❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

XII MOSTRA DE CURTMETRATGES DR. MABUSE

El Dr. Mabuse és una mostra de curtmetratges internacional que té lloc a Barcelona des de fa 12 anys. Més enllà d’un festival audiovisual, el Dr. Mabuse pretén ser un espectacle homogeni i gratuït, en el que tothom pugui passar una bona estona gaudint de teatre i cinema.

Category

Created in

0
seconds
72
Patron
2.595€
From 2.500€
Contribute to the project
View project in Castellano

El Dr. Mabuse és una mostra de curtmetratges internacional que té lloc a Barcelona durant tres dies. Es planteja com un festival obert tant a nous creadors com a més experimentats.

El projecte va iniciar-se fa dotze anys amb una única sessió i a mida que es duien a terme noves edicions, ha anat creixent i multiplicant el número de curtmetratges (enguany se n’han rebut al voltant de 800), rebent treballs de directors com J. A. Bayona, Daniel Sánchez Arévalo, Nacho Vigalondo, Mateo Gil,* Enrique Gato* o Kike Maíllo. Actualment compta amb tres dies de projecció: a la plaça del Rei, a la Nau Ivanow i al mateix centre cívic de Trinitat Vella, on va néixer.

Més enllà d’un festival audiovisual, el Dr. Mabuse pretén ser un espectacle homogeni i gratuït, en el que tothom pugui passar una bona estona gaudint de teatre i cinema.

ELS NOSTRES MECENES
Aquest any no us ho podeu perdre !!!! A la Mostra trobareu una selecció de 30 curtmetratges internacionals distribuits en 3 sessions!!!, Animacions, drames, comedies, documentals. Una manera ben especial de gaudir del cinema, en un context teatralitzat i molt amé !!!
Ajudan´s a fer realitat el nostre projecte!!!!!!

A QUÈ DESTINAREM ELS DINERS
Els diners recaptats s´utilitzaran exclusivament per a poder fer front a totes les despeses de producció de la Mostra.

CALENDARI
El calendari de producció de la Mostra es el següent:

  • Del mes de gener a març es realitza la recepció dels curtmetratges
  • Durant el mes d´abril es realitza la selecció per part del jurat de la mostra
  • Durant el mes de maig es realitzen els preparatius dels diferents espais on es durá a terme la mostra.
  • Al mes de juny es realitza la Mostra: 01/06/2013 C.C.Trinitat Vella. C/ Foradada 36 08/06/2013 Plaça del Rei 15/06/2013 Nau Ivanow C/ Hondures 28/30*

ENS VOLS CONEIXER UNA MIQUETA MÉS ?
Web Dr. Mabuse
Jarraazul
Facebbok Mostra Dr. Mabuse
Twitter Mostra Dr. Mabuse

RECOMPENSES
Les recompenses estaran disponibles des del primer dia de la Mostra, excepte les que requereixin d´una preparació especial. ( s´inclou a l'informacio de les recompenses.)

Totes les recompenses podran passar-se a recollir a qualsevol de les sessions de projecció (previ avís per poder preparar-les). En cas de no poder assistir a cap de les sessions, s’enviaran per missatgeria a l’adreça que s'indiqui.

Les talles d’adult disponibles per les samarretes són: XS, S, M, L, XL. Les talles de nen disponibles són S i M.

Les recompenses que inclouen consumicions podran ser: cervesa, aigua, cola, refresc de llimona, refresc de taronja o mojito. Aquesta recompensa només es podrà fer efectiva a les sessions de projecció que tinguin servei de bar: C.C. Trinitat Vella (01/06/2013) i Nau Ivanow (15/06/2013).

Els seients VIP són localitats reservades situades a les millors files de la sala. Els mecenes que siguin recompensats amb aquest regal tindran reservada una localitat VIP que hauran de confirmar prèviament.

El DVD del 10è aniversari és una edició especial editada el 2011 que inclou deu dels millors curtmetratges de la Mostra Dr. Mabuse, projectats durant els 10 primers anys del festival .

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

5€
9 backers

PUBLIC FIDEL
Xapa Mabuse
+Nom projectat a la mostra
T’enduràs a casa una xapa oficial del Mabuse i el teu nom es projectarà a la Mostra.

10€
11 backers

COL.LABORADOR
Xapa
+ Cartells Mabuse 2013
+ Nom projectat a la Mostra

20€
25 backers

FAN
Xapa Mabuse
+Cartells Mabuse 2013
+ Samarreta o bossa Mabuse
+Nom projectat a la Mostra

30€
14 backers

MABUSERO
Pack merchandasing Mabuse: samarreta + bossa + xapa + cartells 2013
+Nom projectat a la Mostra

40€
2 backers

MECENES DE SESSIÓ
Pack merchandasing Mabuse: samarreta + bossa + xapa + cartells
+ 2 consumicions
+ Nom projectat a la Mostra

60€
19 left (of 25)

MECENES OFICIAL
Pack merchandasing Mabuse: samarreta + bossa + xapa + cartells
+ 2 consumicions
+ DVD 10è aniversari
+ Nom projectat els tres dies de la Mostra.
.

90€
2 left (of 3)

MECENES D´HONOR
Pack merchandasing Mabuse: samarreta + bossa + xapa + cartells
+ 2 consumicions
+DVD 10è aniversari
+Seient VIP i acomodador personalitzat
+ Nom projectat els tres dies de la mostra.

200€
5 left (of 5)

AMBAIXADOR/A: Et tatuem el logotip de la mostra de curtmetratges Dr. Mabuse a la part del cos que més t’estimis. Serà l’ambaixador oficial de la mostra allà on vagis i el presentador d’una de les sessions de projecció et mencionarà de manera molt especial. El tatuatge el realitzarà una professional acreditada. Per més informació pots adreçarte al correu : ladyelektrickpink@gmail.com

250€
1 left (of 1)

MODEL OFICIAL
Sessió de fotografies.
+ Nom projectat els tres dies de la Mostra.
Et regalem una sessió de fotos valorada en 300€ amb la fotògrafa oficial (Cristina Raso Boluda). Pots trobar més informació i el seu portafolio a www.cristinaraso.com. Per més informació sobre la sessió de fotos no dubtis en contactar amb nosaltres.

250€
1 left (of 1)

SOCI /A VITALICI: Et regalem teatre: un curs d’interpretació i tècnica actoral impartit durant tot un any (octubre-juny) valorat en 225€. Pots demanar més informació a coordinaciogrups@jarraazul.com o trucant al 629908247. A més a més, seràs soci vitalici de l’Associació Teatral La Jarra Azul (organitzadora del Dr. Mabuse). Projectarem el teu nom per pantalla els tres dies i apareixerà a la web. Per descomptat, la recompensa anirà acompanyada del pack complet Mabuse 2013, el DVD del 10è aniversari i 5 consumicions i la teva aportació serà mencionada de manera especial durant les sessions de projecció.nom al web i projeccio.

300€
4 left (of 5)

**MABUSERO /A DE PLATA **: Vols una Mostra Dr. Mabuse personalitzada? Doncs aquesta és la teva oportunitat. Aquesta recompensa inclou un Mabuse a casa teva (o allà on tu vulguis) envoltat dels teus. L’organització s’encarregarà de preparar l’equip tècnic necessari pel Mabuse personalitzat (inclou: equip de projecció, sonorització i pantalla) i farà una selecció dels curtmetratges al teu gust i la dels teus convidats. Nosaltres vindrem a dinamitzar la vetllada (presentador/mestre de cerimònies) amb crispetes i algunes sorpreses. El regal està limitat a l’àrea metropolitana de Barcelona*.
* Si vius fora de Barcelona, també pots accedir a la recompensa, però les despeses de transport i allotjament no estan incloses.Per qualsevol altra consulta sobre les recompenses no dubteu en adreçar-vos a drmabuse@jarraazul.com o escriure un comentari en aquesta pàgina.

120€
1 patron (sold out)

MEMBRE DE L´ORGANITZACIÓ: La teva recompensa va més enllà dels regals (que són: pack Mabuse 2013, DVD del 10è aniversari, i 5 consumicions) ,seient vip i del reconeixement (el teu nom apareixerà projectat a les tres sessions del festival ) perquè entraràs a formar
part del Mabuse. Això vol dir que a l’edició Dr. Mabuse 2014 formaràs part del jurat de selecció de curtmetratges juntament amb membres del món del cinema (directors, actors, organitzadors de festivals, etc.) Com a nouvingut membre de l’organització, et donarem la benvinguda públicament en una de les sessions de projecció..

120€
1 patron (sold out)

SOCI/ A : T’estimes el Dr. Mabuse tant com nosaltres i per això et recompensem amb el pack complet Mabuse 2013, el DVD del 10è aniversari , 5 consumicions i el teu nom projectat els tres dies de la Mostra. A més a més et regalem un taller intensiu a les jornades “7 de Teatre” valorat en 60€, que es realitzarà entre els mesos de febrer i abril de 2014. Pots trobar més informació del 7 de Teatre a jarraazul.com o trucant al 629908247. A més a més et regalem un any de soci a l’Associació Teatral La Jarra Azul (organitzadora del Dr. Mabuse) i en una de les sessions de projecció, el president de l’Associació Teatral La Jarra Azul farà una menció especial a la gent com tu.

450€
1 patron (sold out)

MABUSERO /A D´OR: Sou un grup d’amics amants del cinema i voleu passar una nit especial? Nosaltres us preparem una Mostra Dr. Mabuse personalitzada a casa teva, acompanyada de càtering! La recompensa inclou l’equip tècnic necessari per la Mostra (equip de projecció, sonorització i pantalla) i un càtering per a 10 persones valorat en més de 200€ (inclou sopar de maridatges amb cata de vins i postres). Prepararem una vetllada especial,
dinamitzada per un actor i un enòleg. Aquest regal està limitat a l’àrea metropolitana de Barcelona i a 10 persones i podrà realitzar-se a casa teva o a “El Vinet” al barri de Sant Andreu de Barcelona.Per qualsevol altra consulta sobre les recompenses no dubteu en adreçar-vos a drmabuse@jarraazul.com o escriure un comentari en aquesta pàgina.

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.