❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Gatzara cosmètics

Cosmètica natural, 100% solidària.

Creado en

0
segundos
123
Aportaciones
6.156€
De 5.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Què és Gatzara?

Gatzara és una línia de cosmètica natural que neix amb l’objectiu d’oferir una alternativa autènticament solidària per a la cura de la pell.

Cosmètica de qualitat sota una gran premissa: unir la cura conscient i saludable de la pell amb la recaptació de fons per a la lluita contra el càncer.
.

Consulta el nostre dossier de productes per a més informació.
.

Per què sumar-t’hi?

La raó de ser de Gatzara, l’ànima de la nostra cosmètica, és aconseguir recursos per contribuir a la investigació oncològica i finançar programes i serveis que mitiguin les dificultats que afronten les persones que pateixen o han patit un càncer.

El nostre somni i la nostra intenció és revolucionar la manera de cuidar-nos, perquè mimar la nostra pell es converteixi també en un acte ètic i socialment responsable.

La línia que us proposem ha estat formulada per un equip de farmacèutics i químics amb àmplia experiència en el sector de la cosmètica natural. Els nostres productes no contenen substàncies presumptament nocives i han estat testats dermatològicament perquè també siguin aptes per a les pells més sensibles.

Probiòtics, oli d’arròs ecològic, àcid hialurònic, vitamina E... Hem treballat molt per oferir-vos una cosmètica innovadora basada en el poder de les plantes, amb ingredients seleccionats per les seves propietats actives i productes adaptats a les necessitats de la pell.

Suma’t a la nostra aventura: gaudeix d’una cosmètica natural de qualitat mentre ens ajudes a millorar la vida dels pacients oncològics i els seus familiars i promous la investigació sobre el càncer.

Els resultats i valors que busques per cuidar la teva pell, en una experiència única.

.

On destinarem les vostres aportacions?

Per convertir Gatzara en una realitat necessitem el finançament per llançar al mercat els set primers productes. Portem molts mesos desenvolupant aquesta iniciativa i finalment ho tenim tot apunt.

De moment, hem creat una línia de cosmètica facial formada per una emulsió netejadora, dos tipus de crema facial, un sèrum, un contorn d’ulls, un nou concepte de mascareta facial i un complex vitamínic a base d’oli d’arròs ecològic.

Amb la teva aportació podrem invertir en la producció d’aquests set productes, cobrirem les despeses de transport i crearem la botiga online.

El nostre petit gran equip està format per molts voluntaris. La seva dedicació, experiència (i cura!) ha convertit Gatzara en un projecte amb grans intencions i ara estem esperant amb molta il•lusió començar a caminar. Ens ajudes a ajudar?

Necessitem persones compromeses que també creguin en un futur on les persones són el primer. A canvi de la teva col•laboració, t’enviarem els productes de Gatzara que més t’agradin perquè puguis començar a cuidar la teva pell amb la cura i sofisticació que et mereixes cada dia.

.

Les recompenses

Hem dissenyat diferents tipus de recompenses perquè puguis escollir la que més se t’adapta. Consulta el document que hem compartit al final d’aquesta pàgina per descobrir totes les propietats i beneficis dels productes Gatzara.

Tens ganes de formar part de l’univers de Gatzara? Selecciona del menú lateral la recompensa que més t’agradi, segueix els passos indicats i en breu podràs gaudir de l’experiència més natural i solidària per a la cura de la pell.

Ens encarregarem d’enviar totes les recompenses dins del territori nacional. Si tens algun problema o dubte, contacta’ns i amb molt de gust t’ajudarem.

.

Calendari previst

Una vegada finalitzada la campanya serà el moment de començar a preparar la teva recompensa! Abans que te n’adonis, tindràs els teus productes Gatzara a casa. Qualsevol canvi que es produeixi en el calendari es comunicarà amb antelació.

Els nostres orígens: La Fundació

La Fundació Oncolliga Girona és una organització sense ànim de lucre que va néixer l’any 1996 amb l’objectiu d’oferir assistència i ajut als malalts de càncer i promoure entre la població hàbits de vida saludables.

Tradicionalment, la seu central i les més de 90 delegacions repartides a les comarques gironines organitzaven actes benèfics per recaptar diners. Aquestes activitats constituïen la principal font de finançament de la Fundació i li permetien dur a terme l’ampla llista de serveis i programes que posen a disposició de la població.

Enguany, la situació provocada per la COVID-19 ha obligat l’entitat a buscar una font d’ingressos addicional per reforçar i complementar la gran tasca que duen a terme les delegacions.

Aquí neix Gatzara; una marca de cosmètica natural i 100% solidària.

.

Contacta'ns

Estigues al corrent de totes les novetats a través de les nostres xarxes socials o subscrivint-te a la newsletter de la nostra web.

Instagram: @gatzaracosmetics

Facebook: @gatzaracosmetics

Web: gatzaracosmetics.com

Per tot el demés, no dubtis en enviar-nos un correu electrònic a [email protected]. Estem aquí per ajudar!

(Si necessites més informació sobre com funciona Verkami, fes clic aquí)

Preguntas frecuentes

  • Quina composició (INCI) té cada producte?

    MASCARETA:

    Aqua, Betaine, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Cetearyl Alcohol, Glycerin , Dodecane, Tetradecane, Cetearyl Olivate, Glyceryl Stearate Se Sorbitan Olivate, Butyrospermum Parkii Butter, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Centella Asiatica Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Diethyl Succinate, Xanthan Gum, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Helianthus Annuus Seed Oil, Squalene, Citric Acid, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Parfum.

    CREMA FLUIDA:

    Aqua, Squalane, Glycerin, Lactococcus Ferment Lysate, Oryza Sativa Bran Oil, Bakuchiol, Lysolecithin, Pullulan, Silica, Xanthan Gum, Sclerotium Gum, Squalene, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Phytate, Sodium Chloride, Lactic Acid, Citric Acid, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Dehydroacetic Acid, Parfum.

    CREMA NUTRITIVA:

    Aqua, Glycerin, Isoamyl Laurate, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Coco-Caprylate/Caprate, Polyglyceryl-6 Distearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Potassium Cetyl Phosphate, Squalane, Argania Spinosa Kernel Oil, Jojoba Esters, Oryza Sativa Bran Oil, Sodium Hyaluronate, Saccharomyces Ferment Lysate Filtrate, Biosaccharide Gum-1, Pistacia Lentiscus Leaf Extract, Myrtus Communis Leaf Extract, Polyglyceryl-3 Beeswax, Cetyl Alcohol, Xanthan Gum, Helianthus Annuus Seed Oilstearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Polyglyceryl-2 Stearate, Glyceryl Caprylate, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Sodium Phytate, Citric Acid, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Dehydroacetic Acid, Parfum.

    OLI FACIAL:

    Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Oryza Sativa Bran Oil, Parfum, Squalene, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Beta-Sitosterol.

    CONTRON D’ULLS:

    Aqua, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Propanediol, Glycerin, C14-22 Alcohols, Oryza Sativa Bran Oil, Sodium Hyaluronate, Persea Gratissima Oil, Sclerotium Gum, Pullulan, Xanthan Gum, Silica, Lysolecithin, Lauryl Glucoside, C12-20 Alkyl Glucoside, Caesalpinia Spinosa Gum, Myristyl Glucoside, Polyglyceryl-6 Laurate, Glyceryl Caprylate, Glyceryl Undecylenate, Helianthus Annuus Seed Oil, Squalene, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Sodium Phytate, Benzyl Alcohol, Parfum, Alcohol.

    SÈRUM FACIAL:

    Aqua, Propanediol, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Squalane, Ascorbyl Glucoside, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol Arginine, Oryza Sativa Bran Oil, Saccharomyces Ferment Lysate Filtrate, Pistacia Lentiscus Leaf Extract, Myrtus Communis Leaf Extract, Inulin, Fructose, Glucose, Glycerin, Xanthan Gum, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Cellulose, Cellulose Gum, Stearic Acid, Sodium Lauroyl Glutamate, Squalene, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Sodium Phytate, Citric Acid, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Dehydroacetic Acid, Parfum.

    NETEJADOR ACTIU:

    Aqua, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Cetearyl Alcohol, Betaine, Decyl Glucoside, Glyceryl Stearate, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Cocos Nucifera Oil, Oryza Sativa Bran Oil, Potassium Cetyl Phosphate, Squalene, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Sodium Phytate, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Parfum.´

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

11 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Anna Maria Gonzalez

    Anna Maria Gonzalez

    casi 2 años

    encantada de colaborar

  • Alícia

    Alícia

    2 años

    Moltes ganes de rebre-ho!

  • Raquel Formaggio

    Raquel Formaggio

    2 años

    Molt d’exits!

  • Carme Andrés

    Carme Andrés

    2 años

    Molt bon projecte, espero que vagi endavant!!!!

  • Mia Fors

    Mia Fors

    2 años

    sempre innovant per ajudar als més afectats i als seus familiars! Endavant amb el nou projecte!

  • lluisa44

    lluisa44

    2 años

    Estem assolint un repte molt esperat! Som-hi!

  • FUNDACIÓ ONCOLLIGA GIRONA

    FUNDACIÓ ONCOLLIGA GIRONA
    Autor/a

    2 años

    Moltes gràcies per donar suport al projecte!

  • Ruth

    Ruth

    2 años

    Mucha energía, lo vais a conseguir!

  • Marisol

    Marisol

    2 años

    Felicitats pel projecte!!!

  • Laura

    Laura

    2 años

    Un plaer col·laborar amb vosaltres! Serà tot un èxit!

Volver a todas las actualizaciones

#02 / Cada dia falta menys!

Fa uns mesos vau decidir unir-vos a la nostra aventura fent les vostres aportacions per ajudar-nos a fer realitat la nova línia de cosmètica natural i solidària amb els malalts de càncer.

Per la nostra part, estem treballant perquè molt aviat pugueu gaudir al 200% de l’experiència Gatzara que us vam prometre.

Sabem que sou els que més us ho mereixeu, per la confiança que vau demostrar en nosaltres, així que avui som aquí per informar-vos sobre l’evolució d’aquest projecte.

Com passa sovint, està trigant tot una mica més del que esperàvem.

Hem trobat alguns contratemps que han retardat la fabricació i preparació dels productes Gatzara i no sempre hem tingut a les nostres mans el poder per a solucionar-ho.

Dels errors s’aprèn i avui Gatzara és una mica millor i està una mica més preparada per tot el que vindrà, gràcies a la vostra paciència i confiança.

Encara queden algunes coses per polir, però està previst que aquest juny rebeu les vostres recompenses. Us prometem que l'espera valdrà la pena!

La bona cosmètica porta el seu temps i fins al mínim detall compte. No patiu que us anirem informant de tot el procés.

Si teniu qualsevol dubte, ens trobareu sempre al correu [email protected].

5 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

  • keeo

    keeo

    casi 2 años

    Buenos días!!! lo recibí el lunes 20/06/2022. Muchísimas gracias y además con tarjeta de agradecimiento y descuento para el próximo pedido. Qué ganas de probarla!!!!.

  • FUNDACIÓ ONCOLLIGA GIRONA

    FUNDACIÓ ONCOLLIGA GIRONA
    Autor/a

    casi 2 años

    Soms uns afortunats de tenir persones com vosaltres al costat! Moltes gràcies a totes :)

  • Mercè Franch

    Mercè Franch

    casi 2 años

    Espero rebre’l aviat perque m’estic quedan sense i no en vull comprar ara😜🙏🏻

  • Hortènsia Doporto

    Hortènsia Doporto

    casi 2 años

    Esperaré amb tota confiança de rebre un bon producta. Gràcies!!!

  • Mteresa grau duran

    Mteresa grau duran

    casi 2 años

    Crec que val la pena esperar,

#02 / Cada dia falta menys!

Fa uns mesos vau decidir unir-vos a la nostra aventura fent les vostres aportacions per ajudar-nos a fer realitat la nova línia de cosmètica natural i solidària amb els malalts de càncer.

Per la nostra part, estem treballant perquè molt aviat pugueu gaudir al 200% de l’experiència Gatzara que us vam prometre.

Sabem que sou els que més us ho mereixeu, per la confiança que vau demostrar en nosaltres, així que avui som aquí per informar-vos sobre l’evolució d’aquest projecte.

Com passa sovint, està trigant tot una mica més del que esperàvem.

Hem trobat alguns contratemps que han retardat la fabricació i preparació dels productes Gatzara i no sempre hem tingut a les nostres mans el poder per a solucionar-ho.

Dels errors s’aprèn i avui Gatzara és una mica millor i està una mica més preparada per tot el que vindrà, gràcies a la vostra paciència i confiança.

leer más

#01 / 6.156 gràcies!

Ho hem aconseguit! Gràcies a la col·laboració dels 111 mecenes que us heu sumat al projecte, hem pogut arribar al nostre objectiu i fins i tot l’hem superat. Una victòria col·lectiva que hem aconseguit amb el suport de tots i totes vosaltres! 6.156 gràcies!

Un cop tancada la campanya, us expliquem quines seran les pròximes passes:

  1. Inici de la producció durant el mes d’abril

  2. Més endavant rebreu un avís al vostre correu per omplir un formulari a Verkami amb la informació que necessitem per a fer-vos arribar la vostra recompensa

  3. Enviament de les recompenses aproximadament a mitjans de maig

Com ja sabeu, amb la vostra aportació heu ajudat a fer realitat un projecte que té una única raó de ser: aconseguir recursos per contribuir a la investigació oncològica i finançar programes i serveis que mitiguin les dificultats que afronten les persones que pateixen o han patit un… leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies