❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

1-O EL JOC de simulació històrica.

El joc de taula per commemorar i no oblidar un dia que durarà anys ! Entre un 1 i un 5% anirà destinat a la Caixa de Solidaritat.

0
segundos
63
Aportaciones
2.470€
De 12.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

1 d’octubre del 2017. 7:59 hores.

"Set milions de catalans han estat cridats a les urnes en referèndum per a exercir el dret a l’autodeterminació i decidir de forma democràtica si volen que Catalunya esdevingui un Estat independent, o prefereixen que continuï sent una comunitat autònoma dins del regne d’Espanya.

Una calma tensa plana per pobles i ciutats...

Les urnes han arribat...

Escull el teu bàndol !

Democràcia o legalitat ? Tu decideixes !

1-o el joc de simulació històrica
1-o el joc de simulació històrica

1-O El Joc de simulació històrica és un joc de taula de simulació històrica i atzar de 2 a 4 jugadors, on es simulen els fets que van tenir lloc a Catalunya durant el referèndum unilateral d'independència l’octubre del 2017.

El primer joc de Enpeudejoc Edicions, dissenyat per Victor Arenas, amb il·lustracions i disseny gràfìc a càrrec de Mimi Guarido.

El joc que és molt més que un joc.

És un joc històric: És un document històric i divulgatiu, que explica com va sorgir aquell primer d’octubre a Catalunya, el moviment de desobediència civil i pacífica més gran de la història recent d’Europa.

És un joc commemoratiu: Un homenatge a totes les persones que van defensar el referèndum i el van fer possible.

És un joc solidari: Entre un 1 i un 5% de tota la recaptació anirà destinada a la Caixa de Solidaritat amb les persones represaliades polítiques.

És un joc divertit: Una forma lúdica i respectuosa de compartir i recordar amb els amics i familiars, el que va succeir aquella jornada que ha marcat a tres generacions de catalans.

El contingut del joc és:

  • 1 Taulell amb el mapa de Catalunya

  • 4 Cartes de Perfil de Personatge

  • 37 cartes de Municipi.

  • 60 cartes d’Accions de Mobilització Popular,

  • 60 Cartes d’Accions d’Estat

  • 125 fitxes de Marcadors d’Accions

  • 1 fitxa de Marcador de Torn

  • 2 daus de 10 cares

  • 1 manual de joc i regles

  • 1 PDF manual de joc i regles en Castellà ( per a tots els mecenes que ho demanin).

 simulació Components de 1-0 el joc
simulació Components de 1-0 el joc

Components de 1-0 el joc
Components de 1-0 el joc

Els Jugadors s’enfronten en dos bàndols amb objectius oposats representats per 4 Perfils de Personatge.

Independentistes i Demòcrates: Coordinaran la mobilització popular a les viles, els pobles i la ciutat.

El seu objectiu és evitar que s’emportin les urnes i conservar la meitat de les Cartes de Municipi que controlen fins les 20:00 hores (torn 12 ).

La Policia Nacional i la Guardia Civil (a les ordres dels jutges i de l'aparell de l’Estat ) estan disposats a impedir el referèndum amb tots els mitjans al seu abast.

Per fer-ho és desplegaran per tot el mapa **representat al taulell.

El seu objectiu:** Assaltar els col·legis electorals i aconseguir la meitat de les Cartes de Municipi +1 abans de les 20:00 hores ( torn 12 ).

Cartes de Perfil de Personatge
Cartes de Perfil de Personatge

Les Cartes de MUNICIPI són la base d'aquest joc, representen de forma fidel 36 municipis catalans que aquell 1 d'octubre van patir la violència policial durant la jornada de votació.

Carta de Municipi
Carta de Municipi

Les Cartes d'Acció de Mobilització Popular representen les diferents accions que els ciutadans, a escala personal o formant part d'un col·lectiu, van emprendre en la defensa del Referèndum i les urnes.

Cartes d
Cartes d'Accions de Mobilització Popular.

Les Cartes d'Accions d'Estat representen les accions que va dur a terme l'Estat per impedir, per la força i altres mitjans, que el referèndum de l'1-O se celebrés amb normalitat.

Cartes Accions d
Cartes Accions d'Estat

A l'1-O El joc de simulació històrica, se simulen els fets, les accions i els esdeveniments que van succeir aquell primer d'octubre. Per fer-ho s’utilitzen fitxes de Marcadors d’Accions per indicar en el mapa representat al taulell de joc, a quins Municipis és realitzen les Accions que els jugadors porten a terme, així com la seva tipologia i durada.

Marcadors d
Marcadors d'Accions

1-O el joc de simulació històrica es juga per torns. La partida té una durada de 12 torns representats per una línia de temps al taulell, que va de les 8:00 a les 20:00 hores del dia 1 d’Octubre del 2017.

Línia de temps/ torns
Línia de temps/ torns

El torn es comú per a tots els jugadors i es divideix en FASES. Durant les fases, els jugadors poden fer servir Cartes d’Accions, cooperar amb la resta de jugadors, reunir o mobilitzar forces, i executar estratègicament les seves accions en defensa o assalt dels Municipis.

Si voleu saber-ne més, us animem a fer un cop d'ull al manual de joc. Estarem encantats de resoldre els vostres dubtes.

Des de Enpeudejoc edicions creiem que aquest joc és un projecte de país.

Per aquest motiu demanem no només el suport dels mecenes a títol particular i de les botigues, sinó també el de les entitats, associacions i institucions públiques i privades que conformen el teixit social, viu i participatiu del territori.

Per la temàtica del joc creiem necessari fer donació d'entre un 1 i un 5% de tot el que haguem recaptat a Entitats solidàries com la Caixa de Solidaritat.

3€-Solidari. Una xapa commemorativa que quedarà molt bé al vostre jersei o jaqueta, i a nosaltres ens ajudarà i molt a fer realitat aquest joc. Despeses d'enviament incloses per a la península.

16€-Activista. Samarreta amb l' il·lustració de carta MP a escollir entre 4 models: Bombers, CDR nacional , CDR comarcal i CDR St. Esteve les Roures. Despeses d'enviament incloses per a la península.

15€-Artesà. Si ets dels que t’agrada fer manualitats i personalitzar-te els jocs de taula estàs d’enhorabona.

Rebràs 1 PDF imprimible amb tots els components i amb instruccions de muntatge del“ 1-O EL JOC ”

Inclou tots els extres de campanya desbloquejats.

37€-Organitzador. Durant les primeres 48 hores de campanya aconsegueix 1 còpia del 1-O el joc de simulació històrica amb tots els extres de campanya desbloquejats. Entrega en mà a l'acte de presentació del joc a Barcelona. Inclou un obsequi promocional als assistents i signatura de còpies.

40€-Demòcrata. Durant les primeres 48 hores de campanya aconsegueix 1 còpia del 1-O el joc de simulació Històrica, amb tots els extres de campanya desbloquejats. Despeses d'enviament incloses a península.

50€-Demòcrata Internacional. Durant les primeres 48 hores de campanya aconsegueix 1 còpia del 1-O el joc de simulació Històrica, amb tots els extres de campanya desbloquejats. Despeses d'enviament incloses a les Illes Balears i Internacional.

43€-Participant.1 còpia del 1-O el joc de simulació històrica, amb tots els extres de campanya desbloquejats. Despeses d'enviament incloses per a la península.

46€-Participant.1 còpia del 1-O el joc de simulació històrica, + 1 xapa commemorativa i 1 pòster amb certificat de mecenatge personalitzat, amb tots els extres de campanya desbloquejats. Despeses d'enviament incloses per a la península.

54€-Vot Exterior. 1 còpia del 1-O el joc de simulació històrica, amb tots els extres de campanya desbloquejats. Despeses d'enviament incloses a les Illes Balears i Internacional.

80€-Anem a votar junts. 2 copies del 1-O el joc de simulació històrica, una per a tu i una altra per a aquella persona especial amb la que vas viure o vols reviure aquella jornada històrica. Amb tots els extres de campanya desbloquejats. Despeses d'enviament incloses per a la península.

194€-Pack Botigues 6.Totes les botigues que adquireixin aquests packs tindran la opció que el seu nom i logo sigui visible durant tota la campanya a Verkami, a les xarxes socials i a la nostra pàgina web. Amb tots els objectius de campanya desbloquejats. Despeses d'enviament incloses per a la península.

360€-Pack Botigues 12.Totes les botigues que adquireixin aquests packs tindran la opció que el seu nom i logo sigui visible durant tota la campanya a Verkami, a les xarxes socials,i a la nostra pàgina web. Amb tots els objectius de campanya desbloquejats. Despeses d'enviament incloses per a la península.

Volem que el major nombre d’empreses i entitats donin suport al projecte i col·laborin en la campanya de mecenatge d'aquest joc divulgatiu i històric. Oferim diferents maneres de donar suport.

300€-Empresa compromesa Ets una empresa o marca comercial? Ara tens l'oportunitat d'incloure el teu logo a la contraTAPA del joc en un lloc destacat. Agraïments i el teu logo als crèdits del joc físic, a la web del projecte i al nostre web. Rebreu dos Pòsters commemoratius amb certificat d'entitat col·laboradora personalitzat i 1 copia del 1-O el joc de simulació històrica.

1500€-Empresa editora. Ets una editorial o empresa i vols patrocinar en la producció editorial del joc commemoratiu del 1 d'Octubre? El teu logo apareixera a la TAPA del joc en un lloc destacat. Agraïments i el vostre logo als crèdits del joc físic, a la contratapa del joc , a la web del projecte i al nostre web.

A més Rebreu 3 còpies del 1-O el joc de simulació històrica + 4 Pòsters commemoratius amb certificat d'empresa editora personalitzat.

-PRIMER OBJECTIU- 12.000€ : Obrim els col·legis!

Gràcies a vosaltres un cop més entre tots ho hem fet possible. El joc sortirà de fàbrica en breu cap a casa vostra.

Un 1% de tot el recaptat serà donat a la Caixa de Solidaritat

-SEGON OBJECTIU- 13.000€: Generalitat -Estat

Afegim 2 cartes extra de Perfil de Personatge amb les que podràs desenvolupar noves estratègies per acomplir els objectius del teu bàndol.

Un 2% de tot el recaptat serà donat a la Caixa de Solidaritat.

-TERCER OBJECTIU- 14.500€ Missions

1 Mode de joc extra amb 10 Cartes de Missions que permeten jugar partides amb condicions de victòria diferents. Amb aquesta modalitat de joc mai jugaràs dues partides iguals.

Un 3% de tot el recaptat serà donat a la Caixa de Solidaritat.

-QUART OBJECTIU- 15.500€ Prova Documental

Les 36 cartes de Municipi tindran un codi QR.

Amb aquest codi podrem escanejar la carta amb l'Smartphone, i ens dirigirà a imatges i vídeos del que va passar en aquell municipi. Una forma interactiva de jugar i no oblidar el nostre passat més recent.

Un 4 % de tot el recaptat serà donat a la Caixa de Solidaritat

-CINQUÈ OBJECTIU -18.000€ Llibret d'escenaris

Al llibret, hi trobareu 20 escenaris predeterminats, per posar-vos directament en situació, i simular el que va passar en un municipi o a una zona concreta del país.

Un 5 % de tot el recaptat serà donat a la Caixa de Solidaritat.

OBJECTIUS SOCIALS

Objectius socials
Objectius socials

instagram
instagram

Deixa un comentari esmentant a un amic o amiga amb qui t’agradaria jugar al nostre joc de l’1-O.

Si arribem a 150 comentaris a Instagram sortejarem una samarreta commemorativa del joc entre els participants fins el 9 de novembre! Amb qui jugaries doncs?
enllaç a Instagram del sorteig

facebook
facebook

Comparteix al teu mur el nostre vídeo de campanya i esmenta un amic amiga amb qui t’agradaria jugar al nostre joc de l’1-O.

Si arribem a 200 comparticions a Facebook sortejarem una samarreta commemorativa del joc entre els participants! Amb qui jugaries doncs?
link de youtube per compartir al mur

La recaptaciò del Crowdfunding la distribuirem aproximadament com us mostrem en el següent gràfic.

Moltes gràcies pel vostre suport, sense vosaltres aquest joc no seria possible!

Enpeudejoc edicions som una petita editorial de jocs de taula de l’Hospitalet de Llobregat, nascuda amb la intenció de crear una línia de jocs de taula de temàtica històrica , educativa i familiar, fent especial èmfasi en la cultura, llengua i tradicions catalanes.

Apassionats de la historia i els jocs de taula, creiem en la Gamificació com un recurs per a l’aprenentatge i la transmissió de coneixements i valors.

Partint d’aquesta premissa volem dissenyar jocs didàctics i familiars, jocs històrics (Wargames) sobre episodis importants de la història de Catalunya i el món,i jocs de rol i fantasia pels jugadors més experimentats en exercitar la imaginació.

L
L'equip de Enpeudejoc Edicions durant la Diada 2019

Visita el nostre web enpeudejocedicions.com

Calendari previst

  • INICI CAMPANYA VERKAMI: Del 1 d'octubre de 2019 al 9 de novembre de 2019

  • INICI PRODUCCIÓ FÀBRICA:
    Del 11 de novembre al 29 de desembre de 2019

  • PRESENTACIÓ I ENTREGA EN MÀ:
    Entre el 10 i el 20 de gener de 2020

  • ENVIAMENTS I RECEPCIÓ DE RECOMPENSES:

Entre el 15 gener i el 15 de febrer de 2020

Zona de premsa

El nostre projecte està arribant molt lluny gràcies al ressò de la premsa. Us deixem les aparicions més importants en els mitjans catalans.

-Entrevista d'Empar Moliner al Catalunya Migdia de Catalunya Ràdio.

-Gag promocional no Oficial al programa APM de Catalunya Ràdio.

-Gag al programa de Versió Rac1, de Toni Clapés, de RAC1. El podeu escoltar a partir del minut 35.

Noticies a Premsa escrita i digital

La Vanguardia

Elnacional.cat

BOTIGUES COL·LABORADORES

Crea-t Impremta de l
Crea-t Impremta de l'Hospitalet de Llobregat

Flyer repartits durant la Diada Nacional de Catalunya
Flyer repartits durant la Diada Nacional de Catalunya

](https://dg9aaz8jl1ktt.cloudfront.net/uploaded_files/000/237/057/verkami_776eb25e788370910a66ea8b8b97387b.jpg?1569605033)

Seguiu-nos a les xarxes socials

Instagram
Facebook
Enpeudejoc

Preguntas frecuentes

  • Cuando haréis la versión en castellano?

    De momento no esta prevista, pero para todos aquellos mecenas que lo soliciten se les adjuntaran las instrucciones en castellano y un documento con el texto de las cartas traducido.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

5 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • seibur

    seibur

    más de 4 años

    Endavant

  • lluisfo

    lluisfo

    más de 4 años

    Una iniciativa molt engrescadora. Enhorabona!!

  • Enpeudejoc Edicions

    Enpeudejoc Edicions
    Autor/a

    más de 4 años

    Moltes gràcies per el vostre suport i creure en el nostre projecte! Són moltes les crítiques i obstacles que estem superant per portar endavant aquest joc.

    Seguim !!

  • malarec

    malarec

    más de 4 años

    Força i endavant! Donec perficiam!

  • Isaac Hidalgo Tarrason

    Isaac Hidalgo Tarrason

    más de 4 años

    S'han de fer jocs que parlin de realitats i de temes importants!!

Volver a todas las actualizaciones

#01 / Noves recompenses !

Zona de concentració Policial
Zona de concentració Policial

Amics i amigues ;

En primer lloc agrair-vos el gran seguiment i acollida que està tenint la nostra proposta lúdica i Històrica entre els Verkamistes i el públic en General.

Ja tenim el 5% del objectiu recaptat i no portem ni 48 hores! Gràcies

Hem decidit afegir la recompensa "Votant " a un preu de 43 euros , amb la intenció de fer el joc més accessible a tothom. D'igual manera hem rebaixat el preu d'algunes recompenses.

Per una altre banda els Mecenes que hagin escollit la opció "Participant" afegim a la seva recompensa 1 xapa commemorativa i un pòster amb certificat de mecenatge.

Per qualsevol dubte aquí estem .

Seguim!

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#04 / Agraïments, reflexions i plans de futur

Amics i amigues , mecenes i seguidors:

Avui es l’ultim dia per ser mecenes del nostre primer joc de taula ambientat en els fets del 1-O del 2017 a Catalunya.

En aquests moments i a poques hores d’acabar el temps de campanya a verkami.com ,sols hem assolit el 20% del finançament necessari.

Des de Enpeudejoc edicions volem donar les gracies en primer lloc als 63 mecenes que ens han donat suport econòmic i han cregut en la importància del nostre projecte.

Per a nosaltres sou molt més que mecenes, us heu convertit en el valor a l’alça més important d’aquesta iniciativa editorial que encapçalem amb orgull.

Demostreu amb la vostre suport interès i compromís real en jugar a jocs que tractin temes actuals, com la política, la denuncia de les desigualtats socials o la repressió de les minories.

A més, demostreu una gran… leer más

#03 / Prototips i plans de Gameplay

Amics i amigues ,seguidors i mecenes;

Ens plau molt anunciar-vos que el paquet sospitós no era una altre cosa que els prototips del 1-O el joc de simulació històrica.

Estem organitzant tot plegat per oferir-vos un «Unboxing» i un gameplay del joc, per què pugeu veure amb detall quins son els components del joc i les seves mecàniques.

Us deixem algunes fotografies del joc físic.

Seguim!

1-O el joc de simulació històrica
1-O el joc de simulació històrica

Cartes de Mobilització popular
Cartes de Mobilització popular

Components 1-O el Joc de simulació històrica
Components 1-O el Joc de simulació històrica

#02 / Un paquet sospitós.

Amics i amigues, mecenes i seguidors:

Ens acaba d’arribar un paquet molt sospitós! Desprèn molta energia, i s’escolten veus com del passat , sirenes de policies i pesa com si estigues ple d’urnes...

Segueix-nos per saber que hi ha dins.

Paquet sospitós a Enpeudejoc edicions
Paquet sospitós a Enpeudejoc edicions

#01 / Noves recompenses !

Zona de concentració Policial
Zona de concentració Policial

Amics i amigues ;

En primer lloc agrair-vos el gran seguiment i acollida que està tenint la nostra proposta lúdica i Històrica entre els Verkamistes i el públic en General.

Ja tenim el 5% del objectiu recaptat i no portem ni 48 hores! Gràcies

Hem decidit afegir la recompensa "Votant " a un preu de 43 euros , amb la intenció de fer el joc més accessible a tothom. D'igual manera hem rebaixat el preu d'algunes recompenses.

Per una altre banda els Mecenes que hagin escollit la opció "Participant" afegim a la seva recompensa 1 xapa commemorativa i un pòster amb certificat de mecenatge.

Per qualsevol dubte aquí estem .

Seguim!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies