❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Eva Romero

Eva Romero

Ollería

Em dic Eva Romero i sóc de l'Olleria (València). No recorde haver volgut ser una altra cosa que músic des de menuda. Al principi era saxofonista, després vaig ser músic sense instrument i, finalment, vaig admetre que sempre havia sigut cantant... a més, ho he acabat sent de jazz, i amb això em guanye la vida, una vida que m'ha portat a ser optimista i resilient, i a estimar el que faig i les persones que m'he anat trobant. Si hi ha alguna cosa que em defineix és la lleialtat i la transparència, i per això, quan cante, ho faig de la manera que ho sent i com si estiguera sola a casa meua.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies