❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

ANIMAL EN SÈRIE

Una comèdia dramàtica on el Roger conviu amb l’Orson, un elefant de peluix enorme amb qui té una relació tóxica

Roger Torns

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
43
Aportaciones
2.375€
De 2.200€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Es tracta d’una comèdia dramàtica on el Roger, un noi que acaba de fer trenta anys conviu amb l’Orson, un elefant de peluix enorme amb qui manté una relació tòxica.

Es tracta d’una sèrie curta de sis capítols per temporada d’entre quinze i vint minuts. Una comèdia dramàtica de l’estil de Pure, Fleabag o The end of the fucking world.

El 2016 vaig començar a escriure la sèrie simplement per posar-me a prova i veure si era capaç d’escriure una primera temporada amb cara i ulls, la idea d’escriure sobre un personatge que té un amic invisible que l’acompanya des de la seva infància i del qual no se’n pot desempallegar ja feia temps que em rondava pel cap, en aquella primera escriptura l’Orson encara no era un elefant de peluix.

Al 2019, després d’escriure, produir i dirigir algunes obres de teatre en el circuit professional de barcelona me n’adono de dues coses; la dificultat de mantenir-me només amb el teatre. Quan reviso la sèrie que tenia escrita, per tal de valorar la possibilitat d’intentar vendre el guió i entrar en el mercat audiovisual, me n’adono que puc reaprofitar el corpori de l’elefant que vam utilitzar a l’obra Elefant Terrible, coesctria amb Eric Balbàs i estrenada a la Sala Beckett, i convertir l’amic invisible Orson en un elefant de peluix enorme. És llavors quan penso que tinc una gran idea entre les mans i decideixo gastar-me els pocs estalvis que tinc i produir el primer capítol d’ ANIMAL EN SÈRIE. Com que feia temps que tenia ganes de dirigir darrere les càmeres em llanço a la piscina i m’hi poso. Us podeu imaginar que tot això és un còctel ric en nervis i ansietat poc recomanable si a sobre t’estàs gastant els teus estalvis el mes de desembre de 2019, abans que arribi el nadal, i sense saber que un mesos després arribarà una pandèmia mundial.

Així neix ANIMAL EN SÈRIE. Si vols col·laborar perquè aquesta història pugui seguir endavant només cal que obris el teu cor i... la teva butxaca.

En Roger té un amic invisible, l'Orson; un elefant enorme de peluix que només pot veure ell i que el segueix a tot arreu. Els seus pares tenen un pis buit i ell ha decidit instal·lar-s'hi i independitzar-se d'una vegada per totes per tal de començar una nova vida. Ell és un actor frustrat que viu alternant feines precàries com vendre nuggets vestit de pollastre o donant classes de teatre a infants. L'Óscar, un amic seu director de cinema, li endossarà un desconegut a casa seva, l'Adam, que s'acabarà instal·lant al seu sofà. La relació entre el Roger i l'Óscar és de conveniència i sembla que aquest amaga alguna cosa, sempre porta la seva càmera a sobre i té una actitud invasiva i controladora. L'Adam i en Roger, són de mons completament diferents. De fet, en Roger ha estat sempre tan avesat a la comoditat que tot allò que el pugui desestabilitzar una mica l'incomoda i el fa estar intranquil i neguitós, però no s'atreveix a fer-lo fora ni a donar-li negatives. Aquesta actitud passiva d'en Roger enerva a l'Orson i provoca que cada cop el pressioni més per ser agressiu i enfrontar-se a les adversitats fins al punt de perdre la feina, enfrontar-se a un grup d'amics de l'Óscar que volen fer una festa a casa seva o fer fora a l’Adam violentament fins al punt de patir un atac d'ansietat que el durà de cap a l'hospital. Un cop a l'hospital els seus pares el felicitaran per la feina feta i li ensenyaran els vídeos que l'Óscar ha estat gravant per tal de muntar una sèrie documental on el Roger és el protagonista.

  • Si tens curiositat i vols llegir els guions de la primera temporada, només cal que revisis les recompenses.

  • Per cert, l’escriptura de la segona temporada s'està cuinant.

En aquest apartat m’agradaria ser molt sincer i deixar la broma de banda. Amb 2200€ no puc produir aquesta sèrie per motius molt diversos, el primer i el més important és que ningú cobraria res per fer la feina, i no només no cobrarien sinó que s’haurien de gastar diners de la seva butxaca per venir a rodar. El pressupost ajustat i real per fer els 6 capítols de la primera temporada és de 225.000€, i per comptar amb aquest finançament necessitem la col·laboració de plataformes, televisións i administracions públiques. Si aconseguís el finançament desitjat, l'aportació adquirida en aquest verkami se sumaria al total de la producció de la sèrie. Però si en un període de sis mesos no trobés el finançament total aprofitaría els diners aconseguits en aquesta campanya per dur a terme el que exposaré a continuació.

Una petita part d’aquests diners s’invertiran en convidar a sopar a tot l’equip que ha bolcat la seva passió, energia i temps, i ha treballat perquè aquest primer capítol sigui possible. A tots ells els hi dec, com a mínim, un sopar i una copa.

L’altre part es dedicarà a crear, rodar i editar una microsèrie de 10 capítols de tres minuts ideal per veure des del mòbil. Es tractaria de produir un producte més humil i assequible que em permetria guanyar visibilitat i poder arribar més llunys en la recerca de finançament. Seria un spinoff de l’Orson i les seves penes a mode de tira còmica ideal pel consum ràpid i fugaç dels nostres temps. Aquesta microsèrie tindria la mateixa qualitat i factura que el capítol pilot d'ANIMAL EN SÈRIE, però comptaria amb un equip més reduït, menys localitzacions i menys minutatge. A continuació us mostro un desglossament general del pressupost del que costaria aquesta microsèrie.

PRESSUPOST MICROSÈRIE
PRESSUPOST MICROSÈRIE

Em dic Roger Torns i soc actor, director, dramaturg i productor. Vinc del món del teatre on ha escrit, dirigit i produït les obres SOLILOQUEJAR AMB ALGÚ (Produïda per la companyia El Eje i estrenada a La Seca Espai Brossa l'any 2015), ELEFANT TERRIBLE (projecte guanyador del CROQUIS_BCN 2017, cocreat amb Eric Balbàs i estrenat a la Sala Beckett 2017), HÀBITAT [DOBLE PENETRACIÓ] (projecte guanyador de la BecaDespertaLab 2018 i estrenat a Sala Atrium i al Teatre Tantarantana), DISTÀNCIA (estrenat amb el suport de la Sala Becket el 2018) o PERSONES POTENCIALMENT PERILLOSES (Teatre Tantarantana dins el projecte El Cicló de companyies) entre d'altres.

Algunes d'aquestes obres han estat produïdes per Produït per H.I.I.I.T, companyia teatral de la qual en soc el fundador conjuntament amb Laura Daza.

Si vols saber alguna cosa més sobre mi pots visitar la meva pàgina web www.rogertorns.com

ANIMAL EN SÈRIE és una sèrie escrita, dirigida, produïda i interpretada per mi en un moment en el qual pretenc fer el salt en la direcció audiovisual i alhora donar-me l’oportunitat d’interpretar i donar vida a un protagonista escrit per mi mateix. Inspirat en intèrprets creadors que han dut a terme la seva pròpia sèrie, fa un any que vaig decidir deixar de banda la por a les crítiques i dur a terme ANIMAL EN SÈRIE per posar en pràctica els meus coneixements i donar un pas més en la meva carrera.

ERIC BALBÀS - ACTOR

JORDI COLL - ACTOR

LLUÏSA CASTELL - ACTRIU (COL·LABORACIÓ ESPECIAL)

ÓSCAR INTENTE - ACTOR (COL·LABORACIÓ ESPECIAL)

LAURA DAZA - ACTRIU

ALBA TEJERO - AJUDANT DE DIRECCIÓ

RAÚL MULAS - DIRECTOR DE FOTO, ETELONATGE I COLOR

ALBERT VENTURA - DIRECCIÓ D’ART i CONSTRUCTOR ELEFANT

ARIADNA SANZ - PRODUCCIÓ EN RODATGE

JULIA GAITANO - MUNTATGE

ELOY RODRÍGUEZ - DISSENY I POSPO DE SO 

KAREN ROTHER - AJUDANT FOTO

ONA GRAU - DISSENY DE VESTUARI

LUCIA AMADO - SO DIRECTE

ELIA BOQUERAS - CLAQUETA I AUXILIAR PRODU

ALICIA CORPAS - SCRIPT

LAURA IZÀRBEZ - AJUDANT DE PRODUCCIÓ

ANDREA GRAU - AJUDANT DE PRODUCCIÓ

PAULA VERDAGUER - AJUDANT DE PRODUCCIÓ I RUNNER

GERARD BOSCH - AJUDANT DE VESTUARI

CAMILA PAZ - AJUDANT DE VESTUARI

ESTEFANIA MUÑOZ - MAQUILLATGE I PELUQUERIA

JAUME VIÑAS - MAQKNG OFF

MARC GÓMEZ - DOBLATGE VEU ORSON

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

11 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Sergi Luna

    Sergi Luna

    más de 3 años

    Felicitats Roger! Sóc la Berta Luna! M ha encantat el 1er episodi i li he fet veure al meu pare que també li ha encantat. Molta sort!!

  • Ervilha

    Ervilha

    más de 3 años

    A veure a veure Punyetero 🐘 Pelut!

  • Pedro Sitjar

    Pedro Sitjar

    más de 3 años

    Endavant

  • M.Angels

    M.Angels

    más de 3 años

    Esperem veure el projecta,

  • Enric Sanz

    Enric Sanz

    más de 3 años

    Endavant amb el projecte 😊

  • rosa alvarez

    rosa alvarez

    más de 3 años

    Adelante valientes!!!!

  • rosa alvarez

    rosa alvarez

    más de 3 años

    Adelante valientes!!!!

  • Marta

    Marta

    más de 3 años

    Quines ganes de continuar-laa veient i enganxar-m'hi. Crack🙌

  • Robert GB

    RobertGB

    más de 3 años

    He visto tu entrevista en betevé y me ha gustado. Me he venido arriba. Bon nadal!

  • Georgina

    Georgina

    más de 3 años

    Ànim i sort!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies