❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Carrer Història. El projecte que recupera el llegat dels il·lustres castelloners

Gràcies a la tecnologia dels codis QR, Carrer Història recupera el llegat dels il·lustres castelloners que donen nom als nostres carrers

Carrer Història

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
105
Aportaciones
2.695€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Què és

"Carrer Història" és un projecte que pretén recuperar el llegat d'aquells il·lustres personatges locals que donen nom a alguns dels nostres carrers i que, malauradament, han passat a l'oblit per a la majoria de la població.

El projecte començarà a Castelló de la Ribera amb la creació d'un portal web on apareixerà la relació de personatges que donen nom a carrers. Cadascuna de les biografies estarà enllaçada a un codi QR situat en cada carrer corresponent.

Francesc Benetó (1877 - 1945), nascut a Castelló, va ser un dels violinistes més importants de la seua època
Francesc Benetó (1877 - 1945), nascut a Castelló, va ser un dels violinistes més importants de la seua època

Sobre les recompenses

La més important de les recompenses serà l'execució del projecte, ja que considerem que es tracta d'un bé d'interés públic i general. És per això, que el web reconeixerà la col·laboració de cadascuna de les persones que participe activament a fer realitat "Carrer Història".

- Col·labora. Si col·labores amb una participació de 6€, el teu nom anirà vinculat a un apartat del web on agrairem a tots els mecenes la seua contribució al projecte.

  • Mapa de disseny exclusiu. La recompensa bàsica de la campanya serà un mapa del poble de Castelló dissenyat expressament per Pepe Estrada. El paper emprat és d'alta qualitat (20 €).

  • Bossa de tela. A banda del mapa en paper, també podreu adquirir el disseny imprès en una bossa de tela (12 €).

  • Pack mapa + bossa de tela. Mapa de Castelló en paper d'alta qualitat i una bossa de tela, ambdós amb el mapa del poble dissenyat per a l'ocasió per Pepe Estrada (25 €).

  • Patrocinador. El web que crearem servirà al mateix temps de xicoteta enciclopèdia local. El patrocini serà per a totes aquelles empreses o comerços que vulguen aparéixer publicitats al web de Carrer Història. Esta recompensa també inclou un mapa (95 €).

  • Patrocinador principal. Hem reservat dos espais estratègics i més grans el web de Carrer Història per a aquells patrocinadors que vulguen ser els principals del projecte. També inclou un mapa (400 €).

Mapa de Castelló creat per Pepe Estrada
Mapa de Castelló creat per Pepe Estrada

Qui som

Carrer Història és un projecte creat des de Castelló i per castelloners. Ulisses Ortiz és el seu coordinador, Xavier Martí s'encarrega d'aportar tota la informació i documentació i Pepe Estrada ha realitzat el disseny visual.

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions dels mecenes aniran destinades a cobrir part de les despeses del projecte, que fonamentalment són les plaques amb els codis QR que situarem en els carrers corresponents i la creació de la pàgina web. Cal tindre en compte que només crear la web, la compra de les plaques i la seua instal·lació, ja supera amb escreix l'objectiu mínim que hem situat en 2.500 €, sense comptar amb la feina de recerca i la transcripció de la informació en la web, entre altres. Per sort, l'Ajuntament de Castelló ja ha mostrat la seua disponibilitat a col·laborar, la qual cosa agraïm, a falta d'un acord concret. Amb la teua ajuda i la de l'Ajuntament, estem convençuts que podrem tirar endavant un projecte molt complet.

Calendari previst

Si assolim l'objectiu de la campanya, el projecte començarà a posar-se en funcionament des del minut 1. En primer lloc, crearem el lloc web amb totes les seccions necessàries. A continuació, ho farcirem d'informació i de documentació gràfica. Una vegada construït el web (tardarem al voltant de dos mesos), situarem les plaques amb els codis QR en cada carrer corresponent.

Les recompenses dels mecenes també les distribuirem només finalitze la campanya, sempre i quan assolim l'objectiu econòmic. En principi, posarem un lloc a Castelló per a poder recollir-les. En cas que no siga possible, vos demanarem una direcció postal a través del vostre correu electrònic i vos ho farem arribar.

+ Info

Seguiu-nos a les xarxes socials per a estar al corrent de totes les novetats:

Facebook de Carrer Història

Instagram de Carrer Història

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

6 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • serratella

    serratella

    más de 4 años

    Important recueprar tots els aspectes que conformen la història d'un poble. És la millor manera de fer visible el futur.

  • ROBERT VALLRIBERA FIUS

    ROBERT VALLRIBERA FIUS

    más de 4 años

    Robert

    Un bon element per a fer reaccionar la societat i fer pais.

  • Marc

    Marc

    más de 4 años

    A project that opens a new vision of knowledge and history towards your phone. Highly recommended

  • lluispi

    lluispi

    más de 4 años

    Paga la pena participar i compartir

  • Ovidi i Dídac

    Ovidi i Dídac

    más de 4 años

    Avant amb el projecte!, recuperem la història!

  • vjalbero

    vjalbero

    más de 4 años

    Enhorabona per aquest projecte

#03 / Última setmana!

Este dimecres 23 d'octubre s'inicia el compte enrere de la campanya de micromecenatge de Carrer Història. En els últims dies el ritme de participació ha baixat considerablement, pel que l'objectiu mínim per a poder iniciar el projecte està més lluny del que esperàvem a estes alçades de la campanya.

Per tal de fer de Carrer Història una realitat, necessitem involucrar a més veïns de Castelló. A falta del 31% de la recaptació, qualsevol ajuda pot ser determinant. Per tant, necessitem que compartiu amb els vostres amics i familiars l'enllaç de la campanya perquè s'animen a col·laborar. Si finalment aconseguim l'objectiu, a partir de novembre ja ens posarem en marxa per a apropar la història del nostre poble al carrer, a l'abast de tothom.

Nevada a Castelló, l
Nevada a Castelló, l'any 1964

#02 / Només falten dos setmanes per a tancar la campanya de micromecenatge

La campanya de micromecenatge de Carrer Història arriba a les seues últimes setmanes. El ritme de participació és bo, però encara falta el 35% de la recaptació per a assolir l'objectiu mínim establit per tal que recuperem el llegat d'eixos il·lustres castelloners que donen nom als notres carrers.

En estes dos últimes setmanes serà important que compartiu la informació entre els vostres amics, familiars i coneguts de Castelló perquè coneguen Carrer Història i se sensibilitzen en un projecte que ens beneficia a tots com a poble i ens farà conéixer millor d'on venim

Construcció del pont sobre el riu Albaida
Construcció del pont sobre el riu Albaida

#01 / Falta poc menys de la meitat de la recaptació en l'equador de la campanya

El 10 d'octubre arriba l'equador de la campanya de micromecenatge de Carrer Història. En primer lloc, volem agrair a tots els mecenes la seua participació en el projecte. Gràcies a vosaltres podrem realitzar vídeos com este, dedicat a la figura del castelloner Josep Talens Sebastià, més conegut com "el Barqueret".

Ara mateix, la xifra aconseguida és de 1.352 €, és a dir, falten poc més de 1.000 € per a assolir el mínim que ens hem marcat perquè Carrer Història puga ser una realitat. Per tant, vos demanem als mecenes que ens ajudeu també en la tasca de difusió de la campanya. Estem segurs que molts castelloners els agrada la idea de divulgar qui són eixes persones que donen nom als nostres carrers, i amb una xicoteta ajuda ho farem possible.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies