-en-directe/contribute/select/33829

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#09 / Moltes gràcies

Només volia agrair-vos la vostra col·laboració en la campanya de micromecenatge vehiculada a través de Verkami, que farà possible la celebració dels 20 anys en directe.

Tenia clar des del principi que si no s’arribava a l’objectiu s’avortava la celebració o es posposava per a alguna altra data redona. Afortunadament, no ha estat així.

Segons els diccionaris agrair és reconèixer un mèrit i mèrit és allò que fa digne de recompensa, d’estima. I jo, fidel a les paraules, vull agrair-vos el mèrit de recopilar un grapat de diners per col·laborar en aquesta celebració en uns moments difícils per a aportacions econòmiques. I crec que el vostre mèrit mereix recompensa i estima. Clar i ras.

Per suposat, ara s’engega la maquinària per fer-vos arribar les recompenses a què m’he compromès segons la vostra aportació.

Dit això, més enllà de la campanya… leer más

#08 / Moltes gràcies per aquests 20 anys

Només volia agrair-vos la vostra col•laboració en la campanya de micromecenatge vehiculada a través de Verkami, que farà possible la celebració dels 20 anys en directe.

Tenia clar des del principi que si no s’arribava a l’objectiu s’avortava la celebració o es posposava per a alguna altra data redona. Afortunadament, no ha estat així.

Segons els diccionaris agrair és reconèixer un mèrit i mèrit és allò que fa digne de recompensa, d’estima. I jo, fidel a les paraules, vull agrair-vos el mèrit de recopilar un grapat de diners per col•laborar en aquesta celebració en uns moments difícils per a aportacions econòmiques. I crec que el vostre mèrit mereix recompensa i estima. Clar i ras.

Per suposat, ara s’engega la maquinària per fer-vos arribar les recompenses a què m’he compromès segons la vostra aportació.

Dit això, més… leer más

#07 / Text complet de Miquel Pujado per a #verslinfinit

Quan vaig conèixer en Feliu Ventura –ja fa una colla d’anys, a València- les dues paraules que em van venir immediatament al cap foren: timidesa i coratge. Sembla que un “tímid coratjós” hauria de ser un oxímoron, com “intel.ligència militar” o “democràcia espanyola”, però en Feliu, per la via pràctica, negava aquesta consideració, com ho feia a l’inici de la seva carrera un Lluís Llach al qual van haver d’empènyer literalment a l’escenari el dia de la seva primera actuació, però que aviat va aprendre a mirar el públic als ulls i a establir-hi un contacte gairebé elèctric. En Feliu cantava assegut, amb el cap un xic cot, com observant el seu interior, però amb el coratge que suposava enfrontar-se a una colla de persones per explicar en la seva maltractada llengua –com deia un altre cantant de Xàtiva- històries… leer más

#06 / Feliu Ventura, cuando el canto tiene sentido y razón

En estos días se cumplen 20 años desde que Feliu Ventura, una de las voces indispensables de la canción de autor, comenzara su trayectoria artística.

Nada más y nada menos que 20 años. Parece mentira.

Y se cumplen también 10 años desde que editara uno de sus trabajos discográficos más memorables: Barricades de paper.

Con la colección de canciones que nos entregó en el Barricades de paper, Feliu Ventura se convertía en un jovencísimo cantautor que había que tener en cuenta, superaba la etapa de “artista-promesa” para convertirse en una realidad presente.

No en vano, este trabajo discográfico ha supuesto una indudable influencia para los jóvenes cantautores que le han precedido, a partir de entonces esta voz de Xàtiva ha sido una ineludible referencia.

¿Es casualidad que Feliu Ventura sea del mismo lugar de origen que Raimon, figura gigante y fundamental para el desarrollo de la Nova Cançó en los primeros tiempos?

Quizá.

El tiempo lo dirá.

leer más

#05 / FELIU VENTURA. REFERENTS. NOU OBJECTIU 9500€

Ja hem aconseguit superar el mínim de 5000€ de #verslinfinit i estic profundament agraït i em sent portador d’una gran responsabilitat. Realment no m’esperava que completàrem el mínim tan ràpid.

Ara us proposem continuar la celebració i fer-la més gran: us volem fer un present a tots els qui heu fet possible 20 anys vers l’infinit i ens plantegem un nou objectiu per a nous verkamistes.

Durant aquests 20 anys he tingut ganes de cantar moltes cançons d’altres a la meua manera i al final m’he tallat una mica i ho he deixat córrer. També durant aquests 20 anys ha hagut moltes cançons que no han eixit de l’estudi, de vegades ni tan sols del calaix. Hi ha un munt de maquetes polsoses i perdudes. També tinc enregistrats alguns concerts en directe que m’emocionen i un grapat de rareses que ni us imagineu...

Què… leer más

#04 / Preparant les vacances amb temps

La cosa està fatal. La meitat de les coses que podíem fer abans que la Troika decidís fer-nos la vida impossible ja no entren en els plans.

Segurament aquest estiu no podrem fer unes vacances ni massa lluny ni massa temps.

Jo et propose un cap de setmana a la millor ciutat del món.

L'oportunitat de visitar Xàtiva, una ciutat cabdal en la història del País Valencià, del país sencer.

Per un preu que et permet fer-ho amb comoditat i col·laborar alhora amb un projecte que dóna feina a unes 10 persones entre tècnics, mànagers, musics i dissenyadors. Que ajudarà a alguns establiments de Xàtiva amb els seus números. I que em donarà l'oportunitat d'ensenyar-te perquè m'estime tant la ciutat que em va vore nàixer.

►CODI XÀTIVA.
★ Edició en LP de vinil Vers l'infinit. Feliu Ventura. 20 anys en directe
★ Descàrrega digital
★ Subscripció a la sèrie de directes Feliu Ventura, per l'interior: codis en ruta
★ Samarreta commemorativa dels 20 anys
leer más

#03 / Per què he demanat textos als amics i amigues?

La veritat és que em causava, em causa, pudor parlar de mi mateix. Així que he posat en llista a gent propera -personal i professionalment- perquè expliquen que els embla el que hem fet junts en 20 anys. Cada dia un text.

La llista serà llarga, ací teniu els tres primers.

VINT MÉS VINT MÉS (20+20+)

Vint anys refilant cançons com un gafarró en lo més alt del taronger. I jo voldria que durares tant o més que un cul de morter en un bancal i donares més faena que un porc en un regat, i qui tinga ràbia que rosegue ferro! Que ja sabem que és curt el jornal del cantant honrat que no canta per alçar el pet, sinó per moure el pensar i agrair l'estima. I encara que d'anar sempre rostària amunt la cama es cansa, t'ajudarem a refer l'alè perquè mantingues la veu, com a mínim, un altra vintena més.

Toni Cucarella (escriptor, Xàtiva) @Tonicucarella


leer más

#02 / Codi Xàtiva: és hora de convertir les cançons en paisatge.

20 anys parlant de Xàtiva pel món. Sóc de Xàtiva i n'estic orgullós! Molts heu escoltat el seu nom però no l'heu visitada mai.

Us la vull ensenyar, allotjar-vos i donar-vos de menjar. Vull que entengueu perquè me l'estime tant. Celebrem els 20 anys junts?


★ Edició en LP de vinil Vers l'infinit. Feliu Ventura. 20 anys en directe
★ Descàrrega digital
★ Subscripció a la sèrie de directes Feliu Ventura, per l'interior: codis en ruta
★ Samarreta commemorativa dels 20 anys
★ DVD edició limitada del documental La memòria de la música, numerat i signat per l’autor
★ Un cap de setmana a Xàtiva guiats per Feliu Ventura. Inclou una pernocta, dinar complet, ruta musicada amb aperitiu inclòs i concert exclusiu (recompensa individual).

http://www.verkami.com/projects/5601-vers-l-infinit-feliu-ventura-20-anys-en-directe/contribute/select/33829

#01 / Alguna cosa més que música i lletra

Des de 1993, des del principi, he pensat que les cançons eren alguna cosa més que música i lletra. He col·laborat, cooperat, m'he solidaritzat... com crec que totxs hem de fer en els nostres oficis, amb les nostres vides.

Ací teniu un cartell d'un concert meu del 1994, amb la lluita dels insubmisos de les comarques centrals valencianes. Quan vam lluitar i aconseguir acabar amb el servei militar obligatori.

Per això aquest Verkami té una recompensa als col·lectius que lluiten per fer un món millor ara! Pels qui encara tenen el cor solidari.


★ Concert solidari emmarcat en campanyes de defensa del territori, en defensa dels drets lingüístics, pel dret a l'habitatge, contra el feixisme, el racisme i el masclisme, pels drets laborals i socials i per la llibertat dels pobles
➨ Recompensa per a col·lectius, inclou el… leer másleer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies