❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Mireia Vives i Borja Penalba: Cançons de fer camí

El nou disc del duo és muntanya i tots els camins que hi podem caminar: 18 cançons -inèdites, pròpies, musicacions i referents-. Véns?

Neu al carrer

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
536
Aportaciones
25.605€
De 11.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

NOUS OBJECTIUS!!

Bonicors! Després d'haver assolit el nostre primer objectiu amb tots vosaltres (que sou el què no hi ha!), us volem proposar un parell de sorpreses més per fer-la encara més grossa!

Hi haurà més recompenses per a tots vosaltres, que sou els nostres mecenes! Tindreu samarretes d'en Jordi Calvís i eixireu al nostre videoclip!

Teniu tota la info ací.

Cançons de fer camí, ens hi acompanyes?

Mireia Vives i Borja Penalba preparen un nou disc amb 18 cançons (18!) la majoria inèdites, pròpies, algunes musicacions, versions de referents... 72 minuts de música -que quasi els obliga a fer un doble- d'estil com sempre difícil d'etiquetar. La gran aliança entre l'etern guitarrista i una veu deliciosa els fa capaços com ningú d'anar de la cançó d'autor minimal a cappella, a la rumba, el pop-rock, el folk nostre de cada dia, el cabaret gamberro, la cobla i el reggaeton (feminista, com sinó?); i tot açò, sense perdre la coherència -sí, és possible- ni deixar de tenir les contradiccions que els fan preciosos.

Diuen que volen fer un disc de cançons que els colpegen i els fan entendre millor el món. És també un disc fet en ruta i com a teràpia. Gestat sense parat de rodar per tota la geografia del país. Si a Línies en el cel elèctric eren mar i illes-cançó connectades per l'aigua però diferents per la seua pròpia fauna, a Cançons de fer camí són muntanya i tots els camins que hi podem caminar. Ens hi acompanyes?

Ací el primer avançament del disc :)

A part de les cançons pròpies, Mireia i Borja musiquen en aquest treball a Maria Mercè Marçal -de fet, el títol del disc és manllevat d'un poema seu- i a la gran Montserrat Roig. També han treballat amb els seus companys poetes i amics, Joanjo Garcia, David Caño i Roc Casagran. I amb els -també companys poetes i amics- Rafeef Ziadah, Joan Salvat Papasseit i Joan Fuster.

El treball vol ser -també i humilment- una edició d'art, amb 19 il·lustracions treballades per sis il·lustradores, totes dones -perquè volem- que corresponen a 18 de les cançons i a una proposta de portada. Ens expliquem: el disc el publicaran amb una funda de 10 polsades -color cartró cru-, perquè les làmines de les il·lustradores, dins, llueixen més, siguen més grans, i tinguen tot el protagonisme, i si vols, te les pugues penjar. Perquè l'art és un bon conductor de la música, diuen el duo, fins i tot, una manera de sentir la música. En vols més?

Quines recompenses preparem?

Per a fer possible tot açò tant bonic, necessitem un cop de mà. Les recompenses que us oferim busquen acostar-vos la música, la poesia, i la cultura. Volem fer-vos partícips d'aquesta poderosa arma que permet bastir nous mons.

Els noms no són gratuïts, veureu que són camins que anem traçant.

Com puc aconseguir la meva recompensa?

Hi haurà dos punts de recollida a València (llibreria la Traca de Benimaclet) i a Barcelona (a La Ciutat Invisible), i alguna sorpresa més que ja us explicarem. Però si veieu que no hi podeu anar o no hi pot anar cap persona propera, us l'enviarem on ens digueu.

Més detalls sobre les recompenses

Hi ha recompenses que us fan arribar la música a casa, tant si sou de qui prefereix descarregar-la com si us agrada anar omplint la llibreria de tresors.

Aquest disc no és només música. Vol ser també una xicoteta obra d'art gràcies a les il·lustradores que el vesteixen. Ser mecenes d'aquest projecte fa que pugueu tenir a casa una làmina d'Aitana Carrasco, Inés López, Elvira Oliver, Carla Aledo, Yanire Lominchar o de la mateixa Mireia Vives -que s'atreveix amb tot!-. Les imatges de les làmines són esbossos, les definitives aniran arribant aviat, estigueu atentes!

Cuidem-nos! Aliment per al cor i el cap. Música i informació de qualitat, això és el que ofereixen les recompenses que us oferim juntament amb la Directa i Crític.

Farem una preestrena del disc al Feslloc 2019. Si hi vols anar i gaudir del nostre concert i també de tot el festivalot de Benlloc, hi ha una recompensa per a tu.

Si ets més de concerts de sala, pots triar entre anar a un dels que farem a Barcelona i València, que vinguem a fer-te'l a casa o al terrat, o si ets d'una entitat, col·lectiu o local, pots decidir que vinguem a fer sonar el nou treball. Ara que, si prefereixes omplir també la panxa, deixa que et fem una paella i amenitzem la sobretaula entre gots i cançons!

Qui som

Mireia Vives (Llíria) mar i muntanya: la veu al bressol de les onades i els peus a terra ferma, a l’aguait. Va començar carrera amb el grup Bakanal i després abordà l’aventura dels ja mítics Rapsodes. Des del 2015 salpa nous horitzons amb una barqueta feta a la mida. La intel·ligència i la saviesa de la humilitat i l’ambició de créixer i eixamplar camins. Si L’amor fora de mapa suposà la seua consolidació amb Línies en el cel elèctric apuntà a tocar guanyar-se un espai dins de la constel·lació de les veus en la nostra llengua. Ha col·laborat amb en Feliu Ventura, Lluís Llach, Josep Lluís Notari, Nuc, Pellikana, El Diluvi, Fermin Muguruza, Andreu Valor, Neus Ferri...

Borja Penalba (València), nàufrag de vocació i insatisfet d’ofici, ha fet de la guitarra el rem que li permet navegar. En el periple ha compartit travessia amb artistes com ara Lluís Llach, Feliu Ventura, Miquel Gil o Maria del Mar Bonet entre molts d’altres. Ha musicat Estellés, Marçal, Villangómez, Roís de Corella, Ausiàs March, Granell… Ha compost BSO com Salvador (Puig Antich) o Enxaneta. Ha co-creat espectacles com Tranuites Circus, Llits, Estellés de mà en mà o Ovidi3.

Mireia Vives i Borja Penalba comencem el nostre camí junts en 2015, gràcies a diverses col·laboracions en concerts. En febrer de 2016 veu la llum el nostre primer treball discogràfic conjunt, L’amor fora de mapa (Mésdemil, 2016), el va seguir Línies en el cel elèctric i ara arriba el torn de fer un nou camí plegats. Ens hi acompanyeu?

Són també co-creadors e intèrprets de l’espectacle Ovidi4 Cuidem-nos, juntament amb David Fernàndez i David Caño (2018-2019).

Un disc que també vol ser una xicoteta obra d'art

Aquest treball no va només de música. Va de moltes altres coses i una d'elles és d'il·lustració. Sis dones, entre les quals hi ha la Mireia Vives, acompanyaran el treball amb un llibret il·lustrat deliciós. Les il·lustradores són:

CARLA ALEDO (instagram: @carrla.solids): Després d'un llarg període en el món de la gràfica, un dia va decidir embrutar-se els dits de colors i envoltar-se de retalls de paper. Per a ella és un diàleg imprescindible per ser feliç.

AITANA CARRASCO : Pel seu primer àlbum il·lustrat Ramona la mona va obtenir el IX Premi Internacional A la Orillla del Viento 2005. Des d’aleshores es dedica a la Literatura Infantil i Juvenil com escriptora i il·lustradora. Compagina el seu treball com autora de LIJ amb la il·lustració de portades de llibres, discos, cartells i articles de premsa, i amb la docència.

INÉS LÓPEZ (instagram: @lonesart_): Es va iniciar molt jove en l’art i als 16 anys va començar a vendre retrats realistes amb llapis de grafit a encàrrec. Sense tindre clar quin seria el seu camí artístic, ha anat provant diferents corrents i tècniques artístiques. Encara buscant el seu estil propi, a les seues últimes obres treballa una nova tècnica, que tracta de retrats realistes pintats amb la empremta dactilar.

ELVIRA OLIVER: Lletraferida estudiant de Filologia Catalana. Arran de la seua gran atracció per la música i la llengua del País Valencià, ha il·lustrat tot un seguit de cançons d'autors i autores (sobretot autores) d'arreu de ca nostra. Gaudeix creant i donant forma i color a tot allò que somia.

YANIRE LOMINCHAR (twitter: @yanire13277104): artista amateur que va decidir dedicar-se a l'educació, però sense deixar en cap moment de costat la seua altra passió, el dibuix. Una dona que treballa cada matí amb xiquets i que cada vesprada treu la xiqueta pintora que porta dins.

A què destinarem les vostres aportacions?

Els diners es destinaran bàsicament a la producció musical, a les despeses de gravació i estudi, als catxés de músics que ens acompanyaran a la gravació, a la masterització, fabricació física, edició i fabricació de les làmines, i a les xiques que ens ajuden a fer la campanya de comunicació. No ens farem rics fent música, ni ho volem, però volem que tothom cobre dignament per a la seua feina.

Calendari previst

Ja estem treballant en el disc i en les làmines, de fet, mai deixem de tocar o fer cançons. La producció del disc es realitzarà just acabat el Verkami, i per tant, el disc estarà fabricat tant aviat com acabem el micromecenatge i les recompenses les rebreu entre els mesos de setembre i octubre de 2019.

+ Info

Pots escoltar-nos, descobrir-nos, seguir-nos a través de:

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

42 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • melindroacid

    melindroacid

    más de 4 años

    Més val tard que mai!!! A fer camí!!

  • Lluís

    Lluís

    más de 4 años

    Molta sort !

  • Gizane Silva i Campà

    Gizane Silva i Campà

    más de 4 años

    Vosaltres sí que sou bonicors! 💜

  • Ester Pàmies

    Ester Pàmies

    más de 4 años

    Bonics! Una abraçada des de Vilanova i la Geltrú!

  • eLOI

    eLOI

    más de 4 años

    Endavant!

  • Neu al carrer

    Neu al carrer
    Autor/a

    casi 5 años

    Gràcies a tothom! Sou amor!!!!

  • xavismith

    xavismith

    casi 5 años

    Molta sort!!!

  • imma sau

    imma sau

    casi 5 años

    Amb moltes ganes d'escoltar-lo

  • Acasellas

    Acasellas

    casi 5 años

    fer carretera es duur eh!!!!

  • SaRa

    SaRa

    casi 5 años

    Molta Sort!!!

Volver a todas las actualizaciones

#11 / Ja us podem mostrar la PORTADA DEL DISC!!!!!!!

Estimades i estimats mecenes!!!

Ja la tenim ací!!!!!

Aquesta serà portada de "Cançons de fer camí". Ens fa moltíssima il·lusió compartir-vos-la i contar-vos que ens encanta!

És un disseny de Tubal Perales i la lletra manuscrita és de David Fernández. No podem estar més in love!

Esperem que us agrade tant com a nosaltres!!

Us estimem!!

Portada de Cançons de fer camí
Portada de Cançons de fer camí

9 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

  • Acasellas

    Acasellas

    más de 4 años

    M'encanta tant de bo tingui tot l'èxit que promet!!!!!

  • Gizane Silva i Campà

    Gizane Silva i Campà

    más de 4 años

    😍💜

  • Lola

    Lola

    más de 4 años

    Ganes de tenir-lo a les mans😍😍😍

  • txeic-tgn-

    txeic-tgn-

    más de 4 años

    Cançons de fer camí... i pel camí anar plantant llavors... tot germina si els altres us hi acompanyem ! Força ! Salut i República !

  • Cristina Guzmán Traver

    Cristina Guzmán Traver

    más de 4 años

    Magnífic disseny! Tubal Perales pots ser el xiquet que anava a la guarderia Mafalda amb els meus fills? Com passa el temps! Molts petonets Tubal.

  • Josepet

    Josepet

    más de 4 años

    Preciosa!

  • Mariona

    Mariona

    más de 4 años

    Ooooh, m’encanta! 😍

  • Maytetxu

    Maytetxu

    más de 4 años

    Preciosa aquesta portada!!!!! B7s

  • Marc

    Marc

    más de 4 años

    Enhorabona! Poc a poc i a foc lent tot és més plaent.

#14 / Ja hem fet els últims enviaments de recompenses!!!

Bon dia estimades i estimats mecenes!!!

Després d'uns mesos d'allò més bojos podem anunciar-vos que ja estan fets tots els enviaments de les recompenses!!!!

Volem donar-vos les gràcies per la vostra estima i paciència, desitjant-vos que gaudiu d'aquest projecte col·lectiu, fet amb el vostre amor!!

Si no la rebeu, feu-nos-ho saber via correu electrònic i ens posem en marxa per a solucionar-ho.

Milions de gràcies per ser-hi!! Ens veiem als concerts!!!

Estigueu atentes a la bústia!!!
Estigueu atentes a la bústia!!!

#13 / Les recompenses van arribant!!

Estimades i estimats mecenes!!

Ja queda ben poc perquè totes i tots pugueu gaudir de la vostra recompensa! Açò és de bojos!

De nou, 522 (milions de gràcies) per fer d'aquest el més bonic dels camins!!

Recordar-vos:

Mecenes que recolliu a Llibreria La Traca i a Ciutat invisible, ja podeu passar a recollir-les. És més, hi ha termini de recollida:

  • Ciutat Invisible: fins al 15 de novembre

  • La Traca: 18 de novembre.

Mecenes que recolliu als Concerts de presentació, podreu recollir-la abans de la funció:

  • València (14 de novembre - Sala Muntant): de 19:15 a 19:45 (per als qui vingueu a la funció de les 20h)

i de 21:45 a 22:15 (per als qui vingueu a la funció de les 22:30h).

  • Barcelona (21 de novembre - Lluïsos d'Horta): de 19:15 a 19:45 (per als qui vingueu a la funció de les 20h) i de 21:45 a 22:15 (per als qui vingueu a la funció de les 22:30h).

Mecenes que heu triat enviament postalleer más

#12 / ACTUALITZACIONS

19 cançons, 73:37 minuts de bogeria, tendresa, rània, amor...
19 cançons, 73:37 minuts de bogeria, tendresa, rània, amor...

Estimades i estimats mecenes, ací hi tornem per a saludar-vos i contar-vos com va la cosa…

En primer lloc, HABEMUS DISC!!!!, i estem molt contentes amb el resultat.

Ens ha pres molt de temps enllestir-lo perquè hem volgut amanyagar al màxim les cançons, les il·lustracions, el disseny... Us ho mereixeu tot i més!!

Ara mateixa ens trobem totalment immerses en el procés de fabricació i, segons les previsions, arribarà a mitjans d'octubre. És per això que us volem demanar disculpes per si les vostres recompenses arriben a finals d’octubre o principis de novembre. La imprempta fa foc amb les il·lustracions i les samarretes ja estan demanades. Yes!!

-Per altra banda, la nostra idea és esperar per pujar el disc a xarxes quan tinguem el format físic a les mans, amb l’ànim de no discriminar entre qui teniu recompensa física i qui la teniu digital. Arribat el moment, les i els mecenes que heu col·laborat amb les recompenses de leer más

#11 / Ja us podem mostrar la PORTADA DEL DISC!!!!!!!

Estimades i estimats mecenes!!!

Ja la tenim ací!!!!!

Aquesta serà portada de "Cançons de fer camí". Ens fa moltíssima il·lusió compartir-vos-la i contar-vos que ens encanta!

És un disseny de Tubal Perales i la lletra manuscrita és de David Fernández. No podem estar més in love!

Esperem que us agrade tant com a nosaltres!!

Us estimem!!

Portada de Cançons de fer camí
Portada de Cançons de fer camí

#10 / La primera part contractant diu que heu d'emplenar els formularis!!

Bonicors!!

Estem on fire preparant les vostres recompenses!!!

Moltes i molts de vosaltres ja heu contestat als formularis i això és una festa major!! Estem llegint els vostres comentaris i sou amor pur! També estem intentant resoldre cadascun dels dubtes que teniu i aprenent molt de vosaltres!

Per als mecenes que encara no heu emplenat el vostre formulari us animem a fer-ho!! És fàcil i súper ràpid!! Es pot emplenar fins i tot amb una caipirinha a la mà, mentre us remulleu els peus en una platja d'aigües clares o des del xiringuito!!

En el moment en què tinguem tots els formularis ens posem a fer samarretes, a imprimir il·lustracions, a tancar els concerts de presentació i a concretar dates per a les paelles, concerts a cau d'orella i els concers a gola oberta.

Cada recompensa té la seua informació detallada. Haureu rebut un correu on trobareu el que necessiteu saber!


Us deixem per ací les preguntes més freqüents:

- A partir de quan rebré la meua recompensa?

leer más

#09 / El Cor Proletari!!!!

Cançons de fer camí ja compta amb un cor de luxe!

De La Vilavella a Gandia, d'Alcàsser a Sedaví, de Pego a València, passant per Alboraia. Set veus que bateguen rapsòdia, jazz, folk, cançó d'autor/a i cor, molt de cor.

Susa Ribes, Josep Lluís Notari, Josep Alemany, Eva Valenciano, Nina Baiferr, Joan Femenia i Nelo Juste!!

Ha estat una sort i un privilegi comptar amb vosaltres!

GRÀCIES INFINITES pel vostre art!!

Als crèdits anireu ;))

Us presentem al Cor Proletari!!!
Us presentem al Cor Proletari!!!

#08 / I de bis, samarretes d'en Calvís!!

Bonicors!!

Ací continuem de ressaca emocional!!! I és que sou el màxim!!

Recordeu que vàrem assolir el primer objectiu de Verkami en tan sols cinc dies???? Allò va ser un tsunami d'amor i vàreu aconseguir que la mar se'n sortira. Així que, com és de ben nascudes ser agraïdes, li vàrem dir a Jordi Calvís que us fera unes samarretes ben guapetes!! Us arribaran amb la vostra recompensa.

"Si el delicte és l'alegria, què millor que ser culpable."

Us mola?? ;))

IMPORTANT!! Aquesta setmana us enviarem un formulari perquè pugueu escollir la vostra talla.

Gràcies, gràcies, gràcies!

Així serà la teua samarreta!!!
Així serà la teua samarreta!!!

#07 / Work in progres!!!!

Estimades i estimats!!!

Demà farà una setmana que es va acabar el Verkami de "Cançons de fer camí" i encara estem flipant! Sou un amor 💗 i estem infinitament agraïts!

Estem on fire i en "mode" saber més de vosaltres i dels vostres gustos ;). En breu us enviarem uns formularis on us preguntarem cosetes...

Als i les mecenes que vau anar al Feslloc, esperem que ho passàreu genial i que ballàreu molt!!

Ja hem gaudit d'una part de vosaltres amb el primer #concertkami. Va ser preciós!!

Nosaltres seguim enllestint el disc i que sapigueu que esteu presents en cada nota, en cada lletra. Mai no ens cansarem de repetir aquest mantra: GRÀCIES!!!

Així de bonic va ser el #concertkami a Malgrat de Mar. Gràcies Vicens Tomàs per captar-ho!
Així de bonic va ser el #concertkami a Malgrat de Mar. Gràcies Vicens Tomàs per captar-ho!

#06 / Gràcies! Gràcies! Gràcies! 🤩

Bonicors! Sou lo millor del món! 😍 Heu fet realitat el nostre projecte! I ens fa molta il·lusió saber que no el fem sols, que heu estat, sou i sereu a tocar!

522 persones heu posat el vostre gra de sorra i ens heu fet arribar al 233% del nostre objectiu inicial!

Ara, de cap a fer el nou disc, a #FerCamí! 💿 Amb samarretes per a tots i esperant que eixiu al videoclip amb un somriure gegant!

Gràcies bonicors! Sou AMOR! Sou CULTURA!
❤️🧡💛💚💙💜

#05 / L'empenteta final! Nova recompensa!

Us ho hem dit que sou amor, oi? 😍 Heu fet possible que arribem al 200% el nostre primer objectiu! Sou l'hòstia!!!

La setmana vinent acaba aquesta aventura que no hauria estat possible sense gent tan bonica com vosaltres.

Us proposem per acabar, una nova recompensa... Voleu venir a l'estudi mentre gravem i posar la vostra veu al nou disc? 🎤 Doncs, eixa és la vostra recompensa! No et despistes que volen!

I recordeu que, si arribem als 25.000 euros, haureu fet possible que aquest projecte sigui totalment #precarietatzero. ✊🏾

Vos estimem! 💜

#04 / Sou la cultura! ✊🏾

Açò està sent increïble, i és la gent com vosaltres qui ho fa possible!

Heu fet que superem amb escreix el nostre primer objectiu del verkami i heu fet possible que arribem als dos següents... (🤪 bojeria!).

Ara que queden poquets dies perquè s'acabi, ens fixem -humilment- el darrer. Volem intentar arribar als 25.000 euros per fer que al nostre disc hi hagi zero precarietat cultural. Amb 25.000 tothom cobra dignament i segurament ens podrem permetre algun dia més d'estudi, per poder equivocar-nos i tornar-hi, i tornar-hi encara un parell de cops més, les nostres il·lustradores també ho agrairan, i les companyes de comunicació, i la nostra mànager que va de corcoll... 💜

En fi, darrera d'un disc hi ha un equip molt gran, i generalment -com diu un amic- una gran cooperativa d'afectes, perquè moltes coses les fem per amor a l'art, com vosaltres. Ens ajudeu a fer l'última empenteta a la difusió?

leer más

#03 / Mos anem de festassa! 🕺🏻

Ho heu tornat a fer! 💜 Hem arribat als 19.000 euros i, sabeu què vol dir açò? Doncs que tots els mecenes esteu convidats a participar al videoclip del nou disc que filmarem en una placeta de Benimaclet. I quan s'acabi... Música i festeta per a tothom! 🎶🎉

Molt aviat més sorpreses per a tots i totes ;) que... encara queden moltes recompenses per #FerCamí!

#02 / Primer objectiu extra assolit! 💜 Sou amor!!!

No podeu ser més rebonicos!!!

Heu fet possible que assolim l'objectiu extra de 16.000 euros i això vol dir... (que sortirem una miqueta de la precarietat econòmica de la cultura uuueeeeh!) 🎉 i que hi ha samarretes d'en Jordi Calvís per a tothom!

Però, ei!, això segueix ben viu! El verkami continua amb un nou objectiu: Volem arribar als 19.000 euros i convidar-vos a participar al videoclip del nou disc que farem a una plaça de Benimaclet (a València) per després convidar-vos a tots i totes a una festassa!

Seguim fent camí amb vosaltres! 😍 Sou amor!

#01 / Nous objectius! Tindreu samarretes d'en Jordi Calvís i eixireu al nostre videoclip (Oh, yeah!)

Bonicors! Després d'haver assolit el nostre primer objectiu amb tots vosaltres (que sou el què no hi ha!), us volem proposar un parell de sorpreses més per fer-la encara més grossa!

Hi haurà més recompenses per a tots vosaltres, que sou els nostres mecenes.

Primer objectiu 16.000€: Sortirem una miqueta de la precarietat a la que el món de la cultura té acostumats als treballadors i treballadores. Primer farem el disc amb més dies d'estudi -i més calma, si és possible!- i després ens assegurarem que tot l'equip i col·laboradors tinguen sous més dignes. Però, a més, FAREM SAMARRETES DE JORDI CALVÍS PER A TOTHOM! Les samarretes duran la frase "Si el delicte és l'alegria, què millor que ser culpable" de la nostra cançó dedicada a l'anarcosindicalista Joan Peiró, "Suite Peiró '42". I enviarem una samarreta a tots els mecenes que fins hui ens heu fet costat i a tots els que vinguen.

Segon objectiu 19.000€: Tots els mecenes estareu convidats a la GRAVACIÓ DEL NOSTRE VIDEOCLIP + FESTETA!leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies