❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Enric Casassus

Enric Casassus

Carcaixent

Enric Casassús Lacoma va estudiar solfeig, clarinet i conjunt vocal a la Llira Carcaixentina i al Conservatori Superior de Música de València. Va començar a cantar ben jove, al caliu de la Nova Cançó. L'any 1984 va estrenar PER A VIURE CAL "BOLER-HO", amb Ricard Oliver a la guitarra, un espectacle on s'oferien versions de boleros, balades, cançó francesa, bandes sonores... traduïdes i adaptades pel mateix Enric Casassús. D'aquest espectacle se'n feren vora 400 actuacions a diversos locals d'oci, cases de cultura i sales de concert de tot arreu del País Valencià. Els darrers quinze anys, ha organitzat multitud de concerts en format menut a La Taverna d'Enric, el seu espai gastro-musical.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies