❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

VICTOR YOUNG TRIBUTE

Eva Romero i Manuel Hamerlinck descobrim els petits tresors en forma de cançó de Victor Young. Ajudeu-nos a fer-vos-les arribar!

Eva Romero

Un proyecto de

Categoría

Jazz / #8m

Creado en

0
segundos
106
Aportaciones
3.645€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

DE QUÈ TRACTA EL NOSTRE PROJECTE?

¿DE QUÉ TRATA NUESTRO PROYECTO?

Amb aquest treball pretenem recollir els temes de Victor Young que més ens agraden i gravar-los de la manera que nosaltres els entenem.

La nuesa de la veu i la guitarra ens obliga, per una part, a explotar els nostres recursos individuals i de conjunt i, a la vegada, ens permet que els temes es presenten clars i directes, fent senzill allò que en principi no ho era.

És molt important que ens brindeu suport, ja que la gravació d'aquest disc està supeditada a l'obtenció del finançament. Aquest treball no podrà realitzar-se si no aconseguim l'èxit en aquesta campanya. El projecte necessita, per tant, que ens ajudeu a aconseguir el 100% del finançament.

Per això us demane que ens ajudeu a portar a terme aquest projecte que tant he tardat en decidir-me a portar endavant, bé col·laborant en l'adquisició de recompenses, bé difonent aquesta campanya per tot arreu, bé recomanant a les vostres amistats que ens donen suport... Tota ajuda és benvinguda!


Con este trabajo pretendemos recoger los temas de Victor Young que más nos gustan y grabarlos de la manera que nosotros los entendemos.

La desnudez de la voz y la guitarra nos obliga, por una parte, a explotar nuestros recursos individuales y de conjunto y, a la vez, nos permite hacer sencillo aquello que en principio no lo era.

Es muy importante que nos bridéis apoyo, ya que la grabación de este disco está supeditada a la obtención de la financiación. Este trabajo no podrá realizarse si no conseguimos el éxito en esta campaña. El proyecto necesita, por tanto, que nos ayudéis a conseguir el 100% de la financiación.

Por eso os pido que nos ayudéis a llevar a cabo este proyecto que tanto he tardado en decidirme a llevar adelante, bien colaborando en la adquisición de recompensas, bien difundiendo esta campaña por todos los sitios, bien recomendando a vuestras amistades que nos den apoyo... ¡Toda ayuda es bienvenida!

MY FOOLISH HEART (gravat en directe per / grabado en directo por Jorge Guillem-Tatay)

LES RECOMPENSES

LAS RECOMPENSAS

Eva Romero (foto de José Luis Calvo)
Eva Romero (foto de José Luis Calvo)

Les recompenses se centren en el projecte en si, en la manera d'emmagatzemar-lo (descàrrega anticipada, CD o memòria USB), en la manera d'escoltar-lo en directe (concert de presentació o concert privat) i en l'oferta de cursos al voltant del cant jazz (classes particulars o master classes col·lectives). Estem tan segurs que el projecte és valuós per ell mateix que el que us volem oferir és el projecte, en essència, sense artificis.


La recompensas se centran en el proyecto en sí, en la manera de almacenarlo (descarga anticipada, CD o memoria USB), en la manera de escucharlos en directo (concierto de presentación o concierto privado) y en la oferta de cursos sobre el canto jazz (clases particulares o master classes colectivas). Estamos tan seguros de que el proyecto es valioso por sí mismo que lo que os queremos ofrecer es el proyecto, en esencia, sin artificios.

QUI SOM?

¿QUIÉNES SOMOS?

Manuel Hamerlinck - Eva Romero (foto de José Luis Calvo)
Manuel Hamerlinck - Eva Romero (foto de José Luis Calvo)

Manuel i jo ens coneixem des de fa quasi 4 anys. Vaig ser jo qui em vaig posar en contacte amb ell perquè el vaig escoltar tocar a duet amb altres cantants a través de les xarxes i em va agradar tant la manera en què feia encaixar la guitarra amb la veu com si fora un guant que em vaig armar de valor per proposar-li muntar amb mi un repertori. La meua sorpresa, després de passar molts nervis esperant la seua resposta, és que em va dir que sí, i ahí va començar una relació musical que ens ha fet gaudir molts moments meravellosos i emocionants.

El primer projecte que vam crear junts el vam nomenar Ella & Pass Revisited i, encara que no el vam gravar, el vam gaudir. Però ja tocava deixar documentada la nostra relació, i per això em vaig decidir a proposar-li gravar aquest VICTOR YOUNG TRIBUTE, un repertori que ens ha fet molta il·lusió treballar i que, pel seu caràcter monogràfic, ens ha permés dotar de sentit i de cohesió tot aquest preciós projecte.


Manuel y yo nos conocemos desde hace casi 4 años. Fui yo quien se puso en contacto con él porque lo escuché tocar a duo con otras cantantes a través de las redes y me gustó tanto la manera en que hacía encajar la guitarra con la voz como si fuera un guante que me armé de valor para proponerle montar conmigo un repertorio. Mi sorpresa, después de pasar muchos nervios esperando su respuesta, es que me dijo que sí, y ahí empezó una relación musical que nos ha hecho disfrutar de muchos momentos maravillosos y emocionantes.

El primer proyecto que creamos juntos lo titulamos "Ella & Pass Revisited" y, aunque no lo grabamos, lo disfrutamos. Pero tocaba ya dejar documentada nuestra relación, y por eso me decidí a proponerle grabar este VICTOR YOUNG TRIBUTE, un repertorio que nos ha hecho mucha ilusión trabajar y que, por su carácter monográfico, nos ha permitido dotar de sentido y cohesión a todo este precioso proyecto.

PER A QUÈ NECESSITEM ELS DINERS?

¿PARA QUÉ NECESITAMOS EL DINERO?

Manuel Hamerlinck i Eva Romero (foto de José Luis Calvo)
Manuel Hamerlinck i Eva Romero (foto de José Luis Calvo)

Jo no puc finançar el disc per mi mateixa. No dispose dels recursos suficients, i per això tot el finançament necessari l'he d'obtenir d'aquesta campanya, per això us demane que col·laboreu en la mesura que us ho permeta la vostra situació o us moga el desig d'escoltar el que hem fet.

Durant aquests anys, molts us heu acostat a mi, a nosaltres, després de cada concert, per preguntar-me si no tenia discos. Altres heu estat animant-me a deixar enregistrada la manera en què concebisc la música. Gràcies a tots vosaltres m'he vist amb força suficient per véncer les inseguretats i les pors i intentar aquesta campanya. ARA US NECESSITE!!

Els diners recaptats es destinaran a cobrir les següents despeses:

  • ESTUDI

La gravació, edició, barreja i masterització que realitzarem a Moma Music Studios, amb el gran Jorge Pérez al comandament.

  • DISSENY I MAQUETACIÓ

El disseny de la portada, que està realitzat per José Luis Calvo, i la resta del disseny, així com la maquetació de Joanra Estellés.

  • FABRICACIÓ DEL DIGIPACK

Digipack de tres cossos fabricat per Duradisc.

  • MEMÒRIA USB

Adquisició i càrrega de les memòries USB per a aquells que preferisquen aquesta opció d'emmagatzematge.

  • PAGAMENT DE TAXES I IMPOSTOS

  • En cas que se supere el pressupost inicial, DISTRIBUCIÓ DIGITAL del treball en les principals plataformes en línia


Yo no puedo financiar el disco por mí misma. No dispongo de los recursos suficientes, y por eso toda la financiación necesaria tengo que obtenerla de esta campaña, por eso os pido que colaboréis en la medida que os permita vuestra situación u os mueva el deseo de escuchar lo que hemos hecho.

Durante estos años, muchos os habéis acercado a mí, a nosostros, después de cada concierto, para preguntarme si no tenía discos. Otros habéis estado animándome a dejar registrada la manera en que concibo la música. Gracias a todos vosotros me he visto con fuerza suficiente para vencer las inseguridades y los miedos y intentar esta campaña. ¡¡AHORA OS NECESITO!!

El dinero recaudado se destinarà a cubrir los siguientes gastos:

  • ESTUDIO

La grabación, edición, mezcla y masterización que realizaremos en Moma Music Studios, con el gran Jorge Pérez a los mandos.

  • DISEÑO Y MAQUETACIÓN

El diseño de la portada, que está realizado por José Luis Calvo, y el resto del diseño, así como la maquetación de Joanra Estellés.

  • FABRICACIÓN DEL DIGIPACK

Digipack de tres cuerpos fabricado por Duradisc.

  • MEMÒRIA USB

Adquisición y carga de las memorias USB para aquellos que prefieran esta opción de almacenaje.

  • PAGO DE TASAS E IMPUESTOS

  • En el caso de que se supere el presupuesto inicial, DISTRIBUCIÓN DIGITAL del trabajo en las principales plataformas en línea.

CALENDARI ESTIMAT

CALENDARIO ESTIMADO

Manuel Hamerlinck - Eva Romero (foto de Nathalie Boghen)
Manuel Hamerlinck - Eva Romero (foto de Nathalie Boghen)

Com ja he explicat abans, la consecució del finançament que sol·licite en aquesta campanya és una condició sine qua non per encetar el projecte, així és que, en el moment que l'objectiu inicial estiga aconseguit, començarem amb la gravació, que pensem que no s'allargarà massa, ja que el repertori està a punt per poder-lo gravar ja. En tot cas, no pensem que s'allargue més de 2-3 mesos des de la finalització de la campanya de Verkami.


Como ya he explicado antes, la consecución de la financiación que solicito en esta campaña es una condición sine qua non para iniciar el proyecto, así es que, en el momento en que el objetivo inicial esté conseguido, comenzaremos con la grabación, que pensamos que no se alargará demasiado, ya que el repertorio está a punto para poderlo grabar ya. En todo caso, no pensamos que se alargue más de 2-3-meses desde la finalización de la campaña de Verkami.

+ Info

Manuel Hamerlinck - Eva Romero (foto de Cloti Valero)
Manuel Hamerlinck - Eva Romero (foto de Cloti Valero)

Si voleu conéixer més sobre nosaltres, el que som, el que pensem i el que fem, podeu seguir-nos a través dels següents enllaços:


Si queréis conocer más sobre nosotros, lo que somos, lo que pensamos y los que hacemos, podéis seguirnos a través de los siguientes enlaces:

Perfil personal de Facebook d'Eva Romero

Perfil personal de Facebook de Manuel Hamerlinck
Pàgina web professional d'Eva Romero
Pàgina web personal d'Eva Romero

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

21 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Eva Romero

    Eva Romero
    Autor/a

    4 años

    Sí, vencerem!!

  • Auro Giner

    Auro Giner

    4 años

    Tot anirà bé!!

  • Eva Romero

    Eva Romero
    Autor/a

    4 años

    Gràcies, Marieta!! Muacks!!

  • Maria Puig

    Maria Puig

    4 años

    Ànims!! :)

  • Pep Anton

    Pep Anton

    4 años

    Que tingau sort

  • Eva Romero

    Eva Romero
    Autor/a

    4 años

    Gràcies, Pep, a veure si apretem una micoteta ahí al final!

  • Pep Anton

    Pep Anton

    4 años

    Que tingau sort

  • Eva Romero

    Eva Romero
    Autor/a

    4 años

    Gemma, preciooooosaaaa!! Esperem que es done l'avinentesa!! Gràcies!!

  • Gemma Naval

    Gemma Naval

    4 años

    Evaaaaa, ganes de voret i escoltar-te

  • Eva Romero

    Eva Romero
    Autor/a

    4 años

    gràcies, perla!

Volver a todas las actualizaciones

#02 / The best is yet to come!!

Sí, senyores i senyors, el millor està per arribar. Amb les vostres aportacions, no sols és que hem aconseguit l'objectiu que ens havíem marcat en el temps récord de 27 dies, sinó que seguim sumant mecenes que volen que els arribe a les seues cases aquest preciós treball que el meu company Manuel i jo gravarem tan punt ens deixen continuar amb la nostra vida.

Aquest parèntesi en l'activitat de tothom ha fet que es retardaren, s'ajornaren o es cancel·laren molts projectes, concerts i festivals que han fet que el nostre sector estiga ara mateix completament blocat i molts dels nostres artistes, en una situació molt angoixant respecte a la feina i a la seua economia.

Per això, vull donar les gràcies a tots els mecenes però, especialment, a aquells per als quals el fet d'ajudar a que el VICTOR YOUNG TRIBUTE siga una realitat els ha suposat una despesa que, en aquests moments, valore moltíssim per la dificultat que travessen. Tot passarà i serem més forts, estarem més junts i gaudirem de cada vegada que compartim músiques i emocions.

El nostre proper objectiu és millorar els nostres objectius inicials. Així, el primer que tenim en ment és plantejar una difusió digital més important i a major escala. Una vegada aconseguit això, optaríem per un digipack més complet, que podria incloure més informació addicional. Això està en les mans dels mecenes potencials. Amb el seu ajut, no sols nosaltres aconseguiríem millorar-ne la difusió, sinó que també els mecenes que ja ho són aconseguirien millorar la seua recompensa.

Bé, sabem que no es pot demanar massa ara mateix. Estem contentíssim de tenir l'oportunitat de gravar aquest disc, però si hi ha algú que vol tenir-lo i encara no és mecenas, aquesta és una bona ocasió d'emportar-se una bona recompensa.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTHOM!

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#06 / CONCERT PRESENTACIÓ: DATA I ENTRADES

(en castellano, abajo)

Benvolguts/benvolgudes mecenes:

Si la COVID-19 no fa de les seues, farem el *concert de presentació del disc el dia 5 de setembre, dissabte, a les 20 h, a la seu de Sedajazz *(Alqueria La Coca, 1 - La Torre, València).

Els mecenes que vau adquirir les entrades, per favor, envieu-me un mail per confirmar la vostra assistència o absència, ja que hi haurà aforament reduït i hem de saber de quantes entrades disposem per a la reserva telefònica anticipada. Les entrades les podreu recollir abans del concert en la taquilla dient el vostre nom i/o correu electrònic.

Per la resta, si voleu assistir, haureu de fer la reserva anticipadament al telèfon 963 76 56 55 (Sedajazz).

Us aconselle que no acudiu amb poc marge de temps, ja que s'han de respectar les mesures de seguretat i, per tant, tot anirà una mica més lent. Us recorde que cal assistir amb mascareta i que els seients estaran separats, a menys que es tracte de grups de convivents.

leer más

#05 / NOU VÍDEO!!

(en castellano, abajo)

Benvolguts/benvolgudes mecenes:

Us enllace el segon vídeo del dia de la gravació. Es tracta del segon tema del disc, A weaver of drems, un tema en el qual hem introduït un solo a uníson que ens agrada molt tocar. Com en la ocasió anterior, el muntatge és del nostre amic José Luis Calvo.

Espere que siga del vostre gust!

[A WEAVER OF DREAMS]
([(https://www.youtube.com/watch?v=4Jr-9FcNQvw)
]

Queridos/as mecenas:

Os enlazo el segundo vídeo del día de la grabación. Se trata del segundo tema del disco, A weaver of drems, un tema en el que hemos introducido un solo a unísono que nos gusta mucho tocar. Como en la ocasión anterior, el montaje es de nuestro amigo José Luis Calvo.

Espero que sea de vuestro gusto!

A WEAVER OF DREAMS

#04 / TENIM DATA DE GRAVACIÓ!

Benvolguts mecenes,

sembla que per fi ha arribat el moment de gravar el disc que portem intentant fer realitat des que començarem al mes de març la nostra campanya a Verkami. Després de passar-nos, com tothom, tres mesos sense poder continuar amb la nostra vida musical, hem posat data per passar per l'estudi:

29 I 30 DE JUNY!!!

Eixos dos dies ens tancarem a Moma Music Estudios, a Moncada, per tal que el gran Jorge Pérez enregistre els temes que Manuel i jo tocarem en les condicions menys artificioses possibles, intentant escoltar-nos directament, tal com toquem i ens escoltem quan assagem. Som conscients que això és una dificultat afegida, però estem segurs que quan més natural siga la nostra manera d'escoltar-nos, més fusionats estarem.

A partir d'eixe moment, us escriuré per informar-vos de les dates aproximades del lliurament de les vostres… leer más

#03 / Campanya finalitzada! El disc es farà! Quan? Quan ...

Benvolguts mecenes:

Gràcies a les vostres aportacions vam tancar la campanya el 6 d'abril havent aconseguit bastant abans l'objectiu inicial. MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER COL·LABORAR EN AQUEST PROJECTE!!

Ara mateix, amb l'incertesa sobre les mesures de l'estat d'alarma, el desconfinament... no sabem ben bé a partir de quina data ens deixaran clavar-nos en l'estudi i, per tant, no podem dir-vos en quin moment podrem tenir llest el disc. El que sabem és que no podrà ser per les dates que estaven previstes... potser no podrem gravar fins l'estiu...

Però aquells que heu adquirit altres recompenses, com concerts o classes, podreu obtenir-les en el moment que el govern ens done permís per fer aquest tipus d'activitat... tot està en l'aire, com bé sabeu... així és que anirem fent les coses a mesura que vagen obrint les possibilitats de continuar amb la nostra vida.

leer más

#02 / The best is yet to come!!

Sí, senyores i senyors, el millor està per arribar. Amb les vostres aportacions, no sols és que hem aconseguit l'objectiu que ens havíem marcat en el temps récord de 27 dies, sinó que seguim sumant mecenes que volen que els arribe a les seues cases aquest preciós treball que el meu company Manuel i jo gravarem tan punt ens deixen continuar amb la nostra vida.

Aquest parèntesi en l'activitat de tothom ha fet que es retardaren, s'ajornaren o es cancel·laren molts projectes, concerts i festivals que han fet que el nostre sector estiga ara mateix completament blocat i molts dels nostres artistes, en una situació molt angoixant respecte a la feina i a la seua economia.

Per això, vull donar les gràcies a tots els mecenes però, especialment, a aquells per als quals el fet d'ajudar a que el VICTOR YOUNG TRIBUTE siga una realitat els ha suposat una despesa que, en aquests moments, valore moltíssim per la dificultat que travessen. leer más

#01 / 50% DE CAMPANYA, 50% DE L'OBJECTIU

Arribem al 50% de l'objectiu final just enmig del termini total de la campanya

No podem afluixar ara, hem de continuar difonent entre les amistats per tal de trobar el suport necessari per aconseguir superar la barrera dels 3.500 euros. Tal com està plantejada la plataforma Verkami, si no aconseguim els 3.500 euros, no es cobrarà ni un cèntim als mecenes, i nosaltres rebrem ZERO EUROS i, per tant, el somni de gravar el nostre VICTOR YOUNG TRIBUTE s'esvaïrà.

Us vull donar les gràcies a cadascú de vosaltres, els que durant la primera meitat de la campanya heu decidit donar-nos suport sense esperar a última hora. Sabeu que sóc patidoreta i us agraisc especialment que no m'hagueu fet patir. Ara, a continuar contra el crono i contra el coronavirus que tot ho fa malbé!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies