❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

AMY (& the orphans). Un projecte inclusiu

AMY (&theorphans), una obra de teatre que trenca amb tots els prejudicis. Un projecte inclusiu, amb una actriu que té síndrome de down.

La Niña Bonita

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
3
Aportaciones
370€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

QUÈ

Amy (& the orphans) és un projecte de teatre molt especial. Escrita per Lindsey Ferrentino, es basa en el cas real de la seva tieta, que tenia síndrome de down, i va ser internada a un centre quan tenia pocs mesos. Denuncia la situació del centre de Willowbrook, i les condicions en que els nens hi vivien.

L'actriu que encarna l'Amy, la Odile Fernández, té síndrome de down, i ha estat un projecte totalment inclusiu, on ella ha treballat de la mateixa manera i al mateix ritme que la resta de l'equip, és una més.

Foto: Laia Prats
Foto: Laia Prats

Una altra de les particularitats d'aquest projecte és que la dramaturga ens parla d'una tragèdia, però ho fa en clau de comèdia.

Estrenada per primer cop fora de Broadway, ara la portem a Barcelona, a la Sala Versus Glòries!

Foto: Laia Prats
Foto: Laia Prats

QUI

Amb un repartiment de luxe (Roser Batalla, Odile Fernández, Herminio Avilés, Neus Suñé, Lorea Uresberueta i Xavi Àlvarez), i dirigida per Xavi Àlvarez i Neus Suñé. Traduïda per la Lorea Uresberueta, amb disseny de llums de Ganecha Gil i escenografia de Paula Font.

Foto: X. Cervera
Foto: X. Cervera

Foto: Laia Prats
Foto: Laia Prats

La companyia La niña bonita treballem cuidant cada obra que fem al màxim, amb molt d'amor i moltes hores de dedicació. Però també necessitem finançament per tal de poder pagar drets d'autor (per poder explicar aquesta bonica història), escenografia, les hores d'assaig de l'equip (actors, direcció, producció etc) despeses de material etc...i així també garantir la continuïtat de LA NIÑA BONITA

És per això que us demanem un cop de mà! Ens ajudeu?

COM

Si us feu mecenes podreu gaudir d'un passe especial, i fer un col·loqui proper i distès amb els actors i actrius després de la funció. Depenent de l'import que aporteu, tindreu altres recompenses addicionals.

QUAN

El dia 29 de febrer a les 17:30 podreu gaudir de les vostres recompenses!

PER QUÈ

Les companyies petites necessitem recolzament a nivell de difusió i públic, però també econòmic per tal de garantir la nostra supervivència. Amb aquesta aportació, ens esteu ajudant a recuperar part del diner invertit en aquest projecte (drets d'autor, escenografia, feina de l'equip...) però també esteu col·laborant perquè pugui tenir més llarga vida!

QUÈ DIUEN DE AMY (&THE ORPHANS)

Producció i difusió: Anna Prats

Fotografia i comunicació: Laia Prats

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies