❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Desperta! Nou disc de Pellikana

Amb les idees més clares que mai, i l’experiència assolida durant aquestos anys Pellikana presenta el 3r disc: Desperta!. L'àlbum tindrà vuit cançons i estarà produït per Javier Abreu, figura clau del panorama musical a nivell estatal, i productor entre altres de Boikot, Disidencia i Sugarless.

Pellikana

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
122
Aportaciones
3.623€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Haz Click aquí para ver el proyecto en castellano

click here to see the project in English

Pellikana som un grup de la Foia de Castalla que nasqué de l'amistat i la passió per la música i la cultura d'uns joves adolescents que sentien la necessitat de cantar per expressar les seues inquietuds.

Aquest 2013 celebrem el 5é aniversari de la gravació de la nostra primera maqueta i el nostre primer concert. Han sigut 5 anys plens de música, il•lusions, amistat i treball que ens han fet madurar com a grup i com a persones. A les nostres esquenes tenim Explota(2008), la primera maqueta. Titelles(2011), el nostre primer disc, gravat als estudis Mésdemil. I Tardor(2013), un disc i espectacle, en format acústic/simfònic, pensat per a teatres i gravat en directe a l'Auditori de Castalla, on adaptem algunes cançons d'Explota i Titelles i clàssics de la música en valencià, com La Muixaranga i l'Ovidi. També els videoclips de Cansat de Caminar(2011) i Ha esclatat la primavera(2012), videoclip dedicat als alumnes del IES Lluís Vives de València.

El projecte que a continuació us explicarem serà el nostre 3r disc, Desperta! Amb les idees més clares que mai, i l'experiència assolida durant aquestos anys, Pellikana posem en marxa un projecte ambiciós i arriscat, que esperem aconseguir amb esforç, treball i la vostra ajuda.

Desperta! Somia la realitat

Trepitja tot allò establert

Desmama't de la societat

I camina el teu camí cap a la llibertat

El disc s'enregistrarà durant el més de Març als estudis El Sótano de Castalla i estarà produït per Javier Abreu, figura clau del panorama musical a nivell estatal, i productor entre altres de Boikot, Disidencia, Sugarless i Malos Vicios. Serà un disc amb cançons variades i amb el nostre particular homenatge a Al Tall, versionant la cançó Les Penes Són; i Vicent Andrés Estellés, musicant la lletra del poema Una Rosa de Paper.

PER QUÈ VERKAMI?

Aquest projecte no sols es pot dur avant amb treball i il•lusió, sinó que com tot en aquesta vida, comporta una gran despesa econòmica.

Pellikana és una part fonamental en les nostres vides, i suposa molt esforç i treball que fem amb molt de gust, perquè ens agrada fer música de qualitat, cantar amb la llengua que pensem i somiem, i transmetre a la gent allò que pensem i sentim. En aquestos anys hem aconseguit alguns estalvis amb concerts i amb la gent que col•labora comprant la nostra música. Però,aquestos diners no són suficient. La majoria de components som estudiants, i ens suposa un gran esforç aportar tots els diners que ens faran falta, en total 7000€:

4.200€ Pre-producció, producció i gravació

500€ Lloguer d'estudi

800€ Màster

1200€ Distribució i còpies

300€ Disseny CD

Fer aquest Verkami ens pareix la millor manera d'aconseguir part de les despeses que ens suposa aquest projecte, i ací és on entreu en joc vosaltres: els mecenes.

Si us agrada la nostra música i voleu aportar el vostre granet d’arena al projecte que portem entre mans, podeu invertir en ell sent els nostres mecenes. Elegiu la quantitat que voleu aportar, introduïu el vostre número de targeta i si en passar els 40 dies aconseguim arribar als 3.000, el banc carregarà l’import elegit i rebreu les recompenses elegides.

LES RECOMPENSES

Les recompenses es recolliran als concerts de presentació, i a diferents punts del País Valencià i Barcelona, que detallarem pròximament. Els mecenes que vulguen rebre les recompenses a les seues cases hauran d'elegir les recompenses a domicili (*), ja que aquestes ja inclouen les despeses d'enviament. A més, oferim 4 Packs de concert molt assequibles per a associacions, casals o qualsevol persona que vulga organitzar una bona festa. Si esteu interessats en organitzar un concert, i voleu parlar abans amb nosaltres, no dubteu en enviar-nos un correu a [email protected]

+INFO:

Facebook i Twitter

Us convidem a conèixer la nostra música:

Bandcamp Tardor
Bandcamp Titelles
Videoclip Ha esclatat la Primavera

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

11 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Pellikana

    Pellikana
    Autor/a

    11 años

    Gràcies a vosaltres :)

  • CLUB ATLETISME CASTALLA

    CLUB ATLETISME CASTALLA

    11 años

    Gràcies per tot ... i endavant !!!

  • Pellikana

    Pellikana
    Autor/a

    11 años

    Moltes gràcies amic!

  • Tayo Luna Verdú

    Tayo Luna Verdú

    11 años

    Jo ja he fet la meua aportació. Molta sort des del Vallès Oriental!

  • Pellikana

    Pellikana
    Autor/a

    11 años

    Jajaja!

    Els gaspatxos estaràn, segur, al nivell de la festa!!

    Moltes gracies per la teva aportació!!

  • Lola

    Lola

    11 años

    Ieeee!! Pellikanuts!!! espere que els gaspatxos siguen brutals!! perquè se que amb la festa no decepcioneu!!

  • Pellikana

    Pellikana
    Autor/a

    11 años

    Encara no ho hem pensat.

    Ens agradaria fer-ho ja amb el CD acabat...

    Suposem que finals d'abril o primers de maig...

    Ja informarem, amb temps.

    Gracies!!!

  • xaviereet

    xaviereet

    11 años

    Ja estic esperant la gazpatxa, i la bufera... heheheh. Quan serà??

  • Pellikana

    Pellikana
    Autor/a

    11 años

    Al que pregunta per els gaspatxos li contestes que seràn gaspatxos fets "per la mama"... Els de veritat!!

  • Albert Mira

    Albert Mira

    11 años

    Ie, nyores, qui fa els gaspatxos i la pellikana? Jo vull qualitè castelluda ehhh salaos ;-)

#10 / Al Tall

És un privilegi per a nosaltres que sonen a Desperta! veus com les de Manolo Miralles i Enric Banyuls, membres d'Al Tall. Veus que ens porten mil records i que sempre formaran part d'allò que som. Milions de gràcies per la vostra col·laboració, per els vostres consells i per la vostra incansable passió per la música i la cultura.

Foto: Pellikana, Manolo Miralles i Enric Banyuls a la porta dels Estudis el Sótano de Castalla.

#08 / Acabem els dies de gravació

Amigues i amics, us informem que Desperta! ja és una realitat. Ací teniu als últims exprimits que han aportat el seu suc a aquest còctel musical que hem fet realitat aquestes setmanes.

Han sigut uns dies molt intensos, treballant amb un gran professional amb el qual hem aprés barbaritats, i amb el gran privilegi de poder enregistrar aquest disc tan especial a la nostra pròpia casa.

I per acomiadar els dies de gravació amb el senyor Abreu, un bon dinaret al pur estil Pellikana.

Ara toca tornar a la realitat, prendre'ns uns dies de descans i començar a preparar un gran directe per a presentar-vos Desperta! com es mereix.

Gràcies a totes i tots pel vostre suport! I us animem a que formeu part d'aquest projecte, perquè valdrà la pena :)

#06 / Més col·laboracions

Tenim la sort de tindre amics genials musical i personalment que no han dubtat en aportar un poquet de la seua música a Desperta! Gràcies xics!

Carlos Esteve al bombardí

Miguel a la guitarra flamenca. (El Diluvi)

Jordi Sempere a les percussions

#05 / Els dies a l'estudi!

Voleu saber com són els dies de gravació a l'estudi? Estigueu atents als vídeos que anem penjant. Ací us deixem els dos primers: bateria i teclats.


#04 / cosetes que anem acabant!!

Comencem...

Els ultims dies han estat molt productius...

Cesar ja te totes les trompetes gravades, trompetista exprimit!!

Salva i les seves guitarres Kurgan ja han acabat!

Suc de guitarra!!

Fernando està fet un crack i ha clavat uns detalls de tuba.

Tuba exprimida!!

I per ultim, "el soltero de oro", jajaja...

Carlos s'ha pulit totes les parts de trombó del CD.

Trombonista exprimit!!

Continuarem informant!!!

Pellikana.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies