❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Conscients | Premis Tresdeu 2019

Enguany els Premis Tresdeu s'engloben dins de Conscients, una iniciativa transmèdia per a la generació que salvarà el planeta. Participa!

Tresdeu

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
80
Aportaciones
1.867€
De 1.200€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Els Premis Tresdeu 2019 formen part de la iniciativa CONSCIENTS, que mitjançant una campanya transmèdia es vol sensibilitzar als i les joves valencianes de la lluita pel clima. Reciclatge, reutilització, participació ciutadana, audiovisuals i molta música són els ingredients principals.

Col·laborant podrem fer

  • Procés participatiu on s'escollirà la millor cançó d'Orxata, sent aquest el punt de partida d'una nova cançó per reivindicar la lluita pel clima. I la lletra estarà composada col·laborativament.

  • Recollida de plàstics per construir les pròpies recompenses del projecte de micromecenatge. A més dels guardons que es repartiran en la gala d'entrega.

  • Creació audiovisual en forma d'espot per conscienciar i sensibilitzar sobre els plàstics, el canvi climàtic i la importància de passar a l'acció. La lletra i la música resultants hi tindran un paper destacat.

  • Esdeveniment final d'entrega dels guardons amb actuacions musicals i on s'estrenarà en directe la cançó i espot final.

Qui som

Som una cooperativa de comunicació que des de fa 8 anys editem la Tresdeu.com, un dels magazins culturals valencians de referència. Des d’on també llancem el Festiu, la guia de festivals valencians.

En l’apartat audiovisual són coneguts els nostres videoclips a artistes valencians com Aspencat, ZOO, Smoking Souls, Mafalda, Los Chikos del Maíz, La Raíz, Prozak Soup… O els programes per a la nova televisió pública valenciana València Califòrnia o Terra de Festivals.

Calendari previst

  • Inscripció de propostes als Premis Tresdeu + Elecció de la base de la cançó. Des de dilluns 30 de setembre fins diumenge 20 d’octubre.

  • Votació del públic de les propostes + Elaboració de la lletra col·laborativa. Des del dilluns 21 d’octubre al diumenge 03 de novembre la lletra i fins el 20 de novembre (a les 23.59h) la votació.

  • Votació de jurat + Gravació de l'espot. Del dijous 21 de novembre al dissabte 30 de novembre

  • Cerimònia dels Premis + Estrena en directe de la cançó. Dijous 05 de desembre.

*Durant tot el procés recollida de plàstics.

+ Info

  • Trobaràs totes les novetats culturals i una acurada agenda en Tresdeu.com, on a més podràs saber més sobre els Premis Tresdeu i les seues fases de selecció, votació...

  • Per conèixer millor l'equip pots visitar la web corporativa de Tresdeu Media.

Preguntas frecuentes

  • A quina hora és l'esdeveniment?

    Obrirem portes a les 19h, i l'esdeveniment començarà a les 20h. Veniu amb temps!!

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • fernando gomis mullor

    fernando gomis mullor

    más de 4 años

    Torne a ser mecenas. Artenbitrir vol estar present

  • fernando gomis mullor

    fernando gomis mullor

    más de 4 años

    Ok ja soc mecenas

Volver a todas las actualizaciones

#04 / Irene Rodrigo, Auxili o Miss Tagless entre els qui entregaran els guardons!

Bona vesprada amigues i amics #Conscients. Enguany comptarem per a l'entrega dels #PremisTresdeu2019 amb la participació d'un bon grapat de persones ben rellevants de la joventut valenciana. Us els presentem!

I recordeu que vosaltres els Verkamistes elegireu i entregareu el guardó més important, el Premi a Millor Iniciativa Social i Ciutadana. Patrocinat per aquesta casa, Verkami.

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#07 / Últimes recompenses "Generació Tres voltes rebel"

Aprofitem que queden les últimes recompenses amb la col·laboració de Tresvoltesrebel i la Impremta CG per explicar el paper reciclat FSC que utilitzarem per a la impressió:

Les sigles FSC corresponen a una organització mediambiental (Forest Stewardship Council) - que certifica que els papers que entren en les empreses que tenen aquest distintiu provenen d'una gestió responsable dels boscos. Tot el que es consumeix en arbres es replanta de nou. No hi ha deforestació en aquest sistema.

El paper que gastarem serà l'OIKOS, un paper italià (Fedrigoni) que treballa molt la qualitat.

La Imprenta CG compta amb més de 20 anys de trajectòria, i és una de les empreses valencianes més consolidades del sector gràfic. Hi treballen més de 30 persones a diari per a dur endavant treballs d'impressió de llibres, catàlegs, revistes, fullets, etc. Tant d'empreses i institucions com de particulars.

#05 / Bearoid, Auxili, Soledad Vélez, Cactus i Biano, les actuacions musicals!

Bona vesprada amigues i amics,

Com ja confirmarem al llarg de la setmana passada a les nostres xarxes socials, aquestes seran les bandes confirmades que actuaran a la gala dels #PremisTresdeu2019: AUXILI, BEAROID, CACTUS i SOLEDAD VÉLEZ.

BIANO, qui està preparant la cançó resultant de la lletra participativa que hem creat totes i tots, serà el DJ resident de l'esdeveniment.

Recorda advertir a totes les teues amigues i amics, que participen al Verkami per assegurar-se la butaca!

#04 / Irene Rodrigo, Auxili o Miss Tagless entre els qui entregaran els guardons!

Bona vesprada amigues i amics #Conscients. Enguany comptarem per a l'entrega dels #PremisTresdeu2019 amb la participació d'un bon grapat de persones ben rellevants de la joventut valenciana. Us els presentem!

I recordeu que vosaltres els Verkamistes elegireu i entregareu el guardó més important, el Premi a Millor Iniciativa Social i Ciutadana. Patrocinat per aquesta casa, Verkami.

#03 / Entre totes fem la lletra i Biano, Neus i Pa Lao (Orxata) posen la veu i la música!

Fa algunes setmanes els i les lectores de Tresdeu.com varem decidir que Gerointifada i Suavitat Universal eren les cançons més mítiques d'Orxata. Ara Biano es posarà mans a l'obra per crear una nova cançó a partir d'estes, i entre totes i tots li estem posant la lletra. Pa Lao i Neus Berenguer (membres d'Orxata) seran la nostra veu en "Amb el cor a la terra".

PARTICIPA en la wiki-lletra, inclou les teues frases, versets o barres en aquest piratepad, i forma part de la història!

#02 / Presentem el jurat dels #PremisTresdeu2019!

Després de la gran tasca que feren l'any passat, des de Tresdeu hem volgut tornar a comptar de nou amb els mateixos professionals de l'edició passada per a que deliberen de nou els guanyadors dels #PremisTresdeu2019.

L'única variació ha estat especialitzar el guardó a "Millor creació d'arts plàstiques de l'any" ja que la d'escèniques -amb qui compartien jurat- ha quedat desert.

Moltíssimes gràcies a Manuela Alandes, Nelo Gómez, Carlos Pérez de Ziriza, Daniel Monfort, Célia Cerezo, Rosa Reig, Rosa Jordán, Amàlia Garrigós i Elias Taño pel vostre compromís.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies