❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La Troupe

La Troupe

Sant Celoni

La Troupe som un col·lectiu musical nascut durant el confinament amb les ganes de retornar el ball a les places i carrers de casa nostra. Aquestes ganes han ajudat a la composició del nostre primer disc, Festisme (LT Records, 2021), estrenat el passat setembre i que aquesta pròxima primavera veurà la llum en directe. L'estrena es farà dins el marc d'una jornada cultural i festiva organitzada i autogestionada des de la mateixa banda a Sant Celoni, el pròxim 23 d'abril, coincidint amb un dia tant assenyalat com Sant Jordi. A La Troupe, no només fem música perquè la gent balli, sinó que defensem uns valors que creiem bàsics com son la sostenibilitat, la cooperació i l'autogestió.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies