❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

COOLTIVAT - El teu hort online

Us presentem el primer hort per cultivar i controlar la collita de manera virtual, i acabar assaborint a casa!

Cooltivat

A project of

Created in

0
seconds
173
Pledges
10.903€
From 5.900€
Contribute to the project
View project in Castellano

Choose your reward

Cooltivat et permetrà viure l’experiència de tenir el teu propi hort i cultivar les teves pròpies hortalisses. Encara que visquis a la ciutat. Encara que no tinguis espai. Encara que no tinguis temps.

I tot això ho podràs fer des de casa. O al metro tornant de la feina, o vigilant a la canalla al parc, o prenent un cafè al bar de la cantonada, perquè hem dissenyat una aplicació web per gaudir del teu hort i viure la sembra, el creixement i la recol·lecta de les teves verdures des del sofà de casa.

Amb la teva pròpia producció hortícola, gaudiràs de l'experiència de tenir un hort amb el qual: decidiràs en cada etapa, aprendràs del sector i rebràs l'esperada collita.

Tindràs una caixa setmanal, sempre que disposis de collita. Però, si els teus cultius encara estan en fase de creixement, o bé no has plantat totes les hortalisses que voldries, et facilitem la feina!

Disposaràs d'un mercat de fruita i verdura de productors de proximitat, i majoritàriament ecològics, amb els que podràs completar la teva caixa Cooltivat. Volem que coneguis l'agricultor darrere de cada producte que t'arribi a casa!

Reivindicar un consum més conscient i de proximitat té tot un conjunt d'avantatges tant, pel producte que acabem consumint, com pels beneficis pel territori:

 • Potenciar el desenvolupament de l'economia local.

 • Afavorir conservació de varietats autòctones en perill de desaparició.

 • Aliments en el seu punt òptim de maduració. Més frescos.

 • Major confiança. Coneixement i control sobre la seva procedència.

A banda, també hem de fer una reflexió pel medi ambient. Els aliments que consumim diàriament recorren quilòmetres i quilòmetres fins a arribar a les nostres cuines, contaminant tones i tones de CO2, que de mica en mica van contribuint a l'escalfament global. Avui ja estem immersos en una situació d'emergència climàtica, i hem de fer canvis urgents en el nostre dia a dia, si no volem agreujar-ho.

Per això, i des de la innovació tecnològica, volem engegar Cooltivat, un projecte per acostar-te a l'agricultura de proximitat d'una manera apassionant, entretinguda i amb el que no pararàs d'aprendre del sector!

I ho volem fer amb tu. Amb tu i amb tothom qui vulgui sumar-se a donar suport al sector agrari amb nosaltres. 😊

Cooltivat serà una experiència mensual que aniràs gaudint braç a braç amb nosaltres, els agricultors. El servei mensual, i per tant les recompenses, inclouen tot el detallat a continuació.

Cooltivat serà un servei mensual. Amb els PACK's, reservareu la matrícula i 1r mes. Les mensualitats començaran, després de l'entrega de recompenses (feu una ullada al Calendari previst, més avall)

Cooltivat començarà donant servei a domicili al Barcelonès, Granollers i la Garriga. És a La Garriga, precisament, on hi haurà les vostres parcel·les.

Així, resumint:

 • Escull un PACK: Introduir dades pagament

 • No se't cobra res

 • Arribem al 20 d'Abril: Només si arribem al 100% se't cobra l'import

Volem fer néixer el projecte des de la comunitat, cocreant-lo amb vosaltres. I volem premiar el vostre compromís amb recompenses exclusives i amb súper ofertes!

Aquestes recompenses exclusives són: LES PRIMERES parcel·les disponibles de Cooltivat!

Si tens un restaurant, i estàs buscant una manera diferent de satisfer als teus clients, o un impuls original pel teu negoci, tenim la solució! Podràs oferir elaboracions amb productes de proximitat i de temporada propis, personalitzar el teu hort en funció de les necessitats pel teu menú, i tot això amb la comoditat de Cooltivat.

Som tres enginyers, de diferents especialitats, apassionats de propostes innovadores que compatibilitzin, el moment tecnològic en el que ens trobem, amb no perdre l'essència de les activitats i tradicions que ens han definit fins a dia d'avui.

Un cop acabi el Verkami, l'equip es posarà a treballar de valent per fer realitat el projecte. Les vostres aportacions seran essencials perquè tot l'equip pugui dedicar-se al 100% al projecte i aquest serà el calendari previst:

Les aportacions es destinaran a fer realitat el projecte, que reparteix les despeses d'aquesta manera:

Participa creant una plataforma que ho canviarà tot. La manera com menges, el coneixement sobre el què menges i també recolzarà als agricultors i agricultores del nostre país.

Aconsegueix ara, i EN EXCLUSIVA, les teves parcel·les per cultivar hortalisses AL MILLOR PREU. Apart, tindràs un distintiu al perfil de la plataforma Cooltivat com a cofundador del projecte!

Instagram: @cooltiva_t

Facebook: @CooltivatBCN

Twitter: @CooltivatBCN

FAQ

 • Es podran visitar els horts?

  I tant que sí! Ho farem sota reserva, per poder atendre-us bé i així pugueu fer les tasques de manteniment i collita vosaltres mateixos!

 • Quant hauré de pagar després d'adquirir el meu PACK?

  Els PACK's inclouen la matrícula inicial i el primer mes de Cooltivat. Després només es pagarà la quota mensual que serà:

  • 1 parcel·la - 29,5€/mes

  • 2 parcel·les - 49,5€/mes

  • 4 parcel·les - 89,5€/mes

 • Será cultiu ecològic?

  Totes les parcel·les seran tractades ecològicament i ningú podrà utilitzar en les seves parcel·les, productes que no siguin autoritzats en agricultura ecològica.

 • Quan començo a pagar la mensualitat?

  Al Febrer 2021 estimem tenir el projecte enllestit, quan comenci la propera primavera! Serà aleshores quan us donarem accés a la plataforma Cooltivat. El primer mes ja el tindreu pagat, i serà al mes següent quan començareu a pagar les mensualitats.

Do you have any other queries or questions?

33 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Maximo Montoya Perez

  Maximo Montoya Perez

  over 1 year

  Es una gran idea y quiero aportar para que esto siga adelante.

 • Andrea oyanedel

  Andrea oyanedel

  over 1 year

  Gracias buena iniciativa, quiero tomates!!

 • Cooltivat

  Cooltivat
  Author

  over 1 year

  Muchíiiiisimas gracias a todos! Seguimos sumando y haciendo crecer la familia Cooltivat. Estamos entusiasmados de ver como un día tras otro vamos siendo más.
  ¡¡Seguimos hacia los 10.000€ y alcanzar un nuevo objetivo!!

 • sorriteu

  sorriteu

  over 1 year

  ¡Muchas gracias por tan brillante idea! Me parece un proyecto magnífico que acerca al consumidor final al productor local permitiendo una mejor, y más positiva, relación entre productor y consumidor. ¡Felicidades por el proyecto!

 • Marc i Andrea

  Marc i Andrea

  over 1 year

  Molts d'ànims ! I molta força!

 • Irene89

  Irene89

  over 1 year

  Enamorada de éste proyecto. Espero que siga adelante.

 • Valentí Acconcia

  Valentí Acconcia

  over 1 year

  ¡Vamos, equipo, a por los 10.000€!

 • Jonathan Carmona Peña

  Jonathan Carmona Peña

  over 1 year

  💪

 • anasancheznnez

  anasancheznnez

  over 1 year

  Me encanta vuestra iniciativa!!!

 • jestanol

  jestanol

  over 1 year

  Força Oriol!

Go back to all the updates

#11 / Campanya tancada: 153 milions de gràcies!

Estimades i estimats mecenes,

Fa tot just unes hores hem tancat la campanya de Verkami. Una campanya que ha estat una explosió d'emocions que ha durat, finalment, 45 dies. Sou 153 persones les que heu fet possible que neixi el projecte Cooltivat i que la revolució digital dels horts sigui una realitat.

Una vegada més, i no ens cansarem de fer-ho, us volem agrair de tot cor la vostra aposta per Cooltivat. Ens han entusiasmat cadascuna de les vostres aportacions, i al mateix temps, ens han tingut eufòrics tots els comentaris tan i tan i tan agradables i positius sobre el projecte. Tenim moltes ganes de retornar-vos aquesta estima. I ho farem!

Volem també fer un agraiment extra per l'esforç que heu fet en uns moments molt complicats. Hem tingut un gran hàndicap durant aquesta campanya amb el Coronavirus, i encara donem més valor a la vostra participació al projecte. Gràcies també a aquells que no heu pogut fer les aportacions, però que sabem que us hi unireu més endavant quan la situació millori.

GRÀCIES, GRÀCIES I ENCARA: GRÀCIES!

Un agraïment confinat
Un agraïment confinat

I ara: a fer-ho realitat!

L'aventura Cooltivat continua i, de fet, no ha fet més que començar. Tal com us vam informar, ara tenim un calendari previst que acabarà amb les vostres parcel·les llestes per cultivar-hi el que decidiu. Ens queda un bon trajecte per recórrer i volem que el viviu al nostre costat.

Són molts petits passos que hem d'anar fent fins al Febrer 2021, així que us anirem explicant les fases per les quals anirem passant, ja que sou cocreadors d'aquest projecte! Anireu rebent informació mes a mes sobre les fites que anem assolint.

Tenim moltes ganes de construir-ho plegats!

Amb el vostre permís, nosaltres farem 2 dies de descans (a caseta per llegir els llibres de Sant Jordi), i a partir de dimarts 28 respondrem als dubtes que us hagin pogut sorgir. Ho podeu fer a info@cooltivat.com.

Us desitgem un molt bon cap de setmana, que estigueu passant aquests moments amb qui més us estimeu, sigui físicament o virtualment, i que rebeu amb tot l'escalf del món, una fortíiiissima abraçada de l'equip Cooltivat!


ESP

Queridos mecenas,

Hace solo unas horas hemos cerrado la campaña de Verkami. Una campaña que ha sido una explosión de emociones que ha durado, finalmente, 45 días. Sois 152 personas las que habéis hecho posible que nazca el proyecto Cooltivat y que la revolución digital de los huertos sea una realidad.

Una vez más, y no nos cansaremos de hacerlo, os queremos agradecer de todo corazón vuestra apuesta por Cooltivat. Nos han entusiasmado cada una de vuestras aportaciones, y al mismo tiempo, nos han tenido eufóricos todos los comentarios tan agradables y positivos que nos habéis hecho llegar. Tenemos muchas ganas de devolveros esta estima. ¡Y lo haremos!

Queremos también hacer un agradecimiento extra por el esfuerzo que habéis hecho en unos momentos muy complicados. Hemos tenido un gran hándicap durante esta campaña con el Coronavirus, y todavía damos más valor a vuestra participación al proyecto. Gracias también a l@s que no habéis podido hacer las aportaciones, pero que sabemos que os uniréis más adelante, cuando la situación mejore.

GRACIAS, GRACIAS Y MÁS GRACIAS!

Un agradecimiento confinado
Un agradecimiento confinado

¡Y ahora: a hacerlo realidad!

La aventura Cooltivat continua y, de hecho, no ha hecho más que empezar. Tal y como os informamos, ahora tenemos un calendario previsto que acabará con vuestras parcelas listas para poder cultivar lo que decidáis. Nos queda un buen trayecto por recorrer y queremos que lo viváis a nuestro lado.

Son muchos pequeños pasos que vamos a ir dando hasta Febrero 2021, así que os iremos contando las fases por las que iremos pasando, ¡puesto que sois cocreadores del proyecto! Iréis recibiendo información mes tras mes sobre las metas que vayamos alcanzando.

¡Tenemos muchas ganas de construirlo juntos!

Con vuestro permiso, nosotros haremos 2 días de descanso (en casita para leer los libros de Sant Jordi), y a partir del martes 28 responderemos a las dudas que os hayan podido surgir. Lo podéis hacer en info@cooltivat.com.

¡Os deseamos un muy buen fin de semana, que estéis pasando estos momentos con quien más queréis, físicamente o virtualmente, y que recibáis con todo el afecto del mundo, un enooooooorme abrazo del equipo Cooltivat!

1 comment

Log in or Sign up to comment this entry.

#11 / Campanya tancada: 153 milions de gràcies!

Estimades i estimats mecenes,

Fa tot just unes hores hem tancat la campanya de Verkami. Una campanya que ha estat una explosió d'emocions que ha durat, finalment, 45 dies. Sou 153 persones les que heu fet possible que neixi el projecte Cooltivat i que la revolució digital dels horts sigui una realitat.

Una vegada més, i no ens cansarem de fer-ho, us volem agrair de tot cor la vostra aposta per Cooltivat. Ens han entusiasmat cadascuna de les vostres aportacions, i al mateix temps, ens han tingut eufòrics tots els comentaris tan i tan i tan agradables i positius sobre el projecte. Tenim moltes ganes de retornar-vos aquesta estima. I ho farem!

Volem també fer un agraiment extra per l'esforç que heu fet en uns moments molt complicats. Hem tingut un gran hàndicap durant aquesta campanya amb el Coronavirus, i encara donem més valor… read more

#10 / 2n objectiu...ACONSEGUIIIIT!

CAT

Hola a tots i totes!

Estem emocionadíííÍíssims! Acabem d'arribar al segon objectiu de 10.000€ a escasses hores d'acabar la campanya! 🎉 Mil gràcies a tots per fer-ho possible! 🤩🤩

2n ACONSEGUIT I 4t DESCOBERT

Ja us ho acançàvem en la 5ª actualització de campanya, que si assolíem objectius més ambiciosos, introduiríem des de l'inici algunes funcionalitats que estaven pensades per una segona fase. 😊

A part, també vam comentar que, si aconseguíem desbloquejar el segon, faríem públic el 4t objectiu. És pràcticament impossible que hi arribem, però descobrireu una funcionalitat molt interessant que arribarà a Cooltivat en un futur! 🚀

INTERCANVI DE PRODUCTES ENTRE USUARIS

Estava pensat per a una segona fase, i així serà, però ens encanta compartir aquesta notícia amb vosaltres, els cocreadors del projecte! 💚

La idea serà que pugueu gestionar la vostra collita i la vostra caixa setmanalread more

#09 / ¡Últimos 4 días y estamos muy cerca del 2º objetivo!

ESP

¡Hola a tod@s!

¡Sólo quedan 4 días de campaña y nos falta muy poquito para llegar al 2º objetivo! 😍

Actualizamos marcadores 💪💪

¡MUCHÍSIMAS GRACIAS A TODOS!

Algunos de vosotros ya habéis adquirido, junto al PACK BÁSICO (Individual, Pareja y Familia), el PACK EXTRA, ¡que son 5 mensualidades más con descuentos importantes!

¡Síguenos en nuestras redes para estar al tanto de todo lo que va pasando por aquí!
📘 Facebook: CooltivatBCN
📸 Instagram: @cooltiva_t
🐥 Twitter: @CooltivatBCN

¡Seguimos! La revolución digital de los huertos, ¡no ha hecho más que empezar! 💪💪

¡Un abrazo gigante del equipo Cooltivat! 💚


CAT

Hola a tots i totes!

Només queden 4 dies de campanya i ens queda molt poquet per arribar al 2n objectiu! 😍

Actualitzem marcadors 💪💪

¡MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS!

Alguns de vosaltres ja heu adquirit, juntament amb el PACK BÀSIC (Individual, Parella i Família), el PACK EXTRA, que són 5 mensualitats més amb descomptes importants!

read more

#08 / Tenemos 5 días más - ¡Vamos a por el 2º objetivo!

ESP

¡Hola a tod@s!

Muchas gracias a los nuevos mecenas por sumarse al proyecto Cooltivat. ¡Cada día sois más y más los que os habéis decidido a cultivar vuestras propias hortalizas!

¡Tenemos 5 días extra!

Ya sabéis que la campaña en Verkami empezó el día 11 de Marzo. Un día después, las medidas contra el coronavirus comenzaron a llegar a nuestro país, y cómo evolucionó la pandemia, lo sabéis de sobra...

Verkami es consciente que los proyectos en marcha se han visto afectados por esta situación. Es por eso que, a los proyectos que se han visto inmersos, les han concedido 5 días más de campaña.

Así pues, la campaña no acabará este próximo lunes sino que tenemos tiempo hasta...

Donaremos el 3% a la lucha contra el coronavirus

Ya sabéis que Cooltivat se suma al movimiento #yomecorono y donaremos el 3% del dinero… read more

#07 / Última setmana! Cooltivat arriba al 130%!

CAT

Hola a tots i totes!

Això està arribant a la recta final! Queden 6 dies per acabar el Verkami que ens durà a fer realitat el projecte Cooltivat. Sou molt grans!

Anem a bon ritme per assolir el 2n objectiu i aconseguir més funcionalitats des del primer dia a la web app de Cooltivat. Així està anant la campanya per ara:

Si si... seguim emocionats per tant de suport! Gràcies pels missatges tan bonics que ens feu arribar sobre el projecte. De veritat, moltes gràcies.

Renvia-li. Que se sumi al projecte!

S'emprenyarà amb tu. Si s'adona que tu ets cocreador/a de Cooltivat i ell/a no, s'emprenyarà amb tu. Així que et proposem un exercici pas a pas per evitar "enfados" innecessaris...

Vinga va! Pas a pas: (és 1 minut)

1 - Pensa en un amic o amiga de Barcelona. Viu en un piset i li agradaria tenir el seu hort? No? Segueix pensant. Aaaaara si! Ja el tens, perfecte!

2 - Fàcil. Clica a reenviar i li reenvies aquest mail al correu. Que no el recordes? Doncs...easy: Li demanes.

3 - read more

#06 / ¡Media temporada a un súper precio!

¡Hola estimad@ mecenas!

Estamos a menos de dos semanas para acabar el Verkami que hará realidad el proyecto Cooltivat. 😍 ¡Seguimos emocionados por haber llegado ya al 100%!

Como ya os avanzamos en la última actualización, vista la gran respuesta al proyecto, habiendo alcanzado el 100% a la mitad de la campaña, hemos decidido adelantar cosas si seguimos sumando. 💪💪

Si llegamos a los 10.000€ dispondréis, desde el primer día, no solo de fotos (¡que ya lo tendréis!) sino de vídeos sobre la evolución de vuestros cultivos. Iréis conociendo de la mano de los agricultores de Cooltivat, que cuidaran vuestras cosechas, informes con sus comentarios. ¡Para que así tengáis un feedback más cercano!

Algunos de vosotros ya habéis adquirido, junto al PACK BÁSICO (Individual, Pareja y Familia), el PACK EXTRA, que son 5 mensualidades más con descuentos importantes!

Entra en la campaña Verkami, ¡y empieza con medio año al mejor precio! 🎉

read more

#05 / ¡CONSEGUIDOOOO!

ESP

🎉 ¡¡OBJETIVO ALCANZADO!! 🎉

BRUTAAAAL! Ayer, justo en mitad de la campaña, y cuando todavía faltan 19 días, ¡hemos llegado al objetivo de 5.900€! 💥

No tenemos palabras, de verdad. ¡Estamos súper agradecidos y súper felices por el apoyo que nos habéis dado!

Nos quedan 19 días, ¡Y TENEMOS MÁS SORPRESAS!

En el equipo Cooltivat llevamos tiempo pensando y diseñando cómo será la aplicación web. Hay funcionalidades que iremos introduciendo a medida que el proyecto vaya creciendo. ¡Tenemos muchas ideas!

Aun así, y viendo la gran respuesta al proyecto en los 21 días que llevamos en vivo, hemos decidido que si llegamos a nuevos objetivos, en los 19 días que quedan, ¡las introduciremos desde el primer día!

En función de donde lleguemos, ¡serán una realidad desde los inicios! 💪💪

Donaremos el 3% a #yomecorono

Cooltivat se suma al movimiento #yomecorono y… read more

#04 / Donamos el 3%: #yomecorono

ESP

Estamos inmersos en una crisis sanitaria sin precedentes que está afectando gravemente a nuestros servicios sanitarios. Esos que hace unos años vimos poco prioritarios, y fueron los primeros en sufrir los recortes.

No quieren ser los héroes de la película. Quieren que se acabe cuando antes para salir del colapso en el que están inmersos y, así, frenar el alud de casos diarios.

¡AYUDEMOS DESDE CASA!

Apoyando el movimiento #yomecorono

El Dr. Bonaventura Clotet y el Dr. Oriol Mitjà lideran un ensayo clínico que pretende frenar la transmisión del virus. Para poder tener los resultados lo antes posible necesitan nuestra ayuda más que nunca.

¡NOSOTROS TAMBIÉN NOS SUMAMOS!

Cooltivat se suma al movimiento #yomecorono y donaremos el 3% del dinero que recibamos del total de la campaña. Nos afecta a todos de un modo u otro, y Cooltivat también apoyará la iniciativa para frenarlo cuanto antes.

Y ASÍ VA LA CAMPAÑA

Estamos contentísimos con vuestro apoyo al proyecto Cooltivatread more

#03 / ¡LAST DAY! 💚 ¡Hoy tenemos sorteo!

CAT/

Hola a tots i totes!

Portem 14 dies de campanya i ja estem a menys de 1.900€ d' arribar a l'objectiu. Estem súper contents! 🤗

I és que s'han acabat els 🎁 PACK's Individuals amb més descompte, i en queden menys de 10 del 🎁 PACK's Parella, recompensa que estem destacant aquests dies, fins que s'acabin!😍

Però encara queden 26 dies i hem de seguir sumant!

Així que, hem pensat a premiar-vos 🎁 si porteu un amic/amiga! Només haureu de dir-nos l'email amb el que el votre amic/amiga aportarà, i un cop ho hagi fet, tindreu directament 20€ per comprar productes al mercat de proximitat quan Cooltivat comenci!

Segur que teniu aquells amics o amigues vegans a qui els encantaria cultivar les seves verduretes, aquell familiar que ha intentat cultivar coses a la terrassa sense resultat 😂, o aquell/a que té molt clar que cal apostar per la proximitat.

Aprofitem també per avisar que AVUI és l'ÚLTIM DIA per participar en el gran sorteig de Cooltivat, amb el que podràs aconseguir read more

#02 / ¡60% CONSEGUIDO! 🎉 ¡Que esto no pare!

¡Llevamos poco más de 8 días de campaña y ya hemos alcanzado el 60% del objetivo! Cada día vamos sumando y vamos estando más cerca del objetivo del 100%, para que Cooltivat sea una realidad. Y todo esto está siendo gracias a vosotros, ¡Mil gracias a tod@s por ir haciéndolo posible! 😍

Vuestras aportaciones han sido esenciales para ir alcanzando la meta fijada, y así estamos a este punto de la campaña:

Necesitamos seguir sumando y el apoyo que estamos recibiendo en redes de muchos de vosotros nos impulsa cada día un poco más. ¡No nos cansaremos de decir gracias! 🙌

¡Contamos contigo! 📣 Un poco de difusión en redes sociales, un mensaje en ese grupito de whatsapp o comentarle todo esto a tu mejor amig@... ¡nos vale!

¡Síguenos en nuestras redes para estar al tanto de todo lo que va pasando por aquí!
📘 Facebook: CooltivatBCN
📸 Instagram: @cooltiva_t
🐥 Twitter: @CooltivatBCN

¡Seguimos! La revolución digital de los huertos, ¡no ha hecho más que empezar! 💪💪

read more

#01 / ¡MUCHAS GRACIAS!

Queridos y queridas mecenas,

Ayer fue el quinto día de campaña y ya hemos alcanzado el 50% de la meta marcada. Así que antes que nada:

No tenemos palabras, de verdad. ¡Estamos súper agradecidos y súper felices por todo vuestro apoyo!

Tenemos ya 74 parcelas reservadas en total con vuestras aportaciones en los distintos PACK's y algunas de las recompensas limitadas en número a punto de agotarse. ¡Sois los mejores!

¡PARTICIPAD EN EL SORTEO!

Os recordamos que tenemos un sorteo abierto en el que podéis conseguir 2 MESES EXTRA del PACK (Individual, Pareja y Familia) que hayáis elegido. Así de fácil es participar:

¡Síguenos para participar y estar al tanto de todo lo que va pasando por aquí!

Estas son las redes de Cooltivat:
📘 Facebook: CooltivatBCN
📸 Instagram: @cooltiva_t
🐥 Twitter: @CooltivatBCN

¡SIGAMOS SUMANDO JUNTOS!

Tenemos 34 días por delante para conseguir que las Cooltivat llegue al máximo posible de personas y consigamos llegar al 100% del objetivo.

read more

We use our own cookies to provide website functionality and third party cookies to analyze traffic and serve targeted advertisements based on your surfing habits. You can accept all cookies by clicking “Accept” or obtain more information and set your preferences here.