❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Aquest és un projecte de
Descúbrelos todos

El recapte - Podcast

El podcast de la vida bona. Un espai de trobada i guia per a adults semifuncionals sobre sostenibilitat, alimentació i molt més.

El Recapte

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
120
Aportaciones
4.290€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

El Recapte - Greuges Delux


Què és un recapte?

  • Provisió de coses a consumir, com ara queviures o materials d'obra

  • Menjar

  • Valor d'algú o d'alguna cosa, reputació, importància social.

  • Atenció, cura, que es posa en una cosa, a fer una cosa.

Ara fa un any que començàvem el podcast Greuges Pendents: buscàvem fer la mena d'espai amb els temes i el to que trobàvem a faltar en altres programes. I en tant que estem contents del resultat, tenim gana d'anar més enllà.

Capçalera del programa Greuges Pendents
Capçalera del programa Greuges Pendents

Per començar, tenim ganes de poder fer més formats. En els últims mesos hem incorporat un consultori per conèixer les inquietuds de la nostra comunitat i hem tingut opció de conèixer altres creadores i creadors. I hem arribat a la conclusió que necessitem més espais pausats, de converses pausades i sobretot en positiu: ara com ara, el seguiment de l'actualitat ens aboca molt sovint al pessimisme i la negativitat.

Andrea i Francesc participant en la trobada de creadores i creadors de LaFera.cat
Andrea i Francesc participant en la trobada de creadores i creadors de LaFera.cat

En aquest sentit, en els temps de les pandèmies, les guerres i l'ecoansietat vos portem una proposta contracultural: volem parlar de la vida bona; de com vivim la cultura (la culinària, la lingüística, la social) i de com construir en positiu la transició ecològica que necessàriament hem d'abordar. Perquè pensem que allò polític és, en bona mesura, més personal que mai. I a este procés de recollida, de diàleg i d'escolta li diem fer recapte.

Per tot això, necessitem la vostra ajuda. Buscar les persones, les històries i propostes que necessitem per al nostre recapte necessita de més mitjans hem tingut fins ara. Necessitem desplaçar-nos amunt i avall del nostre País per trobar-nos amb gent; volem poder oferir contingut en vídeo perquè acompanyeu les seues i nostres veus de cares i gestos; i també volem poder comptar amb la infraestructura per trobar-vos en persona en programes i espais en directe.

La nostra comunitat necessita una espenta. Ens ajudeu?

Sobre les recompenses

Recompenses El Recapte
Recompenses El Recapte

Per a facilitar la correcta arribada i recepció de les recompenses es donaran el dia de la presentació o del taller de coques. En cas de no poder assistir s'establiran llocs de recollida en la Marina Alta o València. Per últim es faran enviaments a aquelles persones en les quals no s'haja pogut concretar per qualsevol de les vies anteriors, quedant a càrrec dels mecenes les despeses d'enviament que siguen fora del País Valencià.

Objectius del verkami
Objectius del verkami

Qui som

Membres del Recapte: Juan, Andrea i Francesc (d
Membres del Recapte: Juan, Andrea i Francesc (d'esquerra a dreta)

Francesc Miralles, Andrea Kruithof i Juan Cardona som politòlegs, amics i entre altres coses actualment exercim com a consultors a Atzuvieta, la nostra xicoteta empresa de vocació social i cohesió territorial. En els últims anys i actualment ajudem a les Administracions valencianes a fer l'economia més justa i sostenible en àmbits com el turisme, l'habitatge, l'atenció a nouvinguts i la recuperació i modernització de les seues indústria i activitats tradicionals.

Hem participat de forma individual tant en mitjans audiovisuals com en escrits,a més d'atresorar molts anys de militància i associacionisme en diferents espais. En aquest sentit, vèiem moltes mancances en el sector audiovisual valencià pel que fa a quines qüestions es tractaven i trobàvem a faltar més debat crític sobre el nostre futur i de les polítiques públiques, sobre cultura, sobre qüestions de sostenibilitat... Per això a l'estiu del 2021 vam decidir crear el podcast Greuges Pendents, que ha tingut fins al moment una bona acollida. Ara, fem un pas més enllà en aquesta direcció i busquem fer nàixer el Recapte, no sols com a recurs sonor sinó com a espai de discussió i trobada.

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions es destinaran a tres coses:

  • Complementar l'equip tènic del que disposem amb microfons, càmera i software per enregistrar: 1000€
  • Despeses disseny, edició i imatge: 400€
  • Producció de les recompenses: 300€
  • Despeses programa en directe: 300€

Distribució de recompenses
Distribució de recompenses

Calendari previst

Calendari del projecte
Calendari del projecte

Les recompenses s'enviaran durant els mesos novembre i desembre, si bé els programes s'emetran durant tot el curs i fins juny 2023.

Els programes en directe es faran en data acordada amb els patrocinadors abans de juny de 2023.

+ Info

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

5 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • TERESA SANZ

    TERESA SANZ

    más de 1 año

    Estimada Andrea que tingueu èxit en el vostre projecte. Som Teresa i Domenge

  • Roy Cobby

    Roy Cobby

    más de 1 año

    Endavant!

  • Lunendei

    Lunendei

    más de 1 año

    Bandarres!

  • Tresdeu

    Tresdeu

    más de 1 año

    Llarga vida al podcàsting en valencià, per molts més greuges pendents i recaptes!

  • ffenollosaiten

    ffenollosaiten

    más de 1 año

    Endavant !!*!!

#08 / Ho hem aconseguit!

A falta de dos dies per acabar el Verkami arribem al 200%. Estem molt agraïts per la rebuda del projecte que ja és una realitat.

Seguim avant!

#07 / Últims dies per participar!

Estem ja en la recta final, queden únicament 4 dies perquè s'acabe el Verkami i podem dir ben alt que hem sobrepassat objectius inicials i què estem orgullosos de la vostra participació i la rebuda del projecte.

Seguim avant aquests dies per aconseguir i sobrepassar el 200%, així que va parleu, motiveu i envieu aquest projecte als vostres amics per tal que puguem arrodonir aquest èxit.

Moltíssimes gràcies!

#06 / Seguim!

Portem tres setmanes des de l'inici d'aquesta campanya i seguim aconseguint objectius. Després d'uns primers dies molt intensos seguim avant durant tot el mes d'octubre.

Ara mateix anem a pel 200%, si l'aconseguim ens comprometem a doblar l'aposta i fer 1 programa al mes tenint un total de 12 programes a l'any. Així que vos animem que seguiu compartint, visibilitzant aquest projecte i aportant. Moltes gràcies!

Nou objectiu: 200%
Nou objectiu: 200%

#05 / A pel 200%!

Moltíssimes gràcies, anem a pel 200%!

En agraïment vos deixem un xicotet teaser on parlem sobre què és un recapte.

Aquest vídeo és realitat gràcies a haver sobrepassat el 150% dels nostres objectius en el Verkami El Recapte dins del programa EscolaLAB d'Escola Valenciana. Encara esteu a temps de participar per tal que aconseguim nous objectius.

Teaser El Recapte: https://youtu.be/7e7adzPLPeM
Teaser El Recapte: https://youtu.be/7e7adzPLPeM

#04 / Objectiu 150%: assolit

Ja hem sobrepassat 150% dels nostres objectius del Verkami, així que tindreu els programes també en format vídeo.

Seguim sumant i posant nous objectius per arribar a més, anem a pel 200%!

Moltes gràcies a tots i totes pel suport!

#03 / Ho tenim a tocar!

Ho tenim a tocar!

Bon dia i bona setmana!

Ja portem quasi una setmana amb el Verkami actiu. Han estat uns dies molts missatges i cridades. Com ja sabeu començàrem aquesta aventura el dimecres passat i en menys de 24 h ja teníem més del 50% de l'objectiu, la rebuda va ser excepcional. Però no es va detenir ahí, ja que abans de les 48 h vam aconseguir el 100% de l'objectiu, trencant rècords de recaptació del programa escolaLAB. Estem molt agraïts.

Des de divendres que ens hem marcat un nou objectiu: arribar al 150% a canvi de gravar, editar i pujar en format vídeo tots els programes del Recapte que fem. I estem a molt poc d'aconseguir-lo, per això vos animem que col·laboreu, compartiu i parleu als vostres amics i amigues d'aquest projecte. Ho tenim a tocar!

#02 / Anem a més!

Moltíssimes gràcies!

En menys de 48h hem assolit el 100% del nostre objectiu inicial. El Recapte ja és una realitat.

El Recapte
El Recapte

Estem molt agraïts i ja ens plantegem nous objectius. Si arribem al 150% de l'objectiu comprarem equip per produir, gravar i editar el programes en format vídeo per pujar-los a les nostres xarxes.Per això necessitem que seguiu compartint i col·laborant.

Anem a més!

#01 / Anem llançats!

Mil gràcies! Només fa un dia que vam eixir i ja hem assolit més del 80% del nostre objectiu inicial. Ens falta una espenteta més -i si ja heu aportat, que compartiu amb amics, familiars, companys...- i ben prompte podrem plantejar-nos reptes nous. Seguim!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies