❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

VICTOR YOUNG TRIBUTE

Eva Romero i Manuel Hamerlinck descobrim els petits tresors en forma de cançó de Victor Young. Ajudeu-nos a fer-vos-les arribar!

Eva Romero

A project of

Category

Jazz / #8m

Created in

0
seconds
106
Patron
3.645€
From 3.500€
Contribute to the project

DE QUÈ TRACTA EL NOSTRE PROJECTE?

¿DE QUÉ TRATA NUESTRO PROYECTO?

Amb aquest treball pretenem recollir els temes de Victor Young que més ens agraden i gravar-los de la manera que nosaltres els entenem.

La nuesa de la veu i la guitarra ens obliga, per una part, a explotar els nostres recursos individuals i de conjunt i, a la vegada, ens permet que els temes es presenten clars i directes, fent senzill allò que en principi no ho era.

És molt important que ens brindeu suport, ja que la gravació d'aquest disc està supeditada a l'obtenció del finançament. Aquest treball no podrà realitzar-se si no aconseguim l'èxit en aquesta campanya. El projecte necessita, per tant, que ens ajudeu a aconseguir el 100% del finançament.

Per això us demane que ens ajudeu a portar a terme aquest projecte que tant he tardat en decidir-me a portar endavant, bé col·laborant en l'adquisició de recompenses, bé difonent aquesta campanya per tot arreu, bé recomanant a les vostres amistats que ens donen suport... Tota ajuda és benvinguda!


Con este trabajo pretendemos recoger los temas de Victor Young que más nos gustan y grabarlos de la manera que nosotros los entendemos.

La desnudez de la voz y la guitarra nos obliga, por una parte, a explotar nuestros recursos individuales y de conjunto y, a la vez, nos permite hacer sencillo aquello que en principio no lo era.

Es muy importante que nos bridéis apoyo, ya que la grabación de este disco está supeditada a la obtención de la financiación. Este trabajo no podrá realizarse si no conseguimos el éxito en esta campaña. El proyecto necesita, por tanto, que nos ayudéis a conseguir el 100% de la financiación.

Por eso os pido que nos ayudéis a llevar a cabo este proyecto que tanto he tardado en decidirme a llevar adelante, bien colaborando en la adquisición de recompensas, bien difundiendo esta campaña por todos los sitios, bien recomendando a vuestras amistades que nos den apoyo... ¡Toda ayuda es bienvenida!

MY FOOLISH HEART (gravat en directe per / grabado en directo por Jorge Guillem-Tatay)

LES RECOMPENSES

LAS RECOMPENSAS

Eva Romero (foto de José Luis Calvo)
Eva Romero (foto de José Luis Calvo)

Les recompenses se centren en el projecte en si, en la manera d'emmagatzemar-lo (descàrrega anticipada, CD o memòria USB), en la manera d'escoltar-lo en directe (concert de presentació o concert privat) i en l'oferta de cursos al voltant del cant jazz (classes particulars o master classes col·lectives). Estem tan segurs que el projecte és valuós per ell mateix que el que us volem oferir és el projecte, en essència, sense artificis.


La recompensas se centran en el proyecto en sí, en la manera de almacenarlo (descarga anticipada, CD o memoria USB), en la manera de escucharlos en directo (concierto de presentación o concierto privado) y en la oferta de cursos sobre el canto jazz (clases particulares o master classes colectivas). Estamos tan seguros de que el proyecto es valioso por sí mismo que lo que os queremos ofrecer es el proyecto, en esencia, sin artificios.

QUI SOM?

¿QUIÉNES SOMOS?

Manuel Hamerlinck - Eva Romero (foto de José Luis Calvo)
Manuel Hamerlinck - Eva Romero (foto de José Luis Calvo)

Manuel i jo ens coneixem des de fa quasi 4 anys. Vaig ser jo qui em vaig posar en contacte amb ell perquè el vaig escoltar tocar a duet amb altres cantants a través de les xarxes i em va agradar tant la manera en què feia encaixar la guitarra amb la veu com si fora un guant que em vaig armar de valor per proposar-li muntar amb mi un repertori. La meua sorpresa, després de passar molts nervis esperant la seua resposta, és que em va dir que sí, i ahí va començar una relació musical que ens ha fet gaudir molts moments meravellosos i emocionants.

El primer projecte que vam crear junts el vam nomenar Ella & Pass Revisited i, encara que no el vam gravar, el vam gaudir. Però ja tocava deixar documentada la nostra relació, i per això em vaig decidir a proposar-li gravar aquest VICTOR YOUNG TRIBUTE, un repertori que ens ha fet molta il·lusió treballar i que, pel seu caràcter monogràfic, ens ha permés dotar de sentit i de cohesió tot aquest preciós projecte.


Manuel y yo nos conocemos desde hace casi 4 años. Fui yo quien se puso en contacto con él porque lo escuché tocar a duo con otras cantantes a través de las redes y me gustó tanto la manera en que hacía encajar la guitarra con la voz como si fuera un guante que me armé de valor para proponerle montar conmigo un repertorio. Mi sorpresa, después de pasar muchos nervios esperando su respuesta, es que me dijo que sí, y ahí empezó una relación musical que nos ha hecho disfrutar de muchos momentos maravillosos y emocionantes.

El primer proyecto que creamos juntos lo titulamos "Ella & Pass Revisited" y, aunque no lo grabamos, lo disfrutamos. Pero tocaba ya dejar documentada nuestra relación, y por eso me decidí a proponerle grabar este VICTOR YOUNG TRIBUTE, un repertorio que nos ha hecho mucha ilusión trabajar y que, por su carácter monográfico, nos ha permitido dotar de sentido y cohesión a todo este precioso proyecto.

PER A QUÈ NECESSITEM ELS DINERS?

¿PARA QUÉ NECESITAMOS EL DINERO?

Manuel Hamerlinck i Eva Romero (foto de José Luis Calvo)
Manuel Hamerlinck i Eva Romero (foto de José Luis Calvo)

Jo no puc finançar el disc per mi mateixa. No dispose dels recursos suficients, i per això tot el finançament necessari l'he d'obtenir d'aquesta campanya, per això us demane que col·laboreu en la mesura que us ho permeta la vostra situació o us moga el desig d'escoltar el que hem fet.

Durant aquests anys, molts us heu acostat a mi, a nosaltres, després de cada concert, per preguntar-me si no tenia discos. Altres heu estat animant-me a deixar enregistrada la manera en què concebisc la música. Gràcies a tots vosaltres m'he vist amb força suficient per véncer les inseguretats i les pors i intentar aquesta campanya. ARA US NECESSITE!!

Els diners recaptats es destinaran a cobrir les següents despeses:

 • ESTUDI

La gravació, edició, barreja i masterització que realitzarem a Moma Music Studios, amb el gran Jorge Pérez al comandament.

 • DISSENY I MAQUETACIÓ

El disseny de la portada, que està realitzat per José Luis Calvo, i la resta del disseny, així com la maquetació de Joanra Estellés.

 • FABRICACIÓ DEL DIGIPACK

Digipack de tres cossos fabricat per Duradisc.

 • MEMÒRIA USB

Adquisició i càrrega de les memòries USB per a aquells que preferisquen aquesta opció d'emmagatzematge.

 • PAGAMENT DE TAXES I IMPOSTOS

 • En cas que se supere el pressupost inicial, DISTRIBUCIÓ DIGITAL del treball en les principals plataformes en línia


Yo no puedo financiar el disco por mí misma. No dispongo de los recursos suficientes, y por eso toda la financiación necesaria tengo que obtenerla de esta campaña, por eso os pido que colaboréis en la medida que os permita vuestra situación u os mueva el deseo de escuchar lo que hemos hecho.

Durante estos años, muchos os habéis acercado a mí, a nosostros, después de cada concierto, para preguntarme si no tenía discos. Otros habéis estado animándome a dejar registrada la manera en que concibo la música. Gracias a todos vosotros me he visto con fuerza suficiente para vencer las inseguridades y los miedos y intentar esta campaña. ¡¡AHORA OS NECESITO!!

El dinero recaudado se destinarà a cubrir los siguientes gastos:

 • ESTUDIO

La grabación, edición, mezcla y masterización que realizaremos en Moma Music Studios, con el gran Jorge Pérez a los mandos.

 • DISEÑO Y MAQUETACIÓN

El diseño de la portada, que está realizado por José Luis Calvo, y el resto del diseño, así como la maquetación de Joanra Estellés.

 • FABRICACIÓN DEL DIGIPACK

Digipack de tres cuerpos fabricado por Duradisc.

 • MEMÒRIA USB

Adquisición y carga de las memorias USB para aquellos que prefieran esta opción de almacenaje.

 • PAGO DE TASAS E IMPUESTOS

 • En el caso de que se supere el presupuesto inicial, DISTRIBUCIÓN DIGITAL del trabajo en las principales plataformas en línea.

CALENDARI ESTIMAT

CALENDARIO ESTIMADO

Manuel Hamerlinck - Eva Romero (foto de Nathalie Boghen)
Manuel Hamerlinck - Eva Romero (foto de Nathalie Boghen)

Com ja he explicat abans, la consecució del finançament que sol·licite en aquesta campanya és una condició sine qua non per encetar el projecte, així és que, en el moment que l'objectiu inicial estiga aconseguit, començarem amb la gravació, que pensem que no s'allargarà massa, ja que el repertori està a punt per poder-lo gravar ja. En tot cas, no pensem que s'allargue més de 2-3 mesos des de la finalització de la campanya de Verkami.


Como ya he explicado antes, la consecución de la financiación que solicito en esta campaña es una condición sine qua non para iniciar el proyecto, así es que, en el momento en que el objetivo inicial esté conseguido, comenzaremos con la grabación, que pensamos que no se alargará demasiado, ya que el repertorio está a punto para poderlo grabar ya. En todo caso, no pensamos que se alargue más de 2-3-meses desde la finalización de la campaña de Verkami.

+ Info

Manuel Hamerlinck - Eva Romero (foto de Cloti Valero)
Manuel Hamerlinck - Eva Romero (foto de Cloti Valero)

Si voleu conéixer més sobre nosaltres, el que som, el que pensem i el que fem, podeu seguir-nos a través dels següents enllaços:


Si queréis conocer más sobre nosotros, lo que somos, lo que pensamos y los que hacemos, podéis seguirnos a través de los siguientes enlaces:

Perfil personal de Facebook d'Eva Romero

Perfil personal de Facebook de Manuel Hamerlinck
Pàgina web professional d'Eva Romero
Pàgina web personal d'Eva Romero

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

21 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Eva Romero

  Eva Romero
  Author

  18 days

  Sí, vencerem!!

 • Auro Giner

  Auro Giner

  18 days

  Tot anirà bé!!

 • Eva Romero

  Eva Romero
  Author

  19 days

  Gràcies, Marieta!! Muacks!!

 • Maria Puig

  Maria Puig

  19 days

  Ànims!! :)

 • Pep Anton

  Pep Anton

  19 days

  Que tingau sort

 • Eva Romero

  Eva Romero
  Author

  19 days

  Gràcies, Pep, a veure si apretem una micoteta ahí al final!

 • Pep Anton

  Pep Anton

  19 days

  Que tingau sort

 • Eva Romero

  Eva Romero
  Author

  27 days

  Gemma, preciooooosaaaa!! Esperem que es done l'avinentesa!! Gràcies!!

 • Gemma Naval

  Gemma Naval

  27 days

  Evaaaaa, ganes de voret i escoltar-te

 • Eva Romero

  Eva Romero
  Author

  about 1 months

  gràcies, perla!

#02 / The best is yet to come!!

Sí, senyores i senyors, el millor està per arribar. Amb les vostres aportacions, no sols és que hem aconseguit l'objectiu que ens havíem marcat en el temps récord de 27 dies, sinó que seguim sumant mecenes que volen que els arribe a les seues cases aquest preciós treball que el meu company Manuel i jo gravarem tan punt ens deixen continuar amb la nostra vida.

Aquest parèntesi en l'activitat de tothom ha fet que es retardaren, s'ajornaren o es cancel·laren molts projectes, concerts i festivals que han fet que el nostre sector estiga ara mateix completament blocat i molts dels nostres artistes, en una situació molt angoixant respecte a la feina i a la seua economia.

Per això, vull donar les gràcies a tots els mecenes però, especialment, a aquells per als quals el fet d'ajudar a que el VICTOR YOUNG TRIBUTE siga una realitat els ha suposat una despesa que, en aquests moments, valore moltíssim per la dificultat que travessen. read more

#01 / 50% DE CAMPANYA, 50% DE L'OBJECTIU

Arribem al 50% de l'objectiu final just enmig del termini total de la campanya

No podem afluixar ara, hem de continuar difonent entre les amistats per tal de trobar el suport necessari per aconseguir superar la barrera dels 3.500 euros. Tal com està plantejada la plataforma Verkami, si no aconseguim els 3.500 euros, no es cobrarà ni un cèntim als mecenes, i nosaltres rebrem ZERO EUROS i, per tant, el somni de gravar el nostre VICTOR YOUNG TRIBUTE s'esvaïrà.

Us vull donar les gràcies a cadascú de vosaltres, els que durant la primera meitat de la campanya heu decidit donar-nos suport sense esperar a última hora. Sabeu que sóc patidoreta i us agraisc especialment que no m'hagueu fet patir. Ara, a continuar contra el crono i contra el coronavirus que tot ho fa malbé!!

10€
11 backers
ENTRADA AL CONCERT DE PRESENTACIÓ

Entrada al concert de presentació del disc que realitzarem a València en una data i a un lloc que direm amb un mes d'antelació.

Estimated delivery June 2020
15€
10 backers
DESCÀRREGA ANTICIPADA

Podràs gaudir abans que ningú del Victor Young Tribute i descarregar-te'l al mitjà que tu decidisques, sense esperes.

Estimated delivery May 2020
20€
4 backers
DESCÀRREGA ANTICIPADA + ENTRADA AL CONCERT DE PRESENTACIÓ
 • Descàrrega anticipada dels temes

 • Entrada al concert de presentació que tindrà lloc a València, a data i lloc que comunicarem amb un mes d'antelació

Estimated delivery June 2020
20€
34 backers
CD

El nostre Victor Young Tribute emmagatzemat en un preciós CD, un digipack de tres cossos amb tota la informació addicional sobre el projecte amb el disseny de José Luis Calvo i de Joanra Estellés.

(Ports inclosos per a tot l'estat espanyol)

Estimated delivery June 2020
20€
3 backers
MEMÒRIA USB

Si prefereixes rebre el nostre Victor Young Tribute emmagatzemat en una memòria USB, te la farem arribar en aquest suport.

(Ports inclosos per a tot l'estat espanyol)

Estimated delivery June 2020
25€
6 backers
CD + ENTRADA AL CONCERT DE PRESENTACIÓ
 • CD (digipack de tres cossos)

 • Entrada al concert de presentació que tindrà lloc a València, a data i lloc que comunicarem amb un mes d'antelació

(Ports inclosos per a tot l'estat espanyol)

Estimated delivery June 2020
25€
2 backers
CLASSE PARTICULAR DE CANT JAZZ

Classe de cant jazz amb Eva Romero, d'una hora de durada, a València o a l'Olleria, en horari a convenir al llarg del que queda de 2020. No cal tenir coneixements previs de cant ni de música.

Estimated delivery April 2020
25€
2 backers
MEMÒRIA USB + ENTRADA AL CONCERT DE PRESENTACIÓ
 • Memòria USB amb el Victor Young Tribute

 • Entrada al concert de presentació que tindrà lloc a València, a data i lloc que comunicarem amb un mes d'antelació.

(Ports inclosos per a tot l'estat espanyol)

Estimated delivery June 2020
30€
3 backers
PACK "WHEN I FALL IN LOVE"
 • Descàrrega anticipada del Victor Young Tribute

 • 2 entrades al concert de presentació del disc a València, a data i lloc que us comunicarem amb un mes d'antelació

Estimated delivery May 2020
30€
2 backers
PACK "YOU'RE THE ONE"
 • Descàrrega anticipada del Victor Young Tribute

 • CD (digipack de tres cossos)

(Ports inclosos per a tot l'estat espanyol)

Estimated delivery May 2020
35€
11 backers
PACK "I OUGHTA KNOW MORE ABOUT YOU"
 • CD (digipack de tres cossos)

 • 2 entrades al concert de presentació a València, a data i lloc que comunicarem amb un mes d'antelació.

(Ports inclosos per a tot l'estat espanyol)

Estimated delivery June 2020
35€
0 backers
PACK "ALONE AT LAST"
 • Descàrrega anticipada del Victor Young Tribute

 • Classe particular de cant jazz amb Eva Romero, d'una hora de durada que serà impartida en horari a convenir a València o a l'Olleria, dins del que queda de l'any 2020. No cal tenir coneixements previs de cant ni de música.

Estimated delivery May 2020
35€
4 backers
PACK "A HUNDRED YEARS FROM TODAY"
 • Memòria USB amb els temes del Victor Young Tribute

 • 2 entrades al concert de presentació a València, a data i lloc que us comunicarem amb un mes d'antelació

(Ports inclosos per a tot l'estat espanyol)

Estimated delivery June 2020
35€
0 backers
PACK "GOLDEN EARRINGS"
 • Memòria USB amb els temes del Victor Young Tribute

 • CD (digipack de tres cossos)

(Ports inclosos per a tot l'estat espanyol)

Estimated delivery June 2020
40€
0 backers
PACK "MY FOOLISH HEART"
 • 2 CD's (digipacks de tres cossos)

 • Entrada al concert de presentació que farem a València, a data i lloc que comunicarem amb antelació.

(Ports inclosos per a tot l'estat espanyol)

Estimated delivery June 2020
40€
0 backers
PACK "STELLA BY STARLIGHT"
 • 2 memòries USB amb el Victor Young Tribute

 • Entrada al concert de presentació que farem a València, a data i lloc que comunicarem amb un mes d'antelació.

(Ports inclosos per a tot l'estat espanyol)

Estimated delivery June 2020
40€
4 backers
PACK "DELILAH"
 • CD (digipack de tres cossos)

 • Classe particular de cant jazz amb Eva Romero d'una hora durada a València o a l'Olleria, en horari a convenir, fins el que resta de l'any 2020. No cal tenir coneixements previs de cant i ni de música.

(Ports inclosos per a tot l'estat espanyol)

Estimated delivery May 2020
40€
0 backers
PACK "STREET OF DREAMS"
 • Descàrrega anticipada

 • Entrada al concert de presentació que farem a València, a data i lloc que comunicarem amb un mes d'antelació.

 • Classe particular de cant jazz amb Eva Romero d'una hora de durada que s'impartirà en horari a convenir a València o a l'Olleria, fins a finals de 2020. No cal tenir coneixements previs de cant ni de música.

Estimated delivery June 2020
40€
1 backer
PACK "BEAUTIFUL LOVE"
 • Memòria USB amb el Victor Young Tribute

 • Classe particular de cant jazz amb Eva Romero d'una hora de durada en horari a convenir, que s'impartirà a València o a l'Olleria, fins a finals de 2020. No cal tenir coneixements previs de cant ni de música.

(Ports inclosos per a tot l'estat espanyol)

Estimated delivery May 2020
45€
2 backers
PACK "A WEAVER OF DREAMS"
 • CD (digipack de tres cossos)

 • Entrada al concert de presentació que farem a València, a data i lloc que us comunicarem amb un mes d'antelació.

 • Classe particular de cant jazz amb Eva Romero d'una hora de durada que s'impartira a l'Olleria o a València en horari a convenir, fins a finals de 2020. No és necessari tenir coneixements previs de cant ni de música.

(Ports inclosos per a tot l'estat espanyol)

Estimated delivery June 2020
45€
0 backers
PACK "THE OLD MAN OF THE MOUNTAIN"
 • Memòria USB amb els temes del Victor Young Tribute

 • Entrada al concert de presentació que farem a València, a data i lloc que us comunicarem amb un mes d'antelació.

 • Classe particular de cant jazz amb Eva Romero d'una hora de durada que s'impartirà a l'Olleria o a València, en horari a convenir, fins a finals de 2020. No cal tenir coneixements previs de cant ni de música.

(Ports inclosos per a tot l'estat espanyol)

Estimated delivery June 2020
50€
0 backers
PACK "I DON'T STAND A GHOST OF A CHANCE WITH YOU"
 • 2 memòries USB amb el Victor Young Tribute

 • Descàrrega anticipada

(Ports inclosos per a tot l'estat espanyol)

Estimated delivery June 2020
50€
2 backers
PACK "HAPPY LITTLE CROOK"
 • Descàrrega anticipada

 • 2 CD's (digipacks de tres cossos)

(Ports inclosos per a tot l'estat espanyol)

Estimated delivery June 2020
80€
0 backers
PACK DE 4 CLASSES DE CANT JAZZ

4 classes particulars de cant jazz d'una hora de durada amb Eva Romero, en horari i freqüència a convenir, fins el que queda de 2020. Podran ser impartides a l'Olleria o a València, indistintament. No és necessari tenir coneixements previs de cant ni de música.

Estimated delivery May 2020
100€
0 backers
PACK DE 4 CLASSES DE CANT JAZZ AMB REGALETS

4 classes particulars de cant jazz d'una hora de durada amb Eva Romero que s'impartiran en horari i freqüència a convenir, a l'Olleria o a València, fins el que queda de l'any 2020.

 • Descàrrega anticipada

 • CD (digipack de tres cossos)

 • Entrada al concert de presentació que farem a València, a data i lloc que us comunicarem amb un mes d'antelació.

(Ports inclosos per a tot l'estat espanyol)

Estimated delivery June 2020
150€
0 backers
MASTER CLASS AMB REGALETS - model a

Master class col·lectiva de cant jazz amb Eva Romero, de 3 hores de durada, a qualsevol punt del territori valencià, fins el que resta de l'any 2020.

 • Descàrrega anticipada

 • 2 memòries USB amb el Victor Young Tribute

 • 2 entrades al concert de presentació que farem a València, a data i lloc que us comunicarem amb un mes d'antelació.

(Ports inclosos per a tot l'estat espanyol)

Estimated delivery June 2020
150€
1 backer
MASTER CLASS AMB REGALETS - model b

Master class de cant jazz col·lectiva amb Eva Romero, de 3 hores de durada a qualsevol punt del territori valencià, fins el que resta de l'any 2020.

 • Descàrrega anticipada

 • 2 CD's (digipack de tres cossos)

 • 2 entrades al concert de presentació que farem a València, a data i lloc que us comunicarem amb un mes d'antelació.

(Ports inclosos per a tot l'estat espanyol)

Estimated delivery June 2020
250€
2 backers
CONCERT PRIVAT AMB REGALETS - model a

Concert a duet a càrrec d'Eva Romero i Manuel Hamerlinck amb els temes del Victor Young Tribute allà on tu ens demanes, dins del límit de 120 km al voltant de València, fins a finals de 2020. El concert el farem amb els nostres amplificadors. Si cal més amplificació, hauràs d'encarregar-te tu de proporcionar la que siga necessària.

 • Descàrrega anticipada

 • 2 memòries USB

 • 3 CD's (digipack en tres cossos)

 • 2 entrades al concert de presentació que farem a València, a data i lloc que us comunicarem amb un mes d'antelació.

(Ports inclosos per a tot l'estat espanyol)

Estimated delivery June 2020
250€
1 backer
CONCERT PRIVAT AMB REGALETS - model b

Concert a duet a càrrec d'Eva Romero i Manuel Hamerlinck amb els tems del disc Victor Young Tribute on tu ens demanes dins d'un radi de 120 km de València. Anirem amb els nostres propis amplificadors. Si amb ells no es suficient, tu hauràs de posar l'amplificació necessària. El termini per fer el concert és fins a finals de 2020.

 • Descàrrega anticipada

 • 5 CD's

 • 2 entrades al concert de presentació que farem a València, a data i lloc que us comunicarem amb un mes d'antelació.

(Ports inclosos per a tot l'estat espanyol)

Estimated delivery June 2020
250€
0 backers
CONCERT PRIVAT AMB REGALETS - model c

Concert a duet a càrrec d'Eva Romero i Manuel Hamerlinck amb el temes de Victor Young Tribute a qualsevol lloc que ens demanes dins del límit de 120 km al voltant de València, fins a finals de 2020. El concert el farem amb els nostres amplificadors. Si cal més amplificació, hauràs de fer-te càrrec de posar la necessària.

 • Descarrega anticipada

 • 5 memòries USB

 • 2 entrades al concert de presentació que farem a València, a data i lloc que us comunicarem amb un mes d'antelació.

(Ports inclosos per a tot l'estat espanyol)

Estimated delivery June 2020
350€
0 backers
CONCERT PRIVAT I MASTER CLASS AMB REGALETS - model c

Concert a duet a càrrec d'Eva Romero i Manuel Hamerlinck dels temes del Victor Young Tribute allà on ens demanes, sempre dins del límit de 120 km al voltant de València. El concert el farem amb els nostres amplificadors. Si cal més amplificació, hauràs d'encarregar-te tu de proporcionar la necessària.

 • Master class col·lectiva de cant jazz amb Eva Romero, de tres hores de durada, a qualsevol punt del territori valencià, fins a finals de 2020.

 • 3 CD'S

 • 2 memòries USB

 • Descàrrega anticipada

(Ports inclosos per a tot l'estat espanyol)

Estimated delivery June 2020
350€
0 backers
CONCERT PRIVAT I MASTER CLASS AMB REGALETS - model a

Concert a duet a càrrec d'Eva Romero i Manuel Hamerlinck dels temes del Victor Young Tribute allà on ens demanes, sempre dins del límit de 120 km al voltant de València. El concert el farem amb els nostres amplificadors. Si cal més amplificació, hauràs d'encarregar-te tu de proporcionar la necessària.

 • Master class col·lectiva de cant jazz amb Eva Romero, de tres hores de durada, a qualsevol punt del territori valencià, fins a finals de 2020.

 • 5 memòries USB amb el Victor Young Tribute

 • Descàrrega anticipada

(Ports inclosos per a tot l'estat espanyol)

Estimated delivery June 2020
350€
1 backer
CONCERT PRIVAT I MASTER CLASS AMB REGALETS - model b

Concert a duet a carrec d'Eva Romero i Manuel Hamerlinck dels temes del Victor Young Tribute allà on ens demanes, sempre dins del límit de 120 km al voltant de València, fins a finals de 2020. El concert el farem amb els nostres amplificadors. Si cal més amplificació, hauràs d'encarregar-te tu de proporcionar la necessària.

 • Master class col·lectiva de cant jazz amb Eva Romero, de tres hores de durada, a qualsevol punt del territori valencià, fins a finals de 2020.

 • 5 CD's

 • Descàrrega anticipada

(Ports inclosos per a tot l'estat espanyol)

Estimated delivery June 2020
Cookies help us to offer you the best experience. Settings