❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Carrer Història. El projecte que recupera el llegat dels il·lustres castelloners

Gràcies a la tecnologia dels codis QR, Carrer Història recupera el llegat dels il·lustres castelloners que donen nom als nostres carrers

Carrer Història

A project of

Category

65%
14
days
78
Patron
1.638€
From 2.500€
Contribute to the project

Què és

"Carrer Història" és un projecte que pretén recuperar el llegat d'aquells il·lustres personatges locals que donen nom a alguns dels nostres carrers i que, malauradament, han passat a l'oblit per a la majoria de la població.

El projecte començarà a Castelló de la Ribera amb la creació d'un portal web on apareixerà la relació de personatges que donen nom a carrers. Cadascuna de les biografies estarà enllaçada a un codi QR situat en cada carrer corresponent.

Francesc Benetó (1877 - 1945), nascut a Castelló, va ser un dels violinistes més importants de la seua època
Francesc Benetó (1877 - 1945), nascut a Castelló, va ser un dels violinistes més importants de la seua època

Sobre les recompenses

La més important de les recompenses serà l'execució del projecte, ja que considerem que es tracta d'un bé d'interés públic i general. És per això, que el web reconeixerà la col·laboració de cadascuna de les persones que participe activament a fer realitat "Carrer Història".

- Col·labora. Si col·labores amb una participació de 6€, el teu nom anirà vinculat a un apartat del web on agrairem a tots els mecenes la seua contribució al projecte.
- Mapa de disseny exclusiu. La recompensa bàsica de la campanya serà un mapa del poble de Castelló dissenyat expressament per Pepe Estrada. El paper emprat és d'alta qualitat (20 €).
- Bossa de tela. A banda del mapa en paper, també podreu adquirir el disseny imprès en una bossa de tela (12 €).
- Pack mapa + bossa de tela. Mapa de Castelló en paper d'alta qualitat i una bossa de tela, ambdós amb el mapa del poble dissenyat per a l'ocasió per Pepe Estrada (25 €).
- Patrocinador. El web que crearem servirà al mateix temps de xicoteta enciclopèdia local. El patrocini serà per a totes aquelles empreses o comerços que vulguen aparéixer publicitats al web de Carrer Història. Esta recompensa també inclou un mapa (95 €).
- Patrocinador principal. Hem reservat dos espais estratègics i més grans el web de Carrer Història per a aquells patrocinadors que vulguen ser els principals del projecte. També inclou un mapa (400 €).

Mapa de Castelló creat per Pepe Estrada
Mapa de Castelló creat per Pepe Estrada

Qui som

Carrer Història és un projecte creat des de Castelló i per castelloners. Ulisses Ortiz és el seu coordinador, Xavier Martí s'encarrega d'aportar tota la informació i documentació i Pepe Estrada ha realitzat el disseny visual.

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions dels mecenes aniran destinades a cobrir part de les despeses del projecte, que fonamentalment són les plaques amb els codis QR que situarem en els carrers corresponents i la creació de la pàgina web. Cal tindre en compte que només crear la web, la compra de les plaques i la seua instal·lació, ja supera amb escreix l'objectiu mínim que hem situat en 2.500 €, sense comptar amb la feina de recerca i la transcripció de la informació en la web, entre altres. Per sort, l'Ajuntament de Castelló ja ha mostrat la seua disponibilitat a col·laborar, la qual cosa agraïm, a falta d'un acord concret. Amb la teua ajuda i la de l'Ajuntament, estem convençuts que podrem tirar endavant un projecte molt complet.

Calendari previst

Si assolim l'objectiu de la campanya, el projecte començarà a posar-se en funcionament des del minut 1. En primer lloc, crearem el lloc web amb totes les seccions necessàries. A continuació, ho farcirem d'informació i de documentació gràfica. Una vegada construït el web (tardarem al voltant de dos mesos), situarem les plaques amb els codis QR en cada carrer corresponent.

Les recompenses dels mecenes també les distribuirem només finalitze la campanya, sempre i quan assolim l'objectiu econòmic. En principi, posarem un lloc a Castelló per a poder recollir-les. En cas que no siga possible, vos demanarem una direcció postal a través del vostre correu electrònic i vos ho farem arribar.

+ Info

Seguiu-nos a les xarxes socials per a estar al corrent de totes les novetats:
Facebook de Carrer Història
Instagram de Carrer Història

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

5 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • ROBERT VALLRIBERA FIUS

  ROBERT VALLRIBERA FIUS

  20 days

  Robert
  Un bon element per a fer reaccionar la societat i fer pais.

 • Marc

  Marc

  23 days

  A project that opens a new vision of knowledge and history towards your phone. Highly recommended

 • lluispi

  lluispi

  24 days

  Paga la pena participar i compartir

 • Ovidi i Dídac

  Ovidi i Dídac

  25 days

  Avant amb el projecte!, recuperem la història!

 • vjalbero

  vjalbero

  25 days

  Enhorabona per aquest projecte

#01 / Falta poc menys de la meitat de la recaptació en l'equador de la campanya

El 10 d'octubre arriba l'equador de la campanya de micromecenatge de Carrer Història. En primer lloc, volem agrair a tots els mecenes la seua participació en el projecte. Gràcies a vosaltres podrem realitzar vídeos com este, dedicat a la figura del castelloner Josep Talens Sebastià, més conegut com "el Barqueret".


Ara mateix, la xifra aconseguida és de 1.352 €, és a dir, falten poc més de 1.000 € per a assolir el mínim que ens hem marcat perquè Carrer Història puga ser una realitat. Per tant, vos demanem als mecenes que ens ajudeu també en la tasca de difusió de la campanya. Estem segurs que molts castelloners els agrada la idea de divulgar qui són eixes persones que donen nom als nostres carrers, i amb una xicoteta ajuda ho farem possible.

6€
6 backers
Col·labora

Contribució al projecte i agraïment públic en un espai del web

12€
21 backers
Bossa de tela amb disseny del mapa de Castelló

Contribució al projecte, agraïment i una bossa de tela amb mapa de disseny d'edició especial

20€
13 backers
Mapa de Castelló amb disseny d'edició especial

Contribució al projecte, agraïment i un mapa de Castelló amb disseny d'edició especial en paper d'alta qualitat. Es podrà escollir entre dos colors: groc o blau.

25€
36 backers
Mapa i bossa de tela amb disseny d'edició especial

Mapa de Castelló en paper d'alta qualitat i una bossa de tela, ambdós amb el mapa del poble dissenyat per a l'ocasió per Pepe Estrada

95€
10 left (of 12)
Patrocini + un mapa

Patrocini al web i un mapa d'edició especial en paper de gran qualitat

180€
2 left (of 2)
10 mapes

Contribució al projecte, agraïment i 10 mapes de disseny d'edició especial en paper de gran qualitat

400€
2 left (of 2)
Patrocinador principal de Carrer Història

Patrocini principal al web i dos mapes d'edició especial

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.