❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Revista Caramella

Revista Caramella

Prats de Lluçanès

La revista Caramella és una publicació de música i cultura popular que s'edita semestralment als Països Catalans des de l'Associació Caramella. En 20 anys hem publicat 40 números de la revista i dos llibres. Milers de pàgines i centenars de col·laboracions, recollides en 40 revistes, distribuïdes a través de la feina de diferents associacions, d'una trentena de llibreries escampades de Perpinyà a Banyeres de Mariola i de Vall-de-Roures a Felanitx i dels prop de 500 subscriptors, de les comarques d'arreu del país i de molt més enllà. Una aventura apassionant, feta des del treball voluntari i la cooperació de tanta gent!! I volem seguir!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies