❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

ceelesaigues

ceelesaigues

Mataró

El CEE Les Aigües és una escola d'educació especial ubicada a la perifèria de Mataró, concretament al barri de Cerdanyola. El nostre centre acull 172 alumnes amb necessitats educatives especials d' edats compreses entre els 3 i els 20 anys. Aquests alumnes es troben organitzats per etapes: infantil, primària, secundària i post obligatòria. Som una escola molt activa en la que es realitzen molts projectes tant a nivell artístic ( teatre, cantània, Tot un art, ombres xines..), TAC o d'altres (concursos de lectura, movem-nos...). Alguns d'aquests projectes es realitzen conjuntament amb altres escoles ordinàries de la ciutat i/o comarca.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies