❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Ivette Nadal

Ivette Nadal

Barcelona

Ivette Nadal cantautora i poeta, s’enfila als escenaris des del 2007. Ho fa autoeditant-se els seus primers quatre treballs musicals “Guerres dolcíssimes”, “A l’esquena d’un elefant”, “Mestres i amics” i "Tornar a mare". Al 2018 treu "Arquitectura Primera" de la mà de Pascal Comelade, sota el segell Discmedi. És autora dels poemaris "Camí privat", "Arbres, mars, desconcerts" i el recent "L'àngel i la infermesa del pensament" (febrer 2020) dins la col.lecció Cafè Central, Jardins de Samarcanda. Actualment presenta un nou llarga durada a 4 mans amb Pascal Comelade "En nom de la ferida".

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies