❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Associació Catalana de Professionals

Associació Catalana de Professionals

Barcelona

L’Associació Catalana de Professionals (ACP) és una associació composta per professionals compromesos amb uns ideals que es concreten en un projecte renovat de país, un model de progrés social i la participació de la ciutadania en la vida pública. L’ACP té com a finalitat la implicació política dels seus i de les seves membres, de la societat civil i del conjunt de la ciutadania, per contribuir a l’enfortiment del país. Des de l’ACP volem contribuir en l’aprofundiment de la capacitat de decidir del poble català, tot afirmant el seu dret als màxims ideals de realització col.lectiva i llibertat nacional.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies