❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

BRAMA! Primer disc de LA FERA

Projecte sorgit del bagatge de diverses formacions amb visions compartides. Música com a altaveu compromès i eina de transformació social.

LA FERA

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
130
Aportaciones
4.434€
De 3.600€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

ON M'HE FICAT? LA FERA?

Sí, LA FERA som un projecte nascut el 2020 amb l’objectiu de saltar als escenaris per difondre la nostra música i el nostre missatge. Aquest és un projecte sorgit del bagatge de diverses formacions que conflueixen en unes visions compartides. Entenem la música com un altaveu compromès i una eina de transformació social.

Apostem per la música festiva i combativa, amb un so de mestissatge que fusiona estils com el reggae, el rock i l’ska, oferint un directe enèrgic i dinàmic. Actualment treballem en un repertori format pels nostres sis temes originals i diferents medleys de temes clàssics de reggae, així com cançons allunyades de l’estil propi portades al nostre terreny. L’objectiu del projecte és aconseguir un directe format principalment per cançons pròpies conservant alguns medleys i presentar un directe enèrgic, festiu i compromès.

VOLEM SABER MÉS!

Farà any i mig que vam decidir emprendre aquesta nova aventura. No ha estat un camí gens fàcil... hem hagut d'enfrontar-nos a una pandèmia mundial i, en conseqüència, a un panorama cultural que agonitza. Malgrat tot, aquí seguim, amb les mateixes ganes que el primer dia! És per això que acabem d'anunciar el llançament del nostre primer disc en format "EP": BRAMA!

Tocar i composar és la nostra passió, però per fer possible tot aquest projecte, necessitem un cop de mà per afrontar totes les despeses! Per aquest motiu, i per fer-vos partíceps a totxs vosaltres, iniciem aquesta campanya de Verkami! Durant els dies que duri la campanya revelarem sorpreses, col·laboracions, dates i cançons que estem segurs que disfrutareu, tant com ho estem fent nosaltres!

I SOU DE FIAR?

LA FERA és més que un grup de música. Som una banda d'amics i amigues que, després d'haver experimentat i passat per molts racons del 'panorama català' hem decidit reunir forces i tirar això endavant. LA FERA la conformen els següents músics:

Però l'equip del projecte és més extens. Estem profundament agraïts a totes les persones que estan aportant el seu temps per fer tot això possible: Clara Blasco (Fotografia), Estefanía Gutiérrez (Edició i disseny), Berta Busqué (Disseny), Pau Vinyoles (Producció) i a tot l'equip de gravació i rodatge: Clara Pacheco, Camila Pineda, Maria Azcona, Laura Castells i Malena Ibarz.

Músics de LA FERA
Músics de LA FERA

D'ACORD, MOLT BÉ, PERÒ QUÈ M'EMPORTO A CANVI?!

Les recompenses us apareixen detallades al lateral del projecte. Podreu escollir la que més s'adapti al vostre poder capital, nivell adquisitiu, capacitat econòmica o com li vulgueu dir. Sabem que vivim en temps molt complicats per les nostres butxaques i per això hem pensat molt en què oferir, com i a quins preus.

Des d'un disc físic en format EP, a un concert de presentació on podreu disfrutar d'un directe ple de força i ritmes de mestissatge. Perquè aneu ben equipats, també oferim la samarreta i la totebag del grup! No us perdeu els fantàstics packs que us proposem :)

Totes les persones que feu una aportació tindreu un lloc reservat als crèdits de l'àlbum. Esperem que d'aquí uns anys pogueu dir que vosaltres apareixeu al PRIMER DISC DE LA FERA!

Heu de saber que no hi ha cap intermediari entre vosaltres i nosaltres: totes les recompenses i enviaments seran fetes i entregades per nosaltres mateixos.

VULL SABER QUÈ FAREU AMB LA MEVA APORTACIÓ

Cap problema. Pareu atenció:

Tots els diners que aporteu els destinarem íntegrament a realitzar el projecte de cap a peus. Això què inclou? Doncs bé, com nosaltres ja hem començat a composar, arreglar i enregistrar temes des de fa uns mesos, utilitzarem les aportacions per pagar:

  • Gravació, edició, producció i mescla dels temes a l'estudi So.Cat d'Esplugues de Llobregat (85% del cost del disc)

  • Gravació de la bateria als estudis Ground de Sarrià de Ter (10% del cost del disc)

  • Masterització (5% del cost del disc)

També destinarem una part de les aportacions al rodatge del videoclip, la confecció del merxandatge, la impressió dels CDs i la promoció per xarxes socials:

Despeses del disc BRAMA!
Despeses del disc BRAMA!

EI! I QUAN M'ARRIBARAN LES RECOMPENSES?

Un cop acabi la campanya de Verkami us farem arribar el més aviat possible les recompenses de les vostres aportacions. Estimem que ho rebreu abans de 30 dies un cop finalitzi la campanya.

  • Llançament del disc (data per anunciar)

  • Concert de presentació (data i lloc per anunciar)

GENIAL! I PER ON US PODEM SEGUIR?

Logo LA FERA
Logo LA FERA

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

20 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Judit Guanyabens Ibañez

    Judit Guanyabens Ibañez

    3 años

    Som-hi Fera!!!

  • NegaLexie

    NegaLexie

    3 años

    Go go gurls!

  • Rosa

    Rosa

    3 años

    Endavant i força Joel i companyia!!

  • Rosa

    Rosa

    3 años

    Endavant i força Joel i comoanyia!!

  • Marga Jové

    Marga Jové

    3 años

    Felicitatssss i molta sort!

  • Silvia

    Silvia

    3 años

    Buen trabajo chicos!! Mamá orgullosa de su “bonic”🥰

  • Marina

    Marina

    3 años

    Mucha suerte primoooo!!! 😍

  • Marina

    Marina

    3 años

    Mucha suerte equipo!!!!

  • Marina

    Marina

    3 años

    Mucha suerte equipo!!!!

  • Núria Surroca Hinojosa

    Núria Surroca Hinojosa

    3 años

    Molts sort Joel !!! Jordi i Núria de percussió

Volver a todas las actualizaciones

#01 / Et Volem a Casa - LA FERA ft. Carla Collado (Primer avançament EP 'BRAMA!')

🔥ET VOLEM A CASA🔥 - Primer single i videoclip de LA FERA

▶️https://www.youtube.com/watch?v=AfMpOIolt0I

El 10 d'abril de 2018, la Guàrdia Civil irromp de matinada a casa l'Adri, un jove d'Esplugues a qui acusen de rebel·lió, sedició i pertinença a grup terrorista. Ell es posa les vambes i fuig per la finestra, buscant en l'exili la llibertat que li roben a la seva terra. Sobreviure i resistir. Més de 1000 dies després ha tornat amb el somriure i la mirada intacta, sabent que la lluita no acaba, mantenint viva l'esperança.

Ja podeu escoltar a Youtube i Spotify el nostre primer single, un tema que trascendeix el cas de l'Adri per denunciar la repressió i les injustícies que dia rere dia es repeteixen al nostre país. En els temps on la llibertat d'expressió perilla, on manifestar-se és no saber si tornaràs a casa, nosaltres tenim clar el missatge: Et volem a casa! Per l'Adri i tantes altres persones que viuen la repressió de ben aprop.

Moltes gràcies a totes aquelles que ens esteu ajudant a tirar endavant el projecte. Recordeu que encara tenim obert el Verkami i necessitem una empenta econòmica per acabar de fer realitat el projecte!🔝

⚠️➡️VERKAMI LA FERA⬅️⚠️

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#03 / ⚠️ATENCIÓ⚠️ Nou objectiu: 4.000€

🎉Ahir vam arribar a l'objectiu del Verkami! Encara estem flipant. Moltíssimes gràcies a totes les persones que esteu fent possible aquest projecte 🔥

El cost de la gravació i els imprevistos van fer que les persones de l'equip haguéssim de posar diners no previstos de la nostra butxaca. Per això anunciem que fixem un 💥 segon objectiu: 4.000€! 💥 D'aquesta manera podrem assumir més despeses associades al projecte de LA FERA.

Però vosaltres també hi sortireu guanyant...

Si arribem al nou objectiu totes les persones que hagueu fet aportacions rebreu en exclusiva 📽️ el vídeo del Making Of de 'Et Volem a Casa' i podreu demanar el 💽 disc firmat (sempre que estigui inclòs en el vostre pack)

Entrant a la nostra pàgina de Verkami podreu veure les recompenses que oferim per les vostres aportacions!

Ja heu vist la presentació dels nous temes de l'EP 'BRAMA!' que hem penjat al nostre Instagram? Escolteu-los aquí:

  1. ??

  2. Et Volem a Casa ft Carla Collado (Videoclip a YOUTUBE)

  3. Sintonitza

  4. Indígena

  5. leer más

#02 / Un nou pack pels últims dies de Verkami!

No saps quin pack triar o simplement vols col·laborar d'alguna manera amb LA FERA? Escollint el pack LA FERA autèntica no rebràs res material, però tindràs el més autèntic dels nostres agraïments perquè serà gràcies a gent com tu que aquesta fera comença a caminar.

Entra a la nostra pàgina de Verkami i busca'l en el llistat de recompenses!


TERRA CREMADA

Avui hem presentat a Instagram un nou tema del nostre EP 'BRAMA' que sortirà a la llum molt aviat: Terra cremada. Ja ho has escoltat?


PRIMER SINGLE I VIDEOCLIP

Avui fa una setmana que vam publicar el nostre primer single i videoclip: Et Volem a Casa. Si encara no l'has vist, a què estàs esperant?

Aviat noves notícies, estigueu atentxs!

#01 / Et Volem a Casa - LA FERA ft. Carla Collado (Primer avançament EP 'BRAMA!')

🔥ET VOLEM A CASA🔥 - Primer single i videoclip de LA FERA

▶️https://www.youtube.com/watch?v=AfMpOIolt0I

El 10 d'abril de 2018, la Guàrdia Civil irromp de matinada a casa l'Adri, un jove d'Esplugues a qui acusen de rebel·lió, sedició i pertinença a grup terrorista. Ell es posa les vambes i fuig per la finestra, buscant en l'exili la llibertat que li roben a la seva terra. Sobreviure i resistir. Més de 1000 dies després ha tornat amb el somriure i la mirada intacta, sabent que la lluita no acaba, mantenint viva l'esperança.

Ja podeu escoltar a Youtube i Spotify el nostre primer single, un tema que trascendeix el cas de l'Adri per denunciar la repressió i les injustícies que dia rere dia es repeteixen al nostre país. En els temps on la llibertat d'expressió perilla, on manifestar-se és no saber si tornaràs a casa, nosaltres tenim clar el missatge: Et volem a casa! Per l'Adri i tantes altres persones que viuen la repressió de ben aprop.

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies