❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

DIA DE LA CULTURA

Aquest any fem 30 anys. Una de les activitats més importants que farem serà el "Dia de la cultura", acte que durem a terme el 6 d'abril en diferents punts de Tarragona. Aquest acte s'ha pensat per potenciar la cultura a la ciutat oferint espectacles gratuïts, al carrer i oberts a tothom.

aeigxaloc

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
18
Aportaciones
760€
De 750€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Som l' Agrupament Escolta i Guia Xaloc de Tarragona i aquest curs fem 30 anys. Fidels a la nostra ideologia i amb l'intenció de deixar el món millor del que l'hem trobat hem vist important potenciar la cultura a la nostra ciutat. Per commemorar el nostre aniversari, doncs, hem pensat un seguit d'activitats centrades en la nostra cultura.

L'acte amb més pes de tots serà el dia 6 d'abril, dia que volem celebrar el "Dia de la cultura". Aquest dia entitats, col·lectius i individus mostraran activitats gratuïtes, al carrer i obertes a tothom.

EL DIA DE LA CULTURA

Durant tota la jornada s’aniran fent actes gratuïts, al carrer i oberts a tothom, on diverses entitats aportaran el seu granet de sorra, mostrant allò que saben fer, des de música, concerts, ball, poesia, castells i teatre fins a jocs populars.

Podeu trobar tots els actes amb l'horari, el mapa de situació i tota l'explicació de cadascuna de les entitats i grups a la següent pàgina web:

WEB DEL DIA DE LA CULTURA

PERQUÈ FEM EL DIA DE LA CULTURA?

Vam decidir enfocar tots els actes commemoratius a tractar alguna problemàtica actual. Som un agrupament escolta, i com a tal, no ens agrada fer les coses sense intencionalitat, volem que fins i tot als actes més lúdics i festius tinguin un sentit. Però tot i això, el nostre aniversari no deixa de ser una celebració, així que buscàvem un tema en el que poguéssim actuar localment i que fos atractiu des del punt de vista festiu. Així doncs, vam decidir dedicar el nostre aniversari a la cultura de la nostra ciutat.

Coincidint amb el nostre aniversari Tarragona va ser nomenada capital de la cultura i com a Agrupament hem volgut potenciar aquest fet. Creiem que la cultura ens permet treballar molts valors com la creativitat, l'expressivitat, la comunicació i la llibertat, i sense cap mena de dubte forma part d'un dels tres pilars de l'escoltisme, el país.

A més, durant aquests darrers anys hem pogut veure com a Tarragona la cultura gratuïta i oberta a tothom s’ha vist perjudicada i poc afavorida, i ara encara més en els temps difícils econòmicament.

És per això que volem aprofitar aquesta celebració per obrir-nos a la ciutat i reivindicar, mitjançant la manera de fer escolta, que Tarragona potenciï la cultura a la ciutat.

LA FILOSOFIA DE L'ACTE

Per la gran quantitat d'actes que hi ha disposem d'un pressupost molt baix, ja que aquest era el nostre objectiu principal. Fer cultura tampoc vol dir tenir de gastar-se molts diners.

Tothom que vingui a col·laborar amb el nostre projecte no li paguem res. Solament paguem desplaçaments i dietes. Son grups i entitats que estan d'acord amb el nostre manifest.

Entre les entitats i grups participants al "Dia de la cultura" trobem grups amateurs a qui volem donar espais per representar tot el seu art, però també alguns que es comencen a obrir a dins el gran panorama cultural.

Els diners que necessitem aniran destinats ha pagar les despeses d'escenaris, equips de so i llums, generadors, tanques, poly-klyns i tota la infraestructura necessària per organitzar un acte d'aquestes característiques.

QUÍ SOM I QUÈ FEM?

L'Agrupament Escolta i Guia Xaloc pertany a Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi de Catalunya. Aquest moviment aposta per l’educació en el lleure sense ànim de lucre tot seguint un mètode educatiu que pretén que cada noi i cada noia esdevingui protagonista del seu propi creixement i de les accions que treballa en equip, amb la finalitat que es formin com a persones solidàries i compromeses amb la societat.

La nostra proposta educativa té l’objectiu d’aconseguir que aquest col·lectiu sigui capaç de participar activa i críticament a la societat on viu i, per tant, pugui assumir les responsabilitats necessàries per ajudar a construir una societat més justa, solidària i sostenible des de tots els punts de vista.

Seguint la proposta pedagògica i metodològica de l’escoltisme i el guiatge, a MEG treballem per a l’educació integral de la persona a partir de l’experiència viscuda i de la transmissió de valors com el respecte, la tolerància, el diàleg, la interculturalitat, la sostenibilitat; treballant per tal de “deixar aquest món una mica millor de com l'hem trobat”.

Aquesta educació pretén que els infants i joves coneguin el seu entorn, el país i les seves característiques socials, culturals, històriques, en detectin les necessitats existents i descobreixin com contribuir a cobrir-les en la mesura que els sigui possible.

ENLLAÇOS D'INTERES
Web sobre el dia de la cultura / Web de l'Agrupament Xaloc / Facebook del Xaloc / Twitter del Xaloc

ESPEREM QUE ENS AJUDEU A TIRAR ENDAVANT EL PROJECTE I COL·LABOREU AMB EL NOSTRE VERKAMI.

MOLTES GRÀCIES!!!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies