❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Falles Populars i Combatives 2013

Ja està ací L'ARREPLEGÀ de les #FPC13! Ni loteria de nadal, ni loteria del "niño"! Crowdfunding, que sempre toca!

FallesPopulars

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
228
Aportaciones
4.835€
De 2.600€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

OFRENA'T UNES FALLES POPULARS I COMBATIVES!

Família, enguany tornarem a liar-la per celebrar la millor festa que hi ha a València.

Les Falles Populars i Combatives celebrem 10 anys!!

Ja podem avançar-vos part de la programació. Ací les propostes preparades per gaudir totes juntes les #FPC13:

Exposició 10 anys de Falles Populars i Combatives / Llibret moixamero / Concurs de balcons fallers combatius / Albaes de benvinguda / Dansaes / Cercatasques / Albaes off / La murga d’Amparito Roca / Cursa popular fallera / Esmorzar de germanor / Sopar de plantà / Calçotada / Concurs Internacional de Paelles / Trivial faller / Nit de Jocs florals / Héctor Arnau / Orxata / Carles Belda & co / Ovidi Twins / Cant al rap / Valtonyc / ESOC in the balconi / Dj Plan-B / 2chuta’s dj / Biano / CREMÀ DE LA FALLA / i més sorpreses que a poc a poc anirem contant...

ON I QUAN?

Als carrers i solars de la perla del Túria i enguany, com la mascletà, des de l'1 fins el 19 de març!

Totes les activitats programades seran, com cada any, gratuïtes!!

Les recompenses es podran arreplegar durant el mes de març al Racó de La Corbella.

Gràcies a tots els artistes per la seua col·laboració desinteressada i pel seu amor a les #FPC13!

fallespopulars.org | @fallespopulars | facebook.com/fallespopularsicombatives

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

61 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Gnomsensecognom

    Gnomsensecognom

    11 años

    Xe! Caguenlafiguereta! Com és possible que encara no estiga la Pogramació amb tots els actos, i les actes, ben explicadets, i explicaetes. Aixina no hi qui s'ho organitze!

  • FallesPopulars

    FallesPopulars
    Autor/a

    11 años

    Hola Lara! Si eres mecenes hauràs rebut un formulari amb tota la info. De totes formes informem: a partir del 4 de març al Racó de la Corbella( C/Maldonado 45, València)

  • Lara.S

    Lara.S

    11 años

    Hola! Quan es podran arreplegar les recompenses i on??

    Quina festeta anem a pegar-see mel de romer!!

  • xefu7

    xefu7

    11 años

    Vaig a col·laborar puix sou gent FANTÀSTICA però m'haguera agradat que la samarreta haguera sigut + inclusiva i en comptes de botar-se la georeferència de VLC al domini lingüístic (a.k.a PPCC) haguereu fet referència al PV. Ma que.. ;)

  • jousa

    jousa

    11 años

    FELICITATS!!! OBJETIU MES QUÈ CUBERT. BONES FALLES 2013 A TOTS I TOTES ELS MENBRES DE FPC. SOLS QUEDA UN DIA DE REPLEGA. AVANT ELS RESSAGERS,

  • FallesPopulars

    FallesPopulars
    Autor/a

    11 años

    Bon dia Adrià!! En el formulari que us hem enviat apareixen les mesures, en la pestanyeta de les talles. La marca de les samarretes serà B&C, per si teniu alguna i voleu comparar.

    Moltes gràcies

  • Àdria Pm

    Àdria Pm

    11 años

    Família, una pregunta! El tallatge de les samarretes serà com el de l'any passat o donareu les mides en cm? és per assegurar-nos de fer bona tria i poder lluïr a base de bé! ;)

  • JOUSA

    JOUSA

    11 años

    He anat a l´exposició del ninot i no hi-ha cap de la vostra falla. Sou per fora?

    Anim falta poc per 4.

  • FallesPopulars

    FallesPopulars
    Autor/a

    11 años

    Els tiquets de l'esmorzar es podran adquirir el mateix dia. Serà al Racó de la Corbella el dia 9 de Març.

  • jakodimoni

    jakodimoni

    11 años

    Bon dia! Es podran comprar tiquets per a l'esmorzar popular? Quin dia es exactament?

#02 / Ja tenim el disseny de la samarreta de les #FPC13!

Fa uns dies vos anunciàvem que ja teníem el lema per les falles d'enguany [10 ANYS OFRENANT-NOS DIES DE FOC I NITS DE GLÒRIA], doncs bé, a partir d'eixe lema els nostres dissenyadors es posaren a treballar i per fi hui podem presentar-vos el disseny que lluiran les samarretes de les Falles Populars i Combatives 2013:

Hem volgut que la samarreta dels 10 anys de FPC fóra especial i decidírem que seria bo reivindicar a Joan Monleon, una figura que exemplifica l'esperit faller del que ens agrada sentir-nos hereus, arrelat en la tradició i la sàtira però ben modern i irreverent. Un homenatge a un dels personatges més importants de la història recent del nostre barri.

Les samarretes estaran en dos colors, un serà el negre i l'altre serà un de més viu, que encara queda per decidir. Sols n'editarem 300 unitats, aixina que si vols assegurar-te tindre-la en la teua talla i color lo millor és que la reserves amb el Verkami, que sempre toca!

leer más

#01 / Vos presentem el Mistape de la BSO dels 10 anys de les FPC!

Hola falleres del nostre cor!

Per començar el blog de l'arreplegà d'enguany, volem agraïr-vos i felicitar-vos per l'acollida que esteu fent d'esta edició especial dels 10 anys de les FPC. Les del 2013 seran unes Falles Populars carregades de novetats, hamor i moments de glòria, i entre totes ho estem fent possible!

Una d'eixes novetats és la que hui vos presentem. Es tracta d'un mixtape que està el·laborant el reconegut DJ i productor valencià Plan-b amb grèitest hits de la banda sonora dels grups que han passat durant estos 10 anys per les FPC com Arthur Caravan, Obrint Pas, Naia, Voltor, Prisioners Of War, La Gossa Sorda, Arrap, El Belda i El Conjunt Badabadoc, Pirat's Sound Sistema, Orxata, Ovidi Twins, #RàdioMacramé i ESOC. Hem de dir que hi podreu trobar algun que altre tema inèdit i que el Mixtape vindrà editat en USBcard perquè pugueu escoltar-lo allà on vos porten les vostres cames falleres!

Recordeu que el Mixtape serà una edició limitadíssima de 100 unitats exclusivesleer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies