Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

¡Descubre los 10 Verkamis que marcaron el 2017!

De l'ovella al vestit!

Us heu preguntat qui hi ha al darrera dels paisatges idíl·lics del Pirineu o del món rural?! Qui son, com es guanyen la vida?! quina és la seva lluita?! El projecte de l'Ovella al Vestit de l'Associació Obrador Xisqueta treballa de nou l'aprofitament de la llana d'ovelles del país

Obrador Xisqueta

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
71
Mecenas
2.090€
De 2.000€
Aporta al proyecto
Volver a todas las actualizaciones

#03 / La Col·lecció Xisqueta 2012 ja és on-line!

Finalment! traiem la Col·lecció Xisqueta 2012! esperem disfruteu del que us hem preparat per aquest hivern que encara no comença: teixits, complements, barrets, joies meravelloses, joguines per a infants, accessoris per treballar la llana i naturalment llana Xisqueta multicolor.

Veieu el vídeo de la campanya promocional. El nostre eslògan d'enguany!: Seguint el camí natural!

Esperem que en gaudiu!!! Estem molts satisfetes!
Gràcies per avançat i per ajudar-nos a tirar aquest projecte endavant!2 comentarios

iniciar sesión o Registrarse para comentar esta entrada.

 • Obrador Xisqueta

  Obrador Xisqueta
  Autor/a

  7 años

  Moltíssimes gràcies!!! i merci pel teu oferiment! Una abraçada, Xisquetes!

 • josefina espinosa

  josefina espinosa

  7 años

  El vostre projecte em sembla magnífic. Desitjo de tot cor, que porgueu arribar on us heu proposat. I...si des de Girona puc fer alguna cosa, ja ho sabeu aquí estem.

#03 / La Col·lecció Xisqueta 2012 ja és on-line!

Finalment! traiem la Col·lecció Xisqueta 2012! esperem disfruteu del que us hem preparat per aquest hivern que encara no comença: teixits, complements, barrets, joies meravelloses, joguines per a infants, accessoris per treballar la llana i naturalment llana Xisqueta multicolor.

Veieu el vídeo de la campanya promocional. El nostre eslògan d'enguany!: Seguint el camí natural!

Esperem que en gaudiu!!! Estem molts satisfetes!
Gràcies per avançat i per ajudar-nos a tirar aquest projecte endavant!#02 / Només en falten 980

De moment moltes gràcies a tothom pel suport rebut! ja sou 35 persones que heu contribuït per mirar que això sigui possible! Només falta una miqueta i ja ho tenim!
#01 / Ja tenim 700 euros! continuem amb la campanya de VerkamiMoltes persones d'arreu de Catalunya ja estan participant en fer més bonic, més sostenible, més present el projecte d'Obrador Xisqueta.

Amb els 2.000 euros que demanem des de Verkami podrem pagar una part de la llana que comprem als pastors i pastores del Pallars que cuiden de la raça Xisqueta i alhora serà una petita aportació per a poder treure al mercat els productes de la nova col·lecció.

Ens queda menys! ho aconseguirem!

Us deixem una imatge d'aquest cap de setmana! aquest és l'Antonio Peyró, "Safalla" de Llessui. Un dels pastors als qui comprem la llana Xisqueta. 
10€
28 mecenas

Mecenes REGATXO*
Passaràs a formar part de la comunitat Xisqueta com a mecenes "xic" (petit!... al petit pot hi ha la bona confitura!) + Tindràs una madeixa de color cru Xisqueta! i a més a més et farem arribar totes les notícies vinculades al projecte i els progressos que anem fent! D'aquesta manera ajudeu a contribuir al manteniment d'una raça, d'un ofici i a generar llocs de feina vinculats a l'artesania.

 • El Regatxo és una paraula pallaresa que descriu el noi/a - nen/a que cuidava les ovelles a la muntanya.</i>
20€
23 mecenas

Mecenes MAIORAL*
Passaràs a formar part de la comunitat Xisqueta com a mecenes una mica menys "xic"! + Tindràs una madeixa de color cru Xisqueta!+ T'aplicarem un descompte del 5% a les nostres activitats: cursos i productes: llana, aïllament, productes artesans, etc. que trobaràs a www.xisqueta.cat

El/la maioral/a és una paraula pallaresa que descriu el cap dels pastors.</i>

50€
13 mecenas

Mecenes BORD - BORDA*
Passaràs a formar part de la comunitat Xisqueta com a mecenes mitjanet! + Tindràs 3 madeixes de llana Xisqueta per a poder fer-te una bufanda, un barret, etc. i podràs triar-ne els colors. Les llanes de colors Xisqueta són fetes amb tints naturals que procedeixen de plantes del Pirineu! + Coneixeràs tots els protagonistes del nostre projecte: els pagesos/es que hi ha al darrera, les nostres ovelles, les nostres artesanes. T'ho farem arribar amb exclusiva a través d'un catàleg - pòster.

No us espanteu! Bord no és cap insult, és la manera pallaresa d'anomenar un noi o una noia gran

80€
0 mecenas

<b>Mecenes GOIA - GOIATA*</b><br><br>
Passaràs a formar part de la comunitat Xisqueta com a un bon mecenes! fent-te sòci/a d'Obrador Xisqueta durant un any! + Tindràs una madeixa de color cru o de color de tint natural Xisqueta i un sabó enfeltrat del model que triïs! + Podràs gaudir d'un 20% de descompte de les nostres activitats, cursos i un 10% en els productes (segons disponibilitat d'estoc) que trobaràs a www.xisqueta.cat

<i>* Goiat/a és la manera pallaresa d'anomenar un home o una dona una mica més gran i formós/a.</i>

100€
7 mecenas

Mecenes XOLLADOR - XOLLADORA*
Passaràs a formar part de la comunitat Xisqueta com a un bon, bon mecenes! + Rebràs un jersei Xisqueta del model que tu triïs (col·lecció Xisqueta tardor - hivern 2011 - 2012) + Et farem sòci/a d'Obrador Xisqueta durant un any + Podràs gaudir d'un 20% de descompte de les nostres activitats, cursos.

Xollador és una paraula pallaresa que identifica la persona que esquila la llana de les auvelles.

200€
0 mecenas

Mecenes XISQUETA*
Passaràs a formar part de la comunitat Xisqueta amb el gran nom de "Xisqueta"! + Apadrinarem amb el teu nom o de la teva família una ovella Xisqueta + Coneixeràs in situ els protagonistes: pastors/es, artesans/artesanes i la teva Xisqueta + Podràs pujar el dia 1 de juliol de 2012 per viure la transtermitància a la muntanya de Llessui on es produeix el reagrupament de ramats de raça Xisqueta o bé podràs triar el dia que et vagi bé per conèixer el pastor o la pastora que cuida la teva ovella fent-vos una visita en exclusiva + Tindràs tres madeixes Xisqueta del color - tint natural- perquè et puguis fer una bona bufanda! + Et farem sòci/a d'Obrador Xisqueta durant 1 any i podràs gaudir d'un 20% de descompte en els nostres cursos.

Xisqueta, raça autòctona que es concentra principalment a les comarques del Pallars Sobirà, Pallars Jussà, Alta Ribagorça i l'Aragó. Fins l'any 2009 estava declarada en perill d'extinció.</i>

400€
0 mecenas

Mecenes PASTOR - PASTORA*
Aquest és el màxim representant. Passaràs a formar part de la comunitat xisqueta com un gran, gran mecenes! moltes gràcies + Apadrinarem una ovella amb el teu nom o el de la teua família + Podràs triar un dia per a pujar a coneixer aquesta ovella i el seu propietari + podràs triar un model de jersei de la col·lecció 2011 - 2012 Xisqueta que sortirà de la llana que faci la teva ovella + Seràs soci durant 2 anys del projecte Xisqueta amb un 20% de descompte amb totes les activitats.

Mil, mil gràcies!

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.