❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

FUNDACIÓ ONCOLLIGA GIRONA

FUNDACIÓ ONCOLLIGA GIRONA

Gerona

La Fundació Oncolliga Girona i la Lliga catalana d'ajuda al malalt de càncer són dues entitats sense ànim de lucres que avancen juntes per atansar-se a la mateixa finalitat: millorar la qualitat de vida de les persones amb càncer i els seus familiars de les comarques de Girona. Aquesta unió permet extreure el màxim de profit als recursos econòmics, i així arribar lluny per tal d'oferir • Suport als malalts de càncer i als familiars durant el procés de la malaltia. • Recursos als malalts oncològics per a millorar les seves condicions de vida. • Promoció d'hàbits saludables. • Informació sobre temes referents a la malaltia oncològica.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies