❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

LA FERA

LA FERA

Barcelona

LA FERA som un projecte nascut el 2020 amb l’objectiu de saltar als escenaris per difondre la nostra música i el nostre missatge. Aquest és un projecte sorgit del bagatge de diverses formacions que conflueixen en unes visions compartides. Entenem la música com un altaveu compromès i una eina de transformació social. Apostem per la música festiva i combativa, amb un so de mestissatge que fusiona estils com el reggae, el rock i l’ska, oferint un directe enèrgic i dinàmic. L’objectiu del projecte és aconseguir un directe format principalment per cançons pròpies conservant alguns medleys i presentar un directe enèrgic, festiu i compromès. T’hi apuntes?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies