❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

"T'imagines?"

Un curtmetratge del Centre d'Educació Especial Les Aigües de Mataró

ceelesaigues

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
68
Aportaciones
1.430€
De 650€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

SOBRE EL PROJECTE

Aquest curs 2018-2019 a l’Escola d’Educació Especial CEE Les Aigües de Mataró, hem treballat el cinema com a eix transversal. Ens faria molta il•lusió concloure el tema rodant una pel•lícula en la que hi pugui participar tota la comunitat educativa del centre "T'imagines?"

Al llarg del curs, es va anar ideant el guió, amb l'objectiu final d'obrir a la societat el dia a dia de la nostra escola des d'una vessant còmica i amb trets ficticis de la història del cinema. Brindant l'oportunitat de mostrar la feina diària del centre, així com encabir en el metratge, el projecte cinematogràfic específic de cada tutoria. Tot això, de la mà d'una alumna, la qual, ens obrirà les portes del centre esdevenint el fil conductor d'una jornada escolar molt "especial".

Sinopsi de la pel·lícula:

La Nora, una adolescent de 16 anys, mostrarà les rutines d’un dia escolar, des d’una vessant fictícia i humorística que de ben segur tots ens hi podrem veure reflectits. I ho fa amb la peculiaritat de reviure escenes clàssiques i actuals del cinema.

Primer dia de rodatge
Primer dia de rodatge

Dur a terme un repte d'aquestes magnituds, tenint en compte el context i les característiques dels actors i les actrius ( comunitat educativa ), suposa: molts assajos, re ubicacions d'espais i horaris, coordinacions extres de tot l'equip, una bona dosis de calma, paciència i bon humor...en definitiva una organització complexa i nova, duent a terme tasques no habituals, dins el món educatiu, que assolim amb molta il·lusió, emoció, creixement i per què no dir-ho...una mica de vertigen!!!

Amb tots aquests ingredients i sabent que no estem sols..."T'imagines que els alumnes del CEE Les Aigües fan una peli?" i el millor de tot és que tú ho pots fer realitat "T'imagines?"

Escena a l
Escena a l'aula de plàstica

Càsting d
Càsting d'alumnes

Càsting de mestres
Càsting de mestres

QUI SOM

El nostre centre està ubicat a la perifèria de Mataró, concretament en el barri de Cerdanyola. Es tracta d'un barri obrer.

La població escolar ( 174 alumnes) que atenem està compresa entre els tres i vint-i-un anys, essent el 55% nens i el 45% nenes. En tractar-se d'una escola comarcal, la procedència social és molt diversa i per tant ens trobem amb una gran varietat de nivells socials, econòmics i culturals.

La majoria dels nens assisteixen al centre en règim de mitja pensió. L'escola també compta amb servei de transport escolar.

L'escola acull nens en edat escolar que presenten necessitats educatives especials derivades de retards en el desenvolupament o bé per presentar malalties greus, transitòries o permanents que interfereixen en el seu procés d'aprenentatge ( TEA, Síndrome de Down, X Fràgil, Síndrome de rett, Síndrome d'Angelman...)

La comunitat educativa de l'escola està formada per: mestres, educadors/es, famílies, personal de neteja, cuineres, conserges i administrativa.

Localitzacions

L'edifici escolar és d'obra vista, tot planta baixa, sense barreres arquitectòniques. Consta de 3 mòduls, horts, hivernacles, patis, pista d'esports, menjador, cuina, sala de pscicomotricitat, sala d'actes i sala multisensorial.

Passadís mòduls
Passadís mòduls

Horts i hivernacles
Horts i hivernacles

Patis i pista
Patis i pista

Menjador
Menjador

Sala de psicomotricitat
Sala de psicomotricitat

Sala d
Sala d'actes

Sala multisensorial
Sala multisensorial

Aula
Aula

SOBRE LES RECOMPENSES

Agraïments als crèdits

El teu nom apareixerà als crèdits de la pel·lícula com a persona que ens ha ajudat a fer possible aquest projecte

Kit d'estrena

Beguda + crispetes el dia de l’estrena de la pel·lícula

Per omplir d'imaginació
Una bossa de roba amb el logotip de la pel·lícula

Lot Tararot

Un lot de productes elaborat pels alumnes de l'escola

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Tenint en compte les nostres limitacions tècniques vam contactar amb una escola de cinema de la ciutat per tal que ens ajudessin i facilitessin aquesta tasca. Per aquest motiu ens cal remunerar a l’equip tècnic de rodatge i edició.

Les vostres aportacions aniran destinades a pagar als tècnics per tal d'assegurar la bona qualitat del projecte.

QUI ENS AJUDA ?

ESCOLA DE CINEMA DE MATARÓ:

https://www.escoladecine.cat/

Albert Lladó:

Regidor Teatral i d'Espectacles. Format a l'escola Superior d'Art Dramàtic EÒLIA

de Barcelona. Prop de deu anys d'experiència en sectors d'àmbit artístic, escènic i audiovisual.

Fundador i Director de l'Escola de Cinema de Mataró des de l'any 2015. El 2016 va desenvolupar un programa educatiu "EDUCA-CINE" impulsat i posat a prova per "l'Institut Escolar de Secundària de Calella". Seleccionat als Premis Goya i Premis Gaudí per "Soneto Nocturno" l'any 2014. Actor a pel·lícules com: "Capa Negra", "Hunter", "Estudi d'Actors"...entre altres.

Jaume Najarro:

Director, Actor i Muntador. Ha estat director de projectes com el docu.film "Història d'un erro" 2013 o la pel·lícula " Capa Negra" estrenada al 2018. Premi al Festival de Cinema i Discapacitat de Málaga pel seu treball actoral a propjectes relacionats amb el festival i va aconseguir posicionar-se entre els tres primers documentals del 2013 al Festival Internacional de Cinema Català ( FIC-CAT ). Nominat a millor director de webserie al 2016 per "Estudi d'actors" als premis Oriana. Com a actor té una llarga trajectòria desde l'any 1997 i ha estat format al col:legi del Teatre, Eólia i Centres d'estudis cinematogràfics de Catalunya.

Irene Valla:

Va iniciar els estudis cinematogràfics l'any 2015 a l'escola de cine ECM. L'any 2016 va començar el grau de realització a Ites ( BCN), on va acabar l'any 2018. Ha realitzat projectes com: curtmetratges, videoclips, anuncis, documentals, videos promocionals...Dominant la postproducció, FX i operadora de càmera.

Marta Tudela:

Fotògrafa, directora i realitzadora de videos. Va estudiar direcció cinematogràfica a l'escola de cinema de Mataró del 2015 al 2017.Els anys 2017-2018 va estudiar a l'escola de cinema de Barcelona. Va estudiar fotografia del 2016 al 2019.

Ha dirigit i realitzat la fotografia de curtmetratges i exposat alguns treballs. Ha treballat com a fotografa a diferents àmbits: fotografia de moda, arquitectura i reportatge.

CALENDARI PREVIST

Inici rodatge Abril de 2019

Edició Maig de 2019

Estrena i entrega de recompenses Juny de 2019

Autor pictogrames: Sergio Palao Procedència: ARASAAC (http://catedu.es/arasaac/) Llicència: CC (BY-NC-SA)

+ Info

http://www.ceelesaigues.com/

https://www.youtube.com/user/TACLESAIGUES

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

8 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • SANDRA OLIVERAS

    SANDRA OLIVERAS

    casi 5 años

    Sou una GRAN ESCOLA amb GRANS PROFESSIONALS. Estic tan il.lusionada de saber que fareu realitat un projecte tan captivador com aquest!!!

  • JOSEP GUITART

    JOSEP GUITART

    casi 5 años

    Segur que serà tot un èxit !!

  • sergi

    sergi

    casi 5 años

    Nom: Família Valdé-Cusachs

  • Familia Navarro Escribano

    Familia Navarro Escribo

    casi 5 años

    Quin projecte més xulo. Esperamos con impaciencia el día del estreno.

  • alejandra rosenberg

    alejandrarosenberg

    casi 5 años

    ¡Ánimos con la película! ––Alejandra y Francisco

  • Ana Guerrero

    Ana Guerrero

    casi 5 años

    Hola. He pagado 2 veces 10€ , quiero que aparezca en vez de mi nombre dos veces, el mío y el de Rosalia Escachx Pérez

  • Teresa Gràcia

    Teresa Gràcia

    casi 5 años

    Víctor!!!! Colaboremos con proyectos cercanos!!!

  • MartínyCeci

    MartínyCeci

    casi 5 años

    Suerte!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies