❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

amb independència

El projecte Amb Independència pretén donar respostes, sobre com seria una Catalunya independent ,entrevistant a persones expertes i reconegudes del nostre país, intentant aprofitar la immediatesa que ens donen les noves tecnologies, però tractant els temes amb rigorositat i profunditat.

0
segundos
135
Aportaciones
4.450€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

MOLTES GRÀCIES!!!

Amb el vostre suport i implicació, hem assolit 3000 euros, que ens permetran realitzar sis entrevistes més, amb personalitats del nostre país, perquè ens donin les respostes, sobre com serà el nostre país amb estat propi.

Però, voldríem incrementar aquest nombre d’entrevistes, per desenvolupar el projecte durant tot aquest any 2013, i per aquesta raó, ens posem l’objectiu d’arribar fins als 5000 euros, amb la vostra ajuda.

CAP ALS 5000€!!!

AMB INDEPENDÈNCIA es va posar en marxa al gener del 2012.

PERQUÈ VOLÍEM SABER COM SERIEN LES COSES, si Catalunya assolia la independència i es convertia en un nou estat d'Europa.

I VOLÍEM QUE HO SABÉSSIM TOTS, per mà de persones expertes i reconegudes de la nostra societat.

I HO VOLÍEM FER, utilitzant les noves tecnologies, per mitjà d'entrevistes gravades en vídeo i publicades a la xarxa ambindependencia.cat.

I JA HEM ASSOLIT 65.000 visualitzacions durant aquest primer any de projecte.

PERSONES COM ELLS TENEN LES RESPOSTES. I Mossèn Ballarín, Matthew Tree, Màrius Serra, Ferran Requejo, Jordi Pujol, Joan Majó, Xavier Rubert de Ventós, Vicent Sanchis, Imma Tubella, Modest Guinjoan, Mateu Turró i Miquel Sellarès*, ja han respost.*

I LA SOCIETAT, també ha parlat. L'onze de setembre al carrer, i després a les urnes, reclamant que aquesta qüestió formés part de les prioritats que com a país, havíem de tractar i resoldre.

I VOLEM CONTINUAR, perquè encara volem saber més coses de com serà el nostre país, i creiem que altres persones ens poden continuar donant respostes, com aviat ho faran Mònica Terribas, Jordi Dolader, Josep Ramoneda...

I PER TOT AIXÒ, amb aquesta voluntat d'utilitzar la immediatesa de les noves tecnologies però a la vegada aprofundint en els temes, volem continuar desenvolupant el projecte durant aquest any 2013, per poder determinar el nostre futur amb capacitat.

ARA PERÒ, NECESSITEM LA TEVA AJUDA, perquè estem esgotant els recursos que teníem per realitzar les entrevistes i si complim l'objectiu que ens hem marcat a Verkami, ens permetrà realitzar 6 entrevistes més, i tot el que depassi aquesta quantitat, ho dedicarem a incrementar aquest número.

Temàtiques per tractar en tenim i persones que estiguin capacitades i disposades a parlar-ne, també. Amb la teva participació podrem donar resposta a més interrogants.

ESTEM SEGURS, QUE ENTRE TOTS, SEREM CAPAÇOS DE FER-HO!

CALENDARI DE PUBLICACIÓ DE LES PROPERES ENTREVISTES

Març 2013 - Mònica Terribas, periodista

Abril 2013 - Jordi Dolader, Enginyer

Maig 2013- Josep Ramoneda, Filòsof

I n'hi hauran més

Duració de les entrevistes: entre 8 i 10 minuts cadascuna, aproximadament.

SEGUEIX AMB INDEPENDÈNCIA A LA XARXA
Web: ambindependencia.cat
Twitter del projecte
Facebook del projecte

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Bon dia Laura,

    Tu i també la Marta ens heu convençut, i finalment hem afegit una aportació de 5 euros, que també tindrà recompensa. Les persones que facin aquesta aportació, el seu nom apareixerà a la plana web de “amb Independència” com a mecenes del projecte.

    Som conscients, que queden pocs dies perquè s’acabi la campanya, però esperem que aquests quatre dies siguin suficients, perquè qui ho desitgi, tingui la oportunitat de fer aquesta aportació.

    Per aquesta raó et demanaria, que si coneixes algú que es troba en la mateixa situació que tu, els hi facis arribar aquesta informació.

    Ens agradaria, que tothom, que vulgui fer seu el projecte, i vulgui posar el seu granet de sorra, ho pugui fer, sense que la part econòmica sigui un impediment.

    Gràcies pel teu interès i per insistir-hi.

  • Laura

    Laura

    casi 11 años

    Bon dia!

    Felicitats per la iniciativa.

    També penso com la Marta, que si el donatiu mínim hagués estat menor jo (i crec que molta altra gent) haguéssim col·laborat. Hagués estat bé que donatius menors de 20€ no hagessin tingut recompensa (per ex)

  • Hola Marta.

    No hem creat, aportacions mes petites, perquè havíem de calcular, que les recompenses que es donàvem a canvi, no fossin més costoses, que la aportació que es feia.

    Has de pensar, que nosaltres hem empès aquesta campanya, per poder continuar finançant el nostre projecte. Havíem de buscar un equilibri, perquè al final, poguéssim disposar d'uns recursos que ens permetessin cobrir despeses.

    De totes maneres, si vols, podríem trobar la manera de que tu i els teus amics, poguéssiu fer una aportació.

    Jo et deixo l'adreça electrònica, tu m'envies un correu, i a continuació jo et responc i t'adjunto el nostre compte corrent i vosaltres podreu fer l'aportació que vulgueu, fent un ingrés. Aquesta operació no te cap cost addicional.

    Gràcies pel vostre interès i la voluntat d'implicar-vos.

    L'adreça electrònica és: [email protected]

    Ferran Poudevida

    gerent de "amb independència"

  • MARTA

    MARTA

    casi 11 años

    Per que heu posat de mínim 20 €? No ho entenc. M'hagués agradat posar un granet de sorra, a mi i a molts dels meus amics, però no ens podem permetre posar 20 euros... una llàstima

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies