❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Falles Populars i Combatives 2013

Ja està ací L'ARREPLEGÀ de les #FPC13! Ni loteria de nadal, ni loteria del "niño"! Crowdfunding, que sempre toca!

FallesPopulars

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
228
Aportaciones
4.835€
De 2.600€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

OFRENA'T UNES FALLES POPULARS I COMBATIVES!

Família, enguany tornarem a liar-la per celebrar la millor festa que hi ha a València.

Les Falles Populars i Combatives celebrem 10 anys!!

Ja podem avançar-vos part de la programació. Ací les propostes preparades per gaudir totes juntes les #FPC13:

Exposició 10 anys de Falles Populars i Combatives / Llibret moixamero / Concurs de balcons fallers combatius / Albaes de benvinguda / Dansaes / Cercatasques / Albaes off / La murga d’Amparito Roca / Cursa popular fallera / Esmorzar de germanor / Sopar de plantà / Calçotada / Concurs Internacional de Paelles / Trivial faller / Nit de Jocs florals / Héctor Arnau / Orxata / Carles Belda & co / Ovidi Twins / Cant al rap / Valtonyc / ESOC in the balconi / Dj Plan-B / 2chuta’s dj / Biano / CREMÀ DE LA FALLA / i més sorpreses que a poc a poc anirem contant...

ON I QUAN?

Als carrers i solars de la perla del Túria i enguany, com la mascletà, des de l'1 fins el 19 de març!

Totes les activitats programades seran, com cada any, gratuïtes!!

Les recompenses es podran arreplegar durant el mes de març al Racó de La Corbella.

Gràcies a tots els artistes per la seua col·laboració desinteressada i pel seu amor a les #FPC13!

fallespopulars.org | @fallespopulars | facebook.com/fallespopularsicombatives

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

61 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Gnomsensecognom

    Gnomsensecognom

    11 años

    Xe! Caguenlafiguereta! Com és possible que encara no estiga la Pogramació amb tots els actos, i les actes, ben explicadets, i explicaetes. Aixina no hi qui s'ho organitze!

  • FallesPopulars

    FallesPopulars
    Autor/a

    11 años

    Hola Lara! Si eres mecenes hauràs rebut un formulari amb tota la info. De totes formes informem: a partir del 4 de març al Racó de la Corbella( C/Maldonado 45, València)

  • Lara.S

    Lara.S

    11 años

    Hola! Quan es podran arreplegar les recompenses i on??

    Quina festeta anem a pegar-see mel de romer!!

  • xefu7

    xefu7

    11 años

    Vaig a col·laborar puix sou gent FANTÀSTICA però m'haguera agradat que la samarreta haguera sigut + inclusiva i en comptes de botar-se la georeferència de VLC al domini lingüístic (a.k.a PPCC) haguereu fet referència al PV. Ma que.. ;)

  • jousa

    jousa

    11 años

    FELICITATS!!! OBJETIU MES QUÈ CUBERT. BONES FALLES 2013 A TOTS I TOTES ELS MENBRES DE FPC. SOLS QUEDA UN DIA DE REPLEGA. AVANT ELS RESSAGERS,

  • FallesPopulars

    FallesPopulars
    Autor/a

    11 años

    Bon dia Adrià!! En el formulari que us hem enviat apareixen les mesures, en la pestanyeta de les talles. La marca de les samarretes serà B&C, per si teniu alguna i voleu comparar.

    Moltes gràcies

  • Àdria Pm

    Àdria Pm

    11 años

    Família, una pregunta! El tallatge de les samarretes serà com el de l'any passat o donareu les mides en cm? és per assegurar-nos de fer bona tria i poder lluïr a base de bé! ;)

  • JOUSA

    JOUSA

    11 años

    He anat a l´exposició del ninot i no hi-ha cap de la vostra falla. Sou per fora?

    Anim falta poc per 4.

  • FallesPopulars

    FallesPopulars
    Autor/a

    11 años

    Els tiquets de l'esmorzar es podran adquirir el mateix dia. Serà al Racó de la Corbella el dia 9 de Març.

  • jakodimoni

    jakodimoni

    11 años

    Bon dia! Es podran comprar tiquets per a l'esmorzar popular? Quin dia es exactament?

Volver a todas las actualizaciones

#02 / Ja tenim el disseny de la samarreta de les #FPC13!

Fa uns dies vos anunciàvem que ja teníem el lema per les falles d'enguany [10 ANYS OFRENANT-NOS DIES DE FOC I NITS DE GLÒRIA], doncs bé, a partir d'eixe lema els nostres dissenyadors es posaren a treballar i per fi hui podem presentar-vos el disseny que lluiran les samarretes de les Falles Populars i Combatives 2013:

Hem volgut que la samarreta dels 10 anys de FPC fóra especial i decidírem que seria bo reivindicar a Joan Monleon, una figura que exemplifica l'esperit faller del que ens agrada sentir-nos hereus, arrelat en la tradició i la sàtira però ben modern i irreverent. Un homenatge a un dels personatges més importants de la història recent del nostre barri.

Les samarretes estaran en dos colors, un serà el negre i l'altre serà un de més viu, que encara queda per decidir. Sols n'editarem 300 unitats, aixina que si vols assegurar-te tindre-la en la teua talla i color lo millor és que la reserves amb el Verkami, que sempre toca!

Per cert, els mixtapes ja han aplegat! Ací podeu vore com de bonics han quedat:

10 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

  • Brey

    Brey

    11 años

    Per a quan un brussó amb el disseny de les samarretes? Estaria guapo! Si el feu nosaltres en volem ja de primeres 3! Volem portar Monleon a l'esquerre, al cor!

  • falles populars

    falles populars

    11 años

    Hola Carles! Posa't en contacte amb nosaltres al [email protected] i ho apanyem!
    Ànims per la diàspora!

  • Carles

    Carles

    11 años

    Hola!

    Malauradament no estaré a Falles enguany (també sóc dels que de manera temporal forma part de la diàspora). Així i tot he volgut col·laborar i estic ja nerviós per tindre la samarreta :).

    No puc passar-me cap dels dies a per la samarreta, així que me l'haurà de recollir algun amic. Vos puc enviar un mail amb el nom de la persona que pot passar a recollir-la?

    Moltíssimes gràcies i a gaudir els que podeu!

  • SicilianoAragones

    SicilianoAragones

    11 años

    Moltes gràcies per la contestació!

    Si no passa res espere poder vindre als actes que heu preparat i poder conversar i debatre aquestos temes i d'altres. Caldria reflexionar també que el missatge de molts valencians que estimen la terra i defensen el país com vosaltres no arriba a la gent. Desafortunadament la falsedat i la mentida te més força que la veritat i davant el poder de qui manipula la ignorància l'única arma es la divulgació i la capacitat de fer arribar un missatge a un poble que la desconeix.

    La enhorabona per el treball que feu, la enhorabona per l'objectiu més que aconseguit i la enhorabona per la vostra contestació.

    Una abraçada i que visquen les falles populars i combatives.

  • falles populars

    falles populars

    11 años

    Benvolgut sicilianoaragones,

    Primer de tot, gràcies pel suport i per la teua crítica constructiva, que, com altres, sempre tenim en consideració. Respecte a la qüestió que planteges, estaràs d'acord en que hi ha moltes maneres de defensar el PV, i una d'elles, tan respectuosa i legítima com les altres, és des dels PPCC. Dit d'una altra manera, per a nosaltres els PPCC són la millor manera de defensar el PV. Respecte a l'omissió de l'Horta, simplement es tracta d'una errada del dissenyador; a la samarreta hi apareixerà, però vam penjar aquesta versió perquè pensàvem que pagava la pena donar a conèixer el disseny el més prompte possible.

    Si l'any passat no et contestàrem fou senzillament perquè no volíem encetar un debat virtual, ja que normalment només que porten a desencontres i malentesos; en canvi, si enguany véns a qualsevol dels actes, estarem encantats en discutir sobre aquest o qualsevol altre tema, amb una cervesa a la mà i amb Monleon com a testimoni!

    Una abraçada!

  • falleret

    falleret

    11 años

    de cine!!!!ma que xula es!!!!!!

  • falles populars

    falles populars

    11 años

    Estimat Ivan, com ja sabràs de l'any passat, només acabe el verkami us enviem un mail per tal que ens confirmeu talla i color.

    Entenc però, la teva impaciència. Tens ganes de lluir la samarreta monleonera dels 10 anys!

  • SicilianoAragones

    SicilianoAragones

    11 años

    Hola, voldria fer unes reflexions, crítiques i opinions,

    Està molt bé el disseny i molt graciós! però he de discrepar amb la llegenda de la samarreta "VALÈNCIA - PPCC".

    L'any passat vareu ficar en mig "L'HORTA" i jo coincidint amb altres persones que escrigueren en el blog de la samarreta, vos suggerirem de ficar desprès de "L'Horta" les lletres "PV". En cap moment varem dir d'esborrar les lletres "PPCC".

    L'any passat ningú em var respondre dels motius de no ficar també les lletres "PV", i enguany l'heu fet més simplificada, heu llevat l'Horta.

    Aprecie molt la faena que esteu fent, esteu tornant la festa al poble i esteu demostrant que es poden fer unes falles amb poc diners, molta il·lusió i amb una gran carrega de sarcasme i ironia. Tots aquests ingredients son els que fan possible unes falles populars i combatives.

    L'any passat vaig decidir col·laborar amb la idea perquè em feia mal al cor vore com les festes de la ciutat on he nascut, havien perdut la seua originalitat, estaven perdent el sarcasme, la crítica i la llengua de tots els valencians. Em va decebre la manca de contestació i de raonament en el tema d'afegir les lletres PV a la samarreta, però vaig decidir que la idea que estava darrere del projecte era molt més important que dos simples lletres. Enguany he decidit tornar a col·laborar i vos felicite perquè heu tornat a superar l'objectiu. Però no puc deixar de fer critica constructiva i manifestar el meu rebuig a la no inclusió de les inicials del nostre País Valencià a la samarreta. Entenc que som valencians, entenc que la nostra cultura forma part d'una cultura catalana que des de fa huit segles ens agermana a tots en una mateixa llengua, però no podem deixar a banda la realitat que som un país, un país que espere un dia camine a soles o confederat amb altres països germans. En la meua opinió no ficar PV és una falta de respecte al nostre país.

    Espere que enguany algú em responga raonadament i es respecte la meua opinió com a col·laborador o faller de la falla popular i combativa de València - L'Horta - PV - PPCC. Espere per altra banda que la falla no estiga sofrint el mateix procés de la granja animal de George Orwell, això seria molt trist.

    Una abraçada i demanar perdó per la qualitat del meu valencià, el vaig aprendre a l'escola i m'agrada parlar-lo quan em deixen i cada vegada que torne a València de la meua aspra diàspora.

  • IVAN

    IVAN

    11 años

    On cal que diguem talla i color que volem?

  • Bota113

    Bota113

    11 años

    Enhorabona pel disseny, és brutal!

    Quines ganes que tinc de poder dur eixa camiseta pels carrers de València, gràcies!

#02 / Ja tenim el disseny de la samarreta de les #FPC13!

Fa uns dies vos anunciàvem que ja teníem el lema per les falles d'enguany [10 ANYS OFRENANT-NOS DIES DE FOC I NITS DE GLÒRIA], doncs bé, a partir d'eixe lema els nostres dissenyadors es posaren a treballar i per fi hui podem presentar-vos el disseny que lluiran les samarretes de les Falles Populars i Combatives 2013:

Hem volgut que la samarreta dels 10 anys de FPC fóra especial i decidírem que seria bo reivindicar a Joan Monleon, una figura que exemplifica l'esperit faller del que ens agrada sentir-nos hereus, arrelat en la tradició i la sàtira però ben modern i irreverent. Un homenatge a un dels personatges més importants de la història recent del nostre barri.

Les samarretes estaran en dos colors, un serà el negre i l'altre serà un de més viu, que encara queda per decidir. Sols n'editarem 300 unitats, aixina que si vols assegurar-te tindre-la en la teua talla i color lo millor és que la reserves amb el Verkami, que sempre toca!

leer más

#01 / Vos presentem el Mistape de la BSO dels 10 anys de les FPC!

Hola falleres del nostre cor!

Per començar el blog de l'arreplegà d'enguany, volem agraïr-vos i felicitar-vos per l'acollida que esteu fent d'esta edició especial dels 10 anys de les FPC. Les del 2013 seran unes Falles Populars carregades de novetats, hamor i moments de glòria, i entre totes ho estem fent possible!

Una d'eixes novetats és la que hui vos presentem. Es tracta d'un mixtape que està el·laborant el reconegut DJ i productor valencià Plan-b amb grèitest hits de la banda sonora dels grups que han passat durant estos 10 anys per les FPC com Arthur Caravan, Obrint Pas, Naia, Voltor, Prisioners Of War, La Gossa Sorda, Arrap, El Belda i El Conjunt Badabadoc, Pirat's Sound Sistema, Orxata, Ovidi Twins, #RàdioMacramé i ESOC. Hem de dir que hi podreu trobar algun que altre tema inèdit i que el Mixtape vindrà editat en USBcard perquè pugueu escoltar-lo allà on vos porten les vostres cames falleres!

Recordeu que el Mixtape serà una edició limitadíssima de 100 unitats exclusivesleer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies