❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

aeigxaloc

aeigxaloc

Reus

L'Agrupament Escolta i Guia Xaloc pertany a Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi de Catalunya. Aquest moviment aposta per l’educació en el lleure sense ànim de lucre tot seguint un mètode educatiu que pretén que cada noi i cada noia esdevingui protagonista del seu propi creixement i de les accions que treballa en equip, amb la finalitat que es formin com a persones solidàries i compromeses amb la societat. La nostra proposta educativa té l’objectiu d’aconseguir que aquest col·lectiu sigui capaç de participar activa i críticament a la societat on viu i, per tant, pugui assumir les responsabilitats necessàries per ajudar a construir una societat més justa, solidària i sostenible.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies