❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

'Jo i el món', segon disc de Joe Pask

Joe Pask busca finançament per a gravar 'Jo i el món'. Un nou treball compost per nou cançons produïdes per Blai Antoni Vañó.

Joe Pask

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
163
Aportaciones
3.964€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

BREU INTRODUCCIÓ

Després dels dos primers EPs publicats al 2016, Hang it i A la deriva, el cantautor alcoià Joe Pask va presentar el llarga durada Salt (Autoeditat, 2018) en format banda amb el productor i guitarrista Blai Antoni Vañó; Martín A. Ivars també com a guitarra; el baixista Andreu Vidal i Dani Serra (bateria). Actualment, Joe Pask i la seua banda busquen finançament per poder traure a la llum Jo i el món, un segon disc d'un total de nou cançons que necessita la vostra ajuda i aportació perquè es faça del tot realitat.

QUÈ ÉS I PER QUÈ 'JO I EL MÓN'?

Ara ja deixe la tercera persona i vos parle directament en primera. En aquest segon disc reedite la coalició amb Blai Antoni Vañó; i també amb Andreu, Dani i Martín, els músics que m'han acompanyat durant tants anys. Haver-los trobat pel camí em fa millor artista i, en part, gràcies a ells Joe Pask és possible.

Foto de Mònica Llop.
Foto de Mònica Llop.

És un disc diferent. Pel que fa a les lletres, tenia la pressió de fer un àlbum on les cançons no parlaren sols d'un sentiment, i crec que ho he aconseguit. Una vegada més, he intentat ser sincer i obrir-me en canal. I, enmig d'eixe exercici de sinceritat, he trobat sentiments distints que, fins i tot, no sabia que tenia.

En l'àmbit musical, la reedició del tàndem creatiu amb Blai, dos anys després del Salt, ha possibilitat que renovarem els referents i la manera de treballar. A més de l'acompanyament de tota la banda al complet.

Nous temes, nous referents i noves maneres de fer, però amb la mateixa implicació i cor que sempre.

Foto de Mònica Llop.
Foto de Mònica Llop.

No vull fer espòiler. Sols diré que el disc parla del meu encaix en un món i un sistema, del qual no em fa gens de gràcia ser-ne part.

QUÈ DEMANEM?

Com sabeu, hui en dia fer un llarga durada, editar-lo sobretot, resulta ser una odissea si pertanys a la working class. Per això, necessitem que li doneu suport al projecte i feu la vostra llavoreta, que en pocs mesos florirà amb els formats físics tan preciosos que està creant Mònica Llop.

PART VISUAL

Mònica Llop és l'artista que va a fer-nos el disseny de tot, tant CD com vinil. No sols això, també les fotografies i tot allò relacionat amb la nova imatge de la banda.

Mònica ha realitzat la direcció artística per a grups com els ZOO; Smoking Souls; el Diluvi; Mai Mai; o Fran Yera i ha col·laborat amb revistes com FERIDA, entre d'altres. Amb nosaltres està fent un marc visual que acompanya cada nota de la nostra música.

Nous discos i noves relacions artístiques que ens fan créixer. Totes les branques de l'art són part d'un mateix arbre, que en aquest cas és Jo i el món.

El videoclip d' Arrelar està dirigit per Laura García. Ambientat en una cabina de Photomaton que ens presenta sis maneres distintes de viure i sentir una mateixa cançó. La peça reflexiona sobre com el fet d'exposar-se a l'exterior pot provocar que reprimisques sentiments, o, per contra, com el tancament en un espai menut ens pot fer sentir confiats per exposar-nos.

Frame del videoclip d
Frame del videoclip d'Arrelar

SAMARRETES I TOTEBAGS

Amb el merxandatge repetim fòrmula amb el disseny d'Andreu Vidal @batarato_ que tant d'èxti va tindre fa un any i ampliem l'aposta per a fer les totebags.

COL·LABORACIÓ

Laura Esparza (meitat del duet Laura Esparza i Carlos Esteban) és la veu que farà de contrapunt en Llorer, el segon senzill. La seua veu, carregada de visceralitat i senzillesa, és una genial amalgama que millora una cançó que revisa el folk d'arrel i el porta cap a nous camins.

La Fera CC serà el segell que edite el disc. Productes de proximitat i feina, i feina, i més feina, per ajudar-se els uns als altres i dignificar la tasca del sector musical valencià.

CALENDARI DE DATES

  • 30/10 Llançament del primer senzill: Arrelar.

  • 30/11 Llançament del verkami.

  • 4/12 Llançament del segon senzill: Llorer.

  • 10/01 Llançament del tercer senzill: La caseta

  • FEBRER DE 2021: Llançament del disc complet.

+ INFO

Qualsevol cosa que necessiteu de nosaltres, podeu fer-nos-la arribar mitjançant aquesta plataforma o a través de les xarxes socials.

Gràcies per formar part d'açò!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

20 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Nekokawaii11

    Nekokawaii11

    3 años

    Mucho ánimo estas últimas horas :) ahí va mi pequeña aportación

  • Maure

    MColomina

    3 años

    Si pot ser en compte de la totebag voldria l'entrada al concert. Abraçades!

  • Rafa

    Rafa

    3 años

    Amic, et dessitge molt d’éxit!!

  • nelo

    nelo

    3 años

    Endavant, Joe Pask! Nelo

  • Rafa Gregori

    Rafa Gregori

    3 años

    Ja queda menys

  • Agustí Pastor i Francés

    Agustí Pastor i Francés

    3 años

    Per Batarato i per Sant Jordi, Avant Joe Pask!

  • Pep Al Fus

    Pep Al Fus

    3 años

    Endavant i força!

  • Daniel Rosell

    Daniel Rosell

    3 años

    💪🏻💪🏻💪🏻

  • Joe Pask

    Joe Pask
    Autor/a

    3 años

    Gràcies a tots pel vostre suport!!

  • Rafalacasa

    Rafalacasa

    3 años

    Grans!!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies