❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Bioconstrucció del refugi de l'Escola Bosc El Saüc

El Saüc creix! Construïm el refugi de l'Escola Bosc amb bales de palla i transformem, a partir del treball col·lectiu, un espai natural.

El Saüc

A project of

Created in

0
seconds
114
Patron
4.105€
From 4.000€
Contribute to the project
View project in Castellano

Qui som

L’Escola Bosc El Saüc és un projecte d'educació a l'aire lliure en el qual els infants, i les persones adultes que els acompanyen, aprofiten la natura que els envolta com a entorn d'aprenentatge.

El projecte neix fa un any i és impulsat des de l’Associació per la infància, l’educació viva, el lleure i la natura El Saüc, una associació sense ànim de lucre formada per un grup de persones unides per l'interès per la criança respectuosa, l'educació dels infants i l'estima i amor per la natura, la necessitat de compartir experiències, dubtes, informacions, i la motivació per crear un espai de reflexió amb les famílies, professionals i gent interessada en aquest àmbit.

Els objectius de l’associació són oferir un espai en el qual els infants se sentin estimats i respectats, en un ambient adequat, relaxat i segur, adquirir competències que permetin acompanyar en el seu procés de creixement, crear una xarxa de famílies de suport i acompanyament mutu i crear espais de reflexió i conscienciació.

L'Escola Bosc El Saüc

L’Escola Bosc El Saüc és un projecte d’educació viva a la natura on infants de 2 a 6 anys poden créixer i aprendre, respecte a les seves necessitats i en harmonia i estret contacte amb la natura.

Basat en l'aprenentatge actiu, autònom i vivencial, els infants són protagonistes dels seus aprenentatges a partir de l'experiència i el joc lliure i espontani. Es realitza un acompanyament conscient dels processos de vida des del respecte cap als nens, les seves necessitats, ritmes i interessos.

Inspirat en les escoles a l'aire lliure del nord d'Europa, des d'un acompanyament respectuós dels infants, es dóna molt valor al joc espontani en entorns naturals com a forma d'aprenentatge i de creixement personal i col•lectiu.

També s'orienta cap a una manera d'acostar-se a l'ecologia des de la pròpia vivència creant majors vincles i més consciència de les pròpies accions cap al medi.

En el projecte educatiu cada dia es va al bosc o camp, plogui o faci sol, ja que, segons diuen els nòrdics, no hi ha mal temps sinó roba inadequada.

En els projectes d’educació a la natura existeix un refugi d'on se surt i on un es refugia quan fa molt mal temps.

El refugi de l'Escola Bosc

L'espai es troba en una zona boscosa a les afores del poble de Montgai, al sud-est de la comarca de la Noguera, Lleida.

El terreny pertany a l’ajuntament de Montgai i es troba emplaçat a una zona rústica, anomenada Xupatintes, a la obaga nord d’un petit turó al límit del municipi, tocant al cobert poliesportiu. Es tracta de diferents terrasses planes reomplertes sobre la roca mare on travessa un reg amb un salt d’aigua.

Zona Xupatintes
Zona Xupatintes

El projecte s’ha decidit realitzar‐lo a la terrassa més gran, a la seva part més externa, respectant una zona de pas de dos metres al punt més estret al seu interior.

El refugi que es vol construir es tracta d'una sala diàfana rectangular de 5 x 10m de superfície construïda el més integrada possible al paisatge. Per aquest motiu es realitzarà una bioconstrucció amb materials naturals (palla i fang) i reciclats de fusta.

La construcció del refugi es durà a terme, aquesta propera tardor, per les famílies de l’Associació El Saüc i altres persones voluntàries de la zona. Per aixecar-lo, es realitzaran unes jornades de treball i també un curs de bioconstrucció.

3D del refugi
3D del refugi

A què destinarem les vostres aportacions?

EL SAÜC som més que una associació respectuosa amb la infància i la natura, ja que incorporem la vivència del col·lectiu, enfront de l’individualisme, a través de l’autogestió.

Per incrementar els recursos per tirar endavant la construcció del refugi de l'Escola Bosc, apel·lem a la solidaritat i per això engeguem aquesta campanya de verkami.

El nostre, al ser un projecte que creu en l'autogestió, fa que necessitem del finançament col·lectiu per poder habilitar l’espai i fer crèixer un projecte que veiem i sentim que és necessari a les nostres comarques.

Les vostres aportacions seran destinades a:

 • Materials de construcció per fer els fonaments del refugi
 • Bales de palla
 • Fusteria i coberta

En cas de sobrepassar l'objectiu mínim, els diners restants aniran destinats a:

 • Porta i finestres
 • Placa solar

Les recompenses

- El nostre més sincer agraïment.

- El teu nom a una alzinera. Senyalarem una alzinera amb el teu nom. Formaràs part de la família del Saüc i el teu nom estarà present, juntament amb el de totes les col·laboradores, a l'espai natural que els infants habiten cada dia.

- Vine a la festa! Invitació a la festa d'inauguració del nou espai (dinar inclòs) per a tu i una altra persona acompanyant.

- Fem crèixer la llavor. Col·labora amb el Saüc i seràs família sòcia del Saüc durant un any. Quins són els beneficis? Descompte en totes les activitats, ús gratuït de l’Espai de Joc, participació en les assemblees i possibilitat de proposar i impulsar activitats i projectes. Més informació.

- Punt de llibre. Realitzat pels infants de l'Escola Bosc.

- Taller. T'oferim participar d'algun taller organitzat pel Saüc (tu o tota la família).

- Cistella ecològica. Caixa ecològica de verdures de temporada. Col·labora Al Marge SCP, Productes naturals i ecològics de Castellserà i Boldú.

- Samarreta i tote bag. Disseny realitzat per les famílies del Saüc.
Samarreta de màniga curta. Disponibles en totes les talles i formats (standard, entallada o infantil).

- Hi havia una vegada... Pedres d'històries. Conte fet amb pedres pintades elaborat per les famílies del Saüc. Tu tries la temàtica! Aquí en tens una mostra:

- Tres en ratlla. Joc del tres en ratlla fet a mà per un mestre artesà picapedrer i amb codines pintades per les famílies del Saüc.

- Lloguer de l'Espai de Joc del Saüc una tarda. L'ESPAI està a Butsènit d'Urgell, La Noguera, Lleida.

- Calendari Waldorf. Elaborat artesanalment i pintat per les famílies del Saüc.
Calendari anual inspirat en la proposta de Maria Montessori, permet als infants interactuar dia a dia representant els mesos, simbolitzats per les 12 seccions de colors, les estacions (simbolitzades per la base pintada i les 12 seccions centrals amb els colors de l'arc de Sant Martí i els dies, amb perles de 7 colors diferents (un color per a cada dia de la setmana) i la base gran amb 31 orificis per rebre cada dia del mes.

- Cub pikler. Artesà. Mòdul de petites dimensions pensat per a la descoberta dels i les més petites. Té diverses cares i es pot posar de diferents formes, proposant a ulls de l’infant, perspectives diverses per abordar-lo.
Joc que suggereix investigar, provar i experimentar, així com convida a entrar, sortir, pujar, baixar i arrossegar.

- Triangle Pikler artesà. Piràmide amb barrots per enfilar-se i per la llibertat de moviment dels infants, desenvolupat per Emmi Pikler. Es pot acompanyar i combinar amb altres elements. Permet pujar, baixar, enfilar-se, saltar... i fomenta l'autonomia, l'equilibri, la força i la coordinació, entre altres.

- Ruta amb kayak pel Congost de Mont-rebei. Abonament del lloguer de dos kayaks individuals o un de doble. Amb Zenith Aventura.
Imagines palejar entre parets verticals de 500 metres d’altura separades amb prou feines per 20 metres de distància? Una de les rutes en caiac més espectaculars de Catalunya d'una durada aproximada d'entre 5 i 7 hores. Es recomana que us prengueu tot el dia per fer l'activitat tranquil·lament gaudint de l'entorn.
Inclou: Lloguer de kayak i pala, instruccions bàsiques per realitzar l'activitat, armilla salvavides i casc, bossa estanca, mapa del recorregut i cobrebanyeres i anorak depenent de la climatologia.

Ruta amb caiac pel Congost de Mont-rebei. Foto: Zenith Aventura
Ruta amb caiac pel Congost de Mont-rebei. Foto: Zenith Aventura

- Plaça a curs de bioconstrucció. Participació en el curs de bioconstrucció que es realitzarà per aixecar el refugi de l'Escola Bosc amb bales de palla durant dos caps de setmana aquesta propera tardor a Montgai, Lleida.

- Picapedra. Taller d'introducció a la talla manual. Curs per infants per ajuntaments, entitats, associacions, espais educatius, etc... Impartit per Jordi Martí Castellà, mestre artesà picapedrer.

Contarem amb diferents punts de recollida per tot el territori català. En el cas de la resta de la península, consultar. També podeu recollir les vostres recompenses el dia de la inauguració de l'espai. En cas de possibilitat d'enviament, està especificat a les recompenses. Més informació a sauc.assoc@gmail.com.

Calendari previst

La construcció del refugi es durà a terme, aquesta propera tardor, per les famílies de l’Associació El Saüc i altres persones voluntàries de la zona. Per aixecar-lo, es realitzaran unes jornades de treball i també un curs de bioconstrucció.

Les recompenses es podran recollir el dia de la festa de la inauguració o, en cas d'enviament i altres punts de recollida, aquest es farà en un termini màxim de 3 mesos des de la finalització del verkami.

+ Info

Web: sauceducacioviva.wordpress.com

Facebook: El Saüc

Instagram: @elsauc.assoc

sauc.assoc@gmail.com

606597090 / 652591177

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

7 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Miriam Martinez

  Miriam Martinez

  4 months

  Aportació feta! Creació d’un espai natural per aprendre! Una experiència única. Ajudem a fer-ho realitat!

 • Maria Jose Giner

  Maria Jose Giner

  4 months

  El nostre granet de sorra de part del Joan, Joan Marc, Pau i Majo.

 • Laura Cecilia Ventura

  Laura Cecilia Ventura

  4 months

  Molta sort noies!!

 • ELISENDA FRANQUET

  ELISENDA FRANQUET

  4 months

  Petit gra de sorra, espero que aconseguiu fer el refugi!! Endavant

 • Nerea Zarate Avila

  Nerea Zarate Avila

  4 months

  Animo chicas! Lo reenvío! Un abrazo!

 • Elisenda Belenguer

  Elisenda Belenguer

  4 months

  Anims

 • Anna Casanova

  Anna Casanova

  5 months

  Molta llum ✨

#02 / Entrega de les recompenses 🌱

Benvolgudes mecenes,

Ja tenim totes les recompenses enllestides i durant aquesta setmana vinent contactarem amb totes vosaltres per fer els lliuraments que queden. Ens hagués agradat poder donar-les totes abans de finalitzar l'any però han hagut retards aliens a nosaltres en l'elaboració d'algunes i no ens ha estat possible.

Recordar-vos que heu d'omplir el formulari que vam enviar per mail per poder gestionar les recompenses, si encara no ho heu fet. A finals de setmana tanquem els formularis, i si no l'heu emplenat intentarem contactar amb vosaltres mitjançant les dades de contacte que vau proporcionar en registrar-vos.

Informar-vos que aquest darrer cap de setmana també s'ha realitzat el segon dels cursos de bioconstrucció. El refugi ja va prenent forma. Dir-vos un altre cop més GRÀCIES GRÀCIES GRÀCIES. Sense totes vosaltres no hagués estat possible.

read more

#01 / Gràcies a totes vosaltres, ho hem aconseguit!!

Estimats mecenes!

Gràcies a les vostres aportacions, podrem pagar els materials, tant dels fonaments que ja hem finalitzat aquesta darrera setmana (gràcies a totes les que vau acudir a la crida per la Jornada de treball!) com la palla, teulada i portes i finestres.

I ara ja us podem informar del calendari de producció del projecte!

L'últim cap de setmana d'octubre (25, 26 i 27 d’octubre) realitzarem un curs de bioconstrucció, on ens ensenyaran com i amb el que pujarem les parets del refugi amb bales de palla. I el 10, 11 i 12 de gener, en realitzarem un altre sobre revestiments i acabats amb fang. Ens donem aquests dos mesos de marge per acabar de fer les instalacions, posar teulada, etc. Segurament farem més jornades de treball, ja informarem! Així doncs, tenim previst que la festa… read more

10€
18 backers
El teu nom a una alzinera

El nostre més sincer agraïment a la web.
+ Penjarem el teu nom a l'arbre de les persones col·laboradores del Saüc i senyalarem una alzinera amb el teu nom.

Amb la teva col·laboració podràs formar part de la nostra gran família de col·laboradores i el teu nom estarà present al espai natural que els infants habiten cada dia.

Estimated delivery December 2019
20€
8 backers
Vine a la festa!

El nostre més sincer agraïment a la web.
+ Penjarem el teu nom a l'arbre de les persones col·laboradores del Saüc.
+ Invitació a la festa d'inauguració del nou espai (dinar inclòs) per a tu i una altra persona acompanyant.

Estimated delivery December 2019
20€
14 backers
Samarreta. L'experiència d'aprendre amb els cinc sentits.

El nostre més sincer agraïment a la web.
+ Penjarem el teu nom a l'arbre de les persones col·laboradores del Saüc.
+ Samarreta

Amb la teva col·laboració a part de donar-te el nostre més sincer agraïment, et regalem una samarreta del Saüc. El disseny ha estat realitzat per les famílies del Saüc.

Màniga curta. Disponibles en totes les talles i formats (standard, entallada o infantil).

Contarem amb diferents punts de recollida per tot el territori català.

Estimated delivery December 2019
20€
9 backers
Tote bag. L'experiència d'aprendre amb els cinc sentits

El nostre més sincer agraïment a la web.
+ Penjarem el teu nom a l'arbre de les persones col·laboradores del Saüc.
+ Tote bag.

Amb la teva col·laboració a part de donar-te el nostre més sincer agraïment, et regalem un tote bag del Saüc. El disseny ha estat realitzat per les famílies del Saüc.

Contarem amb diferents punts de recollida per tot el territori català.

Estimated delivery December 2019
25€
1 backer
Samarreta. L'experiència d'aprendre amb els cinc sentits + enviament

El nostre més sincer agraïment a la web.
+ Penjarem el teu nom a l'arbre de les persones col·laboradores del Saüc.
+ Samarreta.
+ Enviament.

Amb la teva col·laboració a part de donar-te el nostre més sincer agraïment, et regalem una samarreta. El disseny ha estat realitzat per les famílies del Saüc.

Màniga curta. Disponibles en totes les talles i formats (standard, entallada o infantil).

Despeses d'enviament incloses

Estimated delivery December 2019
25€
4 backers
Tote bag. L'experiència d'aprendre amb els cinc sentits + enviament

El nostre més sincer agraïment a la web.
+ Penjarem el teu nom a l'arbre de les persones col·laboradores del Saüc.
+ tote bag.
+ Enviament.

Amb la teva col·laboració a part de donar-te el nostre més sincer agraïment, et regalem un tote bag. El disseny ha estat realitzat per les famílies del Saüc.

Despeses d'enviament incloses

Estimated delivery December 2019
30€
6 backers
Hi havia una vegada...

El nostre més sincer agraïment a la web.
+ Penjarem el teu nom a l'arbre de les persones col·laboradores del Saüc.
+ Pedres d'històries.

Amb la teva col·laboració a part de donar-te el nostre més sincer agraïment, et regalem un conte fet amb pedres pintades elaborat per les famílies del Saüc. Tu tries la temàtica!

Contarem amb diferents punts de recollida per tot el territori català.

Estimated delivery December 2019
35€
4 backers
Fem crèixer la llavor

El nostre més sincer agraïment a la web.
+ Penjarem el teu nom a l'arbre de les persones col·laboradores del Saüc.
+ Família sòcia del Saüc durant un any.
+ Invitació a la festa d'inauguració del nou espai (dinar inclòs) per a tu i una altra persona acompanyant.

Estimated delivery December 2019
35€
3 backers
Hi havia una vegada... + enviament

El nostre més sincer agraïment a la web.
+ Penjarem el teu nom a l'arbre de les persones col·laboradores del Saüc.
+ Pedres d'històries.
+ Enviament.

Amb la teva col·laboració a part de donar-te el nostre més sincer agraïment, et regalem un conte fet amb pedres pintades elaborat per les famílies del Saüc. Tu tries la temàtica!

Incloses despeses d'enviament.

Estimated delivery December 2019
40€
7 backers
Pack l'experiència d'aprendre amb els cinc sentits

El nostre més sincer agraïment a la web.
+ Penjarem el teu nom a l'arbre de les persones col·laboradores del Saüc.
+ Samarreta.
+ Tote bag.
+ Punt de llibre.

Amb la teva col·laboració a part de donar-te el nostre més sincer agraïment, et regalem una samarreta, un tote bag i un punt de llibre realitzat pels infants del Saüc. El disseny de la samarreta ha estat també fet per les famílies del Saüc.

Màniga curta. Disponibles en totes les talles i formats (standard, entallada o infantil).

Contarem amb diferents punts de recollida per tot el territori català.

Estimated delivery December 2019
40€
4 backers
Tres en ratlla

El nostre més sincer agraïment a la web.
+ Penjarem el teu nom a l'arbre de les persones col·laboradores del Saüc.
+ Tres en ratlla.

Amb la teva col·laboració a part de donar-te el nostre més sincer agraïment, et regalem un joc de Tres en ratlla picat per un mestre artesà picapedrer i pintat per les famílies del Saüc.

Contarem amb diferents punts de recollida per tot el territori català.

Estimated delivery December 2019
45€
4 backers
Fem crèixer la llavor + taller

El nostre més sincer agraïment a la web.
+ Penjarem el teu nom a l'arbre de les persones col·laboradores del Saüc.
+ Família sòcia del Saüc durant un any.
+ Invitació a la festa d'inauguració del nou espai (dinar inclòs) per a tu i una altra persona acompanyant.
+ Taller.

Amb la teva col·laboració, a part de donar-te el nostre més sincer agraïment, us farem família sòcia col·laboradora del Saüc durant un any, et convidem a la festa d'inauguració a tu i una acompanyant i t'oferim participar d'algun taller organitzat pel Saüc (tu o tota la família).

Estimated delivery December 2019
45€
4 backers
Pack l'experiència d'aprendre amb els cinc sentits + enviament

El nostre més sincer agraïment a la web.
+ Penjarem el teu nom a l'arbre de les persones col·laboradores del Saüc.
+ Samarreta.
+ Tote bag.
+ Punt de llibre.
+ Enviament.

Amb la teva col·laboració a part de donar-te el nostre més sincer agraïment, et regalem una samarreta, un tote bag i un punt de llibre realitzat pels infants del Saüc. El disseny de la samarreta ha estat també fet per les famílies del Saüc.

Màniga curta. Disponibles en totes les talles i formats (standard, entallada o infantil).

Despeses d'enviament incloses

Estimated delivery December 2019
50€
5 backers
Calendari Waldorf

El nostre més sincer agraïment a la web.
+ Penjarem el teu nom a l'arbre de les persones col·laboradores del Saüc.
+ Calendari Waldorf.

Amb la teva col·laboració a part de donar-te el nostre més sincer agraïment, et regalem un calendari waldorff elaborat artesanalment.

Calendari anual inspirat en la proposta de Maria Montessori, permet als infants interactuar dia a dia representant els mesos, simbolitzats per les 12 seccions de colors, les estacions (simbolitzades per la base pintada i les 12 seccions centrals amb els colors de l'arc de Sant Martí i els dies, amb perles de 7 colors diferents (un color per a cada dia de la setmana) i la base gran amb 31 orificis per rebre cada dia del mes.

Contarem amb diferents punts de recollida per tot el territori català.

Estimated delivery December 2019
50€
0 backers
Dent de lleó

El nostre més sincer agraïment a la web.
+ Penjarem el teu nom **a l'arbre de les persones col·laboradores del Saüc.
+ **Família sòcia
del Saüc durant un any.
+ Invitació a la festa d'inauguració del nou espai (dinar inclòs) per a tu i una altra persona acompanyant.
+ Samarreta o tote bag.

Estimated delivery December 2019
50€
6 backers
Hi havia dos vegades...

El nostre més sincer agraïment a la web.
+ Penjarem el teu nom a l'arbre de les persones col·laboradores del Saüc.
+ Pedres d'històries.
+ Samarreta o Tote bag

Amb la teva col·laboració a part de donar-te el nostre més sincer agraïment, et regalem una samarreta o tote bag i un conte fet amb pedres pintades elaborat per les famílies del Saüc. Tu tries la temàtica del conte i si vols samarreta o bossa.

Contarem amb diferents punts de recollida per tot el territori català.

Estimated delivery December 2019
55€
2 backers
Calendari Waldorf + enviament

El nostre més sincer agraïment a la web.
+ Penjarem el teu nom a l'arbre de les persones col·laboradores del Saüc.
+ Calendari Waldorf.
+ **Enviament*.*

Amb la teva col·laboració a part de donar-te el nostre més sincer agraïment, et regalem un calendari waldorff elaborat artesanalment.

Calendari anual inspirat en la proposta de Maria Montessori, permet als infants interactuar dia a dia representant els mesos, simbolitzats per les 12 seccions de colors, les estacions (simbolitzades per la base pintada i les 12 seccions centrals amb els colors de l'arc de Sant Martí i els dies, amb perles de 7 colors diferents (un color per a cada dia de la setmana) i la base gran amb 31 orificis per rebre cada dia del mes.

Despeses d'enviament incloses

Estimated delivery December 2019
55€
0 backers
Hi havia dos vegades... + enviament

El nostre més sincer agraïment a la web.
+ Penjarem el teu nom a l'arbre de les persones col·laboradores del Saüc.
+ Pedres d'històries.
+ Samarreta o Tote bag
+ Enviament

Amb la teva col·laboració a part de donar-te el nostre més sincer agraïment, et regalem una samarreta o tote bag i un conte fet amb pedres pintades elaborat per les famílies del Saüc. Tu tries la temàtica del conte i si vols samarreta o bossa.

Incloses despeses d'enviament.

Estimated delivery December 2019
55€
2 backers
Meraki

El nostre més sincer agraïment a la web.
+ Penjarem el teu nom a l'arbre de les persones col·laboradores del Saüc.
+ Samarreta.
+ Tote bag.
+ Invitació a la festa d'inauguració + dinar x2
+ Punt de llibre.

Amb la teva col·laboració a part de donar-te el nostre més sincer agraïment, et regalem una samarreta, un tote bag i un punt de llibre realitzat pels infants del Saüc. El disseny de la samarreta ha estat també fet per les famílies del Saüc.

Màniga curta. Disponibles en totes les talles i formats (standard, entallada o infantil).

I a més a més, t'invitem a la festa d'inauguració del nou espai (dinar inclòs) per a tu i una altra persona acompanyant.

Estimated delivery May 2020
60€
1 backer
Lloguer de l'Espai de Joc El Saüc

El nostre més sincer agraïment a la web.
+ Penjarem el teu nom a l'arbre de les persones col·laboradores del Saüc.
+ Lloguer de l'Espai de Joc del Saüc una tarda (Butsènit d'Urgell,La Noguera, Lleida).

Estimated delivery December 2019
60€
0 backers
Tres en ratlla + samarreta o tote bag

El nostre més sincer agraïment a la web.
+ Penjarem el teu nom a l'arbre de les persones col·laboradores del Saüc.
+ Tres en ratlla.
+ Samarreta o tote bag

Amb la teva col·laboració a part de donar-te el nostre més sincer agraïment, et regalem un joc de Tres en ratlla picat per un mestre artesà picapedrer i pintat per les famílies del Saüc i una samarreta o tote bag.

Contarem amb diferents punts de recollida per tot el territori català.

Estimated delivery December 2019
65€
0 backers
Gira-sol

El nostre més sincer agraïment a la web.
+ Penjarem el teu nom a l'arbre de les persones col·laboradores del Saüc.
+ Calendari Waldorf.
+ Samarreta o tote bag

Amb la teva col·laboració a part de donar-te el nostre més sincer agraïment, et regalem un calendari waldorff elaborat artesanalment i una samarreta o tote bag amb, tu tries.

Contarem amb diferents punts de recollida per tot el territori català.

Estimated delivery December 2019
70€
0 backers
Gira-sol + enviament

El nostre més sincer agraïment a la web.
+ Penjarem el teu nom a l'arbre de les persones col·laboradores del Saüc.
+ Calendari Waldorf.
+ Samarreta o tote bag.
+ Enviament.

Amb la teva col·laboració a part de donar-te el nostre més sincer agraïment, et regalem un calendari waldorff elaborat artesanalment i una samarreta o tote bag amb, tu tries.

Despeses d'enviament incloses.

Estimated delivery May 2020
70€
1 backer
Habitants del bosc

El nostre més sincer agraïment a la web.
+ Penjarem el teu nom **a l'arbre de les persones col·laboradores del Saüc.
+ **Família sòcia
del Saüc durant un any.
+ Invitació a la festa d'inauguració del nou espai (dinar inclòs) per a tu i una altra persona acompanyant.
+ Samarreta.
+ Tote bag.

Estimated delivery December 2019
85€
0 backers
Xupatintes

El nostre més sincer agraïment a la web.
+ Penjarem el teu nom **a l'arbre de les persones col·laboradores del Saüc.
+ **Família sòcia
del Saüc durant un any.
+ Invitació a la festa d'inauguració del nou espai (dinar inclòs) per a tu i una altra persona acompanyant.
+ 2 Samarretes.
+ Tote bag.

Estimated delivery December 2019
100€
2 backers
Cub Pikler

El nostre més sincer agraïment a la web.
+ Penjarem el teu nom a l'arbre de les persones col·laboradores del Saüc.
+ Cub pikler artesà.

Mòdul de petites dimensions pensat per a la descoberta dels i les més petites. Té diverses cares i es pot posar de diferents formes, proposant a ulls de l’infant, perspectives diverses per abordar-lo.
Joc que suggereix investigar, provar i experimentar, així com convida a entrar, sortir, pujar, baixar i arrossegar.
El Cub és un element que es pot afegir als extrems del Túnel Pikler per formar un laberint en forma de L o en forma de Z. 

Contarem amb diferents punts de recollida per tot el territori català. Més informació a sauc.assoc@gmail.com

Estimated delivery December 2019
150€
2 backers
Triangle Pikler

El nostre més sincer agraïment a la web.
+ Penjarem el teu nom a l'arbre de les persones col·laboradores del Saüc.
+ Triangle Pikler artesà.

Piràmide amb barrots per enfilar-se i per la llibertat de moviment dels infants, desenvolupat per Emmi Pikler. Es pot acompanyar i combinar amb altres elements. Permet pujar, baixar, enfilar-se, saltar,... i fomenta l'autonomia, l'equilibri, la força i la coordinació, entre altres.

Contarem amb diferents punts de recollida per tot el territori català. Més informació a sauc.assoc@gmail.com

Estimated delivery December 2019
400€
0 backers
Picapedra. Taller d'introducció a la talla manual

El nostre més sincer agraïment a la web.
+ Penjarem el vostre nom a l'arbre de les persones col·laboradores del Saüc.
+ Taller d'introducció a la talla manual.

Curs per 10 infants per ajuntaments, entitats, associacions, espais educatius, etc...
Impartit per Jordi Martí Castellà, mestre artesà picapedrer.

Estimated delivery December 2019
25€
2 patrons (sold out)
Cistella ecològica

El nostre més sincer agraïment a la web.
+ Penjarem el teu nom a l'arbre de les persones col·laboradores del Saüc.
+ Cistella ecològica.
+ Punt de llibre.

Amb la teva col·laboració, a part de donar-te el nostre més sincer agraïment, et regalem un punt de llibre realitzat pels infants de l'Escola Bosc i una caixa ecològica de verdures de temporada a càrrec d'Al Marge SCP, Productes naturals i ecològics de Castellserà i Boldú.

Estimated delivery November 2019
55€
1 patron (sold out)
Ruta amb kayak doble pel Congost de Mont-rebei

El nostre més sincer agraïment a la web.
+ Penjarem el teu nom a l'arbre de les persones col·laboradores del Saüc.
+ Ruta amb kayak doble pel Congost de Mont-rebei.

Abonament del lloguer d'un kayak doble. Imagines palejar entre parets verticals de 500 metres d’altura separades amb prou feines per 20 metres de distància? Una de les rutes en caiac més espectaculars de Catalunya
Ruta d'una durada aproximada d'entre 5 i 7 hores. Es recomana que us prengueu tot el dia per fer l'activitat tranquil·lament gaudint de l'entorn.

Amb Zenith Aventura. Inclou: Lloguer de kayak i pala, instruccions bàsiques per realitzar l'activitat, armilla salvavides i casc, bossa estanca, mapa del recorregut i cobrebanyeres i anorak depenent de la climatologia.

Estimated delivery October 2019
65€
2 patrons (sold out)
5 sentits + cistella ecològica

El nostre més sincer agraïment a la web.
+ Penjarem el teu nom a l'arbre de les persones col·laboradores del Saüc.
+ Samarreta o Tote bag.
+ Invitació a la festa d'inauguració
+ Punt de llibre.
+ Cistella ecològica.

Amb la teva col·laboració a part de donar-te el nostre més sincer agraïment, et regalem una samarreta o un tote bag (màniga curta, disponibles en totes les talles i formats: standard, entallada o infantil), un punt de llibre realitzat pels infants del Saüc, una cistella ecològica a càrrec de Al Marge SCP, Productes naturals i ecològics de Castellserà i Boldú, i t'invitem a tu i una altra persona a la festa d'inauguració de l'espai (dinar inclòs).

Estimated delivery December 2019
70€
1 patron (sold out)
Ruta amb kayak pel Congost de Mont-rebei (2 individuals)

El nostre més sincer agraïment a la web.
+ Penjarem el teu nom a l'arbre de les persones col·laboradores del Saüc.
+ Ruta amb kayak pel Congost de Mont-rebei.

Abonament del lloguer de dos kayaks individuals. Imagines palejar entre parets verticals de 500 metres d’altura separades amb prou feines per 20 metres de distància? Una de les rutes en caiac més espectaculars de Catalunya d'una durada aproximada d'entre 5 i 7 hores. Es recomana que us prengueu tot el dia per fer l'activitat tranquil·lament gaudint de l'entorn.

Amb Zenith Aventura. Inclou: Lloguer de kayak i pala, instruccions bàsiques per realitzar l'activitat, armilla salvavides i casc, bossa estanca, mapa del recorregut i cobrebanyeres i anorak depenent de la climatologia.

Estimated delivery October 2019
250€
1 patron (sold out)
Curs bioconstrucció

El nostre més sincer agraïment a la web.
+ Penjarem el teu nom a l'arbre de les persones col·laboradores del Saüc.
+ 1 plaça a curs de bioconstrucció.

Participació en el curs de bioconstrucció que es realitzarà per aixecar el refugi de l'Escola Bosc durant dos caps de setmana aquesta propera tardor a Montgai, Lleida.

Estimated delivery November 2019
Cookies help us to offer you the best experience. Settings