❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Nou disc "Mestres i amics" · Ivette Nadal

Vols col.laborar per tirar endavant el 3er disc? Busco suport per a poder realitzar l’edició física (cd+dvd) de "Mestres i amics", el màster, i la gravació en video d'una entrevista als poetes musicats d'algunes cançons del disc. Gràcies a tu podrem fer un somni i un nou treball realitat.

Ivette Nadal

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
94
Aportaciones
3.250€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUI SÓC? QUE FAIG?

Al 2007 vaig enfilar-me improvisadament a petits escenaris per presentar les meves cançons i poemes, va ser llavors quant vaig proposar-me gravar el primer disc “Guerres dolcíssimes" auto-editat, i el primer poemari “Camí privat” al 2009, editar amb la col·laboració de Roca Umbert Fàbrica de les Arts (amb una tirada curta).

Aquests dos treballs van servir com a primera carta de presentació, i la seva projecció van ser de caràcter humil i representats únicament als escenaris de bars i espais propers a una guitarra i veu.

El 2010 s’edita “A l’esquena d’un elefant” el segon treball discogràfic auto-editat fet sota una consciència de treball tot explicant un trajecte vital i sentimental per la poesia, l'amor i els records.

Aquests dos discos van ser gestionats i finançats a nivell individual, ja que tot i anar acompanyada d’una banda, tota la inversió, esforç i gestió recau sobre meu.

“A l’esquena d’un elefant” va ser escollit d'entre els 10 millors del 2010 segons radio 4, i es va fer una aposta per la representació d’aquest amb la seva banda actual de 4 components que ha durat fins a principis del 2012 (Casa Elizalde, Auditori de Barcelona, Auditori de Granollers, Auditori de Terrassa, Festival Cruilla BCN, Palau de la Música Catalana, Festival Internacional de música de Cadaqués).

El 2011 vaig col·laborar inesperadament al nou disc d’en Manolo Garcia “Los días intactos” i vam actuar junts per La Marató de tv3.

Ivette Nadal (1988)

QUÈ PREPARO ARA?

S’està gravant el tercer disc “Mestres i amics” que es vol acompanyar d’un Dvd que inclou un videoclip 3D i un petit documental en HD dels poetes que he musicat en algunes de les cançons que formen part d’aquest disc. (aquest és el format que aconseguireu els que financeu verkami).

“Mestres i amics” té l’intenció d’apropar la poesia d’autors actuals a tots els públics a traves de les cançons.

Alguns dels mestres que he trobat dins el camí de la vida són poetes. Mestres de poesia i mestres de vida. I amics, amics de poesia i amics en la vida.

I és per això que a nivell lletrístic he seguit recolzant la poesia i la cura de la llengua; en aquest disc hi trobarem la musicació dels poetes actuals Víctor Sunyol, Joan Vinuesa, Santi Montagud, Francesc Garriga, Anna Aguilar–Amat, Enric Casasses i al mateix temps textos propis com en els anteriors treballs. Trobem cançons i poemes de bressol, de dol, rèquiems, versos amb vocabulari lliure, d’ideologia anarquista, a l’intempèrie del bé i el mal; cançó d’autor a ritme reggae, grunge, rock i pop.

Personalment he treballat per a intentar aconseguir nous registres dins la pròpia persona a nivell vocal, d’estil, com de maduració de les cançons. A nivell de banda em treballat conjuntament amb tots els músics per a triar el millor arranjament de cada tema des de fa mesos, abans d’entrar a gravar, i per això comptem amb la producció d’en Jordi Busquets.

Mestres i amics
Mestres i amics

La banda:

Ivette Nadal: Guitarra i veu

Roger Pasqual: Guitarres i cors

Lluís Riera: Baix

Eloi López: Bateria i teclat

Producció:

Jordi Busquets (guitarrista de Quimi Portet, Albert plà, ...)

QUE APORTO?

Em faig càrrec de la gravació i la producció del “Mestres i amics” en un estudi professional, de la web i el nou material fotogràfic, les despeses de la banda (dietes, assajos, desplaçament), i també la part tècnica del videoclip gravat amb tecnologia 3D (dels primers que s’han fet amb música Catalana) realitzada per Produccions Planetàries. I és des d’aquest punt on degut als moments difícils que vivim intento buscar una mica de la vostra ajuda i suport.

PERQUÈ HO FAIG?

Verkami dóna la oportunitat que sí t’interessa el projecte puguis participar i fer-te’n mecenes a canvi de una aportació econòmica se’t recompensa amb varies opcions, des de un disc fins a un concert. I així m’ajudes a poder tirar endavant el projecte i fer-lo realitat.

QUE NECESSITO?

Es demana 2.000 euros per poder realitzar el màster final, l’edició física del disc (les còpies), i la gravació i producció en vídeo (HD) de les entrevistes realitzades als poetes (que s’adjuntaran al dvd on hi ha el videoclip 3D).

La gran inversió econòmica que representa poder crear un treball amb condicions i d’aquestes caracteristiques per una persona sola, és difícilment recuperable. Amb els altres treballs no s’ha pogut aconseguir ni de bon tros poder recuperar l’inversió. S’inverteix més del que es recupera, això és degut a varis factors, entre d’altres cal mirar el cost d’editar un disc, estudi, músics, producció, master, copies, registres i la distribució.

També davant a les dificultats de poder fer arribar més els treballs, degut a poc suport mediàtic i econòmic que suposa no tenir cap empresa al darrera, ni programadors o indústries culturals que confiïn i recolzin els treballs musicals (per les seves raons). Tot i així vull seguir oferint un tercer disc amb les mateixes condicions i qualitat que els dos primers treballs, perquè crec que sou un bon grapat de persones em feu arribar el vostre suport, i perquè la poesia, la música i els sentiments s’ho mereixen.

QUINES SÓN LES RECOMPENSES?

Tots els mecenes rebreu el disc amb mp3 abans de la sortida física (principis de Setembre), una menció a la web conforme heu ajudat a tirar endavant el disc. I els que aporteu per obtenir el disc en format físic el tindreu firmat i en format cd + dvd (que inclou videoclip 3D i entrevistes) abans que les botigues.

La presentació oficial està prevista a finals de Setembre a Granollers (Nau B1 · Roca Umbert Fàbrica de les Arts), el mateix dia s’intentarà que pogueu veure la presentació del videoclip 3D pels mecenes (al Plató de Granollers).

Veureu també que em dissenyat l’edició especial de les samarretes “Sóc mecenes”. El concert acústic a casa teva és vàlid per a Catalunya i seria en format duet i equip de só. Ofereixo altres recompenses depenent de l’import que s’aporta al projecte, des de 10 a 500 euros. Les podeu veure a la pestanya de la dreta.

Samarreta noi
Samarreta noi
samarreta noia
samarreta noia

QUÈ PASSA SI NO ARRIBEM A L'IMPORT?

Lamentant-t’ho molt no podré editar el disc en format físic, ni realitzar el vídeo de les entrevistes als poetes. El disc només es vendria digitalment i el videoclip seria penjat a la pàgina web.

QUÈ PASSA SI SUPEREM L'IMPORT? QUE FARÉ?

M’aniria molt bé per invertir-ho en:

La realització artística del videoclip 3D (direcció, extres, escenografia, vestuaris, ...)

Millorar la qualitat del format del disc físic.

Promocionar el nou treball (revistes, web, anuncis, cartells, ...)

**Moltes gràcies per ser-hi!

I ^^.*

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

13 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Ryan

    Ryan

    más de 11 años

    Oh my goodness, thank you so much for chnooisg my card as your weekly pick!! Wow!! I am so honored. I love love love the colors you chose for this week's challenge so much possibility. I'm off to play. Thanks again!

  • Ivette Nadal

    Ivette Nadal
    Autor/a

    casi 12 años

    hola bonica!

    espero que estiguis bé, Ivette.merci per participar sé que són temps dificils per tothom.-espero que aviat trobis una feina!

    quant s'acabi el verkami ja contactaré amb tu, per saber talla samarreta! un peton+as!

  • Ivette Catalan

    Ivette Catalan

    casi 12 años

    Ei Ivette!! sóc l´Ivette de Figueres!!! no podia fallar en el nou projecte, tot i que com que estic sense feina he hagut d´esperar a aconseguir els diners, he fet una aportació de 40 mecenes!! jo només vull el cd/mp3/dvd i la samarreta!! sort!! ptns

  • Ivette Nadal

    Ivette Nadal
    Autor/a

    casi 12 años

    bona tarda amicalemany.és molt bonic saber que desde l'estranger han arribat una mica aquestes cançons. Un plaer que sonin aprop teu i de Munic. una abraçada i gràcies per fer-m'ho saber.

    petons

  • amicalemany

    amicalemany

    casi 12 años

    Hola Ivette, estic apprenent Català. He sentit les teves cancons i m´han agradat moltíssim des del primer moment. Molt bona sort! Que tinguis un gran èxit amb el teu treball! Salutacions des de Munic. Harald

  • Ivette Nadal

    Ivette Nadal
    Autor/a

    casi 12 años

    bon dia! gràcies per l'ajuda.

    de moment aquestes samarretes només les oferiem pels de verkami amb l'import de 40 euros, pensa que tot és molt ajustat, no hi guanyem res i tot limport és just per cobrir el que fem i oferim.

    per aconseguir la samarreta oferiem Disc en format mp3 (en primícia) + Menció a la web + Disc/Dvd físic (firmat) + 1 Samarreta "Sóc mecenes" (exclusiu).

    però si vols, el que podem fer, quant s'acabi el verkami, quant jo demani pressupost a lempresa segons la quantitat de samarretes podré dirte que costaria pagar una samarreta apart del verkami. no hi haurà problema ho farem a preu de cost, i espero que la poguis tenir em facilites el teu correu?aixi quant sapiga limport tho dic?

    gràcies

  • carabasser61

    carabasser61

    casi 12 años

    he fet aportacio mecenes de 30 €,per els cds antics i el nou, com puc fer ara per tenir les dues samarretes ? i cost. cal dir que no és possible venir a la presentació.

  • Ivette Nadal

    Ivette Nadal
    Autor/a

    casi 12 años

    hola agustí.

    gràcies per l'interes.

    pensa que totes les recompenses tenen el valor que costa cada peça, si vols l'opció3,però samarreta, podem canviar l'entrada, per una samarreta, però només n'hi entra una.

    ja em diràs com ho veus . i si fas l'opció 3 però volent la samarreta avisam, que mho apuntaria com a diferent.

    una abraçada

  • agustí solé

    agustí solé

    casi 12 años

    T'he comentat al face que m'interessa ser mecenes, la proposta 3 m'agrada, però m'agradaria també tenir dues samarretes del mecenes, com ho hauria de fer?i sobretot quan costaria?

  • Ivette Nadal

    Ivette Nadal
    Autor/a

    casi 12 años

    hola carles-

    he escrit a verkami per si poden canviar la teva aportació de 20 a 30. de moment no mhan contestat. espero que ens diguin coses.

    Sino es pogues canviar, i et seguis interessant, ja fariem els 10 per una altre banda.

    com ho veus?

    gràcies

    I*^^.

#05 / Nou disc "Tornar a mare" busca mecenes

Hola Mecenes!

Preparo un nou disc "Tornar a mare"

Després de l'èxit i gràcies a la vostra ajuda per tirar endavant l'últim treball "Mestres i amics" el passat 2012 ara torno a demanar la vostra col·laboració per realitzar el meu nou treball "Tornar a mare" a través de Verkami.

La majoria ja m'heu donat un cop de mà i el projecte està a punt d'assolir-se. Però per si algú encara no se n'ha assabentat i li agradaria formar-hi part com l'ultima vegada, us deixo l'enllaç del nou treball amb totes les recompenses i la informació.

Vols forma-hi part? I ajudar a compartir-ho?

Gràcies per ser-hi!

Fes-te mecenes del nou disc "Tornar a mare"

Ivette Nadal Tornar a mare disc
Ivette Nadal Tornar a mare disc

#04 / DISCS MECENES I SAMARRETES

Bon divendres mecenes!

la setmana que ve començareu a rebre els discs i samarretes, poden trigar en un termini de 10 dies.

El dia de la presentació molts mecenes van venir a recollir la seva bossa amb el seu pack, els que no vau poder venir i vau triar opció d'obtenir una entrada us agrairia que m'ho féssiu saber, i mirem quins dels concerts de l'agenda us va bé venir, però cal saber-ho prèviament, podeu escriure a [email protected]

Desitjo que us agradin les cançons

i moltes gràcies per ser-hi,

bon cap de setmana

I*^^.

#02 / disc " Mestres i amics"

Hola Mecenes,

divendres es va enviar a tots els mecenes via correu electrònic el disc en format mp3, degut a la quantitat de mails que vam fer des de la mateixa compte, sens ha bloquejat la compte [email protected], si algú té algun problema amb la descarrega o vol escriurens pot fer-ho a [email protected]

Moltes gràcies

espero que us agradi

i disculpeu les molèsties.

#01 / Gràcies i novetats!

Gràcies per fer possible el disc "Mestres i Amics" a tots els mecenes de Verkami. Sense vosaltres no hagués sigut possible.

Aquesta setmana hem enllestit la gravació el videoclip 3D i ara toca el procés llarg de post-producció, durant aquest Agost realitzarem les entrevistes en vídeo dels poetes musicats i comencem a preparar el disseny del disc.

Gràcies a les vostres aportacions hem pogut millorar l'escenografia del videoclip.

Més dates i detalls:

  • Dissabte 1 de setembre us enviarem a tots el disc en format digital.

  • El dia de la presentació oficial serà el 29 de Setembre a la sala Naub1 de Granollers, una estona abans es projectarà el videoclip en 3D, ja us informarem de les hores els que teniu entrades.

  • Els que veniu al concert podreu recollir tot el pack, i els que no pugueu assistir, no patiu que s'enviarà tot els discs físics i samarretes l'ultima setmana de Setembre.

  • A principi de Setembre farem els mails pertinents per saber les talles de les samarretes i les adreces.

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies