❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

FEM FACA-Festes Alternatives a Carcaixent

Col·labora per continuar aquest projecte fet xarxa. XII de gresca i bona gent no poden aturar-se

FACA

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
127
Aportaciones
2.355€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Som unes festes alternatives, veteranes ja al País Valencià. Enguany complim 12 anys de cultura i oci alternatiu i autogestionat. Comptem amb un espai a les afores de Carcaixent, enmig de la natura, on fem gran part de les activitats com hortetes ecològiques, actuacions, tallers, etc.

El finançament ens valdria per poder mantenir aquest espai i dur a terme algunes activitats adaptades a la nova situació sociosanitària amb el COVID.

gent guapa
gent guapa

Sobre les recompenses

Les recompenses com sempre són una mescla de productes nostres amb d'altres de companyes de les FACA. També col·laboren artistes amigues per variar.

Estrenem fila 0 per petició popular de la gent que ens ha dit que vol col·laborar perquè sí, per continuar la gresca.

El disseny és de La Palo, companya artista que ha preparat el disseny de les samarretes i d'este projecte de verkami. I com som fans de les artistes, la nostra amiga Alba María Tárraga Ripoll de 16 anys, s'ha encarregat de fer les il·lustracions del nou llibre de la Ruta dels Esperits que anem a editat. Moltes gràcies a les dos! I el pròleg, com no podia ser d'altra manera, de Francesc Adrià, que ens inspira i alimenta com ningú!

No podia faltar el vi damunt la taula. Una solemnitat, un ritu que venia com deia Vicent Andrés Estellés. I sí, amb aquest esperit la Cooperativa de la Font de la Figuera ens ha fet una edició especial de vi de la FACA. A la taula en vi al primer crit!

I com que som xarxa i ens agrada menjar, fem com sempre una cistella de productes ecològics de la terreta, de l'Aixada com a Eixida i l'infatigable Albert. Les amigues d'Ecoxent vos poden dir el plaers que és menjar d'estos projectes.

Esperem que vos agraden les recompenses. Nosaltres estem orgulloses sobretot de la gent que ens ha ajudat a fer-les possible. Gràcies!

Qui som

Les FACA- Festes alternatives de Carcaixent- ja portem 12 anyets d’anades i tornades amb moltíssima gent. Som un bon grup de persones que basem el nostre projecte en l’autogestió, així ara ens tornem a trobar ací per aconseguir anar més lluny amb la vostra ajuda.

som etnobotàniques
som etnobotàniques

Finalment, continuem ací perquè volem! Què voleu? Si es que nosaltres també tenim el nostre caràcter i plantem cara a totes les situacions injustes o dures.

Juntes farem les festes que volem i quan ens done la gana! Unes festes saludables per continuar guanyant el nostre poble i la nostra salut!

A què destinarem les vostres aportacions

Finançar el projecte FACA implica el manteniment de l’Hort de les FACA, cosa que ens afegeix un gran esforç econòmic, a més a més, de totes les despeses per les activitats que fem: rutes, murals, tallers, eixides, concerts, teatres, jornades, cine, i moltes més.

Volem continuar i millorar, obrir escletxes en estos temps per poder crear activitats, intentem innovar i apostar per la cultura, perquè ens adherim i repetim que la cultura és segura!

L
L'hort de la FACA en ebullició

Calendari previst

Portem la idea de continuar fent activitats amb vosaltres, amb els col·lectius i associacions, amb tots els grups que conformen les xarxes socials de Carcaixent. Anem a fer tallers, el llibre de la ruta dels esperits, les hortetes ecològiques i molt més. Però ara mateix no podem datar res per la situació sociosanitària. Les activitats que fem, ara més que mai, depenen de totes les participants.

Mentre programem activitats, fem aquest verkami per mantenir l'espai de l'Hort de les Faca, on podrem gaudir de la natura i garantir l'espai suficient en estos temps, per poder compartir la cultura.

+ Info

Ens pots seguir a les xarxes en:

Twitter.com/lesFACA

Instagram.com/lesfaca

Facebook.com/FACArcaixent

També pots contactar al correu electrònic:

[email protected]

I, com molts ens coneguem pots optar per un contacte directe amb telefonades o missatges.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

22 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Alicia Tudela

    Alicia Tudela

    3 años

    L'hort de les FACA és ja un referent per al poble. Que continue així!!!

  • FACA

    FACA
    Autor/a

    más de 3 años

    Carooool!! Jiji que bé

  • Carolate

    Carolate

    más de 3 años

    XD

  • FACA

    FACA
    Autor/a

    más de 3 años

    Gràcies Enric! Que ganes d'un concert tenim!

  • Enric Casassus

    Enric Casassus

    más de 3 años

    Encantat de col·laborar!

  • FACA

    FACA
    Autor/a

    más de 3 años

    Entre totes fem tot, sols intentem treballar unides! Gràcies Xavier

  • Xavier Lluch

    Xavier Lluch

    más de 3 años

    Gent com vosaltres feu país!

  • FACA

    FACA
    Autor/a

    más de 3 años

    Clar que sí Iris! Gràcies

  • IRIS

    IRIS

    más de 3 años

    FEM FACA!!

  • FACA

    FACA
    Autor/a

    más de 3 años

    Gràcies Natxo! Seguim sempre!!

Volver a todas las actualizaciones

#03 / Dessuadora FACA! Ocasió única!

Pel nou any tenim l'ocasió d'oferir-vos la nova dessuadora de les FACA. Mantenim el meravellós disseny de La Palo.

Hem tingut l'opció de fer esta nova recompensa i no ens hem resistit. Ja sabeu que som de caputxa i nit. Vinga va, no deixeu passar esta nova recompensa. Mireu que xula:

Tens fred? Posa't la caputxa!

1 comentario

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

  • Valesberde

    Valesberde

    3 años

    Jo voldria 2! -Senda Silvestre

#04 / Periodisme d'actualitat! Entrevista a La Palo

Hola de nou amigues! Estem amb La Palo, artista i responsable del disseny actual de les FACA. Anem a conèixer-la un poc.

FACA- Benvinguda, com estàs?

LA PALO- Hola! Molt bé! Sense parar!

FACA- Quin tipus d'art diries que realitzes?

LA PALO- Encara que la majoria de treballs per als que compten amb mi son d’il•lustració o disseny, la meua branca artística favorita és l’art a l’espai públic, fent murals o instal•lacions.

FACA- Intentes expressar alguna cosa amb el teu art?

LA PALO- Quan treballe a l’espai públic sempre treballe amb qüestions relacionades amb aspectes socials i del lloc on es fa la intervenció, i quan faig treballs d’il•lustració aborde qüestions lligades al feminisme i les lluites socials, també reflectint-les a través de situacions més personals.

FACA- Com veus la situació de les artistes en aquesta situació en la que ens trobem?

leer más

#03 / Dessuadora FACA! Ocasió única!

Pel nou any tenim l'ocasió d'oferir-vos la nova dessuadora de les FACA. Mantenim el meravellós disseny de La Palo.

Hem tingut l'opció de fer esta nova recompensa i no ens hem resistit. Ja sabeu que som de caputxa i nit. Vinga va, no deixeu passar esta nova recompensa. Mireu que xula:

Tens fred? Posa't la caputxa!

#02 / Una entrevista de por! Ací teniu a Alba María Tàrraga Ripoll

Estem ací amb Alba María Tàrraga Ripoll. Una jove artista encarregada d'il·lustrar la nova edició de la ruta dels esperits. Alba te 16 anys i ha començat enguany el Batxillerat Artístic.

FAQUERA- Molt bones Alba, un plaer.

ALBA- Hola, igualment.

FAQUERA- Què és per a tu l'art?

ALBA- Per a mi l'art, a banda d'eixa cosa a la que hem vull dedicar, és una forma de vida, el que m'agrada fer i el que de veres m'ompli.

FAQUERA- Per què decidires o que et va inspirar per a estudiar aquesta especialitat?

ALBA- Con ja he dit, és el que m'agrada fer, sempre he segut molt fan de la il·lustració i encara recorde quan era menuda veure a la meua germana dibuixar i pensava que el que feia era meravellós, això hem va inspirar molt a endinsar-me en el mon de l'art, a partir d’ací ha sigut un camí perseguint els meus somnis.

FAQUERA- Dis-me, què sentires quan t'oferiren fer aquestes il·lustracions?

leer más

#01 / Les samarretes molen, eh!?

JA estem en marxa amb les samarretes. El disseny que ens ha fet La Palo està genial, WOW! Aneu mirant els colors, model i pensant la talla. I les que no en teniu no s'encanteu que açò no pare. Ale, mireu les següents imatges i gaudiu. I no oblideu passar-ho a la gent que penseu que li puga interessar.

Fins aviat! Que tornarem en cosetes que vos agradaran.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies