❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Estrena de FESTIVALISME! de La Troupe.

"Festivalisme" serà el nom de la nova gira i directe de La Troupe amb inici el 23 d'abril, junt amb una programació festiva molt especial!

La Troupe

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
65
Aportaciones
6.599€
De 6.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Festivalisme no només serà el nom de la nostra primera gira de presentació de "Festisme", que ja veieu que els ismes, a vegades, ens agraden, sinó que serà una manera d'entendre com vivim cada concert.

Aquelles persones que heu viscut un festival d'aquest de 3 o 4 dies, veient sortir el Sol dia sí i dia també, sabeu de què us parlem. Alegria desenfrenada, ganes de menjar-se el món i de compartir la vida amb aquelles persones que estimem. Aixó ès creure en el festivalisme!

A vegades, però, no és fàcil de transmetre al públic. Per aquest motiu, hem decidit obrir aquesta campanya de micromecenatge, per poder ajudar-nos a construir-ho junts. Llegiu aquí a sota i veureu què farem amb aquests diners i com us ho recompensarem!

Festivalisme serà, també, el nom del petit festival que crearem a Sant Celoni, amb la col·laboració i l'ajuda de La Tribut Produccions i El Sostingut, els nostres mànagers, i l'Ajuntament de Sant Celoni, que ens cedirà els espais i hi posarà alguna activitat, dins la mateixa programació, en motiu de la celebració de Sant Jordi a la vila.

Una primera edició que esperem que sigui tot un èxit. Serà una bona senyal per poder produir la segona edició l'any vinent.

23 d'Abril, Nit de concerts amb...

Quantum Manoletes. La brass band celonina formada durant el 2021 serà la primera en obrir la nit a la Sala Gran de L'Ateneu de Sant Celoni. Una banda de 10 músics que ens animen amb les melodies més ballables i una contundència extraordinària.

La Troupe. Data i lloc adequat per estrenar el nou directe i la gira de presentació del nostre primer disc. Varietat d'estils que van des del folk, passen pel mestissatge i ens atrevim amb el vals, la cúmbia o el reggae, prometem un directe fresc, alegre i actiu, fent el públic el veritable protagonista de la nit.

Km.0. La música que ens ofereix Km.0 és de collita pròpia, d’aquí el seu nom, destacant l’aparició de pinzellades d’electrònica en cadascun dels seus temes. Ara ja treballen en el seu directe, que estarà preparat per inundar aquesta primavera amb la seva música festiva, alegre i optimista pels escenaris del país.

Hi haurà servei de bar durant tota la nit, que anirà de les 22h a les 02h de la matinada, aproximadament.

Qui som?

La Troupe som un col·lectiu musical de sis músics, creat durant el confinament del 2020, que neix amb les ganes de fer ballar a tothom, grans i petits, mitjans i menuts.

El passat setembre de 2021 vam estrenar Festisme, el nostre primer disc, amb 10 cançons originals de diversos estils amb un objectiu clar: que la gent que ens escolti pugui viure les cançons tal i com ho fem nosaltres, amb felicitat i desenfrè, però també tocant de peus a terra i sent conscients de la realitat que ens envolta. Sempre amb el cooperativisme, l'ecologisme i l'autogestió per bandera.

Ens podeu visitar a:
SPOTIFY
YOUTUBE
INSTAGRAM
FACEBOOK

A què destinarem les vostres aportacions?

No és fàcil preparar una gira i un directe que tingui un impacte alegre i positiu pel públic que el gaudeix. És per això que per preparar-ho tot, hi posarem tots els nostres recursos per poder fer-vos gaudir el màxim a cada concert.

És per això, que aquest Verkami anirà destinat a un seguit de despeses que us detallem aquí mateix:

  • Lloguer de la sala d'assaig Vallestage Music Factory, pels assajos previs a la residència artística al Teatre L'Ateneu de Sant Celoni.

  • Lloguer del material tècnic necessari (taula de so, microfonia, llums) durant la residència artística, per a la correcte producció del directe de la nova gira, i posterior nit de concerts.

  • Disseny tècnic del nou directe.

  • Honoraris del personal tècnic, extern al grup, que formarà part d'aquesta residència artística i posterior nit de concerts (tècnic de so, de llums i muntador).

  • Compra i elaboració de l'escenografia del nou directe.

  • Catxet del Grup Local que participarà com a teloners del concert del 23 d'abril.

  • Honoraris del personal de producció i regidories durant la nit de concerts i tota la jornada de Festivalisme.

La Troupe a la Final del Concurs Sons, a la Fira Mediterrània de Manresa.
La Troupe a la Final del Concurs Sons, a la Fira Mediterrània de Manresa.

Sobre les recompenses:

Us hem preparat vàries recompenses relacionades amb aquesta nit de concerts que donaràn la benvinguda a la nostra primera gira i posaran nom a aquesta primera jornada festiva que viurem a Sant Celoni.

Partim, en gariebé totes les recompenses, de la venda d'entrades pels concerts i, aquestes, poden anar soles, en pack i/o combinades amb diferents opcions de marxandatge com:

  • Bosses de El Sostingut.

  • Discs de La Troupe.

  • Samarretes de La Troupe.

També us convidem a que feu una ullada a una recompensa molt especial i limitada, que és el sopar per a dues persones junt amb una entrada doble per la nit de concerts.

A més, us podeu fer voluntaris, col·laboradors o patrocinadors tant de la banda com de la nit de concerts. Aquestes recompenses van acompanyades de les entregues de distintius, entrades i marxandatge. També podràs publicitar-te dins el teatre en cas de fer-te patrocinador!!

Per últim, oferim 5 concerts (3 en acústic i 2 de banda sencera). Pel lloc que vulgueu: restaurants, bars, festa majors, nits de concerts, cicles de músiques, etc. Les dues opcions a un preu rebaixat en front al preu original de la banda.

Calendari previst

Tots les recompenses que vagin incloses a una entrada, seran entregades la mateixa nit de concerts al teatre, junt amb l'entrada.

Els concerts podran programar-se dins d'aquest any 2022, per molt que posi una data estimada.

+ Info

Ens podeu visitar a:
SPOTIFY
YOUTUBE
INSTAGRAM
FACEBOOK

www.latroupe.cat

Si voleu més informació sobre el projecte, només heu d'escriure'ns un mail o trucar-nos a:

[email protected] | 671 201 797

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies