❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Aquest és un projecte de
Descúbrelos todos

Guillem, nosaltres no t’oblidem!

L'Associació Cultural Bassot vol retre homenatge a Guillem Agulló amb una sèrie d'actes al seu poble

Categoría

Creado en

0
segundos
248
Aportaciones
7.514€
De 7.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

L’ 11 d’abril de 1993, un grup de neonazis van assassinar al jove antifeixista Guillem Agulló. Ara, que el feixisme i el racisme estan cada vegada més presents al nostre carrer necessitem la vostra ajuda. Des de l' Associació Cultural Bassot portem anys organitzant diferents actes en record del jove de Burjassot assassinat a mans del feixisme. Però enguany volem organitzar una sèrie d’actes que perduren en el temps per poder mantenir la memòria i la lluita de Guillem i també per combatre el feixisme i el racisme que assolen els nostres carrers.

Sobre el projecte

El projecte consisteix en la realització d’una sèrie d’ activitats culturals per a retre homenatge a Guillem Agulló en el vint-i-vuité aniversari del seu assassinat coordinat per l’Associació Cultural Bassot junt amb altres organitzacions afins a la lluita contra els delictes d'odi a les nostres terres. Aquests homenatges es realitzen a Burjassot des de 1994 barrejant la reivindicació social amb el foment de la cultura valenciana en les seues activitats.

Burjassot

L’elecció de Burjassot com a municipi que aculla aquest esdeveniment ve motivada principalment per ser poble natal de Guillem Agulló i de l'associació. A més, es pretén descentralitzar l’activitat cultural de la ciutat de València motivant la producció de noves iniciatives culturals a Burjassot, a la participació en les associacions del poble i impulsar la continuïtat dels homenatges a Guillem Agulló barrejant-los amb activitats culturals i artístiques.

Mural contra la intolerància a Burjassot
Mural contra la intolerància a Burjassot

Les activitats

Entre les activitats culturals plantejades, volem organitzar un concert-homenatge comptant amb artistes del panorama actual valencià dotant-ho de projeccions audiovisuals i intervencions. Intentarem retransmetre-ho en línia o gravar-ho perquè estiga accessible per a tot el món.

S’iniciarà un club de lectura al voltant del llibre ‘Guillem’ de Núria Cadenes amb la finalitat de conéixer la història de l'assassinat de Guillem Agulló a través de la lectura. Amb la creació d'aquest club de lectura fomentarem la lectura en persones de totes les edats i farem una reflexió al voltant d’aquesta. Cada mes es proposarà un nou llibre per a convertir el club de lectura en una activitat prolongada en el temps.

Continuarem fent, com cada 11 d’abril, una concentració a la plaça de l’Ajuntament de Burjassot en memòria de Guillem. Per a futures edicions volem comptar amb colles que representen béns d’interés cultural valencià com són les muixerangues, les dansaes i la música folklòrica valenciana que fan ús del tabal i la dolçaina.

Protestes en record de Guillem Agulló a Burjassot 1994 - 2021
Protestes en record de Guillem Agulló a Burjassot 1994 - 2021

El valencià

El valencià serà la llengua vehicular de l’esdeveniment en tots els àmbits i formarà part indispensable en el desenvolupament del projecte. Les actuacions dels grups, les intervencions a l’homenatge, els llibres escollit, la cartelleria, la difusió... tots els recursos faran ús d’aquesta llengua amb la finalitat de fomentar el seu ús en el nostre territori.

Per què col·laborar

En projectes com aquest és necessari la col·laboració de totes per fer-ho possible. L’associació Cultural Bassot treballa a través de l’autogestió per això, necessitem la vostra col·laboració per a dur a terme aquest projecte perquè com deia Vicent Andrés Estellés:

Recompenses

Us hem preparat les següents recompenses per tal d' agrair el vostre suport al projecte amb un disseny realitzat per Elías Taño:

Bossa de tela o làmina solidària

A escollir entre una bossa de tela o una làmina.

Samarreta solidària

Una samarreta solidària blanca o negra.

Pack homenatge

A escollir entre una bossa de tela o una làmina solidària i una invitació limitada al concert - homenatge.

Pack complet

Una samarreta solidària, a escollir entre una bossa de tela o una làmina solidària i una limitada per al concert - homenatge.

Pack per a dos

Dos bosses de tela, dos làmines solidàries i dos invitacions limitades per al concert - homenatge.

Pack solidari associacions

Logo a la cartelleria com a associació col·laboradora i una làmina especial.

A què destinarem les vostres aportacions

Hem previst la següent distribució del pressupost:

Previsió pressupostària
Previsió pressupostària

Calendari previst

Qui som

L' Associació Cultural Bassot va nàixer l'any 1993 amb uns principis bàsics: la defensa de la llengua, l'ecologisme, l'antifeixisme i la cultura popular. Cada any organitzem, entre altres, els homenatges en record a Guillem Agulló i activitats al voltant de la figura de Vicent Andrés Estellés.

Us deixem alguns articles on hem aparegut:

I les nostres xarxes socials:

Ara més que mai necessitem seguir recordant i reivindicant la figura i la lluita de Guillem Agulló, que és també la nostra: l’antifeixisme i l'antiracisme.

Difon, participa i fes-ho possible!

Associacions col·laboradores

Preguntas frecuentes

  • Com puc adquirir una recompensa si no puc anar a arreplegar-la?

    Hem ficat una recompensa que es diu "Despeses d'enviament" per a fer enviaments a fora de València, comprant també aquesta recompensa et farem l'enviament a la Península i a les Illes Balears de les recompenses que adquireixes.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

6 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • nelo

    nelo

    casi 3 años

    Endavant, Bassot! Gràcies per la vostra lluita incansable! Nelo Juste

  • Valentí Acconcia

    Valentí Acconcia

    casi 3 años

    Equip, a pel 100%!

  • gonbrare@yahoo.es

    [email protected]

    casi 3 años

    Bona nit companyes. La Coordinadora Obrera Sindical - COS ens hi adherim per fer-vos costat i aportar el nostre granet de sorra per continuar mantenint ben viva la memòria del nostre estimat Guillem, i també per poder ajudar a mantindre el treball fonamental de les companyes i companys de Ca Bassot. Entre totes i tots, tot!

  • Maria Viu

    Maria Viu

    casi 3 años

    Vinga, que ho aconseguim!

  • Daniel Ferrer

    Daniel Ferrer

    casi 3 años

    Guillem Agulló, ni oblit ni perdó!

  • David Segarra

    David Segarra

    casi 3 años

    El combat maulet continua.

Volver a todas las actualizaciones

#23 / Ultims dies de Verkami!

Ja hem assolit el 100% de l'objectiu, però volem que aprofiteu aquests últims dies per a participar en el Verkami, recorda que és l'única forma d'aconseguir invitacions per al concert homenatge del dia 26!

Per això hem afegit de nou una nova recompensa per a aconseguir invitacions individuals!

Ens ajudeu a seguir sumant? Volem fer aquest primer acte, però el projecte vol anar molt més enllà.

Difon, participa i fes-ho possible!

1 comentario

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

  • carolina escrihuela

    carolina escrihuela

    casi 3 años

    Volem comprar dues entrades i la pàgina no ens deixa tel 654235171

#24 / Dubtes recompenses i concert homenatge

Bon dia!

Només queden 5 dies per al concert homenatge i volem resoldre alguns dubtes que pugueu tindre:

  • Si encara no has contestat el formulari, recorda que és necessari per a obtindre la teua recompensa i per a accedir al concert homenatge. El formulari es va enviar per correu, però també es pot accedir a ell des del compte de Verkami.

  • Tindrem les recompenses disponibles el dia del concert homenatge per a arreplegar aquelles persones que ompliren el formulari abans del dia 14.

  • Si no vens al concert homenatge, podràs obtindre la teua recompensa acudint a qualsevol acte de l'associació o et farem l'enviament si vares obtindre la recompensa "Despeses d'enviament". En altres casos, posa't en contacte amb nosaltres.

  • L'accés al recinte es farà presentant el DNI i les butaques estaran assignades prèviament.

  • L'ús de la mascareta serà obligatori en tots els llocs del recinte.

  • Farem ús de gel hidroalcohòlic i mesurarem la temperatura a l'entrada.

  • Intenta mantindre sempre la leer más

#23 / Ultims dies de Verkami!

Ja hem assolit el 100% de l'objectiu, però volem que aprofiteu aquests últims dies per a participar en el Verkami, recorda que és l'única forma d'aconseguir invitacions per al concert homenatge del dia 26!

Per això hem afegit de nou una nova recompensa per a aconseguir invitacions individuals!

Ens ajudeu a seguir sumant? Volem fer aquest primer acte, però el projecte vol anar molt més enllà.

Difon, participa i fes-ho possible!

#22 / Acció Cultural del País Valencià, setzena associació col·laboradora

Acció Cultural és una associació cívica creada l’any 1971 però legalitzada amb la restauració de la democràcia, el 1978.

El seu objectiu és la promoció de la llengua i la cultura pròpies del País Valencià, i de la consciència civil que se’n deriva. Acció Cultural promou i organitza tot tipus d’iniciatives, activitats i campanyes per a la promoció de la llengua i la cultura, i els valors de progrés.

#21 / La Masia, quinzena associació col·laboradora

L' Escola La Masia és considerada la primera escola en català al País Valencià. Corria l'any 1968, i amb Franco encara ben viu, una dotzena de persones relacionades amb la pedagogia, el nacionalisme català i l'antifeixisme fundaren un projecte educatiu anomenat al principi Tramuntana, vehiculat per la llengua pròpia, arrelat a la terra i en què l'infant esdevenia protagonista de la seua pròpia educació i del seu creixement. Sobre valors democràtics, humanístics i laics, l'escola es va emmirallar en les ikastoles basques i en el moviment de renovació pedagògica del Principat.

El 1973 Tramuntana va donar pas a Mistral, una cooperativa que canvià de model per poder eixir de la clandestinitat. Però no fou fins al 1983, ja amb el nom d'Escola La Masia que el projecte s'instal·là a Museros, a l'Horta Nord.

Amb el lema “fent escola,… leer más

#19 / Candidatura d'Unitat Popular, tretzena associació col·laboradora

La CUP és una organització política assambleària d'abast nacional, que s'estèn arreu dels Països Catalans i que treballa per un país independent, socialista, ecològicament sostenible, territorialment equilibrat i deslligat de les formes de dominació patriarcals.

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) s’articula com a espai útil per totes aquelles persones i col·lectius amb voluntat transformadora que lluiten per la llibertat del nostre poble, amb la intenció de ser un espai de confluència dels moviments populars, en la lluita per l’alliberament nacional i social dels Països Catalans.

A través de les seves assemblees locals, la CUP és present actualment a diferents municipis, on hi desenvolupa acció política a dins i a fora de les institucions locals. Malgrat el limitat marge d’acció dels ajuntaments, la CUP treballa sobre les possibilitats de modificar l’actual municipalisme regionalista i bastir un projecte de país basat en els municipis com a espai més proper a les persones.

leer más

#18 / Aplec Camp de Túria, dotzena associació col·laboradora

L' Aplec de Camp de Túria som una iniciativa sociocultural i reivindicativa, creada en 2011,que naix de la voluntat, del treball i de l'esforç; de diversos col·lectius de la comarca com ara ateneus, casaIs, col·lectius juvenils, col·lectius de danses i cultura popular, col·lectius musicals, grups de teatre, col·lectius pel valencià, etc.

Entre les associacions comarcals que hem organitzat les darreres edicions de l'Aplec de Camp de Túria ens trobem: Arran Camp de Túria, Associació 9 d'Octubre de Vilamarxant, Ateneu Cívic i Cultural de Bétera, Ateneu Musical i Cultural de Benaguasil, Casal Jaume 1 de Camp de Túria, Coordinadora pel valencià de Camp de Túria, Endavant-OSAN, Músiques del Túria i Salvem Porxinos. També en formen part persones individuals així com, d'altra banda, també són molts més els col·lectius que han col·laborat de manera puntual en alguna de les edicions.

#17 / Cor de L'Eliana, onzena associació col·laboradora

El Cor de L'Eliana és una agrupació musical amb més de 30 anys d'història, que va ser fundada i dirigida durant els seus primers 25 anys per Juli Hurtado, i actualment té com a director a Nelo Juste i Martí.

El Cor de L'Eliana sempre s'ha caracteritzat per no ser una coral a l'ús, allunyant-se dels tòpics i oferint espectacles diferents, amb muntatges sorprenents que uneixen música coral, instrumental, dramatització, dansa, imatges... i també pel caràcter compromés i solidari de les seues activitats. Els seus concerts i espectacles temàtics es centren en la defensa dels Drets Humans, el feminisme, la diversitat, el País i la seua cultura i la llibertat.

#15 / La Colla de Dimonis de Campanar, novena associació col·laboradora

La Colla de Dimonis de Campanar neix a principis dels 2000 amb la idea de dignificar i difondre la cultura de km 0 al País Valencià, més concretament a Campanar.

El ball de dimonis, és la columna vertebral, tot i fer activitats de caire social, esportiu, reivindicatiu, veïnal, al cap i a la fí fer teixit associatiu, ja que millorar aquesta societat és feina de totes i tots.

Com deia Kortatu, "aunque este todo perdido siempre queda molestar".

I com deia Martí i Pol "tot està per fer i tot és possible".

#14 / Arran, huitena associació col·laboradora

ARRAN neix el juliol de 2012 de la unió de Maulets -organització en la qual militava Guillem-, la CAJEI i diversos col·lectius locals amb la ferma voluntat d'organitzar i mobilitzar tot el jovent independentista i revolucionari en una sola organització de joves de l'Esquerra Independentista. Neix, així, amb la convicció d'esdevenir una eina aglutinadora útil per al jovent d'arreu dels Països Catalans en la lluita per l'alliberament nacional, social i de gènere del nostre poble.

ARRAN és format per centenars de militants organitzats al voltant de 60 nuclis locals disseminats al llarg de 36 comarques d'arreu del país, fet que ens converteix en l'organització juvenil independentista més gran i forta dels Països Catalans.

Què volem?

Des d'ARRAN treballem per construir un futur digne per al jovent del nostre poble. Per aconseguir-ho organitzem la nostra lluita al voltant de tres eixos principals que ens han de permetre construir una societat lliure de tota opressió i explotació:

#13 / Confirmació del lloc i la data!

Hui i després de les confirmacions de Pau Alabajos, El Diluvi i El Cor de l'Eliana, us podem confirmar la data i el lloc de l'homenatge!

Agafeu agendes perquè ens veiem el dia 26 de juny a l'Auditori de Burjassot!

Complirem amb totes les mesures de seguretat.

Distància, aforament reduït seguint les indicacions normatives sanitàries, gel a l'entrada i eixida, recorregut marcat i mascareta.

#12 / Tercera confirmació: El Diluvi

El Diluvi es defineix com a un grup de música de folk modern que fusiona diversos estils musicals, com cúmbia, reggae, rumba, folk i música tradicional o d'arrel valenciana.

Amb instruments de la zona mediterrània com el violí, la bandúrria, l'acordió diatònic, la guitarra flamenca, el guitarró i percussions de tota mena, creen un nou estil al qual anomenen Mestissatge Mediterrani. El Diluvi naix fa més de 5 anys i viatja arreu dels Països Catalans fent el seu homenatge al cantautor alcoià Ovidi Montllor. Apunta't al Mestissatge Mediterrani!

#11 / Segona confirmació: El Cor de L'Eliana

El Cor de l’Eliana naix el 1989 de la mà de Juli Hurtado i, des d’aleshores, continuen cantant.

Al llarg dels anys, han participat en nombrosos festivals corals, en Europeades celebrades a l’estranger, així com en nombrosos projectes humanitaris i solidaris, en l’àmbit valencià i estatal, com ara «Solidària» o el «Concert per les Victimes de l’11-M» Concerts solidaris per Associació Carena, Cruz Roja, Un crit pels refugiats, Valencia acoge, Mostra viva del Mediterrani, Associació Alanna, fugia Nostrum, participació en I jornada projecte d’autogestió persones refugiades a Espanya, CEA(R) Pais Valencià, projecte Kiziguro entre d’altres.

Han rebut guardons com ara els del Casal Jaume I o del Centre d’Estudis Locals de l’Eliana per la seua trajectòria en defensa de la llengua, la tolerància, la cultura i la llibertat.

El… leer más

#10 / Joves PV - Compromís, setena associació col·laboradora

Joves PV – Compromís són l’organització política unitària i assembleària de la joventut valencianista, d’esquerres, feminista, ecologista i antifeixista del País Valencià. Conformen una xarxa organitzada pels pobles i les comarques valencianes amb la finalitat de defensar els drets de la joventut a través de la participació política.

Treballen per transformar políticament i socialment els nostres pobles. I ho fan, des de la seua autonomia funcional i orgànica, per mitjà de la formació política i social, la defensa de la igualtat, la diversitat i la sostenibilitat, i el foment de la justícia social, la cooperació i la solidaritat.

Defensen l’autoorganització juvenil, la participació en els moviments socials i associatius, i l’execució de polítiques de joventut des de les institucions. Per això també aposten per la implicació de les joves en les institucions, per tal d’integrar la perspectiva jove en totes les polítiques.

#09 / Coordinadora Obrera Sindical, sisena associació col·laboradora

La Coordinadora Obrera Sindical (COS) és una organització sindical de classe, socialista i feminista dels Països Catalans; autònoma i autogestionada; orgànica i funcionalment independent de les administracions públiques i de les patronals, així com de tot tipus d’organització política, religiosa, econòmica i/o grup de pressió.

Proposen:

  • La defensa dels interessos dels treballadors i de les treballadores. Així com l’acció organitzada de la classe treballadora en la salvaguarda, tutela, suport i promoció dels seus interessos.

  • L‘emancipació total dels treballadors i de les treballadores, especialment en els terrenys nacional, econòmic, social i laboral, mitjançant la conquesta per ells i elles dels mitjans de producció, distribució i consum, en la perspectiva d’una democràcia socialista.

  • La construcció d’un sindicalisme anticapitalista pels Països Catalans. Un sindicalisme inspirat en la democràcia assembleària com a mètode de participació, consulta i decisió.

  • leer más

#08 / La CAPPEPV, cinquena associació col·laboradora

La CAPPEPV – Coordinadora d’Alumnat, Pares, Mares i Professorat per l’Ensenyament Públic en Valencià. És una de les 26 associacions que formen part d’Escola Valenciana – Federació d’Associacions per la Llengua.

És una associació cívica sense ànim de lucre que té com a objectiu la promoció de l’ensenyament en valencià, la seua qualitat i l’extensió del seu ús social. Així com el manteniment, el foment i la divulgació de la cultura al territori valencià.

La CAPPEPV té els seus orígens a l’any 1987 i, des d’aleshores ha estat treballant per aconseguir una escola pública, en valencià i de qualitat. En un principi formaven part de la CAPPEPV les comarques de l’Horta Nord, l’Horta Sud, el Camp de Túria i el Camp de Morvedre però, poc a poc i a causa de l’augment de participació aquestes associacions van formar les seues… leer más

#07 / Juga en valencià, quarta associació col·laboradora

Juga en valencià són una associació creada per aficionats valencians als esports, amb l'objectiu d'aconseguir la plena igualtat lingüística als seus respectius equips.

El valencià és la llengua que utilitzen en la seua vida diària i la volen utilitzar amb normalitat també en les relacions amb el seu equip: quan van a la botiga, quan consulte les xarxes socials i els mitjans de comunicació i quan s'adrecen directament. El que demanen no és ni més ni menys que es garantisca activament la llibertat de tria de llengua per part de l'aficionat i per tant la igualtat lingüística.

Visibilitzar aquesta demanda és el seu punt de partida i obtindre la igualtat lingüística la seua meta.

#06 / Intersindical Valenciana, tercera associació col·laboradora

Intersindical Valenciana és una organització sindical del País Valencià que agrupa a treballadors i treballadores dels sectors de l'ensenyament, la sanitat i els serveis públics.

Va nàixer com a confederació sindical l'any 2002 de la confluència de diverses organitzacions sindicals amb experiència en el món de l'ensenyament, les administracions públiques, la sanitat i el món de treball. En els darrers anys diversos sindicats s'han anat incorporant al projecte sindical, com el sindicat TUC de l'empresa EMT València.

La Intersindical Valenciana està formada per:

  • STEPV (ensenyament)

  • STAS (administracions i serveis públics)

  • Intersindical Salut (sanitat)

  • STM (metall)

  • STICS (Indústria, comerç i serveis)

  • Sindicat Ferroviari (transport ferroviari i empreses auxiliars)

  • CAT-PV (Col·lectiu Autònom de Treballadores i Treballadors del País Valencià) (administració de l’estat)

  • Sindicat de Treballadors per la Unitat de Classe - TUC (transport urbà València ciutat)

  • leer más

#05 / Hem arribat al 33% de l’objectiu!

Moltes gràcies a tots i totes les que heu participat en el Verkami “Guillem, nosaltres no t’oblidem”.

Ja us hem anunciat el primer artista del conert/homenatge, Pau Alabajos. I en els propers dies us anunciarem més artistes i la data!

Ens ajudeu a seguir sumant? Volem fer este primer acte però el projecte vol anar molt més enllà.

MemòriaAntifeixista #Guillemnosaltresnotoblidem

#04 / Coordinadora pel valencià de l'Horta Nord, segona associació col·laboradora

La Coordinadora pel valencià de l'Horta Nord està formada per la majoria de les comunitats educatives dels pobles de la comarca. Va començar a caminar l'any 2001, a la Trobada de Paterna. Les Trobades d'escoles en valencià celebrades a la primavera, són sense cap dubte el projecte més gran i visible, no obstant les festes per la llengua han passat per la majoria de les poblacions de l'Horta Nord.

Actualment la Coordinadora està present a tots els pobles de la comarca, a les escoles i els instituts. Mà a mà amb les comunitats educatives treballen per la normalització lingüística en l'àmbit educatiu, però no sols això, la Coordinadora dona suport a infinitat de projectes que ajuden a portar la normalització de la nostra llengua a tots els àmbits de la societat valenciana (educació, música, cinema, teatre, mitjans de comunicació, etc.).

El Premi de literatura Sambori (amb una participació de més d'11.600 alumnes), Concurs de cartells, Trobada Musical, Premi fotogràfic, leer más

#03 / Primera confirmació: Pau Alabajos

Pau Alabajos és un cantautor torrentí actiu des de 2002, amb set treballs discogràfics en el mercat. Va començar la seua carrera artística actuant als carrers de la ciutat de València, interpretant les seues cançons en el districte de Ciutat Vella, a l'ombra del Micalet. La seua música ha girat per tot el món i ha guanyat nombrosos premis que ho reconeixen com una de les figures més destacades del món musical del País Valencià, fent sempre una tasca important pel foment de la llengua i la lectura.

El seu darrer àlbum es titula Les hores mortes (RGB Suports, 2020), una referència a un dels tres poemes del llibre Estimada Marta, de Miquel Martí i Pol, que ha musicat en aquesta nova aventura. No és l’única adaptació literària que apareix en aquest CD: també hi ha una musicació del manifest en vers Vuit de Març, de Maria Mercè Marçal (amb la col·laboració especial de les artistes Gemma Humet, Meritxell Gené i Marta Rius, que posen la veu a l’enregistrament) i del poema leer más

#01 / Centre Social Terra, primera associació col·laboradora

El Centre Social Terra és un projecte autogestionat amb més de 20 anys de vida al barri de Benimaclet de València, on ha esdevingut un referent cultural, social i crític. Nasqué davant la necessitat i la il·lusió de crear un espai on les joves del barri, i totes aquelles persones que treballen amb col·lectius i moviments socials, poguérem reunir-se, fer xerrades, preparar activitats, o simplement prendre una cervesa i un entrepà amb les amigues o companyes a un espai alliberat i gestionat per elles mateixes.

Centenars podrien ser els exemples a escriure d’activitats que s'han organitzat i dinamitzat des d'aquest centre social. Han estat molts els esforços i les il·lusions de les persones i col·lectius que han fet possible durant aquests anys el Terra i han fet que cada vegada siguen més les persones que ens coneixen i visiten del barri, la ciutat i del nostre país.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies